• آرایشگاه مدیس
  • آذینرو

انواع شامی,کوفته,کوکو و کتلت

۱۵-مرداد-۱۳۹۲, ۱۱:۵۲ عصر
ارسال: #151
   
RE: کوفته کاری خیلی خوشمزه
طرز تهیه کوفته یونانی
.
مواد لازم برای ۶ نفر:

گوشت چرخ کرده بدون چربی ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
سیر ۳ تا ۴ پر
نان سفید بریده شده ۲ تا ۳ ورق
شیر ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
گلپر کوبیده نرم ۲/۱ قاشق سوپخوری
نعناع تازه خرد شده ۱ قاشق سوپخوری
تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع یا روغن زیتون ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
آرد سوخاری به مقدار لازم

طرز تهیه:
نان را در شیر می خیسانیم و آنرا نرم می کنیم.گوشت و پیاز رنده شده و سیر کوبیده و نان خیس خورده و نعناع خرد کرده را با گلپر و تخم مرغ و کمی نمک مخلوط می کنیم و خوب مالش می دهیم تا مواد مخلوط شوند. کمی آرد یا نان خشک کوبیده(آرد سوخاری)روی میز می ریزیم. از مایه گوشت گلوله هایی درشت تر از یک گردو درست می کنیم و آنها را در آرد می غلطانیم. مقداری روغن در تابه می ریزیم و می گذاریم داغ شود. کوفته ها را به طوریکه بر روی هم انباشته نشوند و در یک ردیف قرار گیرند،در تابه می چینیم،تابه را تکان می دهیم تا کوفته ها نچسبند؛گاهی آنها را زیر و رو می کنیم.وقتی کمی سرخ شدند،چند دقیقه در ظرف را می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم تا مغز آنها بپزد.بعد کوفته ها را از روغن خارج می کنیم و در صافی می ریزیم،وقتی روغن اضافی در صافی گرفته شد،آنها را در ظرف می چینیم.برای تزئیین میتوانید اطراف ظرف را با شاخه های کوچک نعناع تزئین کنید .

نوش جان♥
نگاره: ‏طرز تهیه کوفته یونانی . مواد لازم برای ۶ نفر: گوشت چرخ کرده بدون چربی ۵۰۰ گرم پیاز متوسط ۲ عدد سیر ۳ تا ۴ پر نان سفید بریده شده ۲ تا ۳ ورق شیر ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری گلپر کوبیده نرم ۲/۱ قاشق سوپخوری نعناع تازه خرد شده ۱ قاشق سوپخوری تخم مرغ ۱ عدد روغن مایع یا روغن زیتون ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری آرد سوخاری به مقدار لازم طرز تهیه: نان را در شیر می خیسانیم و آنرا نرم می کنیم.گوشت و پیاز رنده شده و سیر کوبیده و نان خیس خورده و نعناع خرد کرده را با گلپر و تخم مرغ و کمی نمک مخلوط می کنیم و خوب مالش می دهیم تا مواد مخلوط شوند. کمی آرد یا نان خشک کوبیده(آرد سوخاری)روی میز می ریزیم. از مایه گوشت گلوله هایی درشت تر از یک گردو درست می کنیم و آنها را در آرد می غلطانیم. مقداری روغن در تابه می ریزیم و می گذاریم داغ شود. کوفته ها را به طوریکه بر روی هم انباشته نشوند و در یک ردیف قرار گیرند،در تابه می چینیم،تابه را تکان می دهیم تا کوفته ها نچسبند؛گاهی آنها را زیر و رو می کنیم.وقتی کمی سرخ شدند،چند دقیقه در ظرف را می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم تا مغز آنها بپزد.بعد کوفته ها را از روغن خارج می کنیم و در صافی می ریزیم،وقتی روغن اضافی در صافی گرفته شد،آنها را در ظرف می چینیم.برای تزئیین میتوانید اطراف ظرف را با شاخه های کوچک نعناع تزئین کنید . نوش جان♥‏[تصویر: انواع شامی,کوفته,کوکو و کتلت]

خدایا تا عمر دارم شکرت میکنم برای وجود همسرم و دخترمتصویر: images/smilies/heart.gif
نقل قول
 سپاس شده توسط samin E.L.F ، nasibe_603 ، فرانک خانم
۱۶-مرداد-۱۳۹۲, ۱۲:۰۳ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۶-مرداد-۱۳۹۲ ۱۲:۰۴ صبح توسط fati asali.)
ارسال: #152
   
RE: کوکوسبزی با شکل جدید
کوکوی اسفناج غذایی مفید و یکی از بهترین غذا ها برای بیماران قلبی.

مواد لازم برای 2 نفر

اسفناج: 100 گرم

سبزیجات تازه (ترخون، شوید، پیازچه، نعناع، جعفری): یک دوم پیمانه

تخم‌مرغ: 2 عدد

ماست چکیده: یک دوم قاشق غذاخوری

مغز گردو (خرد شده): یک قاشق چایخوری

سیر (خرد شده): یک عدد

روغن زیتون: یک قاشق چایخوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه: یک ظرف برداشته و درون آن آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید. درون یک ظرف دیگر آب سرد بریزید. اسفناج‌ها را برای 20ـ10 ثانیه درون آب جوش بریزید. سپس از آب جوش دربیاورید و برای چند ثانیه درون آب سرد ریخته و سپس آبکشی کنید. آب آن را خوب بگیرید و سپس خرد کنید. درون یک ظرف تخم‌مرغ‌ها را بشکنید. آن را خوب بزنید. بعد ماست، گردو و نمک و فلفل را درون آن بریزید. سپس اسفناج را اضافه کنید. وقتی مواد با هم خوب مخلوط شد، بقیه سبزیجات و سیر را اضافه و مخلوط کنید. مواد را کنار گذاشته، بگذارید 30 دقیقه بماند تا سبزیجات کمی پف کند. در بین این زمان هر چند وقت یکبار آن را به هم بزنید و دوباره کنار بگذارید.

یک تابه بردارید و آن را روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود. سپس روغن را درون آن بریزید. یک قطره از تخم‌مرغ درون روغن بیندازید. اگر سریع شروع به سرخ شدن کرد و خود را گرفت، روغن آماده است. حالا مواد را درون روغن بریزید و با پشت قاشق آن را پهن کنید تا تمام سطح تابه را بپوشاند. شعله را کم کنید. در تابه را بگذارید تا 15ـ10 دقیقه بپزد. سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز پخته شود. از روی حرارت بردارید و 5 دقیقه صبر کنید تا خنک شود. سپس به آرامی به صورت دلخواه برش دهید و سرو کنید.

نکته:
اسفناج برای افرادی که بیماری قلبی دارند مفید است؛ چراکه منبع خوبی از ویتامین‌های آ و ث است. این دو ویتامین از اکسید شدن کلسترول جلوگیری می‌کنند. کلسترول اکسیده به دیواره عروق خونی می‌چسبد و موجب تنگی عروق می‌شود و خطر سکته‌های قلبی و مغزی را افزایش می‌دهد. فولات موجود در اسفناج هوموسیستئین که موجب سکته‌های قلبی و مغزی می‌شود را خنثی می‌کند و منیزیم موجود در آن به کاهش فشار خون و پیشگیری از بیماری‌های قلبی کمک می‌کند.

هر پیمانه اسفناج خام (30 گرم)‌ حاوی 7 کالری و هر پیمانه اسفناج پخته شده (180 گرم)‌ دارای 41 کالری است.

محققان حداقل 13 ترکیبات فلاوونید مختلف در اسفناج یافته‌اند که به عنوان آنتی‌اکسیدان و ضد سرطان عمل می‌کنند. دیده شده است که این آنتی‌اکسیدان‌ها در کاهش خطر ابتلا به سرطان معده و پوست موثرند. کاروتنوئیدی که در اسفناج یافت می‌شود و نئوزاتین نام دارد، موجب از بین رفتن سلول‌های سرطانی پروستات می‌شود.

در خرید اسفناج آنهایی را انتخاب کنید که برگ‌های سبز تیره دارند و زرد نشده‌اند. برگ‌ها باید تازه و سفت باشند. اسفناج را در یک کیسه فریزر می‌توانید برای 5 روز در یخچال نگهداری کنید. قبل از نگهداری اسفناج را نشویید، زیرا این کار باعث زود خراب شدن آن می‌شود. از نگهداری اسفناج پخته شده خودداری کنید.
نوش جان

[تصویر: انواع شامی,کوفته,کوکو و کتلت]

خدایا تا عمر دارم شکرت میکنم برای وجود همسرم و دخترمتصویر: images/smilies/heart.gif
نقل قول
 سپاس شده توسط خوشگل خانم ، nasibe_603 ، mahdiyeh
۱۶-مرداد-۱۳۹۲, ۱۲:۳۸ صبح
ارسال: #153
   
RE: شامی,کوفته,کوکو,دلمه
طرز تهیه کوکو سیب درختی:
غذایی کاملا آسان و مقوی.

مواد اولیه :
سیب درختی 3 عدد
تخم‌مرغ 4 عدد
دارچین 1/8 قاشق غذاخوری
روغن و نمک و زعفران به میزان لازم
شکر دو قاشق غذاخوری
عسل یک قاشق غذاخوری


طرز تهیه:


سیب‌ها را بعد از پوست کندن رنده کنید و تقریبا نیمی از آب آن را دور ریخته، مابقی را نگه دارید. سپس به آن دارچین، شکر، نمک، زعفران و تخم‌مرغ اضافه کرده و خوب هم بزنید پس ازداغ شدن روغن در ماهی‌تابه، مایه کوکو را در آن بریزید. بعد از آنکه کاملا دو طرف کوکو سرخ شد روی آن عسل اضافه کنید.
نوش جان

خدایا تا عمر دارم شکرت میکنم برای وجود همسرم و دخترمتصویر: images/smilies/heart.gif
نقل قول
 سپاس شده توسط hedyeh
  • گروه ژ
  • بهرام بابایی
۱۶-مرداد-۱۳۹۲, ۱۲:۴۰ صبح
ارسال: #154
   
RE: کوکوسبزی با شکل جدید
عسل عاطفه جان ارسالتو منتقل کن به این تاپیک:
http://www.nowaroos.com/Thread-%D8%B4%D8...9%87--4313
نقل قول
۲۹-مرداد-۱۳۹۲, ۱۲:۴۹ عصر
ارسال: #155
RE: انواع شامی,کوفته,کوکو,دلمه و کتلت
اینم کوکو مرغ من
ناهار امروز Heart
بفرماااااائید New1New1

[تصویر: انواع شامی,کوفته,کوکو و کتلت]

[تصویر: انواع شامی,کوفته,کوکو و کتلت]

دوستی:9/6/91
نامزدی رسمی:16/7/94
عقد:21/12/94
عروسی:سال 95
درکنار عشقم بهترین روزای زندگیمو دارم میگذرونم ... خدایا شکرت
شروع ب خرید جهیزیه ....
نقل قول
 سپاس شده توسط hedyeh ، خوشگل خانم ، pikard ، shabnamjon ، nasibe_603 ، mahdiyeh
۲۹-مرداد-۱۳۹۲, ۰۹:۴۷ عصر
ارسال: #156
RE: انواع شامی,کوفته,کوکو,دلمه و کتلت
کوکوی بادکوبه:
مواد لازم:
مرغ نیم کیلو
تخم مرغ 2عدد
پیاز 1عدد
کرفس 1ساقه
جوش شیرین 1قاشق چایخوری
آب لیمو 1ق غذاخوری
روغن 3 ق
زعفران آب شده 1ق چایخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
اول مرغو با یه کم آب و ساقه کرفس به مدت 20 دقیقه میزاریم تا بپزه. بعد از پخته شدن مرغو به صورت ریز خورد میکنیم.تو یه ظرف دیگه تخم مرغها و زعفرون و جوش شیرین و آب لیمو و نمک و فلفل رو باهم مخلوط میکنیم.این مخلوط رو به مرغ پخته شده اضافه میکنیم.بعد پیاز و سرخ میکنیم تا طلایی بشه و به مواد اضافه میکنیم و همه موادو باهم خوب مخلوط میکنیم.بعد مایه رو تو تابه میریزیم تا خوب سرخ بشه.

آشنایی:87/04/22
بالاخره بهم رسیدیم....
عقد:95/04/20
نقل قول
 سپاس شده توسط hedyeh
۲۹-مرداد-۱۳۹۲, ۱۱:۱۱ عصر
ارسال: #157
RE: انواع شامی,کوفته,کوکو,دلمه و کتلت
کوکوی ورمیشل:
ورمیشل 1/3 بسته
تخم مرغ 2 عدد
گوشت چرخ کرده
پیاز
قارچ
فلفل دلمه
رب
پنیر پیتزا
ادویه
ورمیشل ها رو تویه آب و روغن و نمک می جوشونیم تا نرم بشه بعد آبکش میکنیم و با تخم مرغها مخلوط می کنیم.بقیه مواد رو هم مثل سس ماکارونی درست کنین بعد تویه ظرف پیرکس نصف ورمیشل ها رو بریزین بعد مواد رو رویه اون بریزین بعد بقیه ورمیشل ها رو بریزین و روش یه لایه پنیر پیتزا بریزین و بزارین 20 دقیقه تویه فر یا 10-15 دقیقه تویه ماکروفر بعد باگریل روش رو هم برشته کنید و اگه تند دوست دارین با سس چیلی اگر اهل غذای تند نیستین با سس فرانسوی نوش جان کنید

آشنایی:87/04/22
بالاخره بهم رسیدیم....
عقد:95/04/20
نقل قول
 سپاس شده توسط hedyeh
۳۰-مرداد-۱۳۹۲, ۰۸:۲۸ صبح
ارسال: #158
       
RE: انواع شامی,کوفته,کوکو,دلمه و کتلت
کوکو سیب زمینی با شکل جدید و فانتزی

[تصویر: انواع شامی,کوفته,کوکو و کتلت]

مواد لازم:
سیب زمینی متوسط ٤ عدد
تخم مرغ ٤ عدد
پودر سوخاری ١/٢ پیمانه
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
بامیه حلقه شده ٣/٤ پیمانه (میشه ااز فلفل سبز هم استفاده کرد)
فلفل چیلی قرمز ٤ - ٣ عدد ( بسته به ذائقه )

طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها رو آب پز می کنیم تا نسبتاَ مغز پخت بشن.تو این فاصله بامیه ها و فلفل های چیلی رو حلقه حلقه می کنیم.

[تصویر: انواع شامی,کوفته,کوکو و کتلت]

بعد از اینکه سیب زمینی ها نسبتا خنک شد اونا رو له می کنیم و تخم مرغ ها رو بهش اضافه می کنیم. نمک، فلفل و زرد چوبه می زنیم و در آخر پودر سوخاری رو اضافه و همه مواد رو با هم مخلوط می کنیم و نهایتاً مایه اصلی کوکوی ما آماده است.
[تصویر: انواع شامی,کوفته,کوکو و کتلت]
[تصویر: انواع شامی,کوفته,کوکو و کتلت]

بعد به اندازه یه قاشق از مواد بر می داریم و توی دست بهش فرم می دیم و بامیه ها و فلفل های حلقه شده رو روی اون می چینیم و با کف دست دیگه روی اون فشار میاریم تا خوب به کوکو بچسبه البته نه اونقدر که کاملاً داخل کوکو فرو بره و زیبائی خودش رو از دست بده.
[تصویر: انواع شامی,کوفته,کوکو و کتلت]


حالا کوکو رو داخل ماهیتابه ای که به اندازه کافی روغن داره و نستباً داغ است می گذاریم و در حالیکه یه سمت کوکو در حال سرخ شدن است اسلایس های بامیه و فلفل رو روی سمت دیگه می چینیم و باز با ته کفگیر کمی فشار روی اون میاریم تا موقع برگردوندن توی روغن شناور نشه. وقتی دو طرف کوکو سرخ شد داخل صافی می ذاریم تا روغن اضافه اون گرفته شه.
[تصویر: انواع شامی,کوفته,کوکو و کتلت]
[تصویر: انواع شامی,کوفته,کوکو و کتلت]


[تصویر: انواع شامی,کوفته,کوکو و کتلت]
[تصویر: انواع شامی,کوفته,کوکو و کتلت]

پیج فروش لوازم دکوری chicco.gallery
.................................................
ارایشگاه:لی لی سعادت اباد بینظیر
اتلیه:آویسا فوق العاده
گلفروشی:گل باختر سعادت اباد عالی
ارایشگاه داماد:نیوفیس سعادت اباد احمدپور عالی
نقل قول
 سپاس شده توسط خوشگل خانم ، رسپینا63 ، mahshid banoo ، zoha ، hedyeh ، khorshidkhanum ، nahall ، شقایق محسن ، yeliel ، shaparak103 ، روناک بیزمارک ، یثنا ، sun daughter ، فرانک خانم ، mona mina ، عطرین ، mahdiyeh ، homa banoo ، soudi ، آرامشه خیال ، bahare jan
۳۰-مرداد-۱۳۹۲, ۱۱:۴۲ صبح
ارسال: #159
       
RE: کوکو بادکوبه ای(روسیه)
کوکو بادکوبه

[تصویر: انواع شامی,کوفته,کوکو و کتلت]

بادکوبه ، یا کوکو مرغ ، یکی از لذیذ ترین و آسونترین کوکو های دنیاست .
همونجور که میدونید شمال ایران در زمان بلشویک ارتباطات بازرگانی زیادی با قفقاز داشته و نامش رو از همین شهر گرفته
برای این کوکو نامهای کوکوی مرغ یا کوکوی چغرتمه و یا چغرتمه بادکوبه ای نیز در نظر گرفته شده
پخت بسیار راحتی داره و تنوع در پخت این کوکو مثل هر خوراک دیگه زیاده
بعضیها از زرشک , سبزی , گوجه , یا حتی گردو نیز استفاده میکنند

مواد لازم :
۲ عدد سنیه مرغ پخته شده
۱ عدد پیاز
نمک ، فلفل ، زرد چوبه ، زعفران دم کرده
۲ قاشق ماست
تخم مرغ ۶ تا ٧ عدد
١ حبه سیر
پکینگ پادر ١ قاشق چای خوری

طرز تهیه :
مرغ رو به روش دلخواه خودتون بپزید , و اونها رو ریش ریش کنید
تمام مواد بالا رو بهش مخلوط کنید و خوب هم بزنید ,
تابه رو گرم کنید و خوب روغن بریزید , مواد کوکو رو داخلش خالی کنید و درب تابه رو بزاید
این کوکو باید کاملا با حرارت کم و حالت بخار پز پخته شه
وقتی یک طرف اون سرخ شد طرف دیگه رو هم سرخ کنید

منبع:گل سفره

پیج فروش لوازم دکوری chicco.gallery
.................................................
ارایشگاه:لی لی سعادت اباد بینظیر
اتلیه:آویسا فوق العاده
گلفروشی:گل باختر سعادت اباد عالی
ارایشگاه داماد:نیوفیس سعادت اباد احمدپور عالی
نقل قول
 سپاس شده توسط RL92 ، خوشگل خانم ، یوحنا ، shaparak103 ، pari-ziba ، nasibe_603 ، فرانک خانم ، mahdiyeh
۳۰-مرداد-۱۳۹۲, ۰۱:۳۹ عصر
ارسال: #160
RE: انواع شامی,کوفته,کوکو,دلمه و کتلت
فری تاتای قارچ


مواد لازم:

قارچ نگینی شده.......... 5 پیمانه

تخم مرغ......... 6 عدد

پنیر گودا رنده شده............. 2 پیمانه

خامه ................1/2 پیمانه

جعفری خرد شده...................... 1 پیمانه

پیازچه خرد شده.......... 1 پیمانه

روغن زیتون............. 1/2 پیمانه

نمک ، فلفل قرمز ، فلفل سیاه به مقدار لازم


طرز تهیه:

تخم مرغ ها رو با هم مخلوط میکنیم ؛ طوریکه یکدست بشن.

بعد قارچ ، پنیر ، جعفری ، پیازچه و خامه رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.

روغن زیتون و نمک و فلفل رو بهش اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم


داخل ماهیتابه روغن میریزیم ، میذاریم رو شعله...... وقتی کاملا داغ شد مواد رو میریزم تو ماهیتابه و میذاریم با شعله کم بپزه و خوب مغز پخت بشه

وقتی یه طرفش پخت ، برش میگردونیم تا طرف دیگه اش بپزه

غذا آماده است به همین راحتیNew2

عشق همین است...
همین که یک ذره از تو....
میشود تمام من...
نقل قول
 سپاس شده توسط zoha ، hedyeh ، نیازز ، nasibe_603 ، 3lena ، ♥♥♥ NazaNiN ♥♥♥
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام