آموزش قرار دادن لینک در ارسال |
۶-دي-۱۳۹۳, ۱۱:۵۷ صبح
![]() |
||||
|
||||
RE: آموزش قرار دادن لینک در ارسال | ||||
|
۶-دي-۱۳۹۳, ۱۲:۰۲ عصر
![]() |
||||
|
||||
RE: آموزش قرار دادن لینک در ارسال
کجای این جنگل شب پنهون میشی خورشیدکم؟ چرا به من شک میکنی؟ من که منم برای تو لبریزم از عشق تو و سرشارم از هوای تو نوازشم کن و ببین عشق میریزه از صدام صدام کن و ببین که باز غنچه می دن ترانه هام اگر چه من به چشم تو کمم ، قدیمیم گمم آتشفشان عشقم و دریای پر تلاطم ام |
||||
|
۷-دي-۱۳۹۳, ۰۹:۱۸ عصر
![]() |
||||
|
||||
ببخشید نمیدونم باید از کی بپرسم ارسالای من 410تا بود ولی الان شده 370تا چرا؟
حافظم نفسم به نفست بنده 30آبان تولدشه |
||||
۷-دي-۱۳۹۳, ۱۰:۰۹ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۷-دي-۱۳۹۳ ۱۰:۱۰ عصر توسط LOUSI.)
![]() |
||||
|
||||
عزیزم تو پرسش و پاسخ باید بپرسین
بیشتر تاپیکها پاکسازی میشه و تاپیکهای قدیمی رژیم هم پاک شدن و همچنین بقیه ی تاپیکهای قدیمی هم عدم نمایش خوردن شاید به همین خاطره السَّلاَمُ عَلَى الْحُسَيْنِ ![]() ******* ♥♥حسین جان♥♥ تنها نه فرات که هفت دریا می سوخت از تشنگیت تمام دنیا می سوخت !!!! |
||||
|
۱۵-ارديبهشت-۱۳۹۴, ۰۹:۰۴ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۵-ارديبهشت-۱۳۹۴ ۰۹:۰۵ صبح توسط من و خودم.)
![]() |
||||
|
||||
سلام.
چجوری تو قسمت امضا لینک میذارن؟؟ بخوام مثل حالت عادی بذارم مینویسه از 200 کارکتر بیشتره و صبوری مرا کوه تحسین می کرد... |
||||
۱۵-ارديبهشت-۱۳۹۴, ۰۹:۰۶ صبح
![]() |
||||
|
||||
باران چام تو امضا امکان قرار دادن لینک نیست و مثل نوشته عادی میاد، کاراکتر های امضاتم باید کمتر از 200 باشه.
کجای این جنگل شب پنهون میشی خورشیدکم؟ چرا به من شک میکنی؟ من که منم برای تو لبریزم از عشق تو و سرشارم از هوای تو نوازشم کن و ببین عشق میریزه از صدام صدام کن و ببین که باز غنچه می دن ترانه هام اگر چه من به چشم تو کمم ، قدیمیم گمم آتشفشان عشقم و دریای پر تلاطم ام |
||||
|
۱۸-مهر-۱۳۹۴, ۱۲:۱۸ صبح
![]() |
||||
|
||||
من تازه عضو شدم هیچی بلد نیستم
https://telegram.me/khakrizekhaterat کانال زندگی به سبک شهدا ![]() |
||||
۱۸-مهر-۱۳۹۴, ۱۲:۲۴ صبح
![]() |
||||
|
||||
السَّلاَمُ عَلَى الْحُسَيْنِ ![]() ******* ♥♥حسین جان♥♥ تنها نه فرات که هفت دریا می سوخت از تشنگیت تمام دنیا می سوخت !!!! |
||||
۲۶-فروردين-۱۳۹۵, ۰۲:۴۶ عصر
![]() |
||||
|
||||
سلام دوستان من بلد نیستم عکس بذارم میشه راهنمایی کنید
من اگر عاشقانه می نویسم نه عاشقم..نه شکست خورده... فقط می نویسم تا عشق یاد قلبم بماند...! دراین ژرفای دل کندن هاوعادت ها وهوس ها ... فقط تمرین آدم بودن میکنم ..... عروسی95 ![]() |
||||
۲۰-ارديبهشت-۱۳۹۶, ۰۹:۵۹ صبح
![]() |
||||
|
||||
سلام چطور می تونم عکس بزارم
|
||||
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.