• آذینرو
  • آرایشگاه مدیس

انواع سس ها

۱۹-تير-۱۳۹۲, ۰۹:۳۲ صبح
ارسال: #21
RE: انواع سس ها
(۲۸-اسفند-۱۳۹۱ ۰۹:۵۹ صبح)نوبهار نوشته است:  
(۲۸-اسفند-۱۳۹۱ ۰۹:۵۶ صبح)Sarvenaz naz نوشته است:  من فرمول یه سس رژیمى با ماست رو میخوام که خوش طعم باشه میشه کمکم کنید؟


ماست ترکی +لیمو +نمک=بسیار خوشمزه و ترش


من سس رژیمی اینطوری درست میکنم خیلی هم خوشمزس
ماست+روغن زیتون یا کنجد+ ؛آویشن+ کنجد+ سس گوجه فرنگی کم+ادویه سالاد+پودر سیر+ نمک+ فلفل+سرکه انگور یا سرکه سیب یا آبلیمو اگه رژیمی نبود بهش سس مایونز و یک یا دو قاشق هم نوشابه میزنم خیلی خوشمزه میشه
نقل قول
 سپاس شده توسط س پ ی د ه
۲۲-بهمن-۱۳۹۲, ۰۱:۵۲ صبح
ارسال: #22
RE: انواع سس ها
برای درست کردن کچاپ شما به گوجه فرنگی های کاملاً رسیده، سرکه سفید، نمک، شکر، موسیر، پیاز، فلفل سیاه، و زنجبیل نیاز دارید. البته اگر می خواهید به روش های خانگی این سس را تهیه نمایید می توانید از سایر افزودنی های دلخواه نظیر سبزی های معطر نیز بهره بگیرید. روش تهیه سس به این شکل است که ابتدا گوجه فرنگی ها را خرد کرده، در سرکه می ریزید و می جوشانند سپس نمک را به آن اضافه کرده و خوب به هم می زنید. ماده بدست آمده را پس از فشرده سازی از صافی رد می کنند تا دانه ها و پوست گوجه فرنگی از آن جدا شود. بعد شکر را به آن اضافه کرده و مجدداً به مدت 20 دقیقه می جوشانند. سپس ترکیب بدست‌آمده را با سایر چاشنی ها مخلوط کرده و خوب بهم می زنند تا کاملاً غلیظ شده و آماده مصرف شود.


موارد مصرف : سس کچاپ اصولاً با سیب زمینی سرخ کرده، برگرها، و پیتزا و برخی از غذاهای موجود در فست فودها مورد استفاده قرار می گیرد و با انواع گوشت های بریانی و سرخ کرده نیز استفاده می شود. این سس معمولاً به عنوان مایه اصلی درست کردن سایر سس ها هم به شمار می رود
حتما درست کنید .من که عاشق سس کچابم. نوش جانتون

عروس مهر میشم Heart
نقل قول
 سپاس شده توسط motahare
۲۸-بهمن-۱۳۹۲, ۰۱:۲۳ عصر
ارسال: #23
RE: انواع سس ها
مواد لازم برای سس باربیکیو .بچه ها این سس واسه کبابه و کباب رو خوش طعم میکنه.
سیر خورد شده 3 پر
پیاز خورد شده 1 عدد
عسل 4 قاشق سوپخوری
سرکه 1/2 پیمانه
آرد ذرت 1 قاشق سوپخوری
پودر فلفل قرمز 1قاشق چایخوری
پودر زیره 1قاشق چایخوری
پودر میخک 1/8 قاشق چایخوری
آب 1 پیمانه
نمک به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری
کره 1 قاشق سوپخوری


طرز تهیه سس باربیکیو

ابتدا کره را داخل ماهیتابه ریخته و روی حرارت بگذارید سپس سیر و پیاز را به اضافه کنید و کمی تف دهید نرم و شفاف شود . آنگاه بقیه مواد را اضافه کنید تا جوش آید حدود 15 دقیقه حرارت لازم است سس آماده شود توجه داشته یاشید که سیر و پیاز نباید له شوند .

حتما امتحان کنید . خوشتون میاد
نوش جان

عروس مهر میشم Heart
نقل قول
 سپاس شده توسط motahare
  • گروه ژ
  • بهرام بابایی
۱۱-ارديبهشت-۱۳۹۳, ۱۰:۴۱ صبح
ارسال: #24
 
RE: انواع سس ها
سس گشنیز

گشنیز تازه:1فنجان خورد شده
ماست پرچرب:نصف فنجان
ابلیمو:2 ق غذاخوری
سیر:1حبه
روغن زیتون: 1/4فنجان
سرکه سفید:1 ق چای خوری
نمک: به میزان لازم

همه مواد را در میکسر ریخته ومیکس میکنیم.تا صاف ویکدست شود.
این سس مناسب سالاده وتا 5 روز تو یخچال میمونه.

دختر یعنی....شیرین عسلHeart
نقل قول
 سپاس شده توسط پاراداایس
۲۴-ارديبهشت-۱۳۹۳, ۱۱:۵۶ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۴-ارديبهشت-۱۳۹۳ ۱۲:۰۲ عصر توسط نجوا89.)
ارسال: #25
 
RE: انواع سس ها
سس تمر هندی

مواد تهیه برای سس مخصوص:
1-ماست 1/2 پیمانه

2- تمبر هندی نصف بسته

3-روغن زیتون 2 قاشق (غذا خوری)

4-پودر کاری 1/2 قاشق چ

5-سس گوجه فرنگی 2 قاشق (غذا خوری)

6-پودر زنجبیل 1/2 قاشق چ

7-پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق چ

روش تهیه سس:
تمبر هندی را در اب حل کنید و عصاره آن را بگیرید .حالا تمام مواد سس را با هم مخلوط کرده و در کنار غذا سرو کنید.
در هندوستان این سس را روی غذاهای کبابی میریزن. از این سس میشه واسه غذاهایی مثل فیله مرغ سوخاری و میگو سوخاری و گوشت کباب شده استفاده کرد

آموخته ام که شکست های کوچک را برای پیروزی های بزرگ بپذیرم.

تلاش و صبر = موفقیت
نقل قول
 سپاس شده توسط khatooon ، motahare ، طنین... ، آساره ، ELI71 ، خانوم ، پاراداایس
۵-خرداد-۱۳۹۳, ۰۴:۴۶ عصر
ارسال: #26
RE: انواع سس ها
همسری من خیلی سس سفید دوست داره.برای جلوگیری از چاق شدنش همیشه براش این سس درست میکنم:Big Grin

ماست چکیده+روغن زیتون+نمک+فلفل قرمز و سیاه+پودرسیر+آویشن+گاهی جعفری

این طعم دهنده فوق العادن.مزه ماست از بین میبرنWinkBig Grin

کاش میتونستم مثل Celine Dion برات آهنگ [Because You Loved Me] بخونم و به تو تقدیمش کنمAngel
I'm everything I am
Because you loved me
نقل قول
 سپاس شده توسط مروئه
۷-خرداد-۱۳۹۳, ۰۶:۲۸ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۷-خرداد-۱۳۹۳ ۰۶:۲۹ صبح توسط ham nafas.)
ارسال: #27
 
RE: انواع سس ها
سس خامه

خامه:200 گرم
پیاز درشت: 2عدد
کره: 100گرم
سبزی معطر (نعنا و ترخون و جعفری ): یک دسته
آب گوشت: 2 پیمانه
آرد سفید: 150 گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم

پیاز را ریز خرد کرده و در کره سرخ میکنیم تا طلایی شود.بعد ارد را اضافه کرده و سرخ میکنیم.بعد اب گوشت را به تدریج اضافه کرده هم میزنیم.
یک دسته سبزی را که خرد کرده ایم داخل سس ریخته و اجازه میدهیم سس اهسته بجوشد و کمی غلیظ شود.
سپس نمک و فلفل را میزنیم و از روی حرارت برمیداریم.و خامه را به ان می افزاییم.
این سس برای گوشت های سفید استفاده میشود.

دختر یعنی....شیرین عسلHeart
نقل قول
 سپاس شده توسط پاراداایس
۱۲-خرداد-۱۳۹۳, ۰۳:۳۹ عصر
ارسال: #28
 
RE: انواع سس ها
سس چانتی (چاشنی هندی)
مواد لازم:
گشنیز 100 گرم
نعنا 50 گرم
سیر3 حبه
گوجه فرنگی 1 عدد متوسط
فلفل سبز 2 عدد
نمک به میزان لازم
پودر انبه 4/1 ق چایخوری
ماست 2 ق غداخوری
طرز تهیه :
گشنیز و نعنا را پس از شستن همراه با سیر فلفل سبز و گوجه خرد شده در میکسر میریزیم و دو سه دقیقه میزنیم تا مخلوط شود و به صورت نیمه مایع در آید . سپس ماست و نمک و پودر انبه را اضافه کرده و مخلوط میکنیم .. این چاشنی به همراه سمبوسه کتلت پاکورای هندی و غذاهایی از این قبیل میل میشود.
New1New1New1

1شهریور
آرایشگاه|کرج|Dodgy
آتلیه|کرج|: آقای عکس.مهدى فلك بلند(بی مسئولیت و بی فکر) فیلم عروسیم مفقود شده!
تشریفات|کرج|: پیمان (عالی)
گل|کرج|: باختر
-------------
هر قدر عقاید کسی احمقانه تر باشد باید کمتر با او مخالفت کرد.
نقل قول
 سپاس شده توسط پاراداایس
۱۲-خرداد-۱۳۹۳, ۰۴:۳۷ عصر
ارسال: #29
RE: انواع سس ها
سس پستو


برگ‌ ریحان‌ تازه‌: ۱۰۰ گرم‌
پنیر پارمزان‌: ۱۰۰ گرم‌
سیر ریزشده‌: ۲ حبه‌
بادام‌ ریز خرد ‌شده‌: ۷۵ گرم‌
روغن‌ زیتون‌: 3 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل : مقداری


طرز تهیه :
‌ابتدا برگ‌ ریحان‌ را ساطوری‌ یا چرخ‌ ‌کنید ‌، سپس‌ سیر ریز شده‌ و پنیر پارمزان‌ را به‌ آن‌ افزوده‌ و درمخلوط کن‌ بریزید‌ . بعد‌ نمک و فلفل را داخل ماد بریزید و در آخر بادام‌ زمینی‌ و روغن ‌زیتون‌ را اضافه‌ کرده‌ و به‌ آرامی‌ مخلوط کنید‌ تا سس‌ ، نرم‌ و یکنواخت‌ شود .

با پیتزا و اسپاگتی خیلی خوشمزه استWink

کاش میتونستم مثل Celine Dion برات آهنگ [Because You Loved Me] بخونم و به تو تقدیمش کنمAngel
I'm everything I am
Because you loved me
نقل قول
 سپاس شده توسط azad21
۲۷-تير-۱۳۹۳, ۱۲:۰۵ صبح
ارسال: #30
RE: انواع سس ها
سس حموصHummus

[تصویر: انواع سس ها]


مواد اولیه

حمص در زبان عربی به معنای نخود است. حمص یک سس بسیار خوشمزه است که نخود جزء اصلی مواد تشکیل دهنده آن است. آن را می توانید با خوراک های مختلف مثل انواع ساندویچ، استیک، و ...سرو کنید.

نخود ........................ 1 پیمانه

لیموترش ................... 2 عدد

ارده یا روغن کنجد یا کرم کنجد 4 قاشق غذاخوری

روغن زیتون ................. 2 قاشق غذاخوری

سیر ................................. 4 حبه

نمک و فلفل به میزان لازم

نکته: به جای روغن کنجد میتوانید از کره بادام زمینی استفاده کنید.



گام ۱

نخود را از قبل خیس کنید.
گام ۲

بعد آن را در آبکش ریخته تا آب آن خارج شود سپس در قابلمه ای ریخته روی آن آب تازه بریزید و بگذارید تا کاملا بپزد.
گام ۳

بعد از اینکه کاملا پخت آن را در خرد کن ریخته کاملا خرد کنید.
گام ۴

به این شکل
گام ۵

سیر را پوست گرفته به آن اضافه کرده
گام ۶

و با هم مخلوط کنید
گام ۷

سپس ارده یا کرم کنجد و یا روغن کنجد را به آن اضافه کنید.
گام ۸

پس از آن روغن زیتون را به آن اضافه کنید.
گام ۹

و بعد از آن کمی نمک و فلفل قرمز به آن بیافزایید
گام ۱۰

آب لیموی تازه را نیز اضافه کرده، آن قدر هم بزنیر تا مواد صاف و یکدستی بدست آید.
گام ۱۱

این سس یکی از سس های معروف عربی است که بسیار طرفدار دارد.

گاهی باید به بعضیا بگی شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر! شخصیت من چیزیه که من هستم، اما برخوردم بستگی داره به اینکه "تو" کی هستی!!
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام