• مهناز
  • هیژا

انواع خورش و خوراک مرغ

۱۶-دي-۱۳۹۷, ۱۰:۴۴ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۶-دي-۱۳۹۷ ۱۰:۴۴ صبح توسط parmin.ab.)
ارسال: #111
     
RE: انواع خورش و خوراک مرغ
طرز تهیه تست مرغ و تردیلا کرانچی :

۱۰ عدد نان ترتیلا ذرت متوسط (۱۵ سانتی متری) که آن ها را نواری برش زده ای

۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۱/۳ پیمانه پیاز خرد شده

۲ حبه سیر ریز خرد شده

۱ قاشق چای خوری پونه خشک شده

۱ قوطی کنسرو گوجه فرنگی خرد شده (۴۰۰ گرمی)

۱/۲ کنسرو سس قرمز تند مکزیکی

۴۰۰ گرم عصاره مرغ (آب مرغ هم می توانی استفاده کنی)

۲ پیمانه مرغ پخته و ریش ریش شده

۱/۴ قاشق چای خوری فلفل سیاه

۱ پیمانه پنیر فتا خرد شده

کمی گشنیز تازه

۱/۴ پیمانه خامه ترش

۱ قاشق غذاخوری شیر کم چرب

فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن کن تا گرم شود. تکه های نواری ترتیلای برش خرده را روی سینی فر که از قبل کاغذ روغنی انداخته ای، بگذار و اجازه بده حدود ۱۵ دقیقه داخل فر حرارت ببیند؛ بعد از آماده شدن بگذار روی سینی تا خنک شود. در همین حین یک ماهیتابه بزرگ بردار، روغن زیتون را داخل آن بریز و حرارت را روی متوسط رو به بالا قرار بده. پیاز های خرد شده، سیر و پونه را به آن اضافه کن و تفت بده. حدودا ۳ دقیقه زمان برای حرارت دیدن کافیست، تا زمانی که پیاز ها شیشه ای شوند. حالا کنسرو گوجه فرنگی و سس تند را به آن اضافه کرده و هم بزن تا زمانی که به جوش بیاید. بعد از اینکه سس حدود ۵ دقیقه  بدون در ماهیتابه جوشید، مرغ های پخته و ریش ریش شده را به آن اضافه کن

کمی از ترتیلا های کرانچ شده را نگه دار و باقی آن را به مخلوط مرغ اضافه کن. ماهیتابه را از روی حرارت بردار و تکه های پنیر را روی آن بریز. روی ظرف را با برگ های گشنیز و ترتیلا هایی که کنار گذاشته بودی تزیین کن. در یک ظرف سس خوری کوچک خامه و شیر را با هم مخلوط کن و موقع سرو مرغ و ترتیلا روی آن بریز.


 نکته :

می توانی از چیپس ترتیلا هم برای این غذا استفاده کنی.

تکه های بیکن سرخ شده با توجه به تجربه شخصی برای این غذا پیشنهاد می شود. هنگام سرو همراه گشنیز و ترتیلای اضافه روی ظرف بریز.

می توانی از ترتیلا های کنار گذاشته شده به عنوان نان برای سرو کنار غذا استفاده کنی و به جای اینکه آن ها را روی ظرف بریزی داخل یک بشقاب جداگانه قرار بدهی.


 تصویر: ./uploads/201901/post_91469_1546758777_10b667bdc6242a842792653c7909af49.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
۱۹-دي-۱۳۹۷, ۰۲:۲۳ عصر
ارسال: #112
     
RE: انواع خورش و خوراک مرغ
خوراک مرغ رنگارنگ مدیترانه ای با بادمجان و پنیر فتا :

  • یک سوم فنجان آرد

  • یک قاشق غذا خوری پودر سیر

  • یک قاشق غذا خوری پودر پیاز

  • یک قاشق غذا خوری پودر فلفل قرمز

  • نمک و پودر فلفل سیاه به میزان دلخواه

  • ۹۰۰ گرم سینه مرغ بدون استخوان، پوست کنده و تکه شده

  • سه قاشق غذا خوری روغن زیتون

  • یک قاشق غذا خوری کره

  • یک عدد بادمجان خرد شده

  • یک عدد پیاز بنفش خرد شده

  • یک عدد کدو سبز خرد شده

  • یک عدد فلفل دلمه خرد شده ترجیحاً قرمز

  • ۴۰۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده

  • دو قاشق غذا خوری شوید

  • یک دوم فنجان پنیر فتا خرد شده


  • در ابتدا فر را روشن و روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی گراد)تنظیم کن. سینی فر را روغن بزن؛

  • آرد، پودر پیاز، پودر سیر، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را در یک ظرف کم عمق با هم مخلوط کن و یک قاشق غذا خوری از ان را کنار بگذار؛

  • تکه های مرغ را درون ظرف بریز و خوب به هم بزن تا دو طرف آن ها به مخلوط ارد آغشته شود؛

  • روغن زیتون و کره را در ماهی تابه روی حرارت متوسط اجاق گرم کرن. بادمجان و پیاز را به آن اضافه کرده و برای ۵ تا ۱۰ دقیقه به هم بزن تا  نرم وقهوه ای رنگ شوند سپس ان ها را روی سینی فر قرار بده. فلفل دلمه و کدو سبز را در همان ماهی تابه برای ۵ دقیقه تفت بده و بعد از آن روی سینی فر بچین. سبزیجات روی سینی را با نمک و فلفل مزه دار کن؛

  • مرغ ها را درون ماهی تابه تفت بده تا دو طرف آن طلایی قهوه ای شود (۵ دقیقه) و روی سینی فر در کنار سایر سبزیجات بچین. در آخر گوجه فرنگی ها را درون ماهی تابه ریخته و یک قاشق باقی مانده از مخلوط آراد را به همراه شوید را به آن اضافه کن و بگذار به به جوش بیاید سپس از روی حرارت برداشته و روی سایر مواد درون سینی بریز و روی همه مواد را با پنیر فتا تزیین کن؛

  • سینی را درون فر قرار داده تا برای ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزد.


 تصویر: ./uploads/201901/post_91469_1547031208_ec3c645c5e94a9b20f55fed3ede37ce0.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام