• تقی زاده
  • آرایشگاه مدیس

انواع سس ها

۳-تير-۱۳۹۴, ۱۱:۵۰ عصر
ارسال: #41
RE: انواع سس ها
عزیزم توی سوپر مارکتا می‎تونی پیدا کنی

زانو نمی زنم، حتی اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد *عروس 93/10/18*
نقل قول
 سپاس شده توسط helia jooon
۹-تير-۱۳۹۴, ۱۲:۰۶ عصر
ارسال: #42
RE: انواع سس ها
سلام
عزیزان من میخوام سس آلفردو تهیه کنم. میشه بگین چجوری؟

دوسم داری... دوستت دارم...Heart
نقل قول
۹-تير-۱۳۹۴, ۰۶:۰۶ عصر
ارسال: #43
 
RE: انواع سس ها
یلدای عزیز صفحه قبل اموزشش رو نوشتم.

دختر یعنی....شیرین عسلHeart
نقل قول
 سپاس شده توسط یلدا 5
  • گروه ژ
  • بهرام بابایی
۹-مرداد-۱۳۹۴, ۰۷:۲۲ عصر
ارسال: #44
RE: انواع سس ها
بچه ها ی سس عالی برای سالاد و فلافل من که عاشقشم
سس انبه:
بودر انبه به مقدار لازم
شکر
سرکه
ابلیمو
نمک فلفل
سس مایونز
این موادو باهم مخلوط کنین تا ی طمع شیرینی رو به ترشی بده رنگشم زرد میشه ولی نه زیااد یعنی سفید نیس
برا فلافل بودر انیه رو بیشتر بریزین عالییییییییی میشه بسیار تا بسیار خوشمزست امتحان کنیین عاشقش میشین

تنهاتر از تنها بی کس تر از هرکس...
نقل قول
 سپاس شده توسط مامان گل دخترا ، سارایی هستم
۱۳-شهريور-۱۳۹۴, ۱۱:۰۴ عصر
ارسال: #45
RE: انواع سس ها
رازهای درست کردن سس خوش طعم


دو سس مایونز و کچاپ یا همان سس گوجه فرنگی، مادر تمام سس‌ها هستند یعنی با کمی تغییر در مواد تشکیل‌دهنده و کم و زیاد کردن برخی طعم‌دهنده‌ها و ادویه‌هایشان می‌توان انواع و اقسام سس‌ها را تهیه کرد. پس پایه آموزش سس‌ها آن است که ابتدا طرز تهیه این دو سس مهم را یاد بگیریم اما هنگام تهیه آنها باید به نکته‌هایی توجه کرد:



رازهای درست کردن سس

1 - هنگام تهیه سس مایونز و پس از مخلوط کردن زرده و سرکه، باید روغن را مداوم و آهسته به‌طوری که روغن حین ریخته شدن به نخی باریک تبدیل شده باشد، افزود زیرا در غیر این صورت سس می‌برد.

2 - خیلی‌ها فکر می‌کنند این سس را فقط می‌توان با دستگاه مخلوط کن تهیه کرد در حالی که با همزن‌های دستی پره‌دار نیز می‌توان این سس را تهیه کرد. البته پره‌های همزن باید زیاد باشند و این وسیله یکنواخت در کاسه‌ای که محتویات در آن وجود دارد، به حرکت درآید. سسی که با همزن دستی تهیه می‌شود، به مراتب خوش‌طعم‌تر است.

3 - روغن‌های مناسب برای تهیه این سس به ترتیب اولویت عبارتند از: روغن زیتون بدون بو، روغن آفتابگردان و روغن کانولا. به غیر از این روغن‌ها در تهیه مایونز از روغن دیگری استفاده نکنید.



4 - سفیده تخم‌مرغ در تهیه سس مایونز نباید به کار برده شود زیرا باعث بریدن سس می‌شود و حاصل کار چیزی نخواهد بود که انتظارش را دارید.
5 - برای تهیه سس مایونز، از سرکه سیب و کمی آبلیموی تازه استفاده کنید این ترکیب بوی زحم تخم‌مرغ را خواهد گرفت.

6 - سعی کنید از تخم‌مرغ‌هایی استفاده کنید که زرده کمرنگ‌تری دارند زیرا زرده‌ پررنگ، رنگ سس را خراب می‌کند و زرد خواهد شد.

7 - در تهیه این سس از ادویه خاصی استفاده نمی‌شود. فقط کافی است کمی به آن فلفل سیاه بیفزایید و در صورت علاقه به طعم تند، به آن کمی فلفل قرمز اضافه کنید.

8 - طعم‌دهنده‌هایی مانند گشنیز خشک، شوید، جعفری، زنجبیل رنده‌شده، کیپر یا غنچه خشک‌شده گل محمدی بهترین انتخاب‌ها برای مزه‌دار کردن سس مایونز هستند اما در صورت افزودن یکی از آنها، باید از ریختن بقیه آنها صرف‌نظر کرد.



9 - شکر یکی از اجزای اصلی سس قرمز است و انتخاب نوع آن بر طعم سس اثر دارد. باید شکر پودری باشد و بوی ماندگی و به اصطلاح «گونی» ندهد زیرا در این صورت عطر و طعم سس گوجه‌فرنگی‌ خراب خواهد شد.

10 - سرکه‌ای که در تهیه سس کچاپ استفاده می‌کنید، بهتر است خانگی باشد و در میان انواع سرکه‌ها، سرکه انگور قرمز و سفید از بهترین‌ها هستند.

11 - رب گوجه‌فرنگی که در تهیه این سس استفاده می‌شود، باید خوشرنگ باشد از ریختن رب‌هایی که رنگشان به سیاهی می‌زند، خودداری کنید. طعم رب هم بهتر است که ترش و شیرین باشد.


12 - ادویه‌هایی که می‌توانید در تهیه سس گوجه‌فرنگی استفاده کنید، فلفل سیاه، دارچین و پاپریکا یا همان فلفل قرمز شیرین است.

13 - در صورت تمایل می‌توانید به جای شکر سفید از شکر قهوه‌ای یا به جای هر دوی
آنها از عسل برای تهیه این سس استفاده کنید.

14 - برخلاف سس مایونز، هنگام تهیه سس گوجه‌فرنگی هرگز نباید به محتویات سس، آبلیمو اضافه کرد. اجزای اصلی سس کچاپ فقط شکر، سرکه و رب گوجه‌فرنگی هستند.


15 - این توصیه را در تهیه هر دو سس در نظر داشته باشید؛ اندازه‌ها بسیار مهم هستند. زیاد و کم کردن مقدار مواد اولیه اصلی، در غلظت، عطر و طعم سس‌های تهیه شده تاثیر بسزایی خواهد داشت.


سیب سبز

السَّلاَمُ عَلَى الْحُسَيْنِ Heartوَ عَلَى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلَى أَوْلاَدِ الْحُسَيْنِ وَ عَلَى أَصْحَابِ الْحُسَيْنِ.

*******
♥♥حسین جان♥♥
تنها نه فرات که هفت دریا می سوخت
از تشنگیت تمام دنیا می سوخت !!!!
نقل قول
 سپاس شده توسط ham nafas ، پاراداایس
۱۱-آبان-۱۳۹۴, ۱۲:۱۰ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۱-آبان-۱۳۹۴ ۱۲:۱۰ عصر توسط محی123.)
ارسال: #46
     
RE: انواع سس ها
سس هلندیز
مواد لازم برای یک پیمانه:
زرده تخم مرغ:
۳ عدد
آب لیمو ترش:
۲قاشق غذاخوری
فلفل قرمز:
به مقدار کم
نمک:
به مقدار کم
کره ولرم و آب شده:
نصف پیمانه
طرز تهیه:
برای ۲۰ تا ۳۰ثانیه زرده تخم مرغ، فلفل قرمز، نمک و آب لیمو را در غذاساز مخلوط کنید.
سپس در حالی که دستگاه روشن است به آرامی کره را به مواد اضافه کنید تا غلیظ و خامه ای شود.
این سس را می توان با گوشت، ماهی، سبزیجات و... مصرف کرد.

خدایا ممنون که همراهمی 
ممنون که منوبه خواسته هام میرسونی
تصویر: images/smilies/heart.gif


سمیییییییییییییییییییییی پیاممو بخون 
نقل قول
 سپاس شده توسط destiny ، پاراداایس
۱۱-آبان-۱۳۹۴, ۱۲:۲۵ عصر
ارسال: #47
RE: انواع سس ها
دوستان من هر وقت عروسی میرم تالار یه سس خوشمزی روی سالاد میریزن اون چه سسی هست؟؟

عروسی:95/04/24
مزون سفیدابی ۷۰٪
آتلیه:صدف ۵۰٪
آرایشگاه:میترا زندیه عزیز۱۰۰٪
گل فروشی بهار ۸۰٪
تالار:عطرسیب ۸۰٪
همه چی بخیر گذشت خدایا شکرت
نقل قول
۱۴-آبان-۱۳۹۴, ۰۶:۲۸ عصر
ارسال: #48
RE: انواع سس ها
من برای روی سالاد از این سس استفاده میکنم که همه موادش رو هم چشمی میریزم.
سس مایونز
فلفل قرمز
رب (واسه رنگش صرفاً)
نعنا خشک
شکر!! (شاید فکر کنید بد بشه، اما واقعا خوشمزه میشه)
سرکه قرمز (در حدی که مخلوط مواد بالا رو به غلظت دلخواه برسونه)
HeartHeart
من سالهاست که دیگه سس با آبلیمو درست نکردم. چون به نظرم طعم این خیلی بهتره.
امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد
نقل قول
 سپاس شده توسط *ناهید* ، SiimiinBanoo
۱۴-آبان-۱۳۹۴, ۰۷:۲۴ عصر
ارسال: #49
         
RE: انواع سس ها
(۱۴-آبان-۱۳۹۴ ۰۶:۰۷ عصر)SiimiinBanoo نوشته است:  سلام بچه ها ، من معمولا کلم بروکلی رو به خاطر خواص زیادی که داره می پزم ، ولی خوردنش خوشمزه نیست .
سس خاصی رو سراغ ندارید که بعد از پخت روش بریزم و طعمش خوب شه . سسش سالم و رژیمی باشه چه بهتر .


سلام عزیزم...Heart
دستور 1 سس خوشمزه و رژیمی،چون توش موادی که فکر میکنم با کلم خوب بشه و طعمش ناخوشایندشو بگیره امیدوارم خوشتون بیاد:

1 فنجان گشنیز
1/2 فنجان ماست
2 حبه سیر
کمی نمک
روغن زیتون 4/1 فنجان
2 قاشق غذا خوری سرکه سیب

برای تهیه سس هم تمام مواد رو با مقداری نمک و فلفل میکس کنید و وقتی سس کاملا یکدستی بدست میاید.

تو اینجا هم 1 عالمه دستور سس خوشمزه و سالم هست:

ادرس

تصویر: http://avazak.ir/Java/smili/Avazak.ir-smili16.gif
ღ❤N & R❤ღ
نقل قول
 سپاس شده توسط Yum Yummy!! ، SiimiinBanoo ، sheyda_sh
۱۶-آبان-۱۳۹۴, ۰۶:۰۵ عصر
ارسال: #50
RE: انواع سس ها
بچه ها سس باربیکیو رو اصلا از طعمش خوشم نیومد چیکار کنیم که بهتره شه
نقل قول
 سپاس شده توسط *ناهید*
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام