آموزش قرار دادن لینک در ارسال |
۲-تير-۱۳۹۲, ۰۱:۴۲ عصر
![]() |
||||
|
||||
![]()
دوستان عزیز
میتونین به این روش لینک رو در پست خودتون قرار بدید ![]() 1-ابتدا به روی نام کاربری فرد مورد نظر یا موضوع مورد نظر کلیک کرده و آن صفحه را باز میکنیم. ![]() 2-بعد از قسمت نوار آدرس که در شکل با کادر مشکی مشخص شده، لینک صفحه ی مورد نظر را انتخاب و copy میکنیم. ![]() ![]() 3-و در نهایت در صفحه ی ارسال، لینک copy شده را paste میکنیم. هم از قسمت ارسال پاسخ میتوانید استفاده کنید ![]() و هم از قسمت پاسخ سریع در انتهای هر صفحه ![]() بعد از paste کردن دکمه ی ارسال را میزنیم تا لینک برای دوستانمان نمایش داده شود. موفق باشید ![]() ﻣﻦ ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ... اینجا رو دوست دارم... |
||||
|
۲-تير-۱۳۹۲, ۰۲:۱۹ عصر
![]() |
||||
|
||||
RE: آموزش قرار دادن لینک در ارسال
چطوری میشه لینک رو بذارریم ولی به جای اون لینک یک کلمه بنویسم ؟ ؟
مثلا چاره که هر کس روش کلیلک کنه میره تو سایت چاره تمام عمرو کنار من باش دیوونگی کن برات میمیرم جای دو تامون تو زندگی کن ![]() |
||||
۲-تير-۱۳۹۲, ۰۲:۲۶ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲-تير-۱۳۹۲ ۰۲:۲۸ عصر توسط وفا.)
![]() |
||||
|
||||
وقتی ارسال میکنی ی زنجیر مانند هستش.
چاره رو بنویس بعد رو زنجیر کلیک کن ادرس سایت چاره رو بنویس و تائیدش کن ارسال بزن میبینی ک لینک شده البته کره و زنجیر باهمن ببخشید نمیتونم تصویر بذارم چون ک سرعتم افتضاحه. هممون رفتنی هستیم اما چه خوبه که زیبا بریم. *شهیدِ عشق، شهید رسول خلیلی* |
||||
|
۲-تير-۱۳۹۲, ۰۲:۳۶ عصر
![]() |
||||
|
||||
(۲-تير-۱۳۹۲ ۰۲:۲۶ عصر)وفا نوشته است: وقتی ارسال میکنی ی زنجیر مانند هستش. عزیزم من زنجیر ندارم ![]() کجا رو میگی ؟ تمام عمرو کنار من باش دیوونگی کن برات میمیرم جای دو تامون تو زندگی کن ![]() |
||||
۲-تير-۱۳۹۲, ۰۴:۰۱ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲-تير-۱۳۹۲ ۰۴:۰۵ عصر توسط pikard.)
![]() |
||||
|
||||
(۲-تير-۱۳۹۲ ۰۲:۱۹ عصر)بنفشه ب نوشته است: چطوری میشه لینک رو بذارریم ولی به جای اون لینک یک کلمه بنویسم ؟ ؟ عزیزم تو پایین صفحه پیش نمایش موضوع رو بزن و متنت رو وارد کن ![]() بعد دور اون کره که با دایره مشخصش کردم کلیک کن ![]() همچین صفحه ای برات میاد ![]() و بعد ادرس سایتی رو که میخوای وارد کن ![]() و در اخر به این شکل درمیاد ![]() پایین صفحه دکمه با ارسال پاسخ رو میزنی و به اون شکلی که گفتی اگه روش کلیک کنی میره همون سایت مورد نظرت.... پیج فروش لوازم دکوری chicco.gallery ................................................. ارایشگاه:لی لی سعادت اباد بینظیر اتلیه:آویسا فوق العاده گلفروشی:گل باختر سعادت اباد عالی ارایشگاه داماد:نیوفیس سعادت اباد احمدپور عالی |
||||
|
۲-تير-۱۳۹۲, ۰۴:۱۲ عصر
![]() |
||||
|
||||
مررررررسی یاد گرفتم
![]() تمام عمرو کنار من باش دیوونگی کن برات میمیرم جای دو تامون تو زندگی کن ![]() |
||||
|
۲۷-شهريور-۱۳۹۲, ۱۱:۳۶ صبح
![]() |
||||
|
||||
بچه ها میشه به من بگین چه جوری میشه عکس گذاشت؟؟
|
||||
|
۲۷-شهريور-۱۳۹۲, ۱۱:۴۵ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۷-شهريور-۱۳۹۲ ۱۱:۴۸ صبح توسط sadafiii.)
![]() |
||||
|
||||
شهرزاد جان اینجارو بخون..پست عسل بانو جون رو بخون... میشه دومین پست.....مرحله به مرحله توضیح دادن....
طریقه عکس گذاشتن |
||||
|
۲۷-شهريور-۱۳۹۲, ۰۳:۲۱ عصر
![]() |
||||
|
||||
مرسی عزیزم
![]() |
||||
|
۳۰-آبان-۱۳۹۲, ۰۷:۳۶ عصر
![]() |
||||
|
||||
وااااااااااااای من تازه عضو شدم هیچی بلد نیستم
|
||||
|
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.