• تقی زاده
  • مرضیه محمدی

انواع سس ها

۱۵-دي-۱۳۹۷, ۰۴:۴۲ عصر
ارسال: #81
       
RE: انواع سس ها
سس گوجه فرنگی مخصوص افراد دیابتی :

گوجه فرنگی : دو کیلوگرم
پیاز : 100 گرم
برگ بو، نمک و فلفل : به مقدار لازم

گوجه فرنگی‌ها را پوست بکنید و چند قسمت کنید.
پیازها را نیز پس از پوست گرفتن، خیلی ریز خرد کنید. 
گوجه فرنگی و پیازهای خرد شده، نمک، فلفل و برگ بو را داخل یک ماهی تابه بریزید و بگذارید به مدت 45 دقیقه با شعله کم بپزد. 
توجه داشته باشید هر از گاهی به سس سر بزنید تا نچسبد. 
سس را هم بزنید تا کاملاً یکدست شود. 

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71 ، K.L.S
۵-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۱۰:۱۹ صبح
ارسال: #82
       
RE: انواع سس ها
طرز تهیه سس سالاد یا فلفل هالوپینو و عسل :

این سس بافت کِرِمی داره و کمی تند و شیرینه.برای سالاد کاهو و کلم خیلی مناسبه.

نکته: اگر فلفل هالوپینو در دسترستون نبود از یک فلفل سبز تند استفاده کنید.

طرز تهیه: یک و نیم لیوان ماست خامه ای+یدونه فلفل هالوپینو(دونه هاشو جدا کنید)+یک ق غ عسل+دو تا سه ق غ گشنیز+دو حبه سیر+سه ق آبلیموی تازه+کمی نمک : همه رو داخل مخلوط کن سی ثانیه مخلوط کنید بعد با قاشق هم بزنید و سی ثانیه دیگه مخلوط کنید.داخل یخچال بذارید تا طعم دار بشه و بعد سِرو کنید.
این سس رو به مقدار نیازتون تهیه کنید و تازه سرو کنید.


 تصویر: ./uploads/201904/post_91469_1556174939_b33735c7b693a444a1c50b501a26b4ed.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
۱۰-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۱۲:۱۱ عصر
ارسال: #83
       
RE: انواع سس ها
سس مخصوص همبرگر :

مایونز نصف لیوان،کچاپ یک چهارم لیوان،شکر یک ق مرباخوری،سرکه سفید یک ق چایخوری،خیار شور رنده شده یک ق غذاخوری ،پودر سیر نصف ق چایخوری،آویشن خشک و خرد شده یک ق چایخوری(یا نصف ق چایخوری پودر آویشن ولی خشک و خرد شده بهتره)
همه مواد رو ترکیب و بذارید یک ساعت داخل یخچال مزه دار بشه.


 تصویر: ./uploads/201904/post_91469_1556613654_5f42a7908be3696e5be4dbd62cf69afc.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71 ، K.L.S
  • بهرام بابایی
  • گروه ژ
۱۵-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۰۳:۰۴ عصر
ارسال: #84
       
RE: انواع سس ها
طرز تهیه سس ریحان و بادام :

طرز تهیه:
یک لیوان بادام خام رو در کاسه بریزید و روش آب جوش بریزید و بذارید دو ساعت بمونه ،بعد به راحتی پوست روشو جدا کنید و بادامها رو داخل مخلوط کن بریزید.یک ق روغن زیتون و دو ق آبلیموی حتما تازه(در طعمش اثر داره،الان هم لیموی تازه همه جا هست)هم اضافه کنید و با دور تند مخلوط کنید تا مواد ترکیب و تقریبا خمیری بشه.حالا کم کم بهش آب اضافه کنید(مخلوط کن روشن باشه و در حال مخلوط شدن،از قسمت درِ دستگاه آب رو کم کم اضافه کنید،حدود نصف لیوان لازمه)تا به غلظت دلخواهتون برسه ،بعد یک لیوان برگ ریحان و نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و دوباره مخلوط کن رو روشن کنید تا یکنواخت بشه.

میتونید به دلخواه یک حبه سیر هم به این سس اضافه کنید که دلخواهه.


 تصویر: ./uploads/201905/post_91469_1557056068_89ab34d30a4c2638ca2907e6ef028cc0.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71 ، tootak
۷-خرداد-۱۳۹۸, ۱۲:۳۶ عصر
ارسال: #85
       
RE: انواع سس ها
این سس با انواع سالاد سبزیجات یا پاستا عالیه.

مقدار مواد پایه : روغن زیتون پنج ق غذاخوری،سرکه سفید دو ق غذاخوری،شوید خشک یک ق مرباخوری،شکر یک ق مرباخوری،پیاز (ترجیحا بنفش)خیلی ریز خرد شده دو ق غذاخوری سر صاف،سیر رنده شده یک حبه درشت،نمک و فلفل

همه مواد رو مخلوط و نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدید و بعد با سالاد دلخواهتون میل کنید.


 تصویر: ./uploads/201905/post_91469_1559034387_83bfe7684cf283395203d1518377e0b5.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط K.L.S ، Sahraa71
۱۹-خرداد-۱۳۹۸, ۱۲:۳۸ عصر
ارسال: #86
       
RE: انواع سس ها
طرز تهیه سس سیر :

سیر : 2 بوته
روغن زیتون : 5 قاشق غذاخوری
 آب : یک لیوان
 فلفل سیاه : یک قاشق چای خوری
نمک : یک قاشق چای خوری
  نشاسته : 4  قاشق غذاخوری
  آبلیمو : یک قاشق چای خوری

نشاسته را درون آب سرد حل کنید ، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و نشاسته حل شده را درون قابلمه بریزید و مدام به هم بزنید تا نشاسته کمی سفت شده و خودش را بگیرد.
سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. 
سیرهای پوست کنده را خوب له کنید.
سپس درون مخلوط کن به همراه نشاسته ، آبلیمو ، روغن ، نمک و فلفل بریزید تا سس یکدست شود.
سس سیر را یک ساعت درون یخچال قرار دهید سپس به همراه غذا سرو نمائید.

نکته : نشاسته را تا حدی حرارت دهید که از حالت آبکی بودن خارج شده و حالت کرمی پیدا کند ، حرارت دادن بیش از حد نشاسته موجب خشک شدن و خرابی بافت سس می شود. بهتر است از فلفل سیاه کوبیده و روغن زیتون استفاده کنید ، در صورت تمایل از مقدار بیشتری سیر می توانید استفاده کنید ، این سس اغلب به همراه غذاهای گوشتی و پاستاها سرو می شود.


 تصویر: ./uploads/201906/post_91469_1560071326_3b24bf1b1b0b215e0d82528657a128ad.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
۲۳-تير-۱۳۹۸, ۰۱:۳۷ عصر
ارسال: #87
       
RE: انواع سس ها
سس کچاپ خانگی :

مواد لازم:

گوجه فرنگی درشت و قرمز یک و نیم کیلو،پیاز متوسط دو عدد باریک خلالی شده،سیر دو حبه خرد شده،پودر فلفل سیاه یک ق غ سر خالی،پودر فلفل قرمز(اختیاری اگر تند دوست دارید)،سرکه سفید حدود نصف لیوان،شکر نصف لیوان(شکر قهوه ای از نظر من طعم بهتری داره و رنگشو به کچاپهای آماده نزدیکتر میکنه ولی اگر در دسترستون نیست،شکر سفید استفاده کنید)،نمک یک ق مرباخوری،آب سرد یکچهارم لیوان،نشاسته ذرت یک ق غ(سفید رنگ،کاملا پودری و نرم و ترده)


طرز تهیه:

پیاز رو به همراه دو ق غ روغن روی شعله ی ملایم بذارید تا حدود یکربع کم کم نرم و کاراملایز بشه.نمیخوایم سرخ و ترد بشه،میخوایم نرم و طلایی بشه و شکرش رو پس بده که بهش میگن کاراملایز شدن.بعد سیر و گوجه رو اضافه کنید،شعله رو زیاد کنید تا شروع به آب انداختن کنه و بعد در قابلمه رو بذارید و شعله رو کم کنید تا گوجه کاملا بپزه و له بشه.اگر گوجه ها خوب قرمز نیستن(که البته در فصل تابستان گوجه خیلی باکیفیته)،یک ق غ رب هم اضافه کنید.وقتی خوب پخت و له شد،مخلوط رو در مخلوط کن بریزید و خوب پوره کنید.از گوشتکوب برقی هم میتونید استفاده کنید.پوره رو از صافی ریز رد کنید تا خوب صاف و یکدست بشه.حالا فلفل،شکر،نمک و سرکه رو اضافه کنید.نشاسته ذرت رو در آب سرد حل و اون رو هم اضافه کنید(نشاسته به سس غلظت و بافت مناسبی مید،اگر نشاسته ذرت ندارید از نشاسته گندم هم میتونید استفاده کنید ولی نشاسته ذرت لطیفتره).خوب مخلوط کنید بعد روی شعله ملایم بذارید و گاهی هم بزنید تا به غلظت برسه و شروع به حباب زدن کنه.سس آمادست،اجازه بدید خنک بشه و در شیشه در یخچال نگهدارید.حدود چهار،پنج هفته در یخچال ماندگاری داره.


نکته:میتونید طبق ذائقه به دستور مقداری آویشن و پاپریکا هم اضافه کنید.


 تصویر: ./uploads/201907/post_91469_1563098833_5c80c87b1c10c856f0b59fda3638b813.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
۵-مرداد-۱۳۹۸, ۱۲:۱۴ عصر
ارسال: #88
       
RE: انواع سس ها
سس سالاد یونانی :

طرز تهیه:

یک چهارم لیوان روغن زیتون رو با دو ق غ آبلیموی تازه و دو ق غ سرکه مخلوط کنید.

دو تا حبه سیر رو با پهنای چاقو کمی فشار بدید تا بشکنه و پوستشو جدا کنید و همینجوری داخل سس بندازید.
سبزیجات معطر خشک که مخصوص سالاد هستن مثل اورگانو، آویشن، ریحان رو به همراه کمی نمک و فلفل سیاه به ترکیب قبلی اضافه کنید و حداقل بذارید یکروز داخل یخچال بمونه تا طعم سیر داخل چاشنی آزاد بشه.
هرچی بیشتر بمونه طعم سیر قویتر میشه.
اگه میخواید زود استفاده کنید بهتره یدونه از سیرها رو خرد کنید و داخلش بریزید تا طعمش زود آزاد بشه.

نکته:استفاده شکر یا عسل باعث ملس شدن سس میشود 

این چاشنی تا یک هفته داخل یخچال قابل نگهداریه و مقدارش هم زیاد نیست که بیشتر از این بمونه .



 تصویر: ./uploads/201907/post_91469_1564217027_57cecd827bd8b3c2bdf7ac79997fbb51.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
۶-مرداد-۱۳۹۸, ۱۲:۱۸ عصر
ارسال: #89
       
RE: انواع سس ها
طرز تهیه سس مایع :

در این دستور بجای روغن مایع از روغن زیتون استفاده میشه (البته میتونید روغن مایع هم استفاده کنید)، تعداد تخم مرغش کمه و تخم مرغ خام نیست و با حرارتِ مواد دیگه،که در دستور متوجه میشید،تقریبا پخته میشه.

نکته خیلی مهم: در تهیه مایونز حتما باید از مخلوط کن استفاده کنید.همزن جایگزین خوبی نیست و غلظت مناسب بدست نمیاد.

 نکته : هرچی مواد بیشتر و آرومتر مخلوط بشن کیفیت و غلظت سس بهتر و بیشتر میشه،پس هروقت حوصله و تایم کافی دارید،مایونز درست کنید.
.
مواد لازم برای یک شیشه بزرگ سس

حدود یک کیلو:تخم مرغ یک عدد درشت(دو تا ریز)،سس خردل 1ق غذاخوری سرخالی،روغن زیتون یک لیوان(یا روغن مایع)،آب سرد دو لیوان،سرکه نصف لیوان(سفید)، نشاسته ذرت(سفید رنگ و ترد و پودریه،میتونید از پودر نشاسته گل هم استفاده کنید) یک سوم لیوان،شکر حدود دو ق غ(با ذائقتون تنظیم کنید)،نمک نصف ق مرباخوری،فلفل سیاه یک ق چایخوری،پودر سیر نصف ق مرباخوری،آویشن نصف ق مرباخوری

طرز تهیه:

نشاسته رو در آب سرد حل کنید ، شکر ، سرکه ، نمک رو اضافه کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا مثل فرنی بشه.شعله رو خاموش کنید و سریع تخم مرغ+سس خردل+روغن و فلفل و آویشن و پودر سیر رو داخل مخلوط کن بریزید و حدود سه تا چهار دقیقه مخلوط کنید.حالا مواد نشاسته ای که مثل فرنی بود و هنوز داغه رو کم کم با ملاقه از دریچه بالای مخلوط کن اضافه کنید.مخلوط کن باید روشن و در حال مخلوط کردن باشه و کم کم مواد فرنی مانند،رو اضافه کنید که هم تخم مرغ با حرارتش پخته بشه و هم بافت سس حفظ بشه.حالا سس آماده شده رو در شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید،ممکنه فکر کنید غلظتش هنوز خیلی زیاد نیست ولی یکم که در یخچال خنک بشه غلظتش زیاد میشه.

این سس حدود سه تا چهار هفته در یخچال ماندگاری داره.


 تصویر: ./uploads/201907/post_91469_1564303714_68809af3d06dadedbf24b866a6b92000.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
۸-مرداد-۱۳۹۸, ۰۳:۳۴ عصر
ارسال: #90
       
RE: انواع سس ها
طرز تهیه سس قارچ :


این سس با سیب زمینی سرخکرده یا تنوری و انواع سوخاریها میتونه سرو بشه.کنار استیک هم عالیه. برای کنار خوراک زبان هم انتخاب خیلی خوبیه.
.
حدود دو لیوان قارچ ورقه شده رو با یک ق کره تفت بدید تا آبش کشیده بشه.قارچها رو از تابه بیرون بیارید،یک ق کره به تابه اضافه کنید و دو ق غذاخوری آرد سفید رو روی حرارت ملایم یک دقیقه تفت بدید بعد دو لیوان شیر رو خیلی آروم و کم کم اضافه کنید و مدام هم بزنید تا گوله نشه.در آخر غلظت سس باید مثل فرنیِ روان باشه ،جوری که اگر با انگشت روی قاشقِ سسی کشیدید،رد انگشت بمونه،البته غلظتش رو میتونید با توجه به نوع غذا با سلیقتون تنظیم کنید.حالا دو سه ق خامه صبحانه اضافه کنید،قارچ تفت داده شده،مقداری نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و کمی جوز هندی هم بریزید و شعله رو خاموش کنید.اگر سس خیلی سفت بود با کمی شیر رقیقش کنید.
نکته:در بعضی دستورات مقداری از شیر کم میشه و بجاش آب مرغ یا گوشت اضافه میشه یا کلا بجای شیر از آب مرغ یا گوشت استفاده میشه.
در آخر میتونید مقدار کمی جعفری ساطوری یا ساقه پیازچه ریز خرد شده هم اضافه کنید.


 تصویر: ./uploads/201907/post_91469_1564488242_d7f175eb67213bff636b390eedcd8500.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام