• مدیس
  • دکتر فاطمه خانی زاده

انواع ساندویچ

۲۸-مرداد-۱۳۹۸, ۱۰:۵۰ صبح
ارسال: #61
       
RE: انواع ساندویچ
ساندویچ سالاد تن ماهی

کنسرو ماهی رو بیست دقیقه بجوشونید و بذارید خنک بشه بعد در آبکش بریزید تا روغنش گرفته بشه.

طرز تهیه:

تن ماهی+دو ق غ پیاز بنفش ریز خرد شده(پیازچه هم میتونید جایگزین کنید)+دو ق غ ساقه کرفس ریز شده+دو ق غ جعفری ساطوری شده+دو ق غ خیارشور ریز خرد شده+یک ق مرباخوری شوید خشک+ فلفل سیاه کمی+دو تا سه ق غ مایونز+یک ق غ سر خالی آبلیموی تازه رو مخلوط کنید.نیم ساعت در یخچال بذارید تا طعمها میکس بشن و بعد سرو کنید.


 تصویر: ./uploads/201908/post_91469_1566199208_0dbf625aac9b86d3269b270588bc2ff1.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط جوجه خوشگله ، Meri Khano0o0o0m ، آبگينه
۲۱-مهر-۱۳۹۸, ۰۴:۵۸ عصر
ارسال: #62
       
RE: انواع ساندویچ
ساندویچ قارچ و سیب زمینی :

4 عدد نان (لواش یا تاکو)
1/3 فنجان سیب زمینی پوره شده
2 قاشق غذاخوری کره
1 پیاز متوسط ، ریز خرد شده
2 فنجان قارچ ، خرد شده
2 فنجان پنیر پیتزا رنده شده
نمک و فلفل

در یک تابه، پیاز را در کره روی حرارت متوسط کم حدود 7 دقیقه تفت دهید.
قارچ ها را اضافه کنید ، حرارت را افزایش دهید و 5-7 دقیقه دیگر بپزید. .
1/3 فنجان سیب زمینی پوره شده را با 1/4 فنجان پنیر را مخلوط کنید و روی نان بمالید. 1/4 مخلوط پیاز و قارچ را روی آن پخش کنید و دوباره پنیر بریزید
نان راتا کنید و با دست خود کمی فشار دهید تا لایه ها به هم متصل شوند. .
در هر طرف حدود 2 دقیقه در کره کمی سرخ کنید.


 تصویر: ./uploads/201910/post_91469_1570973283_d28ab246bd317ba71ff5e5b9f893ab41.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط آبگينه
۶-آبان-۱۳۹۸, ۱۲:۴۸ عصر
ارسال: #63
       
RE: انواع ساندویچ
ساندویچ پنیر گریل شده :

گوشت فیله مرغ یا گوشت قرمز پخته شده : 6 قسمت( نه خیلی ضخیم نه خیلی نازیک )

پنیر چدار کم چرب : 115 گرم

گوجه فرنگی : 8 تکه برش خورده نازک

برگ اسفناج : دو فنجان

نان تست : 8 عدد  ( ترجیحا سبوس دار )

پیاز : یک فنجان (به صورت خرد شده)

سیر : یک حبه بزرگ، خرد شده

اسپری پخت

ماهی تابه نچسب بزرگ را روی شعله متوسط رو به پایین گرم کنید. سپس آن را با اسپری پخت یا کمی روغن چرب کنید. یک فنجان پیاز یا سیر اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه صبر کنید تا نرم شوند و به رنگ طلایی قهوه ای دربیایند. مرتب مواد را نکان دهید. روی هر کدام از چهار عدد نان دو قاشق غذا خوری پنیر بریزید. روی هر کدام یک دوم فنجان اسفناج، دو اسلایس گوجه، دو قاشق غذا خوری ترکیب پیاز و یک و یک دوم قسمت گوشت قرار دهید. روی هر کدام دو قاشق غذا خوری پنیر بریزید و سپس روی هر کدام یکی از قسمت های نان را قرار دهید. ماهی تابه را روی حررت متوسط گرم کنید و با اسپری پخت یا مقداری روغن چرب کنید. ساندویچ ها را در ماهی تابه قرار دهید و به مدت سه دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند و پنیرشان ذوب شود هر سمت را بپزید.  


 تصویر: ./uploads/201910/post_91469_1572254307_0c9ec1932698141bf5e78b3ca2bd1ae4.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
۱۰-اسفند-۱۳۹۸, ۱۲:۳۲ عصر
ارسال: #64
       
RE: انواع ساندویچ
ساندویچ فیله سوخاری با سس مخصوص :

برای هر ساندویچ یک عدد فیله مرغ (از فیله های بزرگ استفاده کنید) و یک عدد نون ساندویچی کوچیک (لقمه ای) لازم دارید

فیله های مرغ رو آروم با پشت چاقو بکوبید تا کمی باز بشه بعد با نمک و پیاز و پودر سیر داخل یخچال بذارید تا مزه دار بشن(یکی دو ساعت).حالا فیله ها رو اول در آرد سفید بعد در تخم مرغ (هر یک عدد تخم مرغ رو با یک قاشق شیر مخلوط و رقیق کنید) و بعد در آرد سوخاری ادویه دار بزنید.فیله های آماده رو نیم ساعت در یخچال بذارید تا لایه ی سوخاری خنک بشه و به فیله خوب بچسبه،بعد روغن رو داغ و فیله ها رو سرخ کنید،داخل آبکش یا روی دستمال آشپزخونه بذارید و بعد با سس و گوجه و کاهو سرو کنید.

بهترین سس برای این ساندویچ:ترکیب چهار ق مایونز+یک ق کچاپ+دو تا خیارشور خرد شده+یک ق مرباخوری پیاز رنده شده+نصف ق چ پودر آویشن


 تصویر: ./uploads/202002/post_91469_1582966923_0652a04adcac22421b4d5fa9ca1d9e49.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط artatam
۲-فروردين-۱۴۰۰, ۰۸:۴۶ عصر
ارسال: #65
RE: ساندویچ رست بیف
برای سفارش جعبه ساندویچ سایت چاپو پیشنهاد میکنم . یرای دیدن نمونه ها و خرید جعبه ساندویچ اینجا کلیک کنید.
نقل قول
۱۳-ارديبهشت-۱۴۰۰, ۱۱:۰۴ صبح
ارسال: #66
   
RE: انواع ساندویچ
اشترودل مرغ

[تصویر: انواع ساندویچ]

برای درست کردن اشترودل اول از هرچیز نیاز به درست کردن خمیر دارید.
برای اینکار میتوانید از خمیر نانوایی هم کمک بگیرید.ش

خمیر را فعلا نگه دارید تا در اخر به شما بگوییم چطور از آن استفاده کنید.
در ابتدا سینه مرغ را با نمک و فلفل و زردچوبه به میزان کافی روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخته شود.
بعد از آن میتوانید سینه مرغ را به صورت مربعی شکل برش دهید و فعلا نگهدارید.


سپس مقداری کره ( البته نه زیاد ) درون ماهیتابه میریزید و به آن آرد الک شده اضافه کنید و اجازه دهید کمی تفت بخورد.
بعد مقداری شیر ( نصف لیوان ) به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود. بعد با اضافه کردن نمک و فلفل روی همان حرارت ملایم صبر کنید تا سس کمی غلیظ شده و سپس خاموشش کنید تا خنک شود.


[size=20px]بعد از برش دادن ، مقداری پنیر پیتزا روی مواد میریزیم و شروع به بستن خمیر میکنیم. خمیرهای بریده شده را به صورت چپ و راستی و همچون زمانی که موهای خود را میبافید ببندید. بعد از انکه کاملا بستید ، مقدار کمی روغن داخل ظرف ریخته و خمیر را در آن سرخ میکنیم.
همچنین اگر دوست داشته باشید میتوانید اشترودل را در فر با دمای 180 درجه به مدت 15 الی 30 دقیقه قرار داده و وقتی کاملا خنک شد ، انرا برای سرو کردن اماده کنید. اشترودل خوشمزه ما هم اماده است.
در ظرف دیگری مقداری پیاز را در روغن تفت دهید و قارچ هایی که از قبل شسته و ریز ریز کرده اید را به آنها اضافه کنید. نمک و زرچوبه نیز بریزید و اجازه دهید تا تفت بخورند. میتوانید برای بهتر شدن انها ، کمی جعفری نیز اضافه کنید.

سینه ی مرغ از قبل پخته شده را نیز حالا اضافه کنید. بعد از کمی تفت خوردن این ترکیب ساندویچ بی نظیر ، نوبت به اضافه کردن سس شیر و کره است. بعد از یک دقیقه قرار گرفتن روی حرارت ملایم آنرا خاموش کنید.
حالا به سراغ خمیری میرویم که از نانوایی تهیه کرده بودیم. به اندازه ی یک پرتقال از خمیر برداریدو آنرا کمی ورز دهید.
بعد از نرم شدن ، با وردنه پهنش کنید به اندازه ای اینکار را انجام دهید که خمیر باریک و پهن شود.

حالا به اندازه ی 2 قاشق به صورت ردیفی از مواد را درونش بریزید. بعد شروع به بریدن خمیر به صورت مستطیلی میکنیم. 

یاد بگیر خوشحال باشی. ادم های غمگین همیشه حرف مردم براشون زیادی مهمه. " اهمیت ندادن" به چیزای بیخود رو یاد بگیرتصویر: images/smilies/blush.gif
نقل قول
۲۰-ارديبهشت-۱۴۰۰, ۰۱:۱۹ عصر
ارسال: #67
   
RE: انواع ساندویچ
ساندویچ مرغ و قارچ
مواد لازم
2 نفر
نصف سینه مرغ
2 عدد پیاز
قارچ به مقدار لازم
2 ق غ سس مایونز
2 پیمانه آب مرغ
ادویه نمک فلفل زردچوبه آویشن به مقدار لازم
2 ق غ آب لیمو
مراحل
ابتدا سینه ی مرغ رو با یک عدد پیاز و دو لیوان آب و مقداری زردچوبه و نمک می گذاریم بپزه،بعد که پخت مرغ را ریش ریش میکنیم،در تابه پیاز رو خرد میکنیم و با
مقدار روغن تفت میدهیم زمانی که پیاز کمی سبک شد مقدار کمی زردچوبه اضافه میکنیم،

حالا قارچ اسلاید شده را به پیاز اضافه میکنیم مقداری آبلیمو اضافه میکنیم تا قارچ سیاه نشود حالا مرغ ریش شده رو اضافه میکنیم مقداری کمی تفت میدهیم
در یک کاسه سس مایونز را به همراه یک پیمانه آب مرغ و نمک و فلفل و آویشن مخلوط میکنیم و روی مرغ می ریزم در تابه رو نگذارید

بعد از یک ربع غذای شما آماده است توجه داشته باشید سس شما باید تبخیر شده باشد.(آب مرغ)نوش جان


 

یاد بگیر خوشحال باشی. ادم های غمگین همیشه حرف مردم براشون زیادی مهمه. " اهمیت ندادن" به چیزای بیخود رو یاد بگیرتصویر: images/smilies/blush.gif
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام