• مرضیه محمدی
  • لی لی رضایی

انواع سس ها

۱۵-دي-۱۳۹۷, ۰۴:۴۲ عصر
ارسال: #81
     
RE: انواع سس ها
سس گوجه فرنگی مخصوص افراد دیابتی :

گوجه فرنگی : دو کیلوگرم
پیاز : 100 گرم
برگ بو، نمک و فلفل : به مقدار لازم

گوجه فرنگی‌ها را پوست بکنید و چند قسمت کنید.
پیازها را نیز پس از پوست گرفتن، خیلی ریز خرد کنید. 
گوجه فرنگی و پیازهای خرد شده، نمک، فلفل و برگ بو را داخل یک ماهی تابه بریزید و بگذارید به مدت 45 دقیقه با شعله کم بپزد. 
توجه داشته باشید هر از گاهی به سس سر بزنید تا نچسبد. 
سس را هم بزنید تا کاملاً یکدست شود. 

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71 ، K.L.S
۵-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۱۰:۱۹ صبح
ارسال: #82
     
RE: انواع سس ها
طرز تهیه سس سالاد یا فلفل هالوپینو و عسل :

این سس بافت کِرِمی داره و کمی تند و شیرینه.برای سالاد کاهو و کلم خیلی مناسبه.

نکته: اگر فلفل هالوپینو در دسترستون نبود از یک فلفل سبز تند استفاده کنید.

طرز تهیه: یک و نیم لیوان ماست خامه ای+یدونه فلفل هالوپینو(دونه هاشو جدا کنید)+یک ق غ عسل+دو تا سه ق غ گشنیز+دو حبه سیر+سه ق آبلیموی تازه+کمی نمک : همه رو داخل مخلوط کن سی ثانیه مخلوط کنید بعد با قاشق هم بزنید و سی ثانیه دیگه مخلوط کنید.داخل یخچال بذارید تا طعم دار بشه و بعد سِرو کنید.
این سس رو به مقدار نیازتون تهیه کنید و تازه سرو کنید.


 تصویر: ./uploads/201904/post_91469_1556174939_b33735c7b693a444a1c50b501a26b4ed.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
۱۰-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۱۲:۱۱ عصر
ارسال: #83
     
RE: انواع سس ها
سس مخصوص همبرگر :

مایونز نصف لیوان،کچاپ یک چهارم لیوان،شکر یک ق مرباخوری،سرکه سفید یک ق چایخوری،خیار شور رنده شده یک ق غذاخوری ،پودر سیر نصف ق چایخوری،آویشن خشک و خرد شده یک ق چایخوری(یا نصف ق چایخوری پودر آویشن ولی خشک و خرد شده بهتره)
همه مواد رو ترکیب و بذارید یک ساعت داخل یخچال مزه دار بشه.


 تصویر: ./uploads/201904/post_91469_1556613654_5f42a7908be3696e5be4dbd62cf69afc.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71 ، K.L.S
  • گروه ژ
  • تشریفات وندا
۱۵-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۰۳:۰۴ عصر
ارسال: #84
     
RE: انواع سس ها
طرز تهیه سس ریحان و بادام :

طرز تهیه:
یک لیوان بادام خام رو در کاسه بریزید و روش آب جوش بریزید و بذارید دو ساعت بمونه ،بعد به راحتی پوست روشو جدا کنید و بادامها رو داخل مخلوط کن بریزید.یک ق روغن زیتون و دو ق آبلیموی حتما تازه(در طعمش اثر داره،الان هم لیموی تازه همه جا هست)هم اضافه کنید و با دور تند مخلوط کنید تا مواد ترکیب و تقریبا خمیری بشه.حالا کم کم بهش آب اضافه کنید(مخلوط کن روشن باشه و در حال مخلوط شدن،از قسمت درِ دستگاه آب رو کم کم اضافه کنید،حدود نصف لیوان لازمه)تا به غلظت دلخواهتون برسه ،بعد یک لیوان برگ ریحان و نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و دوباره مخلوط کن رو روشن کنید تا یکنواخت بشه.

میتونید به دلخواه یک حبه سیر هم به این سس اضافه کنید که دلخواهه.


 تصویر: ./uploads/201905/post_91469_1557056068_89ab34d30a4c2638ca2907e6ef028cc0.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
۷-خرداد-۱۳۹۸, ۱۲:۳۶ عصر
ارسال: #85
     
RE: انواع سس ها
این سس با انواع سالاد سبزیجات یا پاستا عالیه.

مقدار مواد پایه : روغن زیتون پنج ق غذاخوری،سرکه سفید دو ق غذاخوری،شوید خشک یک ق مرباخوری،شکر یک ق مرباخوری،پیاز (ترجیحا بنفش)خیلی ریز خرد شده دو ق غذاخوری سر صاف،سیر رنده شده یک حبه درشت،نمک و فلفل

همه مواد رو مخلوط و نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدید و بعد با سالاد دلخواهتون میل کنید.


 تصویر: ./uploads/201905/post_91469_1559034387_83bfe7684cf283395203d1518377e0b5.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط K.L.S ، Sahraa71
۱۹-خرداد-۱۳۹۸, ۱۲:۳۸ عصر
ارسال: #86
     
RE: انواع سس ها
طرز تهیه سس سیر :

سیر : 2 بوته
روغن زیتون : 5 قاشق غذاخوری
 آب : یک لیوان
 فلفل سیاه : یک قاشق چای خوری
نمک : یک قاشق چای خوری
  نشاسته : 4  قاشق غذاخوری
  آبلیمو : یک قاشق چای خوری

نشاسته را درون آب سرد حل کنید ، قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و نشاسته حل شده را درون قابلمه بریزید و مدام به هم بزنید تا نشاسته کمی سفت شده و خودش را بگیرد.
سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. 
سیرهای پوست کنده را خوب له کنید.
سپس درون مخلوط کن به همراه نشاسته ، آبلیمو ، روغن ، نمک و فلفل بریزید تا سس یکدست شود.
سس سیر را یک ساعت درون یخچال قرار دهید سپس به همراه غذا سرو نمائید.

نکته : نشاسته را تا حدی حرارت دهید که از حالت آبکی بودن خارج شده و حالت کرمی پیدا کند ، حرارت دادن بیش از حد نشاسته موجب خشک شدن و خرابی بافت سس می شود. بهتر است از فلفل سیاه کوبیده و روغن زیتون استفاده کنید ، در صورت تمایل از مقدار بیشتری سیر می توانید استفاده کنید ، این سس اغلب به همراه غذاهای گوشتی و پاستاها سرو می شود.


 تصویر: ./uploads/201906/post_91469_1560071326_3b24bf1b1b0b215e0d82528657a128ad.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام