• مرضیه محمدی
  • لی لی رضایی

انواع سس ها

۶-شهريور-۱۳۹۱, ۰۷:۲۶ عصر
ارسال: #11
     
Heart سس فلفل
مواد اولیه :

فلفل سبز پودرشده نصف فنجان
نمک درشت سه قاشق چایخوری
سرکه سفید 75 سی‌سی
کشمش 400 گرم
زنجبیل رنده‌شده یک قاشق چایخوری
شکر سه فنجان
سیر هشت حبه

سس فلفل

طرز تهیه:

سیر را له و پوره کنید. در یک ظرف بزرگ تمام مواد را ریخته و صبر کنید تا بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید بپزد تا کشمش‌ها نرم شود و به مدت چند دقیقه کنار بگذارید تا مخلوط ولرم بشود آنگاه در مخلوط‌کن بریزید. می‌توان آن را در بطری نگهداری کرد.

نکته:
نوع مصرف آن در انواع ماهی و انواع گوشت قرمز می‌باشد.
[تصویر: انواع سس ها]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط mina14 ، nasibe_603
۷-شهريور-۱۳۹۱, ۰۹:۱۲ عصر
ارسال: #12
     
Heart انواع سس ها
سس موسیر
مواد اولیه :

سس مایونز 50 گرم
خیارشور دو عدد
تخم‌مرغ پخته و پیاز کوچک از هر کدام یک عدد
ماست 150 گرم
آب لیموترش یک عدد
موسیر دو قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
جعفری چند برگ

طرز تهیه:

پیاز، موسیر و برگ‌های جعفری را ریز خرد، خیارشور و تخم‌مرغ را نیز خرد کنید. در یک ظرف آب لیمو، سس مایونز و ماست را مخلوط و مواد دیگر را اضافه کرده نمک و فلفل بپاشید و آن را در یخچال نگه دارید.

نکته:

نوع مصرف این سس در سیب‌زمینی پخته سرد، گل کلم پخته سرد و سالاد سبز است.

[تصویر: انواع سس ها]


سس برای گوشت قرمز و سفید
مواد اولیه :

کره 150 گرم
پیاز خردشده یک عدد
آب‌گوشت دو پیمانه
خامه 100 گرم
سبزی معطر ( نعنا، ترخان، ریحان و مرزه) پاک‌شده یک بسته کوچک
فلفل قرمز یا سیاه یک قاشق مرباخوری
نمک به میزان لازم


طرز تهیه:

کره را در ظرف ریخته تا آب شود. پیاز خردشده را به آن اضافه کرده و تفت دهید. سبزی معطر را به همراه آب گوشت اضافه کرده، نمک و فلفل را ریخته تا پنج دقیقه بجوشد بعد سبزی معطر را خارج کرده تا دو تا جوش بزند. سپس حرارت را خاموش و خامه را اضافه کنید. این سس را می‌توانید بر روی گوشت قرمز یا انواع گوشت سفید مرغ، ماهی و میگو ریخته و میل کنید.

[تصویر: انواع سس ها]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط star ، خانوم عجول ، nasibe_603
۱۵-مهر-۱۳۹۱, ۰۱:۱۷ عصر
ارسال: #13
RE: انواع سس ها
دیپ لوبیا سفید
مواد لازم:
یه قوطی کنسرو لوبیا سفید(آبکش شده) dیا لوبیا سفید از قبل خیس شده و پخته شده
2 قاشق غذاخوری ابلیمو تازه
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 حبه سیر کوچک
فلفا پاپریکا
فلفل قرمز
طرز تهیه:
همه مواد بالا رو توی میکسر بریزین و حسابی میکس کنین تا نرم بشه و توی ظرف مورد نظر بریزین
[تصویر: انواع سس ها]

آرش اما همچنان خاموش،
از شکاف دامن البرز بالا رفت.
وز پی او، پرده های اشک پی درپی فرود آمد.Heart
نقل قول
 سپاس شده توسط دختر ایرونی ، negar90 ، nasibe_603
  • بهرام بابایی
  • گروه ژ
۱۶-مهر-۱۳۹۱, ۰۴:۰۰ صبح
ارسال: #14
     
Heart سس تاتار یا تارتار
سس مایونز تاتار


مواد لازم :

سرکه 2 قاشق سوپخوری
موسیر ترشی 2 حبه
خردل 1 قاشق چایخوری
خیار شور کوچک 1 عدد
سس مایونز 1 پیمانه
جعفری 2 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 1 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :
ابتدا تخم مرغ را آب پز کنید تا سفت شود . سپس تخم مرغ ، موسیر ، جعفری ، خیارشور به صورت ساطوری خرد نموده ، سس مایونز ، خردل ، سرکه ، نمک . فلفل را در ظرفی مخلوط نموده به مابقی مواد اضافه کنید.
این سس برای سالاد بسیار مناسب است




طرز تهیه سس تارتار


از سس تارتار می‌توان برای طعم دادن انواع غذاها از جمله ناگت‌های مرغ و سیب زمینی استفاده کرد.


مواد لازم:
خیار شور: 100 گرم
آب لیموی تازه: یک قاشق غذاخوری
سس مایونز: 500 گرم
پیازچه: 50 گرم
تخم‌مرغ آب‌پز: یک عدد
سیر: یک حبه
جعفری: ‌2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم


طرز تهیه:
• خیار شور را رنده کنید و آبش را بگیرید.
• پیازچه را ساطوری خرد کنید.
• تخم‌مرغ را رنده کنید (استفاده از تخم‌مرغ، اختیاری است).
• همه مواد را با هم مخلوط کنید.

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط سحر ایرانی ، خانوم عجول ، وفا
۳-آبان-۱۳۹۱, ۱۰:۵۶ صبح
ارسال: #15
RE: انواع سس ها
نسیبه جان من سس پاستارو با خامه آرد سفید و کره درست میکنم
ولی سری آخر آرد نریختم فقط کره و خامه ریختم شوهرم بیشتر پسندید

یه قاشق آرد یه قالب کره 50 گرمی با یه بسته خامه پگاه
نقل قول
 سپاس شده توسط نسيبه ، هیلدا
۲۷-آبان-۱۳۹۱, ۰۷:۴۰ عصر
ارسال: #16
     
Heart سس سالاد سحر
۱.سس زعفران

سس مایونز
روغن زیتون
فلفل سفید
زعفران دم کرده

مواد فوق رو مخلوط میکنیم...

============================

۲.سس سبز

سس مایونز
روغن زیتون
فلفل سیاه
آویشن یا کاکوتی
نعنا یا پونه کوهی
شوید
جعفری


مواد فوق را مخلوط کنید...

=============================

۳.سس کچاپ


سس مایونز
سس کچاپ
این دو سس به میزان مساوی استفاده شود
فلفل قرمز
روغن زیتون
پودر گوجه فرنگی خشک شده

مواد فوق را مخلوط کنید...

=============================

۴.سس خرما

سس مایونز
روغن زیتون
فلفل سفید
سرکه خرما


مواد فوق را با هم مخلوط کنید...

=============================

۵.سس انار

سس مایونز
سس انار یا رب انار
روغن زیتون
فلفل سفید

مواد فوق را با هم مخلوط کنید...

=============================

۶.سس سیر

سس مایونز
پودر ساقه سیر(قسمت های سبز در سیر تازه)
فلفل سفید
روغن زیتون

مواد فوق را مخلوط کنید...

=============================

۷.سس پاپریکا

سس مایونز
پاپریکا
روغن زیتون

مواد فوق را مخلوط کنید...

=============================

۸.سس خردل

سس مایونز
سس خردل
سس خردل رو کمتر از مایونز بریزید
روغن زیتون
فلفل سیاه


مواد فوق را مخلوط کنید...

=============================



نکته:

★به جای روغن زیتون میتوانید از انواع روغن استفاده کنید...مانند:روغن هسته ی انگور،روغن کنجد،روغن ذرت و ...

★برای رقیق کردن سس ها از شیر استفاده کنید...

★پودر سبزیجات را کاملا آسیاب کرده که مثل گرد بشود...درشت بودن پودرها زیاد صورت خوشی ندارد...

★از آبلیمو داخل هیچکدام استفاده نکنید!
فقط هنگام سرو از لیموی تازه کنار سالاد استفاده کنید...

•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••

✔همه ی سس ها ی این پست برای خودمه و از نت نگرفتم!

←باز هم یادم بیاد میذارم براتون…

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط فرنازى ، کاملیا ، AfaMtiImaR ، وفا ، Matia ، parmisam ، samiiira_ziba
۲۸-آبان-۱۳۹۱, ۰۸:۳۰ عصر
ارسال: #17
     
Heart یه سس دیگه از خودم!
سس پیاز


سس مایونز
روغن زیتون
پودر پیاز
فلفل سفید
پودر جعفری در صورت تمایل

مواد فوق را با هم مخلوط کرده....

======================================================


✔نکاتی که تو پست بالا برای بقیه سس ها گفتم برای این سس هم رعایت کنید...

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
۱۹-دي-۱۳۹۱, ۰۲:۳۲ عصر
ارسال: #18
RE: انواع سس ها
(۱۹-دي-۱۳۹۱ ۰۲:۲۳ عصر)shooka نوشته است:  [quote='AfaMtiImaR' pid='805949' dateline='1352696754']
من دیروز تو یه رستوران ترکی سالاد سفارش دادم ... سالادش سالاد کاهوی خودمون با یه کم مخلفات دیگه بود ولی سسش خیییییییییییییییییییلی هوشمزه بود! گارسونش گفت مخلوط رب انار و روغن زیتون و آبلیموئه!!! ولی فک کنم چیزای دیگه هم داشت! کسی بلده این سس رو؟؟؟؟؟؟ بچه ها میشه چند تا سس جدید برای سالاد یاد بدید به من؟؟؟؟


عزیزم اگر رستوران ترکی بوده رب انار نیست.یک سس مخصوصه به اسم ناراکشیNAR EKSHIکه مخصوص خودشونه .پایه اش اناره اما با رب انار فرق داره
نقل قول
 سپاس شده توسط AfaMtiImaR
۱۷-بهمن-۱۳۹۱, ۱۰:۱۱ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۷-بهمن-۱۳۹۱ ۱۰:۱۲ صبح توسط فلفلی.)
ارسال: #19
RE: انواع سس ها
موس(چاشنی لبنانی)

سیب زمینی (پوره) 150 گرم

سیر ساطوری 2حبه

سس مایونز 6قاشق غذاخوری

ماست 4قاشق غذا خوری

روغن زیتون یک قاشق غذا خوری

نمک کمی

فلفل سفید نصف قاشق چایخوری


مواد بالا رو با هم مخلوط میکنین تا یکدست بشه

با جوجه کباب عالی میشه


نکته: اگر میخواین سیر بوی زیادی ایجاد نکنه بهتره ابتدا ساطوریش کنین بعد روی تخته با نمک مخلوط کنین و با لبه چاقو به صورت خمیر دربیارین

Heart
نقل قول
۲۸-اسفند-۱۳۹۱, ۰۹:۵۹ صبح
ارسال: #20
RE: انواع سس ها
(۲۸-اسفند-۱۳۹۱ ۰۹:۵۶ صبح)Sarvenaz naz نوشته است:  من فرمول یه سس رژیمى با ماست رو میخوام که خوش طعم باشه میشه کمکم کنید؟


ماست ترکی +لیمو +نمک=بسیار خوشمزه و ترش
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام