• تقی زاده
  • سمیرا مرتضوی

انواع خورش و خوراک مرغ

۱۵-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۰۲:۱۰ عصر
ارسال: #131
     
RE: انواع خورش و خوراک مرغ
طرز تهیه ته انداز مرغ :

برای درست کردن این غذا، بال و کتف مرغ رو با آب ونمک وزردچوبه وپیاز کمی آبپز کردم.بعد یکطرفشونو تو روغن سرخ کردم.برنجو مثل همیشه آبکش کردم ،ته قابلمه کمی روغن وزعفرون ریختم وتیکه های مرغ رو(اون طرفشو که سرخ نکردم)ته قابلمه چیدم وکمی از برنجو با زعفرون مخلوط کردم وروی مرغ ریختم وبعد هم برنج سفیدرو روش ریختم.بعد دم‌کشیدن هم تو بشقاب برگردوندم وبا زرشک تزیین کردم.:

 تصویر: ./uploads/201905/post_91469_1557052844_d2e4e2143fb26863be5dc08f741f01e4.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71 ، marjantt ، K.L.S ، ترانه خانوم
۱۷-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۰۲:۱۲ عصر
ارسال: #132
     
RE: انواع خورش و خوراک مرغ
طرز تهیه مرغ بریان زعفرانی :

مرغ کامل با پوست ۱ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
 آب لیمو ترش ۴ قاشق غذاخوری
آب پیاز ۴ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری
ادویه گراماسالا ۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه مرغ بریان

زعفران دم کرده ، آب لیمو ترش ، روغن زیتون،آب پیاز،گراماسالا، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.مرغ را با سس زعفرانی ماساژ دهید و به مدت ۲ – ۴ ساعت داخل یخچال استراحت دهید سپس در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا کباب شوند.در اواسط پخت مجدد روی مرغ ها سس زعفرانی بریزید تا به خوبی طعم دار شوند 


 تصویر: ./uploads/201905/post_91469_1557225737_d438d7e1f8d4c93f870df0a2cf31092f.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71 ، K.L.S ، ترانه خانوم
۲۴-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۰۳:۱۵ عصر
ارسال: #133
     
RE: انواع خورش و خوراک مرغ
خوراک مرغ یونانی با سبزیجات :

چهار تکه سینه ی مرغ لازم داریم.موادی که برای مزه دار کردن لازمه:چهار ق روغن زیتون+چهار ق آبلیمو+نمک و فلفل سیاه+نصف ق آویشن+سیر رنده شده دو عدد+یک ق سرکه.مرغ ها رو در این مواد برای حداقل یک ساعت و حد اکثر یک روز مزه دار کنید.بعد تابه رو کاملا داغ کنید و مرغ رو داخلش بذارید تا بپزه و کمی برشته بشه،حدودا هر طرفش یک ربع.

سس: یک لیوان ماست یونانی یا خامه ای+یک خیار متوسط رنده شده+یک حبه سیر رنده شده+یک ق روغن زیتون+یک ق آبلیمو+نمک و فلفل سیاه
سالاد سبزیجات و فتا:خیار دو عدد+فلفل دلمه سبز یک عدد متوسط+گوجه گیلاسی نصف شده یک لیوان+پنیر فتا مکعبی شده نصف لیوان+پیاز بنفش خلالی شده یک عدد کوچک+
زیتون سیاه نصف شده نصف لیوان+یک ق روغن زیتون+یک ق آبلیمو+نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر
مثل تصویر،مرغ و 
سالاد و سس رو کنار هم و با نان پیتا یا مدیترانه ای سرو کنید.


 تصویر: ./uploads/201905/post_91469_1557834315_43080ad431e46cab1b99c0f0a0840179.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71 ، K.L.S ، marzieh.ahmad ، ترانه خانوم
  • تشریفات وندا
  • گروه ژ
۲۵-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۱۲:۵۷ عصر
ارسال: #134
     
RE: انواع خورش و خوراک مرغ
خوراک مرغ با طعم فلفل سیاه :

سینه ی مرغ مکعبی خرد شده(دو سانتی خرد کنید) نیم کیلو،فلفل سیاه تازه آسیاب شده سه چهارم ق غ،پیاز ریز خرد شده دو ق غ،سیر ریز خرد شده دو حبه،زنجبیل تازه(ریز خرد شده) نصف ق غ،سویا سس دو ق غ،آب دو ق غ،نشاسته ذرت یک ق غ،فلفل دلمه ای خلالی شده(سبز) یک عدد

طرز تهیه:پیاز،سیر و زنجبیل رو به همراه سه ق روغن کنجد تفت بدید تا طلایی بشه بعد نشاسته،آب،
سویاسس و فلفل سیاه رو اضافه و مخلوط کنید و بعدش مرغ رو بریزید.در تابه رو بذارید تا با شعله ملایم ده تا پانزده دقیقه بپزه بعد در تابه رو بردارید و شعله رو متوسط کنید تا آبِ غذا جمع بشه و سس غلیظ بشه.فلفل دلمه رو هم اضافه کنید و حدود پنج دقیقه بعد شعله رو خاموش کنید.


 تصویر: ./uploads/201905/post_91469_1557912465_e6ff4128c8b492c6111cb16010b5cdeb.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط K.L.S ، Sahraa71 ، marzieh.ahmad ، ترانه خانوم
۲۸-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۰۲:۴۵ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۸-ارديبهشت-۱۳۹۸ ۰۲:۴۷ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #135
     
RE: انواع خورش و خوراک مرغ
خوراک قارچ و مرغ با پوره سیب زمینی :

 سینه ی مرغ رو با پیاز و سیر و نمک و فلفل آبپز کنید،بعد مرغها رو ریش ریش کنید(چهار لیوان سینه ی مرغِ ریش ریش شده میخوایم) و آب مرغ رو صاف کنید و نگه دارید(یک و نیم لیوان).
دو حبه سیر رو در کمی کره تفت بدید ،بوی سیر که بلند شد،دو لیوان 
قارچ ورقه شده رو اضافه کنید کمی که تفت دادید سه ق غذاخوری آرد رو اضافه کنید و یک دقیقه تفت بدید بعد آب مرغ رو بریزید و خوب هم بزنید،کمی که غلیظ شد مرغها رو بریزید و نمک و فلفلش رو اندازه کنید و اجازه بدید #سس تقریبا غلیظ بشه و مواد یکدست بشن.
پوره سیب زمینی هم آماده کنید

طرز تهیه پوره سیب زمینی :


سیب زمینى نیم کیلو (حدود سه عدد متوسط),شیر یا خامه شل سه چهارم لیوان,کره صد گرم(به مربع هاى کوچیک تقسیمش کنید), نمک و فلفل (ترجیجا فلفل سفید).

طرز تهیه:

سیب زمینى هارو پوست بکنید و چهار قسمت کنید.داخل آب بپزید تا کاملا نرم بشن ولى له نشن.حالا آبکش کنید و تا گرمه اونارو کاملا له کنید.اگه میخواید پوره خیلى با کیفیتى داشته باشید,درست مثل سرآشپزا! براى له کردنش از یک صافى یا آبکش خیلى ریز استفاده کنید.اینجورى:سیب زمینیارو بریزید داخل صافى و با پشت یک قاشق بزرگ فشارشون بدید تا له بشن و از منافذ صافى رد بشن.اینجورى پوره خیلى نرم و لطیفى خواهید داشت.حالا شیر یا خامه و کره رو بهش اضافه کنید و سریع هم بزنید.بهتره توى این مرحله موادو داخل تابه روى شعله ملایم بزارید و ویسک کنید(با همزن هاى دستى فنرى سریع هم بزنید).خیلى زود جناب پوره جمع میشه و فورم میگیره,حالا موقع اضافه کردن نمک و فلفل سفیده.البته بدون نمک هم عالیه.اگه پوره رو به این روش (صافى)درست کنید,انقدر لطیف و خوش طعم میشه که نمیتونید کنار بزاریدش. 

راستى پوره رو با سیب زمینى تنورى هم میتونید درست کنید که اونم کیفیت خیلى خوبى داره.میتونید سیب زمینى رو براى ده دقیقه با آخرین قدرت توى ماکروفر بزارید تا بپزه.


 تصویر: ./uploads/201905/post_91469_1558178137_fd57309b770c46f07101ad4891859ac7.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط marzieh.ahmad ، Sahraa71 ، ترانه خانوم
۲۸-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۰۳:۵۳ عصر
ارسال: #136
     
RE: انواع خورش و خوراک مرغ
طرز تهیه خورشت مرغ و هلو :

مرغ چهار تکه ،هلو چهار عدد رسیده ولی سفت،آلو خشک شش تا هشت عدد،نمک و فلفل،پیاز،زعفران،رب یک ق چایخوری،عسل یا شکر حدود یک قاشق غذاخوری

مرغهارو نمک و فلفل بزنید و یکساعت داخل یخچال بذارید بعد در کمی روغن سرخشون کنید تا طلایی بشن.
داخل همون تابه یک عدد پیاز رو سرخ کنید ،بعد یک قاشق چایخوری رب(بیشتر نریزید) رو داخلش تفت بدید و تکه های مرغ رو به همراه کمی زعفران و دو لیوان آب داخلش بپزید.وقتی مرغ نیمه پز شد ،آلوها رو اضافه کنید.یکربع آخر پخت،هلوهای خرد یا خلالی شده رو در کمی روغن تفت بدید و عسل یا شکر رو بهش اضافه کنید و به 
خورش اضافه کنید و بذارید جا بیفته و سس غلیظ بشه.
میتونید یکی دو قاشق آبلیموی تازه هم همراه عسل یا شکر به خورشت اضافه کنید ولی من بدون آبلیمو بیشتر میپسندم.
میتونید کلا شکر یا عسل رو حذف کنید یا نیمی از آلوها رو از آلو جنگلی استفاده کنید که کمی ترشتر بشه.
این غذا رو با برگه زردالو یا هلو هم میتونید درست کنید.


 تصویر: ./uploads/201905/post_91469_1558182144_62ecedaddfcba32dec41f0161b381c91.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71 ، ترانه خانوم
۳۰-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۰۴:۱۳ عصر
ارسال: #137
     
RE: انواع خورش و خوراک مرغ
فیله مرغ پنیری با سس قارچ ایتالیایی :

مواد مزه دار کردن :ماست یونانی یا خامه ای نصف لیوان،روغن زیتون دو ق غذاخوری،نمک،فلفل سیاه،آویشن و پودر سیر :همه روباهم مخلوط کنید.

مواد لازم:فیله مرغ نیم کیلو،قارچ ورقه ای شده نیم کیلو،خامه سه ق غ،فلفل دلمه ای قرمز یک عدد خرد شده،پیاز متوسط یک عدد خرد شده،پنیر پارمزان سه چهارم لیوان،نمک،فلفل سیاه،آویشن

طرز تهیه:
فیله ها رو به همراه مواد مزه دار کردن داخل مشمای زیپ کیپ یا ظرف دردار ،برای نیم ساعت در یخچال بزارید بعد از سس خارج کرده و با دستمالآشپزخانه سس روی فیله ها رو پاک کنید.
در تابه نسبتا بزرگی یک ق روغن زیتون ریخته و فیله هارو سرخ کنید تا بپزن،زود میپزه و برشته میشه.حالا فیله هارو از تابه خارج و 
قارچ،فلفل دلمه و پیاز رو بریزید.بعد از اینکه نرم شدن،ادویه ها وخامه رو اضافه و سه دقیقه بپزید و بعدش مرغ رو اضافه کنید و پنیر رو روی مرغها بریزید.در تابه رو بزارید تا ملایم چند دقیقه باهم بپزن و پنیر ذوب بشه.


 تصویر: ./uploads/201905/post_91469_1558356178_ab41ef79bc288ecb9993c5094324034e.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71 ، ترانه خانوم
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام