انواع بنیه

۲۴-اسفند-۱۳۹۰, ۰۹:۲۸ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۴-بهمن-۱۳۹۲ ۰۸:۵۲ عصر توسط pikard.)
ارسال: #1
انواع بنیه
مواد لازم
فیله ماهی 500 گرم – تخم مرغ 2 عدد – روغن 4/1 پیمانه – شیر 2/1 پیمانه – آرد سفید 1 پیمانه – بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری – زعفران آب کرده 1 قاشق غذاخوری – نمک ، فلفل ، جوز هندی رنده شده و روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم


طرز تهیه
ابتدا ماهی فیله شده را به قطعات کوچک برش داده کمی نمک و جوز هندی رنده شده روی آنها می پاشیم تا کاملا مزه دار شود 0 تخم مرغ ، شیر ، روغن ، زعفران، نمک و فلفل و بکینگ پودر را در ظرفی ریخته با چنگال خوب بهم می زنیم تا کاملا مخلوط شود آرد را کم کم اضافه می کنیم و خوب بهم زده تا بصورت مایع صاف و یکنواختی بدست آید بطوریکه نه بسختی از قاشق جدا شده و نه به راحتی از قاشق بریزد ، سپس ماهی ها را در مایع می ریزیم و بهم می زنیم ، در ظرفی روغن مایع می ریزیم روی حرارت ملایم قرار داده تا کاملا داغ شود 0 یکی یکی با چنگال ماهیها را از مایه در آورده در روغن قرار داده تا پف کرده و طلایی رنگ شود 0 مقداری پیاز حلقه شده می توان در مایه بریزیم و مانند ماهیها سرخ کنیم

الهی شکر
نقل قول
 سپاس شده توسط marziye1987 ، کلوپاترا ، کلاریس ، pari87 ، khanoom jon ، pink lady
۲-خرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۰۲ صبح
ارسال: #2
بنیه میگو با سس تارتار
[تصویر: انواع بنیه]

مواد لازم:

میگو پاک شده: نیم کیلو

روغن مایع: به مقدار لازم

مواد لازمSadخمیر بنیه)

شیر: نصف پیمانه

تخم مرغ: 2 عدد

آرد سفید: نصف پیمانه

روغن مایع: 2 قاشق سوپ خوری

بکینگ پودر:1 قاشق مربا خوری

نمک و فلفل: به مقدار لازم

مواد لازم: (سس تارتار)

سس مایونز: 1 پیمانه

خیارشور ریز خرد شده:2 قاشق غذاخوری

ماست: 3 قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده ریز: 1 قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده: 1 قاشق غذاخوری

آبلیمو: نصف قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
ابتدا برای درست کردن خمیر بنیه بکینگ پودر را به همراه نمک و فلفل در داخل شیر حل می کنیم تخم مرغ ها را به آن اضافه می کنیم آرد و روغن را نیز اضافه می کنیم و حسابی هم می زنیم تا یکدست شود. سپس میگوها را به خمیر اضافه می کنیم و در روغن داغ سرخ می کنیم.برای درست کردن سس تارتار تمامی مواد را با هم مخلوط می کنیم و به همراه میگوی سرخ شده نوش جان می کنیم.

کاش تلخی زندگی یکم الکل داشت ، شاید مستمان می کرد و کمی فراموشش میکردیم !
نقل قول
 سپاس شده توسط Elena ، samin E.L.F ، آیتا
۱۰-دي-۱۳۹۳, ۱۱:۱۱ عصر
ارسال: #3
     
RE: انواع بنیه
انواع خمیر بنیه (برای سوخاری ها)

بنیه ( Beignet ) یک خمیر فرانسوی خوشمزه !
خمیر بنیه برای پوشش دادن فیله مرغ،میگو،ماهی وسبزیجات استفاده می شود. این خمیر برای سبزیجاتی مانند پیاز،سیب زمینی ،قارچ وگل کلم یا میوه هایی مانند سیب مناسب است که می توان دور چین کرد.
مواد لازم :
آرد 1 پیمانه ، آرد برنج 0.5 پیمانه ، نشاسته ذرت 0.25 پیمانه، بیکینگ پودر یک هشتم پیمانه
نمک بمقدار لازم،آب یا ماء الشعیر بحدیکه خمیر شل در آید

طرز تهیه :
تمام مواد خشک را در ظرفی ریخته آرام ، آرام آب یا ماء الشعیر را اضافه کرده تا خمیر به غلظت ماست غلیظ در آید 2 ساعت در یخچال قرار دهید سپس استفاده نمایید.

................................................................................​​...
2
مواد لازم:
نیم پیمانه شیر
یک پیمانه آرد
سه عدد تخم مرغ
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون یا روغن مایع
یک قاشق مربا خوری جوش شیرین یا بیکینگ پودر
نمک و فلفل به اندازه لازم

طرز تهیه :
جوش و شیرین و نمک و فلفل رو توی شیر حل کنید و بعد تخم مرغ ها رو بشکنید توش و هم بزنید . بعد هم آرد و روغن رو بریزید و هم بزنید تا صاف و بدون گلوله بشه . غلظت این خمیر اندازه ی ماسته . حالا میگو یا هرچیز دیگه که دوست دارید ( مثل سینه ی مرغ خرد شده یا پیاز حلقه شده ) رو بریزید توی این خمیر و هم بزنید و بعد توی یک قابلمه ی کوچولو که روغن توش ارتفاع پیدا کنه روغن رو داغ کنید و میگوها رو دونه دونه با قاشق در بیارید طوری که خمیر هم دور و برش باشه و بندازید توی روغن .

نکته : میشه موز یا سیب رو هم توی این خمیر زد و سرخ کرد و خیلی خوشمزه می شه فقط دیگه فلفل نمی خواد و نمک هم یک سر چاقو بسشه. سبزیجات ( مثل کدوی حلقه شده ) رو اول توی آرد بزنید تا خمیر رو بهتر به خودشون بگیرند .
................................................................................​​...
3
مواد لازم:

تخم مرغ 2عدد
آرد 250 گرم (2لیوان سرخالی)
شیر 1لیوان
بکینگ پودر 1/2قاشق غذاخوری
سس خردل 1قاشق مربا خوری
زعفران دم کرده کمی
نمک وفلفل به اندازه لازم

طرز تهیه:
تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و مقداری هم می زنیم بعد آرد را اضافه می کنیم بعد شیر را. تدریجأ آرد و بعد شیر.بکینگ پودر و نمک و فلفل و سس خردل وزعفران را اضافه می کنیم ، سس خیلی سفتی بدست می اید.
................................................................................​​...

4
مواد لازم :
سفیده تخم مرغ 3 عدد
بیکینگ پودر 1 قاشق چایخوری سر پر
ماءالشعیر 1و2/1 پیمانه
ارد 2پیمانه کمترک
نمک فلفل وادویه
زعفران به مقدار دلخواه

طرز تهیه :
ابتدا سفیده ها را کمی میزنید وبعد باقی مواد و در اخر ارد را اضافه کنید وچون جنس وبافت اردها متفاوت است ارد را در صورت نیاز کم یا اضافه کنید تا خمیر بدست امده نه شل باشد و نه خیلی سفت .برای تهیه بنیه اگر از شیر وتخم مرغ کامل استفاده شود خمیر سنگین شده وحالت پفکی پیدا نمی کند.

................................................................................​​...
5
مواد لازم :

ارد نول 1 پیمانه
ارد برنج 2/1 پیمانه
نشاسته ذرت 4/1 پیمانه
بیکینگ پودر 2 قاسق سوپخوری
ماءالشعیر به میزان لازم (به اندازه ای که خمیر شل شود )
وانیل کمی
پودر قند 1 قاشق سوپخوری

طرز تهیه :
ابتدا مواد خشک را مخلوط و بعد ماءالشعیر را کم کم اضافه کنید

http://www.khanoomgol.com/Thread-%D8%A7%...9%87%D8%A7
نقل قول
 سپاس شده توسط RIME
  • بهرام بابایی
  • گروه ژ
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام