• جوهرات نوبل
  • لوستر

ارسال غذاهای رژیمی

۳۱-ارديبهشت-۱۳۹۸, ۰۱:۱۳ عصر
ارسال: #51
       
RE: ارسال غذاهای رژیمی
سینه مرغ گریل شده با کدو :

سینه ی مرغ بدون پوست و استخوان دو تکه(سه سانتی خرد کنید)،سیر رنده شده دو حبه،کدو سبز متوسط دو عدد حلقه حلقه خرد شده،پیاز بنفش یک عدد،نمک و فلفل و آویشن،لیمو ترش بزرگ دو عدد،روغن زیتون سه ق غ

طرز تهیه:

مرغ و کدو و پیاز درشت خرد شده رو داخل کاسه ای بریزید و رنده ی پوست یکی از لیموها،سیر رنده شده،آب لیمو ها،روغن زیتون،نمک و فلفل و آویشن رو اضافه کنید و بذارید یک ساعت داخل یخچال مزه دار بشن،بعد به سیخ چوبی یا فلزی بکشید(اگر سیخ چوبی استفاده میکنید قبل از استفاده نیم ساعت داخل آب بذارید تا کاملا مرطوب باشن).تابه چدن یا گریل یا رژیمی(دو طرفه) رو داغ کنید و سیخهای چوبی رو داخلش بچینید و با حرارت متوسط گریل کنید.

در کنارش میتونید کمی برنج یا نان سرو کنید یا با کمی سالاد فصل 


 تصویر: ./uploads/201905/post_91469_1558431823_781aad79ceb21224e20c1dfbc63ef9a0.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71 ، K.L.S
۲۷-خرداد-۱۳۹۸, ۰۱:۴۲ عصر
ارسال: #52
       
RE: ارسال غذاهای رژیمی
همه مواد رو جداگانه مزه دار میکنید موادش شامل ۲ عدد کدو ۳ عدد سیبزمینی خورد شده همونطور که در تصویر میبینید و به اندازه یک دسته نسبتا بزرگ مارچوبه و ۱ پیمانه هویج کوچک یا حلقه شده و ۵۰۰ گرم میگو پاک شده حاظر.
همه این سبزیجات و میگو  رو جداگانه توی ظرف های مختلف با پودر سیر، نمک، ادویه سبزیجات، فلفل سیاه، فلفل قرمز و ۲ ق غ خ روغن زیتون مزه دار میکنید به مدت نیم ساعت استراحت میدید بجز میگو که بهش بعلاوه تمام اون ادویه های ذکر شده زعفران هم اضافه میکنید. سپس توی ظرف فر سیبزمینی ها و مارچوبه و هویج رو میچینید و میزارید به مدت ۲۰ دقیقه با فر ۲۰۰ درجه پخت و بعد از ۲۰ دقیقه ظرف رو بیرون میاورید و کدوهارو هم میچینید چون کدو زود میپزه و نباید از همون اول تو فر گذاشت. سپس قسمت گریل فر رو روشن میکیند و به مدت ۱۵ دقیقه میزارید کبابی بشن 

میگو ها رو هم که مزه دار کرده بودید با ۱ ق غ خ روغن زیتون توی ماهیتابه به مدت ۵ دقیقه تفت میدهید

اگه که مارچوبه در دسترس نداشتین میتونین هر سبزیجاتی که مد نظرتون هست جایگزین کنین مثل بروکلی یا گل کلم و... 


 تصویر: ./uploads/201906/post_91469_1560766216_4f019e83954466dd33c6bd7edafca42d.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط K.L.S ، Sahraa71
۵-مرداد-۱۳۹۸, ۱۱:۵۳ صبح
ارسال: #53
       
RE: ارسال غذاهای رژیمی
تارت راتاتویی :

بادمجان کوچک برش خورده: 3 عدد

کدو سبز برش خورده: 4 عدد

فلفل دلمه ای کوچک خرد شده: 3 عدد

پنیر بز، خرد شده: 112 گرم ( حدود یک فنجان )

گوجه فرنگی برش خورده: 2 عدد

خمیر ورقه ای: 480 گرم

روغن زیتون: 2 قاشق غذا خوری

موسیر بزرگ خرد شده: 1عدد

سرکه بالزامیک: 1 قاشق غذا خوری

برگ آویشن خرد شده تازه: 2 قاشق چای خوری

فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چای خوری

نمک: یک و یک چهارم قاشق چای خوری

اسپری پخت یا روغن: به مقدار لازم  

فر را تا دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. گوجه فرنگی ها را روی نیمی از سینی فر که با ورق پخت روغنی پوشیده شده قرار دهید. یک قاشق غذا خوری روغن روی آنها بریزید و یک چهارم قاشق چای خوری نمک هم بریزید. بادمجان، کدو سبز، موسیر، فلفل دلمه ای، سرکه و یک قاشق غذا خوری روغن زیتون باقی مانده را در یک کاسه با هم ترکیب کنید و سپس روی قسمت دوم سینی پخت قرارشان دهید. با سه چهارم قاشق چای خوری نمک و یک هشتم قاشق چای خوری فلفل سیاه ترکیب بادمجان را چاشنی بزنید. مواد درون سینی را داخل فری که از قبل حرارت دادید قرار دهید تا زمانی که نرم شوند و شروع به قهوه ای رنگ شدن کنند ( حدود 30 دقیقه). سپس اجازه دهید 10 دقیقه سرد شوند. دمای فر را تا 425 درجه فارنهایت افزایش دهید. خمیر ورقه ای را روی سطحی تمیز و آرد زده قرار دهید و با وردنه صاف کنید طوری که مستطیلی 35 در 25 سانتی بدست بیاید. به اندازه یک سانت از لبه های خمیر را با براش آب بزنید و سپس لبه های هر چهار طرف مستطیل را مقداری تا بزنید. حالا خمیر را روی سینی پختی که کمی با روغن چرب شده قرار دهید. با یک چنگال روی سطح خمیر چندین سوراخ ایجاد کنید. سپس روی خمیر پنیر بز و یک قاشق چای خوری آویشن بریزید. اجازه دهید به مدت 12 دقیقه یا تا زمانی که کمی قهوه ای شود در فر پخته شود. روی لایه پنیر به صورت مساوی گوجه ها را قرار دهید و سپس روی گوجه ها ترکیب بادمجان را قرار دهید. سپس با یک چهارم قاشق چای خوری نمک و یک هشتم قاشق چای خوری فلفل سیاه باقی مانده مواد را چاشنی بزنید. سینی را به فر بازگردانید و تا زمانی که خمیر قهوه ای طلایی شد بپزید (حدود 4 تا 6 دقیقه). سپس 10 دقیقه سینی را روی سطحی بگذارید تا خنک شود. حالا غذا آماده سرو است.  


 تصویر: ./uploads/201907/post_91469_1564215778_f6c1eb0516e93a5c1f61e6c13e68f4e8.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط K.L.S
  • گروه ژ
  • آرته
۱۳-مرداد-۱۳۹۸, ۱۱:۴۱ صبح
ارسال: #54
       
RE: ارسال غذاهای رژیمی
طرز تهیه گراتین کدو سبز و پیاز :

کدو سبز: 680 گرم (به صورت مورب خورد شود)

پنیر پامسان رنده شده: 28 گرم

پیاز بزرگ: 1 عدد

رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذا خوری

روغن زیتون: 2 قاشق غذا خوری

پوست لیمو خرد شده: 2 قاشق چای خوری

برگ آویشن تازه و خرد شده: 1 قاشق چای خوری

نمک: سه هشتم قاشق چای خوری

فلفل سیاه خرد شده: یک چهارم قاشق چای خوری

ماهی تابه بزرگ را روی شعله متوسط گرم کنید. یک قاشق غذا خوری روغن زیتون داخل ماهی تابه بریزید، سپس روغن را در ماهی تابه بچرخانید تا چرب شود. پیاز را اضافه کنید و به مدت 6 دقیقه بپزید، هنگام پخت پیازها را تکان دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه بپزید. سپس پوست لیمو، آویشن، یک هشتم قاشق چای خوری نمک و فلفل را اضافه کنید و در حالی که مواد را هم می زنید 2 دقیقه بپزید. شعله بالایی فر را روشن کنید و فر را گرم کنید. کدو سبز ها را درون سینی پخت بچینید. یک قاشق غذا خوری روغن باقی مانده را روی آنها بریزید و به مدت 7 دقیقه در فر بپزید. سپس یک چهارم قاشق چای خوری نمک را روی کدو سبزها بریزید. فر را تا دمای 375 درجه گرم کنید. ترکیب پیاز را داخل یک ظرف مخصوص فر پخش کنید. سپس مخلوط کدو سبز را روی ترکیب پیازها بچینید. روی آنها پنیر بریزید. سپس روی ظرف درپوش قرار دهید و در دمای 375 درجه فارنهایت فر به مدت 25 دقیقه بپزید. دوباره شعله بالای فر را روشن کنید. درب ظرفی که پیاز و کدو در آن است را بردارید و سپس به مدت یک دقیقه زیر حرارت نگه دارید. غذای شما آماده است.


 تصویر: ./uploads/201908/post_91469_1564906306_316600f510c7da43baeb1dca674f1d69.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط K.L.S
۶-مهر-۱۳۹۸, ۱۲:۰۶ عصر
ارسال: #55
       
RE: ارسال غذاهای رژیمی
مواد مورد نیاز برای دستور پخت بابا قانوش

بادمجان پوست کنده و برش خورده به قطعات 2.5 سانتی: 980 گرم

سیر متوسط، خرد شده: 4 حبه

جعفری تازه و خرد شده: یک چهارم فنجان

عسل: 2 قاشق چای خوری

پاپریکا: سه چهارم قاشق چای خوری

آب لیموی تازه ( از یک لیمو ): 3 قاشق غذاخوری

روغن زیتون اکسترا ویرجین: 6 قاشق غذا خوری

زیره خرد شده: یک دوم قاشق چای خوری

فلفل سیاه: یک دوم قاشق چای خوری

نمک: یک قاشق چای خوری


  دستور پخت بابا قانوش

روغن را در ماهی تابه روی حرارت متوسط رو به پایین گرم کنید. بادمجان، سیر، آب لیمو، عسل، نمک، پاپریکا، زیره و فلفل را در ماهی تابه با هم ترکیب کنید. درپوش ماهی تابه را روی آن قرار دهید و اجازه دهید به مدت 25 دقیقه بپزند. در طول پخت گاهی مواد را تکان دهید تا بادمجان ها کاملا نرم شوند. ماهی تابه را از روی حرارت بردارید و در ماهی تابه را بگذارید و اجازه دهید 10 دقیقه بماند. درپوش را بردارید و تمام قطعات بزرگ بادمجان را له کنید. غذا را به یک کاسه متوسط منتقل کنید و روی آن جعفری بریزید.

 تصویر: ./uploads/201909/post_91469_1569659802_f30be9f49e9e2c5866d59223144608d8.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط K.L.S
۱۴-مهر-۱۳۹۸, ۱۱:۴۶ صبح
ارسال: #56
       
RE: ارسال غذاهای رژیمی
ران مرغ ادویه دار :

ران مرغ بدون استخوان و پوست: 750 گرم ( 5 تا 8 قطعه )

کدو سبز: 6 عدد متوسط (تکه های یک و نیم سانتی برش داده شده باشد)

عسل: 2 قاشق غذا خوری

روغن زیتون اکسترا ویرجین: یک چهارم فنجان، بعلاوه مقداری اضافی برای سینی پخت

سس خردل و سرکه سیب: هر کدام 1 قاشق غذا خوری

نمک: 4-3 قاشق چای خوری

فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چای خوری

فلفل قرمز: یک هشتم قاشق چای خوری

پودر کاری، پودر سیر و پاپریکا دودی: هر کدام یک و یک دوم قاشق چای خوری

شعله قسمت بالای فر را روشن کنید و سینی فر را به مدت 3 تا 4 دقیقه در آن قرار دهید تا گرم شود. سپس سینی سیمی را روی سینی که داخل فر بود قرار دهید. سینی سیمی را بردارید و کدو سبزها را روی سینی فر قرار دهید. با سه قاشق چای خوری روغن، یک چهارم قاشق چای خوری نمک و فلفل به کدوها چاشنی بزنید، خوب هم بزنید تا همگی آغشته شوند. کدوها را روی سینی پخش کنید تا یک لایه شوند و سپس سینی سیمی را روی آنها قرار دهید. در یک کاسه بزرگ یک دوم قاشق چای خوری نمک به همراه پودر کاری، پودر سیر، پاپریکا دودی و فلفل قرمز را با هم ترکیب کنید. یک و یک دوم قاشق چای خوری از این میکس ادویه جات را کنار بگذارید. یک قاشق غذا خوری روغن باقی مانده و ران های مرغ  را به کاسه بزرگ اضافه کنید و مرغ ها را بهم بزنید تا همگی آغشته شوند. مرغ های ادویه دار شده را رو به بالا روی سینی سیمی قرار دهید. مرغ و کدو سبزها را با شعله قسمت بالای فر بپزید، مرغ ها را گاهی برگردانید تا لبه هایشان کمی برشته شود، حدود 16 دقیقه بپزید. در این بین لعاب درست کنید: میکس ادویه جاتی که کنار گذاشتید، عسل، خردل و سرکه را در یک کاسه کوچک با هم ترکیب کنید. مرغ و کدو سبزها را از فر بیرون بیاورید. مرغ ها را با لعابی که درست کردید برس بزنید. دوباره به فر بازگردانیدشان و بپزید، حدود 4 دقیقه کافی است. سینی سیمی که مرغ ها روی آن قرار دارند را از سینی فر جدا کنید و کنار بگذارید. کدوها را به فر بازگردانید حدود 2 تا 3 دقیقه دیگر بپزید. کدو سبزها را از مایعشان جدا کنید و با مرغ سرو کنید.


 تصویر: ./uploads/201910/post_91469_1570349805_32a6923a978a6c2fca9afb93a88cf469.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط K.L.S
۲۰-آبان-۱۳۹۸, ۰۳:۰۷ عصر
ارسال: #57
       
RE: ارسال غذاهای رژیمی
مواد لازم برای پخت مک اند چیز سیر:

پاستا سبوس دار: 280 گرم

 آرد همه منظوره: 3 و یک دوم قاشق غذا خوری

سیر کامل: 2 گل

پنیر چدار خرد شده : 112 گرم ( حدود یک فنجان )

پنیر موزارلا کم چرب: 56 گرم خرد شده ( حدود یک دوم فنجان )

شیر کم چرب 1 درصد: 2 و سه چهارم فنجان

روغن زیتون: یک قاشق غذا خوری

آب: 3 قاشق غذا خوری

نمک: یک قاشق چای خوری

پودر فلفل سیاه: یک دوم قاشق چای خوری

اسپری پخت یا مقداری روغن

شعله بالای فر را روشن کنید و روی حرارت بالا قرار دهید. پوسته کاغذی شکل و سفید روی گل سیرها را جدا کنید ( حبه های سیر را پوست نکنید یا جدا نکنید ). گل های سیر را در یک کاسه مخصوص مایکروفر قرار دهید، بالای سیرها روغن بمالید تا چرب شوند. سه قاشق غذا خوری آب در کف کاسه بریزید. با پوشش پلاستیکی روی کاسه را بپوشانید. به مدت 4 دقیقه و 30 ثانیه سیرها را با بالاترین درجه مایکروفر کنید تا زمانی که نرم شوند، اجازه دهید کمی سرد شوند. با توجه به دستورات روی بسته بندی پاستا را بپزید، نمک و چربی را حذف و آب را خالی کنید. شیر و آرد را در یک ماهی تابه متوسط ترکیب کنید با یک همزن یا قاشق بهم بزنیدشان. روی حرارت متوسط رو به بالا مواد درون ماهی تابه را به جوش بیاورید، پیوسته بهم بزنید. به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود بپزید، سپس از روی حرارت برش دارید. نمک، فلفل، 28 گرم پنیر چدار و موزارلا اضافه کنید. حبه های سیر را جدا کنید، فشارشان دهید تا محتوای درون حبه های سیر دربیاید. پوسته ها را دور بیندازید. سیرها و 2 فنجان میکس شیر را درون مخلوط کن قرار دهید و سپس تا زمانی که نرم شوند مخلوطشان کنید. میکس سیر را درون میکس شیر بریزید. پاستا را اضافه کنید، خوب همشان بزنید تا به مواد آغشته شوند. میکس پاستایی که بدست آوردید را به درون یک ظرف سرامیکی پخت که با اسپری پخت یا کمی روغن چربش کرید منتقل کنید ( می توانید از رامکین یا ظرف های گراتین نیز استفاده کنید. به صورت مساوی با 84 گرم پنیر چدار روی میکس ماکارونی بریزید. به مدت 2 دقیقه یا تا زمانی که پنیرها ذوب شوند و شروع به قهوه ای رنگ شدن کنند با شعله بالای فر بپزید. پس از پخت اجازه دهید 5 دقیقه بماند و سپس سرو کنید.


 تصویر: ./uploads/201911/post_91469_1573472214_f62a374b448c8f95abf59d5479dc7a05.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط K.L.S
۱۱-آذر-۱۳۹۸, ۰۱:۰۶ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۱-آذر-۱۳۹۸ ۰۱:۰۷ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #58
       
RE: ارسال غذاهای رژیمی
مرغ خامه ای به همراه گوجه فرنگی :

ران مرغ: 500 گرم (بدون استخوان و بدون پوست در قطعات کوچک)

برنج قهوه ای: 250 گرم

اسفناج تازه خرد شده: سه فنجان

گوجه فرنگی گیلاسی: یک فنجان

پیاز برش خورده: یک دوم فنجان

سیر رنده شده: یک حبه

رزماری تازه و خرد شده: یک قاشق چای خوری

پوست لیمو ( لایه ابتدایی فقط ): یک قاشق چای خوری

 آرد همه منظوره: دو قاشق غذا خوری

آب مرغ بدون نمک: یک و یک دوم فنجان

 روغن زیتون: یک قاشق غذا خوری

 آب لیمو تازه: یک قاشق غذا خوری

نمک: یک دوم قاشق چای خوری

فلفل سیاه: یک دوم قاشق چای خوری

روغن را در ماهی تابه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. یک چهارم قاشق چای خوری به مرغ ها نمک و فلفل بزنید. مرغ را داخل ماهی تابه قرار دهید. بدون اینکه تکان دهید بپزید. تا زمانی که مرغ شروع به قهوه ای رنگ شدن می کند ادامه دهید( حدود 4 دقیقه). گوجه فرنگی، پیاز، سیر و رزماری را هم اضافه کنید. مواد را در حالی که می پزید پیوسته تکان دهید. این کار را  حدود 3 دقیقه البته تا زمانی که پیازها و گوجه ها نرم می شوند ادامه دهید. آب مرغ به همراه آرد را در یک کاسه با یکدیگر ترکیب کنید تا خوب ترکیب شوند. آنچه در کاسه دارید را به ترکیب مرغتان اضافه کنید. مواد را بهم بزنید و قسمت های قهوه ای شده را از کف ماهی تابه بکنید. مایع درون ماهی تابه را بجوش بیاورید. تا زمانی که سس تان ضخیم می شود هم بزنید، حدود 3 تا 4 دقیقه. برنج را بر اساس اطلاعات روی بسته درست کنید. برنج داغ را درون کاسه متوسط قرار دهید. اسفناج، پوست لیمو، آب لیمو، یک چهارم قاشق چای خوری نمک باقی مانده و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل را اضافه کنید. خوب بهم بزنید تا مواد آغشته شوند. برنج مخلوط شده را بین چهار بشقاب تقسیم کنید و به صورت مساوی روی همه آنها ترکیب مرغ را بریزید.


 تصویر: ./uploads/201912/post_91469_1575279404_3af0202c2ca520e7fa0b9bdc77a0b756.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
امروز, ۱۰:۵۵ صبح
ارسال: #59
       
RE: ارسال غذاهای رژیمی
پیتزا گل کلم در سینی فر :

گل کلم بزرگ: 1 عدد (ساقه ها را حذف کنید و گل کلم ها را به قطعات کوچک تقسیم کنید)

جعفری تازه: یک قاشق غذا خوری خرد شده

خمیر پیتزا سبوس دار: 450 گرم

پنیر خامه ای: 170 گرم

پنیر پارمسان، رنده شده: 28 گرم ( حدود یک چهارم فنجان )

سیر خرد شده: چهار حبه

آب لیمو تازه: یک قاشق غذا خوری

پودر سوخاری سبوس دار: یک چهارم فنجان

روغن زیتون: سه قاشق غذا خوری

چاشنی ایتالیایی: یک چهارم قاشق چای خوری

اسپری پخت یا روغن: مقداری

نمک: یک چهارم قاشق چای خوری

 فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چای خوری

فر را تا دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. سپس گل کلم، دو قاشق غذا خوری روغن زیتون، سیر، نمک و فلفل را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید. مواد را خوب بهم بزنید تا همگی آغشته شوند. مواد را روی یک سینی پخت پخش کنید. اجازه دهید به مدت 20 دقیقه در دمای 400 درجه فارنهایت بپزد. در میان پخت مواد آنها را کمی تکان دهید. پودر سوخاری، چاشنی ایتالیایی و یک قاشق غذا خوری روغن زیتون باقی مانده را در کاسه کوچک ترکیب کنید. آنها را روی سینی پخت پخش کنید. سپس به مدت 5 تا 6 دقیقه بپزید. در طول پخت کمی تکانشان دهید. مواد داخل سینی را کنار بگذارید و دمای فر را تا 500 درجه فارنهایت افزایش دهید. خمیر پیتزا را روی سینی پخت که از قبل با اسپری پخت یا کمی روغن چرب کردید، پخش کنید. تمام طول خمیر پیتزا را با یک چنگال سوراخ کنید. به مدت 5 دقیقه در حرارت 500 درجه فارنهایت بپزید. پنیر خامه ای را روی خمیر پیتزا بمالید. روی آن گل کلم های کباب شده را قرار دهید. بعد روی آن پودر سوخاری و پنیر پارمسان بریزید. مقداری روی پیتزا را با اسپری پخت یا روغن چرب کنید. به مدت 15 دقیقه در دمای 500 درجه فارنهایت بپزید. در پایان جعفری های خرد شده را روی پیتزا بریزید. جهت سرو کردن پیتزا را تبدیل به شش قسمت کنید.


 تصویر: ./uploads/201912/post_91469_1575962689_268a7236113e59ffb33e71f30dfa333b.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام