• تشریفات پلک
  • آرایشگاه مدیس

انواع اسپاگتی

۱۷-اسفند-۱۳۹۰, ۰۳:۳۴ عصر
ارسال: #1
اسپاگتی با سس بروکلی
مواد لازم :
اسپاگتی 1 بسته 500گرمی
کلم بروکلی 300گرم
سینه مرغ 300گرم
پیاز 100گرم
سیر 1حبه
سس سویا 2 قاشق سوپ خوری
سس گوجه 2 قاشق سوپ خوری
تخم گشنیز 2/1 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتداکلم بروکلی را خرد کرده و به مدت 10 دقیقه با آب و نمک می پزیم .سینه مرغ را هم صورت حبه قند خرد کرده و تفت می دهیم .درون تابه ای روغن ریخته وپیاز نگینی را ریخته تفت می دهیم تا طلایی شود سپس سیر ساطوری شده را اضافه کرده و تفت می دهیم وقتی بوی سیر به مشام رسید سینه مرغ و بروکلی را اضافه کرده و سس ها را بهمراه تخم گشنیز و نمک و فلفل به مواد اضافه می کنیم . این سس را در وسط اسپاگتی ریخته و سرو میکنیم.
برای تهیه اسپاگتی : ظرف بزرگی را پر از آب کرده نمک و روغن می ریزیم (در صورت دلخواه می توان به آن کمی زرد چوبه هم زد) پس از اینکه به جوش آمد اسپاگتی را ریخته و به مدت 20 دقیقه می جوشانیم سپس آبکش نموده و با سس سرو می نماییم.
تخم گشنیز نیرو دهنده قلب و نشاط آور است خوردن آن معده را تقویت می کند و به هضم غذا کمک می کند.

الهی شکر
نقل قول
 سپاس شده توسط yak4453 ، abarkakia ، Elena ، mehrafarin90
۱۰-اسفند-۱۳۹۲, ۰۲:۵۴ عصر
ارسال: #2
پیتزای اسپاگتی
سلاام کدبانوهای نوعروس...من یه مدل اسپاگتی درست میکنم که همسری ترغیب کنم به خوردنش آخه همسری از اسپاگتی خوشش نمیاد.نمیدونم اسمش چیه ولی من بهش میگم پیتزای اسپاگتی ...بفرماییدAngel

اولین مرحله که پختن اسپاگتی با موادی که دوست دارین.من با گوشت و قارچ مخلوط کردم.

[تصویر: انواع اسپاگتی]

کف ظرف موردنظر را با روغن زیتون چرب میکنیم.

[تصویر: انواع اسپاگتی]

اسپاگتی رو تو ظرف میریزیم.

[تصویر: انواع اسپاگتی]

و سطح اسپاگتی رو با پنیر پیتزا میپوشونیم.البته باید داخل موادم پنیر بریزید ولی همسری من چون مخالفه پنیر زیاده،من فقط روی اسپاگتی میریزم.

[تصویر: انواع اسپاگتی]

قارچ رنده شده رو روی پنیر میریزیم.با آویشن تزیین میکنیم.

[تصویر: انواع اسپاگتی][تصویر: انواع اسپاگتی]


بعد نیم ساعت میذاریم توی سولاردم یا فر آماده بشه.

[تصویر: انواع اسپاگتی]

نوش جان...خوشمزستNew2

کاش میتونستم مثل Celine Dion برات آهنگ [Because You Loved Me] بخونم و به تو تقدیمش کنمAngel
I'm everything I am
Because you loved me
نقل قول
 سپاس شده توسط *FaRzAnEh* ، شهرآشوب ، وانا ، RL92 ، aroosak52 ، parmin.ab
۳۰-آبان-۱۳۹۶, ۱۱:۱۴ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۳۰-آبان-۱۳۹۶ ۱۱:۱۸ صبح توسط parmin.ab.)
ارسال: #3
       
RE: انواع اسپاگتی
طرز تهیه اسپاگتی قارچ و گردو : 
۴۰۰ گرم قارچ
۳.۴ پیمانه گردو خرد شده
۲ حبه سیر خرد شده
پوست ۲ عدد لیمو
Thyme یا ارگانو ۱ قاشق چایخوری
جعفری یک دسته خرد شده
۱ پیمانه ماست
۱۰۰ گرم پنیر پارمسان
۳۵۰ گرم اسپاگتی
روغن زیتون
نمک دریایی و فلفل

تابه را روی حرارت زیاد قرار داده؛ روغن زیتون، نمک، ارگانو و قارچ را اضافه کرده و تفت دهید تا قارچ ها کاملا پخته و قهوه ای رنگ شوند؛ سپس سیر، پوست لیمو و گردو را اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید. تابه را از روی حرارت برداشته، ماست و جعفری را به قارچ ها افزوده و کاملا با هم مخلوط کنید. پاستا را طبق دستور بپزید. پس از پخت آب آن را خالی کنید و تنها ۳.۴ پیمانه از آن را نگه دارید. در نهایت به پاستا مقداری روغن زیتون افزوده و با قارچ، آب پاستا و پنیر پارمسان به خوبی مخلوط کرده و به همراه مقداری فلفل در ظرف های مورد نظر سرو کنید.  
تصویر: ./uploads/201711/post_91469_1511250272_ed3ffac301eeab34d84239267836f007.attach 

منبع : سایت منودلیار 

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
  • گروه ژ
  • خرید اقساطی
۸-اسفند-۱۳۹۶, ۱۲:۳۰ عصر
ارسال: #4
       
RE: انواع اسپاگتی
طرز تهیه ​اسپاگتی با سس گوجه و میت بالز :

پیاز ١ عدد
گوجه فرنگی ٣ عدد درشت
رب گوجه فرنگی ١ قاشق
سیر ٣ حبه
ریحون خشک  ١ قاشق 
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
گوشت قرمز ٣٠٠ گرم
پونه کوهی به مقدار لازم
جعفری ریز خورد شده ٢-٣ قاشق غذاخوری
پنیر پارمژان  به مقدار لازم
شکر ١/٢ قاشق چایخوری
اسپاگتی ١ بسته
روغن زیتون

گوشت چرخ کرده را با پونه کوهی و نمک و مقداری فلفل مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم. و به صورت توپ های کوچک نه خیلی کوچک در می آوریم و در مقداری روغن تفت می دهیم. به این صورت میت بال ها آماده می شوند.

پیاز را مکعبی خرد می کنیم. سیرها را له می کنیم. گوجه فرنگی ها را ریز ریز خرد می کنیم.
پیاز را در مقدار کمی روغن سرخ می کنیم سیر را اضافه می کنیم ٣٠ ثانیه تفت می دهیم گوجه های ریز خرد شده را اضافه می کنیم.

در ظرف را می گذاریم تا گوجه ها کمی نرم شوند. ١ قاشق رب داشتیم در ١ لیوان آب آن را حل می کنیم و به گوجه ها اضافه می کنیم..  ریحان خشک، نمک، شکر، فلفل می ریزیم در قابلمه را می گذاریم تا بجوشد و گوجه ها خوب له شوند و سس یکدست شود.

زیر حرارت را کم می کنیم .میت بال ها را می اندازیم داخل سس گوجه در حال جوش می گذاریم تا بجوشد و سس کمی غلیظ شود. زیر حرارت را خاموش می کنیم، این سس باید کمی تند باشد.

در یک قابلمه آب می ریزیم می گذاریم بجوشد به آن نمک و کمی روغن اضافه می کنیم. اسپاگتی ها را به آن اضافه می کنیم و می جوشانیم تا نرم شوند و بعد آبکش می کنیم.

اسپاگتی را در ظرف سس میریزیم و هم میزنیم تا با سس کاملا مخلوط شوند. در ظرف مورد نظر سرو و روی آن مقداری جعفری ریز خرد شده  و پنیر پارمزان می ریزیم

 تصویر: ./uploads/201802/post_91469_1519722045_1c53bb8f9e0e04ad5df19e9ef70a4eed.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
۱۷-ارديبهشت-۱۳۹۷, ۰۳:۰۴ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۷-ارديبهشت-۱۳۹۷ ۰۳:۰۴ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #5
       
RE: انواع اسپاگتی
طرز تهیه اسپاگتی با گل کلم و گردو :
۱ عدد گل کلم
۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون
۱ تا ۲ حبه سیر یا ۱/۲ قاشق چایخوری پودر سیر
نمک و فلفل
۱/۴ قاشق چایخوری فلفل
پوست یک عدد لیمو

۱۰۰ گرم اسپاگتی (نودل یا هر نوع پاستای دیگر)
۱ پیمانه جعفری تازه (خرد شده)
۱/۲ پیمانه گردو خرد شده
۱ عدد سیر تازه
روغن زیتون

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کن. گل کلم را برش داده و آن ها را با مقداری روغن زیتون، نمک، فلفل، نصف پوست یک عدد لیمو و سیر خرد شده مخلوط کرده و داخل سینی که با کاغذ روغنی پوشیده شده پخش کن. سینی را در طبقه وسط فر گذاشته و گل کلم ها را به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه بپز تا طلایی شوند. در حین پخت گل کلم ها، اسپاگتی را پخته و پس از آبکشی داخل ظرف بریز. اسپاگتی را به مقداری روغن زیتون آغشته کن و سپس سیر تازه، جعفری، بقیه پوست لیمو، گردو و در نهایت گل کلم را به آن اضافه کن. مواد را کاملا با هم مخلوط کرده و در ظرف های مورد نظر سرو کرده


 تصویر: ./uploads/201805/post_91469_1525692775_6ca9a1e4d552529c6b0fd2d38f74b40a.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
۱۸-ارديبهشت-۱۳۹۷, ۰۳:۳۴ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۸-ارديبهشت-۱۳۹۷ ۰۳:۳۴ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #6
       
RE: انواع اسپاگتی
طرز تهیه اسپاگتی با قارچ :
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۱ عدد پیاز
۴۵۰ گرم قارچ
۳ حبه سیر
۲ عدد آویشن تازه
۳ پیمانه آب سبزیجات
۲۰۰ گرم پاستا پنه
۱.۲ پیمانه شیر
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
جعفری و پنیر پارمسان برای تزیین

بر روی حرارت ملایم در یک تابه روغن زیتون ریخته، پیاز را خرد کرده و به مدت ۶ دقیقه تفت بده تا طلایی شود. قارچ ها را به صورت باریک خرد کرده و به پیاز بیافزای. این مواد را تفت بده تا زمانی که رنگ قارچ تغییر کند (تقریبا پس از ۸ دقیقه). حرارت را کم کرده، آویشن و سیر را اضافه و به مدت ۲ دقیقه بهم بزن. در نهایت آب سبزیجات را اضافه کن و اجازه بده به جوش آید. سپس پاستا و شیر را افزوده و پس از ۱۰ دقیقه نمک و فلفل را با این پاستا ترکیب، در ظرف مخصوص ریخته و سرو کن. می توانی روی آن را با کمی پنیر و جعفری تازه خرد شده نیز تزیین نمایی


 تصویر: ./uploads/201805/post_91469_1525781018_94e8722a62787cd7011b625a98a0d240.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
۱۶-تير-۱۳۹۷, ۱۱:۱۷ صبح
ارسال: #7
       
RE: انواع اسپاگتی
اسپاگتی کدو با سس ریحان :
۴ عدد کدو درسته، سر و ته کدو را ببر
۲ فنجان برگ تازه ریحان
۲ حبه سیر
۱/۳ فنجان روغن زیتون بدون بو
۲ قاشق چایخوری آب لیمو تازه
¼ فنجان پنیر پارمزان رنده شده
نمک و فلفل سیاه
گوجه فرنگی گیلاسی

 کدو را با کمک پوست کن و یا رنده به صورت رشته در بیار. ریحان تازه و سیر را داخل مخلوط کن بریز، همزمان خرد کردن روغن زیتون را به آهستگی به مخلوط فوق اظافه کن. سپس آب لیمو و پنیر پارمزان را با سس قاطی کن. وقتی که سس یکنواخت شد نمک و فلفل را به آن بزن. حالا این سس پستو دیوانه کننده آماده است که با اسپاگتی مخلوط شود.بعد از مخلوط کردن سس پستو با اسپاگتی کدو می توانی با گوجه گیلاسی آن را تزئین کنی. این غذا را می توانی به صورت سرد یا گرم نوش جان کنی.توجه داشته باش، برای پخت رشته های کدو  ۲ یا ۳ دقیقه در ماهی تابه تفت بده.

 تصویر: ./uploads/201807/post_91469_1530949607_9e299ad4d1e9087488c4545866a5886b.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
۷-مهر-۱۳۹۷, ۱۰:۲۶ صبح
ارسال: #8
       
RE: انواع اسپاگتی
اسپاگتی اسکواش شکم پر :

اسپاگتی اسکواش : 2 عدد
پنیر بدون نمک
پنیر پیتزا رنده شده
نمک و فلفل
کلم بروکلی خرد شده
سس گوجه فرنگی
پنیر موزارلا

با استفاده از یک چاقو تیز، اسپاگتی اسکواش را از طول برش دهید.
با چنگال درون آن را خالی کنید.
اسپاگتی اسکواش ها را برای 9 الی 11 دقیقه درون مایکروفر قرار دهید تا کبابی شود.
در این فاصله کلم بروکلی خرد شده، اسپاگتی اسکواش های رنده شده، نمک، فلفل و پنیر بدون نمک را با هم مخلوط کنید.
کمی از سس گوجه فرنگی درون اسپاگتی اسکواش بریزید.
کمی از مواد بالا درون اسپاگتی اسکواش رشخته و رویه آن را با یم لایه پنیر پیتزا و پنیر موزارلا پر کنید.
اسپاگتی اسکواش ها را برای 10 دقیقه درون فر قرار دهید تا پنیزها آب شده و رویه آن طلایی شوند.


 تصویر: ./uploads/201809/post_91469_1538204206_a89f6ba479034f0e49e20d9e468f0ea0.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
۹-مهر-۱۳۹۷, ۰۱:۵۹ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۹-مهر-۱۳۹۷ ۰۲:۰۱ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #9
       
RE: انواع اسپاگتی
طرز تهیه اسپاگتی سیر و قارچ :

۵۰۰ گرم اسپاگتی-

۳ قاشق غذاخوری کره بدون نمک ذوب شده

- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۵۰۰ گرم قارچ خرد شده-

نمک و فلفل به میزان لازم-

۶ حبه سیر-

نصف پیمانه پنیر پارمزان-

۲ قاشق غذاخوری برگ جعفری ریز خرد شده

در یک قابلمه بزرگ آب بریز و اجازه بده به جوش آید. در آب جوشیده شده نمک و روغن بریز و اسپاگتی ها را به آن اضافه کن، تا زمانی که نرم شود. این کار در حدود ۷ – ۹ دقیقه زمان لازم دارد. ۳/۴ پیمانه از آب پاستای جوشیده شده را نگه دار و سپس اسپاگتی ها را آبکش کن. 

یک قاشق غذاخوری از کره و روغن زیتون را در یک ماهیتابه بریز و آن را روی حرارت متوسط گاز قرار بده. سپس قارچ های خرد شده را به کره و روغن اضافه کن و برای طعم دهی به آنها از نمک وفلفل سیاه تازه کوبیده شده استفاده کن. قارچ ها را تف بده تا زمانی که قهوه ای و برشته شوند. سپس سیر و مقدار کره باقی مانده که در حدود ۲ قاشق غذاخوری است را به این مواد اضافه کن. حدود ۲ دقیقه به مواد اجازه بده که به خوبی با هم طعم بگیرند

اسپاگتی پخته و آبکشی شده، آب پاستا و نصف پیمانه پنیر را به سس سیر و قارچ اضافه کن. سپس مواد را به خوبی با هم تلفیق کن و اجازه بده آب پاستا جمع و پنیر ذوب شود و به خورد مواد بروند. مقداری از جعفری خرد شده را به این ترکیب اضافه کن و همه مواد را با هم مخلوط کن. سپس غذا را در ظرف مورد نظرت سرو کن و از پنیر و جعفری باقی مانده برای تزئین آن استفاده کن. اگر دوست داری می توانی مقداری پیازچه هم روی اسپاگتی ات بریزی و طعم آن را دو چندان کنی.

 تصویر: ./uploads/201810/post_91469_1538389780_f8f3014efa4f5a4ce38b1995b9d4746e.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
۶-دي-۱۳۹۷, ۱۱:۵۱ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۶-دي-۱۳۹۷ ۱۱:۵۲ صبح توسط parmin.ab.)
ارسال: #10
       
RE: انواع اسپاگتی
اسپاگتی سبوس دار با پنیر توفو :

۱۴۰ گرم اسپاگتی سبوس دار یا رشته سوبا

۲ قاشق چای خوری روغن کنجد

۲ حبه سیر ریز شده

۱  قاشق چای خوری زنجبیل تازه

۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز خرد شده

۳۵۰ گرم پنیر توفو (آب آن را بگیر و مکعبی خرد کن)

۳ قاشق غذاخوری ریحان یا جعفری تازه و خرد شده

۳ قاشق غذاخوری سس تریاکی کم نمک

۱ قاشق غذاخوری آب

۴ پیمانه بچه اسفناج

ابتدا اسپاگتی را طبق دستور روی بسته بندی بپز، آبکش کن و به یک ماهیتابه ای که از قبل آن را گرم کرده ای انتقال بده تا از حرارت نیافتد. درب ماهیتابه را هم بگذار. در همین حین یک قابلمه بزرگ بردار، روغن کنجد را در آن بریز، حرارت را روی متوسط رو به بالا بگذار و سیر و زنجبیل را به آن اضافه کن. حدود ۳۰ ثانیه آن ها را تفت بده. بعد فلفل دلمه ای را اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگر تفت بده. در نهایت پنیر توفو را به محتویات قابلمه اضافه کن و به مدت ۱ دقیقه همه مواد را با هم مخلوط کن. آب،سس تریاکی و جعفری (ریحان) را با هم مخلوط کن و در قابلمه بریز. اسفناج ها را کم کم به مواد اضافه کن و بگذار حرارت ببینند تا سبک شوند. بعد اسپاگتی های آبکش شده را داخل قابلمه بریز و همه مواد را با هم ترکیب کن. به همین سرعت و سادگی آماده ش

 
 تصویر: ./uploads/201812/post_91469_1545898842_0491af1a4800439378ceb0a8d41e9f87.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط K.L.S
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام