• مهناز
  • آرایشگاه گیوا

انواع ته دیگ خوشگل و ته چین خوشمزه

۲۲-دي-۱۳۹۵, ۰۱:۵۷ عصر
ارسال: #421
RE: انواع ته دیگ خوشگل و ته چین خوشمزه
ته دیگ کدو؟ با برنج سفید؟
نقل قول
۲۳-دي-۱۳۹۵, ۰۱:۱۵ عصر
ارسال: #422
RE: انواع ته دیگ خوشگل و ته چین خوشمزه
مهنازجان فرقی نمیکنه برنج ساده یارشته پلوباشه.
نقل قول
۲۵-آذر-۱۳۹۶, ۱۰:۳۹ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۵-آذر-۱۳۹۶ ۱۰:۴۰ صبح توسط parmin.ab.)
ارسال: #423
     
RE: انواع ته دیگ خوشگل و ته چین خوشمزه
طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ :

برنج : 3 پیمانه
ماست : 1 لیوان
زرده تخم مرغ : 3 عدد
زعفران دم کرده : 3 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زرد چوبه و دارچین : به مقدار لازم
قارچ خرد شده : 100 گرم
مرغ : 2 تکه
زرشک : 1/3 پیمانه
روغن مایع : نصف لیوان
پیاز کوچک : 1 عدد

ابتدا مرغ را با کمی آب و پیاز و نمک و زرد چوبه میپزیم. زرشک را هم از قبل پاک کرده و با آب سرد شسته و در کمی روغن و زعفران و شکر تفت می دهیم و در اخر تفت دادن کمی گلاب اضافه میکنییم. ( گلاب عطر فوق العاده ای به زرشک می دهد )قارچ رو هم شسته اسلایس کرده و در تابه به حرارت زیاد تفت می دهیم کمی آبلیمو زده تا سیاه نشود. مرغ پخته شده اگر با کمی رب باشه خیلی بهتره پس به مرغ در حال پخت کمی رب هم اضافه کنید. وقتی کاملا پخت و خیلی کم آب شد (حدود نصف لیوان آب کافیه ) مرغ را از ظرف در اورده و ریش ریش میکنیم و به قارچ و زرشک اضافه می کنیم.برنج رو از قبل خیس کرده و آبکش می کنیم. بهتره که برنج رو کمی زنده برداریم.تخم مرغها رو خوب زده و دارچین و نمک و فلفل اضافه می کنیم و ماست و روغن مایه و زعفران. در اخر برنج رو اضافه کنید. و خوب مخلوط کنید.کف دیگ پلوپز را چرب کرده ( البته از چرب کردن گذشته روغن بریزید ) نیمی از مایه برنج رو داخل دیگ پلوپز می ریزیم و با پشت قاشق فشار می دهیم تا منسجم بشه. بعد از مواد مرغ روی برنج ریخته و کمی از آب مرغ رو روی مواد بریزید. باقی برنج رو می ریزیم. روغن روی سطح برنج ریخته و پلوپز را به برق می زنیم بدون دمکنی حدودا 1 ساعت. (درجه پلوپزها با هم فرق داره من روی سومین ته دیگ درجه رو تنظیم کردم و1 ساعت)ته چین بعد از 1 ساعت آماده شده و می توانید با هر موادی که دوست دارید تزیین کنید. 
 تصویر: ./uploads/201712/post_91469_1513408142_64fe6d7f8497b7d884fcd23aee294f75.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
  • اساطیر
۷-دي-۱۳۹۶, ۱۲:۲۵ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۷-دي-۱۳۹۶ ۱۲:۲۶ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #424
     
RE: انواع ته دیگ خوشگل و ته چین خوشمزه
طرز تهیه ته چین هویج :
برنج : 3 پیمانه
هویج : 500 گرم
فیله مرغ : 300 گرم
زعفران دم‌کرده : 2 قاشق سوپخوری
تخم‌ مرغ: 3 عدد
ماست پرچرب : 4 قاشق سوپخوری
پیاز : یک عدد
کره : 50 گرم
دارچین : یک قاشق مرباخوری
زردچوبه : یک قاشق مرباخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم 
روغن مایع : به میزان لازم

برنجتان را بشویید و با نمک دو ساعت خیس کنید
هویج‌ها را پوست کنده و خلالی خرد و در روغن سرخ کنید و فیله‌های مرغ را به قطعات ریز برش بزنید، به آن نمک، فلفل و زرد چوبه اضافه کرده و تفت دهید.
کمی زعفران دم‌کرده به تابه اضافه کرده و مرغ را همراه هویج‌ها در تابه با یک لیوان آب بپزید.
برنج‌تان را آبکش کرده، زرده‌های تخم‌ مرغ را با ماست و زعفران دم‌ شده مخلوط کنید
مایه ته‌چینتان آماده است. آن را با برنج مخلوط کنید. کف تابه‌تان را چرب کرده نیمی از مایه برنج را در تابه ریخته و با قاشق روی آن را صاف کنید.
مرغ و هویج را روی برنج ریخته و روی همه سطح برنج پخش کنید. 
کمی دارچین روی مرغ و هویج بپاشید. باقی برنج را روی مرغ و هویج ریخته و روی سطح را یک دست کنید. کمی کره آب شده روی برنج بریزید و به مدت نیم ساعت دم کنید. ته چین را با ماست و خیار و ترشی لیته سرو کنید.
  
 تصویر: ./uploads/201712/post_91469_1514451289_93ab5aafa5869579e626a1e519b8b15c.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
۷-بهمن-۱۳۹۶, ۰۴:۴۵ عصر
ارسال: #425
     
RE: انواع ته دیگ خوشگل و ته چین خوشمزه
طرز تهیه ته چین :

برای درست کردم تهچین من به ازای هر یک پیمانه برنج ،یک تخم مرغ ، 3 یا 4 قاشق سرپر ماست همزده و نصف فنجان روغن مایع استفاده میکنم؛ و به همین میزان زیادش میکنم.
اگر ماستتون همزده بود که چ بهتر و اگر نبود داخل یه کاسه بریزید و هم بزنید و یکدستش کنید.
تخم مرغ هاروهم داخل کاسه جداگانه بریزید و خوب بزنیدش تا زرده و سفیده کاملا یکدست شه.
حالا تخم مرغ و ماست و روغن رو باهم مخلوط کنید.میزان نمک و زعفران هم دلبخواهه که اون رو هم اضافه کنید.
برای لایه میانی میتونید از گوشت یا مرغ استفاده کنید.
که برای هردو باید بذارید با آب و پیاز بپزه.بعد از پخت ریش ریش کنید.میتونید برای خوش مزه تر شدنش تکه های ریش ریش شده رو با ادویجات و روغن تفت بدید.


**برای درست کردن تهچین هم میتونید از تابه معمولی یا دو طرفه روی گاز و هم از قالب در فر استفاده کنید.
برای درست کردن روی گاز ---داخل تابه روغن بریزید و بذارید داغ بشه.بعد نصف مایه تهچین رو اضافه کنید و لایه میانی مرغ یا گوشت رو بریزید و بعد نصفه ی دیگه مایه تهچین رو بریزید و با پشت قاشق خوب و سفت فشار بدید و صاف کنید.
شعله گاز رو زیاد کنید تا بخار بده بعد شعله رو کم کنید واز شعله پخش کن استفاده کنید و با دم کنی در تابه رو بپوشونید و بذارید آروم آروم بپزه.پختش بسته به سایز تابه و قطر تهچین داره ولی بطور متوسط 45 دقیقه تا یک ساعت و نیم 


**برای درست کردن تهچین در قالب های بزرگ یا تک نفره ---قالبتون رو حسابی چرب کنید و طبق روش بالا اول نصف مایه تهچین،لایه میانی مرغ یا گوشت و بعد نصفه ی دیگ مایه تهچین.و حتما با پشت قاشق سفت و محکم خوب فشار بدید.و روی قالب رو با فویل بپوشونید و با چاقو چند سوراخ روی فویل ایجاد کنید و در فر 180 درجه قرار بدید.زمان پخت هم بسته به نوع فر و درجه حرارت و اندازه قالبتون داره که حداقل زمان 1ساعت هست.

نکته : گذاشتن کمی کره در لایه میانی به خوش طعم و عطر شدن تهچین کمک میکنه.

حتما در لایه میانی ،مرغ یا گوشت رو از دیواره قالب یا تابه فاصله بدید چون در غیراین صورت میسوزه و ظاهرخوبی نمیده.
و حتما اخر کار باپشت قاشق مایه تهچین رو فشار بدید تا فاصله نیوفته و بعد از پخت وانره.
روی تهچین ها---زرشک شسته شده رو درکمی روغن با مقداری شکر،عرق گلاب و هل و زعفران و خلالها تفت دادم.

 تصویر: ./uploads/201801/post_91469_1517058889_32f81d27f4f6e9b2cd62647d56a965f4.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط lili joo joo ، اتيشپاره ، Ladyjooon ، nafas71
۲۲-ارديبهشت-۱۳۹۷, ۱۲:۴۶ عصر
ارسال: #426
RE: انواع ته دیگ خوشگل و ته چین خوشمزه
برای ته دیگ کدو حلوایی :
من اینو از مادر شوهرم یاد گرفتم به نظرم عالی میشه طعمش..
کدو حلوایی رو با ضخامت 1سانت ببرین . کف قابلمه روغن بریزین،کدوهارو بچینین. بعد روی کدوها یکم شکر، یکم دارچین بپاشین.بعدشم اگه برنج داشتین روش بریزین دیگه. فقط شعله زیاد نباشه .ولی در کل حتی اگه برشته بشه بازم طعم فوق العاده ای داره.

خدای بزرگی که هیچ قدرتی بالاتر ازون نیست و بیشمار نعمت به ما داده است... انتظارات روشنی از ما بیان کرده است... کمترین وظیفه ما اینه که ایمان و دین ائمه را نشر بدهیم و به جای پخش سخنان عامه ، منتشرکننده حرف 14 معصوم باشیم و بس .... 
نقل قول
۴-مرداد-۱۳۹۷, ۰۹:۱۱ صبح
ارسال: #427
RE: انواع ته دیگ خوشگل و ته چین خوشمزه
ته چین گوشت و بادمجان

مواد لازم:
گوشت گوسفند ٥٠٠ گرم
پیاز ٣ عدد
بادمجان ٥٠٠ گرم
برنج ٤ پیمانه
روغن مایع ١ پیمانه
زرده تخم مرغ ٣_٤عدد
ماست ١ پیمانه
زعفران ٢ ق سوپخوری
چوب دارچین ١-٢ عدد
نمک فلفل زرد چوبه،دارچین به میزان لازم

طرز تهیه:
پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید،سپس گوشت را با نمک و دارچین فلفل بپزید تا ١/٢ اب گوشت غلیظ باقی بماند.
برنج را خیس کرده ابکش کنید،بادمجانها را سرخ کنید،ماست،زرده تخم مرغ،زعفران،روغن مایع را با هم مخلوط کنید،کف ظرف نسوز را چرب کنید.
برنج را با مواد مخلوط کرده و داخل ظرف بریزید،سپس بادمجانها را روی آن بچینید و از موادگوشتی روی ان بریزید و اب گوشت را روی آن بریزید و مقداری دارچین روی ان بپاشید و باقی مانده برنج را با مقداری روغن روی ان بریزید و روی ان رابپوشانید و در طبقه وسط فر که با دمای ١٨٠ گرم شده به مدت ١:٣٠ ساعت قرار دهید تا بپزد.

مطمئنم که خدا هیچ وقت دیر نمیکنهتصویر: images/smilies/heart.gif
نقل قول
۱۵-دي-۱۳۹۷, ۰۳:۲۳ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۵-دي-۱۳۹۷ ۰۳:۲۴ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #428
     
RE: انواع ته دیگ خوشگل و ته چین خوشمزه
ته چین تک نفره قالبی :

قالب فلزی مافین (این مواد برای یک قالب ۱۰ نفره است)

۴ پیمانه برنج که آن را آبکش کرده ای

۲ عدد تخم مرغ

۲ عدد سینه مرغ پخته و ریش ریش شده

۲ قاشق غذاخوری ماست چکیده

کمی گرانول موسیر، نمک و فلفل سیاه

کره به میزان دلخواه

روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده به اندازه ای که دوست داری

مخلوط زرشک و خلال پسته سرخ شده برای تزیین

خب حالا برای درست کردن فسقلی های مافینی خوشگل همه مواد را آماده کن، یعنی برنج را آبکش و آماده بگذار کنار، مرغ ها را هم به همراه پیاز، پودر کاری، فلفل سیاه، زردچوبه، نمک، ۱ عدد برگ بو، گرانول موسیر و هویج بپز. اجازه بده کمی خنک شود، آن ها را ریش ریش کن و کنار بگذار. حالا در یک کاسه تخم مرغ ها را با کمک چنگال هم بزن و سپس ماست، زعفران دم کرده، گرانول موسیر و کمی نمک و فلفل را به آن اضافه کن و دوباره هم بزن تا یکدست شوند. حالا ۳ قاشق روغنی که داشتیم را اضافه کن و هم بزن. این مایه را روی برنج آبکش شده بریز و خوب هم بزن تا همه جای برنج به مواد آغشته شود

فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کن. قالب مافین را با کره آب شده و یک قلموی سیلیکونی کاملا چرب کن تا موقع خارج کردن ته چین های قالبی راحت باشی. نصف قالب را از مخلوط برنج پر کن و کاملا با پشت یک قاشق فشار بده تا حسابی منسجم شود. مرغ های پخته و ریش ریش شده را با کمی زعفران دم کرده مخلوط کن و مقداری از آن را روی هر قالب بگذار. (من در این مرحله کمی هم زرشک سرخ و شیرین شده به مرغ ها اضافه می کنم که تو هم می توانی به دلخواه این کار را انجام بدهی)

حالا دوباره روی قالب ها را با برنج پر کن و کاملا فشار بده تا دو لایه از یکدیگر جدا نشوند. به اندازه نصف قالب های تک نفره کره (۱۰ گرمی) روی هر قالب را کره بگذار و در نهایت روی آن را فویل بکش. حالا فقط رفتن داخل فر است، بگذار حدود ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر بماند تا کاملا برشته شود. سینی قالب را از فر خارج کن و بعد از چند دقیقه که از حرارت افتاد با کمک یک چاقو یا کاردک کوچک لبه های هر ته چین را از دور قالب جدا کن و بعد همه را روی یک سینی برگردان. آن را روی ظرف سرو بچین و با مخلوط زرشک و خلال پسته تفت داده شده تزیین کن.


 تصویر: ./uploads/201901/post_91469_1546689180_0678ad8bc0725669e8422c5cf0defc80.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام