امروز غذا چی داری 7 (فقط عکس) |
۲۶-فروردين-۱۳۹۷, ۱۰:۴۶ عصر
![]() |
||||
|
||||
RE: امروز غذا چی داری 7 (فقط عکس)
سینه ی مرغ رژیمی ![]() نامزدی 1 مهر 95 عقد 1 اردیبهشت 96 عروسی 1 شهریور 97 نشود فاش کسی انچه میان من و توست تا اشارات نظر نامه رسان من و توست |
||||
|
۲۷-فروردين-۱۳۹۷, ۰۷:۱۳ عصر
![]() |
||||
|
||||
نامزدی 1 مهر 95 عقد 1 اردیبهشت 96 عروسی 1 شهریور 97 نشود فاش کسی انچه میان من و توست تا اشارات نظر نامه رسان من و توست |
||||
|
۲۸-فروردين-۱۳۹۷, ۰۱:۴۷ عصر
![]() |
||||
|
||||
نامزدی 1 مهر 95 عقد 1 اردیبهشت 96 عروسی 1 شهریور 97 نشود فاش کسی انچه میان من و توست تا اشارات نظر نامه رسان من و توست |
||||
|
۲۹-فروردين-۱۳۹۷, ۰۷:۲۵ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۹-فروردين-۱۳۹۷ ۰۷:۲۶ عصر توسط اتيشپاره.)
![]() |
||||
|
||||
فیله مرغ نودلی
![]() از هنرنمایی های تعطیلات عیدمه که به اقای همسر بیش از روزهای غیر تعطیل خوش بگذره ![]() من يك بانوي قوي هستم. چرخ بر هم زنم گر رِسم به مرادم ![]() |
||||
|
۲۹-فروردين-۱۳۹۷, ۱۰:۰۴ عصر
![]() |
||||
|
||||
||||
|
۳۰-فروردين-۱۳۹۷, ۰۲:۵۶ عصر
![]() |
||||
|
||||
عکس ارشیوی فردای سیزده بدر
![]() ![]() ![]() نامزدی 1 مهر 95 عقد 1 اردیبهشت 96 عروسی 1 شهریور 97 نشود فاش کسی انچه میان من و توست تا اشارات نظر نامه رسان من و توست |
||||
|
۲-ارديبهشت-۱۳۹۷, ۰۴:۳۶ عصر
![]() |
||||
|
||||
ناهار اخرین روز فروردین که خونه ی خاله جان بودیم قرمه سبزی زرشک پلو با مرغ و سوپ شیر
![]() ![]() ![]() شامم رفتیم خونه مامان بزرگ عدس پلو داشتیم ![]() نامزدی 1 مهر 95 عقد 1 اردیبهشت 96 عروسی 1 شهریور 97 نشود فاش کسی انچه میان من و توست تا اشارات نظر نامه رسان من و توست |
||||
|
۳-ارديبهشت-۱۳۹۷, ۰۲:۰۰ عصر
![]() |
||||
|
||||
||||
|
۵-ارديبهشت-۱۳۹۷, ۰۷:۱۲ عصر
![]() |
||||
|
||||
جاتون خالی
من يك بانوي قوي هستم. چرخ بر هم زنم گر رِسم به مرادم ![]() |
||||
|
۵-ارديبهشت-۱۳۹۷, ۱۱:۲۸ عصر
![]() |
||||
|
||||
رستوران اقای مهربان قلعه رودخان فومن . غذاش خیلی بد بود گوشتش خیلی سفت بود و نسبت به برنجش کم بود
![]() ![]() نامزدی 1 مهر 95 عقد 1 اردیبهشت 96 عروسی 1 شهریور 97 نشود فاش کسی انچه میان من و توست تا اشارات نظر نامه رسان من و توست |
||||
|
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.