• تقی زاده
  • آرایشگاه گیوا

انواع سس ها

۳-مرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۰۹ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۴-مرداد-۱۳۹۱ ۰۶:۰۵ عصر توسط هیلدا.)
ارسال: #1
انواع سس ها
من تو این قسمت سس مایونز وسس گوجه وخردل رو میزارم شماهم دستورات خوبتون رو بزارید سس مایونز که امشب درست میکنم عکسش رو میزارم [تصویر: انواع سس ها] سس مایونز دستورش از مامی سایته عالی بود ( 2 کیلو )
من نصف مواد رو درست کردم امروز صبح
تخم مرغ 3 عدد
سس خردل 1ق س
روغن مایع 2 پیمانه
آب 3 پیمانه
نشاسته ذرت (پودر نشاسته گل ) 3/2 پیمانه
سرکه 2 پیمانه
شکر 1 ق س
نمک 1 ق چ
فلفل به میزان لازم

نشاسته را در آب حل می کنیم ، شکر ، سرکه ، نمک را افزوده ( میتونید سرکه رو کمتر وآب رو بیشتر بریزید) و روی حرارت قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ شده و شفاف شود . از روی حرارت برمیداریم . کنار میگذاریم تا ولرم شود.
تخم مرغها ، سس خردل ، روغن وفلفل را در مخلوط کن می ریزیم و 3 دقیقه مخلوط میکنیم.
سپس مایه غلیظ شده را به مواد داخل مخلوط کن می افزاییم و هم میزنیم .در شیشه می ریزیم و در یخچال قرار میدهیم . بعد از نیم ساعت سفت میشه
نقل قول
۳-مرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۴۶ عصر
ارسال: #2
RE: انواع سس هایه کاربردی خردل... مایونز... گوجه..سزارو...
1 نوع سس سزار ................................................................................​.........................سیر چرخ کرده /یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل/به میزان لازم
خمیرماهی آنچوی یا کنسرو ماهی تن/یک قاشق مرباخوری
سس ورچسترشایر/یک چهارم قاشق مرباخوری
آب لیموی تازه /یک چهارم پیمانه
تخم مرغ درشت /یک عدد
روغن زیتون/یک سوم پیمانه
پنیر پارمزان/یک سوم پیمانه، رنده شده

1ـ بعد ازپوست کندن سیرها، حبه های آن را کاملاً له کنید تا خمیرشدن آن آسان تر شده و تمام عطر سیر آزاد شود.
2ـ اندکی نمک به سیر اضافه کرده، با پهنای چاقو و به صورت دورانی روی سیر فشار بیاورید تا خمیری یک نواخت به دست بیاید. استفاده از نمک باعث اصطکاک و نرم تر شدن سیر می شود. خمیر را درون کاسه ی مخلوط کردن بریزید.

3ـ برای ثابت نگه داشتن کاسه، یک پارچه نم دار را روی میز بگذارید. یک کاسه بزرگ تر روی آن قرار داده، روی آن را با یک پارچه پوشانده و کاسه مخلوط کن را روی آن قراردهید. ماهی آنچوی(یا تن ماهی له شده)، سس ورچستر شایر و آب لیمو را اضافه کنید.
4ـ تخم مرغ نیم پز را به مواد اضافه کنید. آب لیمو دراین سس اندکی به پخته تر شدن تخم مرغ کمک می کند. سالاد شما برای مرحله دشوار اضافه کردن روغن آماده است.

5ـ روغن را به شکل یک نوار باریک و به آرامی به کاسه اضافه کرده و به سرعت هم بزنید. مهمترین نکته دراین مرحله اضافه نکردن یک باره روغن است.
6ـ در حین اضافه کردن روغن، سس کم کم غلیظ شده و مواد با یک دیگر مخلوط می شوند. به عبارت دیگر به کمک زرده ی تخم مرغ امولسیون آب لیمو و روغن تشکیل می شود.

7ـ پنیر پارمزان رنده شده را به سس اضافه کرده و خوب مخلوط کیند. پنیر در عین این که سس را یک دست کرده و به آن شکل می دهد، به شما کمک می کند تا به سزار معروف دست یابید.

تکه های نان برشته :

یکی ازلذت بخش ترین لحظات زندگی، یک صبحانه خوب با یک نان داغ برشته، چای خوش عطر و مربای خانگی است و مزه ی آن حتماً زیر دندان شماست. یک نان خوب، نان برشته است و نان مورد استفاده در سالاد سزار نیز باید چنین طعم و کیفیتی را به یاد شما بیاورد. برای تهیه یک نان برشته مناسب، نان تست و انواع نان های حجیم پیشنهاد می شود.(نان بربری و سنگک را هم امتحان کنید!!!!).نکته مهم درانتخاب نان این است که بتواند روغن زیتون و سس را به مقدار لازم جذب کرده و خمیرنشود. نان باگت برای این کار مناسب نیست، چون مغزش پوک و پوسته آن خشک است
نقل قول
 سپاس شده توسط ستاره آبی ، nanaz ، bebe1389
۳-مرداد-۱۳۹۱, ۰۱:۱۲ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۳-مرداد-۱۳۹۱ ۰۱:۲۵ عصر توسط هیلدا.)
ارسال: #3
RE: انواع سس هایه کاربردی خردل... مایونز... گوجه..سزارو...
قبلا گفتم نوع گوشت مصرفی دلخواه هست من مرغ رو تو کمی طعم دهنده می خوابانم وبهد گریل میکنم گاهی هم همی نطوری فقط نمک میزنم گریل میکنم دستور سس رو هم میزارم این یه سس انگلیسیه وجایگزینش رو میشه سس سویا کرد عزیزم

اینم سس ورچستر شایر........................مواد لازم:

روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری

پیاز شیرین ریز شده 2عدد بزرگ
تمبر هندی نصف فنجان
سیر له شده 2 قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه له شده 2 قاشق غذاخوری
ماهی کولی پخته ریز شده یک چهارم فنجان
فلفل سیاه تازه خرد شده 2قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی یک چهارم فنجان

پودر میخک دو قاشق چای خوری
شکر سفید نصف فنجان
آب یک پنجم فنجان
آب لیمو یا سرکه
سه چهارم قاشق چایخوری

نمک یک ذره

شکر سرخ یا ملاس
1 فنجان
سرکه سفید
3 فنجان
ماء الشعیر
1 فنجان
آب پرتقال
نصف فنجان
آب
2 فنجان

لیموترش

نازک خرد شده

2 عدد

فلفل سبز کبابی

بدون دانه ریز شده


2 عدد

طرز تهیه:

ابتدا شکر سفید، ِیک پنجم فنجان آب، آب لیمو یا سرکه ونمک را خوب باهم مخلوط می کنیم. روی حرارت تا زمانی که مایه ی یکنواختی بدست دهد هم می زنیم و کنار می گذاریم.

در قابلمه ی بزرگی روغن زیتون را گرم می کنیم و پیاز را حدود 7 دقیقه در آن تفت می دهیم تا نرم شود . سپس تمبر هندی، سیر، زنجبیل و فلفل سبز را اضافه می کنیم. می گذاریم روی حرارت ملایم 5 دقیقه ی دیگر بماند.

ماهی کولی، رب گوجه، پودر میخک، فلفل، شکر سرخ، سرکه سفید، ماء الشعیر، اب، اب پرتقال و لیمو را می ریزیم. سپس مخلوط شکر و آب و آبلیمو را می ریزیم. هم می زنیم و می گذاریم تا بجوشد.

سپس حرارت را کم می کنیم ومی گذاریم برای 3 ساعت ریز ریز بجوشد و گهگاهی هم می زنیم. انقدر بماند تا بحدی بر سد که قاشق می زنیم به ته قاشق بچسبد. بعد آنرا در شیشه ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم.

نکته: بجای تمام مواد تازه می توان از خشک شده آن به میزان کمتر استفاده کرد. البته من امادش رو دارم که یکی برام اورد البته من یه مقدار ازش گرفتم
نقل قول
  • تشریفات وندا
  • گروه ژ
۵-مرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۳۶ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۹-مرداد-۱۳۹۱ ۰۳:۴۹ عصر توسط nanaz.)
ارسال: #4
     
RE: انواع سس ها
مرسی هیلدا جون از تاپیک قشنگی که زدی.... من عاشق انواع سسم و تو سفرهایی که داشتم اکثر سس ها رو مصرف کردم و لذت بردم.... به نظرم هیچ غذایی بی سس خوشمزه نمیشه.... مگه اینکه ابگوشت باشه!! ههBig GrinBig GrinNew1New1
--------------------------------------------------

سس هلندی:
مواد لازم :
زرده تخم مرغ ۲ عدد
خردل۱ قاشق سوپخوری
آب .نصف پیمانه
کره چهار قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
ابتدا زرده تخم مرغ و خردل و نمک و فلفل را با همزن بزنید تا یکدست بشه بعدش آب رو بهش اضافه کنین و روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید و بعد کره رو اضافه کنید .در آخر آبلیمو رو بهش اضافه و شعله رو خاموش کنین . این سس برای سرو مرغ و میگو عالی است .

-------------------------------------------------
مواد لازم برای سس باربیکیو
لیمو درشت (ترش منظورمه) ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ پیمانه
شکر : ۱ قاشق چایخوری
سرکه سفید یک سوم پیمانه
تخم گشنیز سائیده ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
زنجیل (زنجفیل آخرش هم نفهمیدیم کدوم درسته) ۱ قاشق چایخوری
پودر زیره نصف قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری و
زعفرون ساییده یک هشتم قاشق چایخوری
طرز تهیه :
ابتدا آب لیمو رو بگیرین بعد در یه کاسه آب لیمو و بقیه مواد رو با هم مخلوط کنین.بعدش بریزین تو یه قابلمه و روی اجاق بگذارین با حرارت ملایم تا سس غلیظ و یکدست بشه..این سس برای کباب فوق آلاده میشه ...

-----------------------------------------------------------
سس تارتار
مواد لازم:
خیار شور: 100 گرم
آب لیموی تازه: یک قاشق غذاخوری
سس مایونز: 500 گرم
پیازچه: 50 گرم
سیر: یک حبه( به دلخواه)
جعفری: ‌2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

همه ی این مواد خوب با هم قاطی میشن!!!! یکی از نکات مهم در تهیه ی سس تاز تار اینه که مواد خیلی خوب با هم قاطی بشن..... تا جایی که وقتی از سس میچشین اصلا مزه ی خامیه سس مایونز حس نشه!!

HeartHeartHeart


در ضمن... دوستان تا یادم نرفته تار تار مخصوص ماهی و میگو هست!!

اینم عکس از سس تارتار من. به دلخواه خودم خیارشورو حذف کردم. روشم با فلفل قرمز تزیین کردم. اینجوری بیشتر میپسندم....
[تصویر: انواع سس ها]

بي شک
در تو هزاران فرشته مأوا دارند ؛
وگرنه
آدمي و اينهمه مهرباني ...؟! Heart
نقل قول
 سپاس شده توسط shelman ، سمان ، shaparak103 ، nasibe_603 ، خانوم ، nazanin khanoom
۱۹-مرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۲۶ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۹-مرداد-۱۳۹۱ ۱۱:۲۸ عصر توسط khoodka.)
ارسال: #5
 
Rainbow RE: انواع سس ها
نکاتی برای انواع سس‌ها

اسانسی که برای خوشمزه‌تر کردن سس‌ها مصرف می‌شود باید طعم و عطر غذا را تغییر ندهد، مثلاً سسی که روی گوشت یا مرغ داده می‌شود نباید بوی ماهی بدهد و برعکس. در این‌صورت برای هر نوع گوشت یا پرنده و ماهی بهتر است از آب همان نوع گوشت در تهیه سس آن استفاده نمود.

برای عطر سس‌ها نیز می‌توانیم از انواع سبزی‌ها معطر مانند ، کرفس، جعفری، نعناع، ترخان، ریحان و امثال آنها استفاده کنیم.
حرارتی که سس روی آن تهیه می‌شود باید ملایم باشد و سس‌هائی که برای غلظت آرد مصرف می‌شود. باید در موقع ریختن آب یا آب گوشت یا شیر مرتب آن را به‌هم زد تا سس گلوله نشود و نرم و لطیف گردد.

به غلظت سس باید توجه کرد که نه زیاد سفت شود و نه زیاد شل.

کره یا خامه‌ای که در سس‌ها مصرف می‌شود باید در اواخر طبخ با سس مخلوط شود، مگر اینکه لازم باشد آرد را در کره سرخ نمود در این‌صورت کره را باید قبلاً داغ کرد و بعد آرد را با آن یرخ نمود.

ظرفی که سس را در آن تهیه می‌کنیم باید لعابی و اندازه آن متناسب با مقدار سس باشد.

به‌طور کلی سس در تهیه غذا جای مهمی دارد. فرانسوی‌ها می‌گویند غذا بدون سس مثل نامه بدون امضاء بی‌ارزش است.

سس برای تکمیل طعم غذا به خصوص گوشت های آبپز و سبزیجات پخته و سالادها مورد استفاده قرار می گیرد. پس باید در تهیه آن دقت کامل به کار برد.

در صورتی که برای غلظت سس از آرد و کره استفاده می کنید ، سعی شود از آب گوشت گرم و یا شیر داغ استفاد شود، تا سس گره گره نشود. در این صورت باید آن را از صافی رد کنید تا صاف و لطیف شود.

سس هایی که برای سرو مرغ و بقیه گوشت های سفید مصرف می شود، باید از آب مرغ و برای سرو گوشت های قرمز از آب گوشت قرمز تهیه شود.

در موقع پخت گوشت ها سعی کنید برای خوش طعم و خوش عطر شدن آن از برگ بو یا برگ رزماری و چند حبه سیر و جعفری یا برگ کرفس و از ادویه جات خوش عطر استفاده کنید.

همیشه خامه را در آخرین مرحله به سس اضافه کنید .

برای تند کردن سس بهتر است، برای گوشت های سفید از پودر فلفل سفید و برای گوشت قرمز و گوشت تیره مثل زبان و گوشت بعضی از پرنده ها از فلفل سیاه و قرمز استفاده شود.

برای چاشنی سس ها می توان کمی شکر به آنها اضافه کرد.
نقل قول
 سپاس شده توسط cinderella ، pikard ، خانوم عجول ، خانوم
۲۱-مرداد-۱۳۹۱, ۰۲:۲۱ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۱-مرداد-۱۳۹۱ ۰۲:۲۳ عصر توسط هیلدا.)
ارسال: #6
RE: انواع سس ها
مواد لازم :سس بشامل ............

ـ آرد ۲ قاشق مربا خوری

ـ شیر ۱ لیوان

ـ پیاز ۱ عدد

ـ کره ۵۰ گرم

ـ نمک ، فلفل قرمز و فلفل سیاه به قدر کافی

طرز تهیه :

یک پیاز را ریز رنده کنید و با کره روی حرارت کمی تفت دهید بعد آرد سفید را اضافه و دوباره کمی تفت دهید دراین زمان نمک و فلفل قرمز وفلفل سیاه را در آن بریزید و آرام آرام شیر را اضافه کنید و به هم بزنید تا سس یکنواختی به دست آید حرارت را زمانیکه سس غلیظ شد خاموش کنید. من اینو تو تهیه لازانیا وسوپ پیاز ....سوپ قارچ وبعضی وقتا واسه خوراک میگو هم استفاده میکنم فردا میرم تو کار سس ها عکساشونم میزارم خوبه


سس طلایی

مواد لازم
آب گوشت 2 فنجان
کره 50 گرم
زرده تخم مرغ 4 عدد
آب لیموترش 4 قاشق سوپخوری
آرد سفید 1 قاشق سوپخوری
فلفل قدری
نمک قدری

طرز تهیه :

طرز تهیه سس طلائی :
کره را در ظرفی می ریزیم و روی آتش میگذاریم تا آب شود آرد را می ریزیم و بهم میزنیم تا کمی سرخ شود , آنگاه حرارت را ملایم میکنیم آب گوشت را بتدریج داخل سس میریزیم و بهم میزنیم تا سس جوش بیاید و کمی غلیظ شود , بعد زرده های تخم مرغ را خوب می زنیم و کم کم داخل سس میریزیم و مرتب بهم میزنیم و آب لیمو و نمک و فلفل را اضافه مینمائیم و بعد از یکی دو جوش سس را از روی آتش بر می داریم , باید دقت کرد سس با تخم مرغ زیاد نجوشد تا تخم مرغ بریده نشود .

مواد لازم : سس هزار جزیره
تخم مرغ پخته 5 عدد
پیاز سبز خرد شده 120 گرم
خیار شور 100 گرم
کرفس خرد شده 120 گرم
روغن زیتون 1 فنجان
سرکه 0.25 فنجان
سس مایونز 0.5 فنجان
سس گوجه فرنگی تند 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :

تخم مرغ ها پخته شده سفت باشند , یا از خامه یا سس مایونز استفاده شود
سبزیجات را تهیه کرده تا حد ممکن ریز خرد می کنیم ( نکته حساس برای تهیه این سس اینست که باید تمام موارد آن را در تهایت ریزی خرد شود بطوریکه بهیچوجه شناخته نشود ) , خیار شور را نیز خیلی ریز خرد می نمائیم , زرده تخم مرغ را از سفیده جدا میکنیم زرده را از رنده رد می کنیم و در سرکه حل می نمائیم سس تند و روغن زیتون را در ان می ریزیم , سفیده تخم مرغ را هم از رنده ریز رد میکنیم با سبزی خرد شده و خامه و سس مایونز داخل هم می کنیم تمام مواد را مخلوط می نمائیم این سس یکی از بهترین و خوشمزه ترین سس هاست و بمصرف انواع سالادهای سبزی میرسد
نقل قول
 سپاس شده توسط khoodka ، kosar ، هاله
۲۴-مرداد-۱۳۹۱, ۰۸:۲۸ صبح
ارسال: #7
 
RE: انواع سس ها
سس پیتزا

[تصویر: انواع سس ها]


مواد لازم:

رب گوجه فرنگی --- ۳ قاشق سوپ خوری

شکر --- ۱ قاشق غذا خوری

آبلیمو --- ۳ قاشق غذا خوری

روغن زیتون --- ۳ قاشق غذا خوری

سیر کوبیده --- ۳ حبه

ادویه تند --- ۱ قاشق چایخوری

جعفری و ترخان خرد شده و ساطوری --- ۱ قاشق غذا خوری

نمک و فلفل قرمز --- به مقدار کافی


طرز تهیه :

رب گوجه فرنگی و شکر رو مخلوط می کنیم و خوب هم میزنیم تا شکر به خورد رب بره و بعد روغن زیتون رو اضافه می کنیم و اونقدر هم میزنیم تا یکدست بشه . سیر کوبیده و سبزی های معطر رو اضافه کرده و ادویه تند که شامل کاری و ادویه های دلخواه خودتونه به همراه نمک و فلفل اضافه می کنیم و دوباره هم می زنیم تا مواد مخلوط بشن . همه ی مواد به جز آبلیمو رو اضافه کردیم . حدود ده دقیقه مواد رو میگذاریم تا بجوشه ، بعد از روی حرارت بر می داریم و آبلیمو رو اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا مخلوط بشه .

سس رو داخل یخچال می گذاریم و بعد از یک ساعت سس برای سرو همراه پیتزا آماده است .
نقل قول
 سپاس شده توسط kosar
۲۴-مرداد-۱۳۹۱, ۰۳:۴۴ عصر
ارسال: #8
RE: انواع سس ها
اینم سس برایه ماهیچه .................................................................. سس کنارش
سسش پیاز داغه با آلو بخارا پیاز که سرخ شد آلو هارو ریختم و بعد یه لیوان از آب ماهیچه رو روش ریختم و گذاشتم آروم بپزه
انقدر که همه آبش کشیده شد این سس فوق العاده خوشمزه ست
نقل قول
 سپاس شده توسط shabnamjon
۶-شهريور-۱۳۹۱, ۰۷:۱۴ عصر
ارسال: #9
     
Heart سس پرتقال
مواد اولیه :

آب پرتقال دو لیوان
آب گوشت یک لیوان
کره 100 گرم
آرد گندم یک قاشق سوپخوری
رنده پوست پرتقال یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

سس یکی از مطلوب‌ترین چاشنی‌ها است و اکثرا با غذاها سرو می‌شود به خصوص با انواع کباب‌ها ساندویچ‌ها و... به همین منظور تصمیم گرفتم سسی را آموزش دهم که با انواع گوشت بتوان از آن استفاده کرد.

کره را در ظرف لعابی آب کرده آرد را اضافه می‌کنیم تا طلایی شود. آب گوشت و آب پرتقال را مخلوط کرده کم‌کم داخل آرد می‌ریزیم و مرتب هم می‌زنیم تا غلیظ شود. بعد رنده پوست پرتقال، نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم پس از چند دقیقه از روی حرارت بر می‌داریم. در صورت تمایل می‌توانیم به این سس یک تا دو قاشق سوپخوری شکر اضافه کنیم.

نکته:این سس را با انواع گوشت می‌توان مصرف کرد.

[تصویر: انواع سس ها]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط ~*tiyam*~ ، nasibe_603
۶-شهريور-۱۳۹۱, ۰۷:۱۸ عصر
ارسال: #10
     
Heart انواع سس ها
سس پرتقال
مواد اولیه :

آب پرتقال دو لیوان
آب گوشت یک لیوان
کره 100 گرم
آرد گندم یک قاشق سوپخوری
رنده پوست پرتقال یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

سس یکی از مطلوب‌ترین چاشنی‌ها است و اکثرا با غذاها سرو می‌شود به خصوص با انواع کباب‌ها ساندویچ‌ها و... به همین منظور تصمیم گرفتم سسی را آموزش دهم که با انواع گوشت بتوان از آن استفاده کرد.

کره را در ظرف لعابی آب کرده آرد را اضافه می‌کنیم تا طلایی شود. آب گوشت و آب پرتقال را مخلوط کرده کم‌کم داخل آرد می‌ریزیم و مرتب هم می‌زنیم تا غلیظ شود. بعد رنده پوست پرتقال، نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم پس از چند دقیقه از روی حرارت بر می‌داریم. در صورت تمایل می‌توانیم به این سس یک تا دو قاشق سوپخوری شکر اضافه کنیم.

نکته:این سس را با انواع گوشت می‌توان مصرف کرد.

[تصویر: انواع سس ها]


سس مخصوص همبرگر
مواد اولیه :

سرکه سفید 150 سی‌سی
آب مرغ یک فنجان
پنیر چدار هشت برش
خامه دو قاشق سوپخوری
فلفل سیاه به میزان لازم


طرز تهیه:

در یک ظرف کوچک آب ریخته و بگذارید به جوش بیاید. فلفل و آب مرغ را اضافه کرده و به هم بزنید و برش‌های پنیر را افزوده در آخر خامه را اضافه نمایید. با یک قاشق چوبی خوب هم زده تا پنیر له و سس چرب شود اگر مایل بودید کمی سرکه هم اضافه کنید.

نکته:

نوع مصرف: انواع همبرگر

[تصویر: انواع سس ها]

سس زیره
مواد اولیه :

آب مرغ یک فنجان
روغن زیتون 150 سی‌سی
آب‌لیموترش دو عدد
پودر زیره دو قاشق سوپخوری
فلفل سیاه به میزان لازم


طرز تهیه:

آب مرغ را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید. آب‌لیموترش، زیره و فلفل را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید بگذارید سرد شود سپس روغن بریزید. در پایان یک بار با همزن بزنید.

نکته:

نوع مصرف: تخم‌مرغ سفت‌شده و گوجه‌فرنگی.

[تصویر: انواع سس ها]


سس فلفل
مواد اولیه :

فلفل سبز پودرشده نصف فنجان
نمک درشت سه قاشق چایخوری
سرکه سفید 75 سی‌سی
کشمش 400 گرم
زنجبیل رنده‌شده یک قاشق چایخوری
شکر سه فنجان
سیر هشت حبه



طرز تهیه:

سیر را له و پوره کنید. در یک ظرف بزرگ تمام مواد را ریخته و صبر کنید تا بجوشد، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید بپزد تا کشمش‌ها نرم شود و به مدت چند دقیقه کنار بگذارید تا مخلوط ولرم بشود آنگاه در مخلوط‌کن بریزید. می‌توان آن را در بطری نگهداری کرد.

نکته:
نوع مصرف آن در انواع ماهی و انواع گوشت قرمز می‌باشد.
[تصویر: انواع سس ها]

سس بادام
مواد اولیه :

نان جو یک برش
بادام پوست‌کنده 50 گرم
سیر چهار حبه
سرکه قرمزو آب از هر کدام یک قاشق سوپخوری
روغن زیتون سه قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم


طرز تهیه:

در یک بشقاب آب و سرکه را ریخته برش نان را در آن قرار دهید و آن را گاهی بچرخانید تا خوب آغشته شود. سیرها را پوست کنده و به همراه بادام در یک هاون له کنید. برش نان را اضافه و خوب مخلوط کنید تا خمیر صافی به دست آید. روغن را کم‌کم بریزید و مانند مایونز با چنگال به هم بزنید. نمک و فلفل نیز بپاشید.
نکته:
موارد مصرف ماهی‌های گرم یا سرد، تخم‌مرغ سفت.

[تصویر: انواع سس ها]

سس پنیر و اسفناج
مواد اولیه :

اسفناج تازه یک کیلوگرم
سیر یک حبه
آب مرغ یک فنجان
فلفل سبز کوچک دو عدد
پنیر رنده‌شده 150 گرم
نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

سیر را له کنید و فلفل‌ها را ریز خردکرده در یک ظرف اسفناج‌ها را به آرامی با آب مرغ بپزید. سیر و فلفل را اضافه کرده خوب مخلوط کنید. نمک زده و در حال هم زدن پنیر رنده‌شده را اضافه کنید. این سس را گرم میل کنید.

نکته:
موارد استفاده در انواع ماکارونی و پاستا

[تصویر: انواع سس ها]

سس ژله

مواد اولیه :

آب لیمو ترش یک قاشق سوپخوری
سرکه یک قاشق سوپخوری
ژله به دلخواه 75 گرم

طرز تهیه:

ژله، آب لیموترش و سرکه را در یک ظرف کوچک بریزید و به مدت چند لحظه آن را آب کنید و هر از چندگاهی آن را هم بزنید.

نوع مصرف: بستنی وانیلی، بستنی میوه‌ای

[تصویر: انواع سس ها]

سس ترش با تمر هندی

مواد اولیه :

آب تمرهندی 500 سی‌سی
تمرهندی 50 گرم
آب مرغ و سرکه سفید از هر کدام 500 سی‌سی
آرد ذرت یک قاشق چایخوری
آب یک قاشق سوپخوری


طرز تهیه:

در یک ظرف تمرهندی و آب آن را بریزید و در حال هم زدن با حرارت ملایم در حدود 20 دقیقه بپزد. آب مرغ و سرکه را اضافه کنید و بگذارید به مدت 30 دقیقه دیگر بپزد. سپس سس را از صافی رد کنید تا تمرهندی جدا شود. آرد و آب را مخلوط کرده تا خمیر درست شود و به سس اضافه کنید.

[تصویر: انواع سس ها]

سس ماست و لیمو ترش

مواد اولیه :

ماست یک پیمانه
جعفری، پیازچه و نعنا خردشده دو قاشق سوپخوری
آبلیمو و روغن زیتون از هر کدام دو قاشق سوپخوری
شکر یک قاشق مرباخوری
نمک به میزان لازم

بدون چربی
طرز تهیه:
آبلیمو، ماست، روغن زیتون، شکر و نمک را با همزن برقی یا چنگال هم می‌‌زنیم تا خوب مخلوط شوند. سپس سبزی‌ها را ریخته و دوباره هم می‌‌زنیم تا کاملا یک‌دست شود. می‌توانید از این سس برای انواع سالاد سبزی استفاده کنید و یک سس رژیمی برای افراد چاق محسوب می‌‌شود.


[تصویر: انواع سس ها]

سس شکلات
مواد اولیه :

شکر دو پیمانه
پودرکاکائوسیاه یک پیمانه
آب جوشیده سردشده یک پیمانه

طرز تهیه:
همه مواد را در مخلوط‌کن ریخته و دو دقیقه این سس را هم زده، لازم به ذکر است که بدانید این سس را می‌توانید تا 15 روز در یخچال نگهداری کنید برای تزئین آن پس از آماده شدن مقداری مغز بادام‌هندی یا فندق اضافه کرده و برای صبحانه روی نان مالیده و میل کنید.

[تصویر: انواع سس ها]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط mina14 ، star ، خانوم عجول ، shooka ، nasibe_603
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام