• جوهرات نوبل
  • آرایشگاه مدیس

آموزش فینگر فود و یا پیش غذا مرحله به محله

۲۲-آذر-۱۳۹۵, ۰۱:۱۶ عصر
ارسال: #1
آموزش فینگر فود و یا پیش غذا مرحله به محله
Heart

یکدیگر را تشویق کنید ، بالا ببرید و تقویت کنید . چرا که وقتی یک نفر انرژی مثبت را دریافت کند ، همه ما آن را احساس می کنیم .
شما میتوانید از طریق ایمیل زیر با بنده در ارتباط باشید.
admin@nowAroos.com

 
نقل قول
 سپاس شده توسط نورا بانو ، amour.alone ، 136383 ، artatam
۲۲-آذر-۱۳۹۵, ۰۲:۳۳ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۲-آذر-۱۳۹۵ ۰۲:۳۶ عصر توسط atfe.)
ارسال: #2
RE: آموزش فینگر فود و یا پیش غذا مرحله به محله
مارکوئیس سیب زمینی

سیب زمینی را با پوست آبپز کرده و تا گرم هست پوست آن را بگیرید و له کنید و پوره می کنیم و نصف کره، نمک، جعفری ساطوری شده و فلفل و زرده تخم مرغ مخلوط کرده و هم می زنیم تا داغی سیب زمینی باعث آب شدن کره شود بعد پوره را داخل قیف ماسوره دار ریخته و کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و به شکل دایره تو خالی (تقریبا شبیه لانه پرنده) از پوره داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم می گذاریم.

فر را از ده دقیقه قبل با درجه حرارت ۱۸۰ درجه گرم کردیم سینی را داخل فر می گذاریم. حدود پنج دقیقه تا مارکوئیس کمی حرارت ببیند و تخم مرغ باعث چسبندگی فینگر فود شود پیاز و با باقیمانده کره داخل ماهیتابه تفت می دهیم. مرغ آبپز و ریش ریش کرده به پیاز داغ اضافه می کنیم گوجه را پوست گرفته و فیله می کنیم و داخل پیاز داغ ریخته هم می زنیم.

و قارچ ها را ریز خرد کرده و وقتی آب گوجه ها کشیده شد به ماهیتابه افزوده نمک و فلفل و آویشن می زنیم و هم می زنیم و از روی حرارت برمی داریم و وقتی پوره ها آماده شد وسط پوره ها را پر می کنیم.
[تصویر: آموزش فینگر فود و یا پیش غذا مرحله به محله ]


طرز تهیه فینگر فود آواکادو و میگو:

مواد لازم

۱عدد آواکادو
۱۰ عدد میگو
۱/۲ قاشق چایخوری زعفران دم شده
۱ عدد لیمو ترش
نمک و فلفل
روغن سرخ کردنی

مرحله ۱

میگو ها را با نمک و فلفل و لیمو ترش سرخ میکنیم و نیمی از زعفران دم شده را در حین سرخ شدن میگو ها به آنها میزنیم ،اینکه میگو ها چقد سرخ شوند سلیقه ای است

مرحله ۲

آواکادو را برش میزنیم و به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم و محتوایات داخل آن را با قاشق کمی خالی میکنیم و آن را با زعفران و نمک قاطی میکنیم

مرحله ۳

میگو های سرخ شده را داخل آواکادو میریزیم و فینگر فود ما حاضر است.


۱
میزان پخت میگو ها کاملا اختیاری و سلیقه است ، در صورت تمایل میتوانید تخم مرغ آب پز را در کنار میگو ها قرار دهید و این فینگر فود را با لیمو ترش تازه و جعفری تازه تزیین کنید و میل نمایید

۲میگو ها را با نمک و فلفل و لیمو ترش تازه و زعفران دم شده سرخ میکنیم
آواکادو را نصف میکنیم و داخل آن را با آب لیمو ترش و زعفران و نمک مخلوط میکنیم
مبنع: +
[تصویر: آموزش فینگر فود و یا پیش غذا مرحله به محله ]

Lubخدایا سپاسگزارم من و احسان بهم رسيديم و فصل جديد زندگيمون عالي و رويايي شروع شد.
ممنون همه چي عاليه و ما بي نهايت خوشبختيم.
نقل قول
 سپاس شده توسط فرگلی ، hoda khanoom ، butt3rfly ، لومانا ، ---- ، amour.alone ، .شکیبا. ، zahra_123 ، pishi68 ، 136383 ، marjantt ، artatam
۴-تير-۱۳۹۶, ۰۱:۴۶ عصر
ارسال: #3
 
RE: آموزش فینگر فود و یا پیش غذا مرحله به محله
طرز تهیه رولت کالباس

مواد اولیه :
آرد 2/3 پیمانه
شیر 1/4 پیمانه
روغن مایع 1/4 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
نمک 1/8 قاشق چایخوری
فلفل مقداری
مواد سالاد میانی خمیر: :
سیب زمینی پخته 1 عدد بزرگ
خیار شور 5عدد
پیاز چه 2-3 شاخه( فقط قسمت سفیدیش )
تر وجعفری تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
سس مایونز /نمک/فلفل به میزان لازم
کالباس(ژامبون) 8 عدد


طرز تهیه:
تخم مرغ +شیر+روغن+نمک وفلفل با همزن زده
آرد را کم کم ریخته وهم زده تا یکدست بشه
تابه نچسب مستطیل شکل را چرب کنید (میشه از گرد استفاده کرد)
[تصویر: آموزش فینگر فود و یا پیش غذا مرحله به محله ]
1/2 از مواد را در تابه ریخته تا کلفت نشه خمیر و 3 دقیقه صبر کنید حالا خمیر را پشت و رو کنید و3 دقیقه دیگه طرف دیگرش را پخته حالا خمیر رو روی کاغذ روغنی برگردانید
و سریع رول کنید با همان کاغذ
و کنار گذاشته تا خنک بشه حالا خمیر دیگر را درست کنید و به همین روش حالا مواد میانی را تهیه کنید سیب زمینی رنده+خیار شور رنده+جعفری+پیازچه وفلفل و کمی نمک
وسس مایونز مخلوط کنید سس خیلی زیاد نباشد درون مواد که مواد رو شل کند
[تصویر: آموزش فینگر فود و یا پیش غذا مرحله به محله ]
حالا خمیر را باز کنید سس مایونز مالیده خمیر خنک باشد تا سس آب نیندازدو کالباس رو گذاشته(برای هر خمیر 4 عدد)و نیمی از مواد میانی را روی خمیرپخش کنید......بقیه برای خمیر بعدی
ودوباره خمیر را رول کرده البته اینبار بدون کاغذ روغنی وکاغذ رو دورش پیچیده ودر یخچال تا بگیرد خودش رو و بعد با چاقوی تیز برش داده
وتزیین کنید

[تصویر: آموزش فینگر فود و یا پیش غذا مرحله به محله ]

دوستان برای برطرف شدن مشکلمون یه صلوات میفرستین و دعا میکنید خیلی محتاجیم

تصویر: http://uupload.ir/files/t2b_mmmmmmmm500x651_1444474694239369.jpg
نقل قول
 سپاس شده توسط kitty ، zori ، maraal ، zahra_123 ، pishi68 ، 136383 ، marjantt ، artatam
  • آرته
  • گروه ژ
۵-تير-۱۳۹۶, ۰۲:۴۳ عصر
ارسال: #4
 
RE: آموزش فینگر فود و یا پیش غذا مرحله به محله
طرز تهیه اسنک لقمه ای(پیش غذای خوشمزه)
[تصویر: آموزش فینگر فود و یا پیش غذا مرحله به محله ]
مواد اولیه :
برای 10 نفر
نان (لواش،تافتون یا پیتا(برش زده به شکل دایره)) 10ورق
ژامبون مرغ 200گرم
ژامبون گوشت 100گرم
پنیر ریکوتا (طرز تهیه موجود است(از پنیر خامه ای هم میتوان استفاده کرد)) 150گرم
سس مایونز 6قاشق غذاخوری
خیار شور (خرد شده) 1چهارم لیوان
پودر سیر 1قاشق مرباخوری
پودر موسیر 1قاشق مرباخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
قارچ 50گرم
آبلیمو به میزان لازم
سیب زمینی 2عدد
طرز تهیه :

ابتدا نان تافتون یا لواش را به صورت گرد(به اندازه شعاع یک پیاله)برش بزنید و بعد آن را به صورت شکل رول کرده و با خلال دندان سفت کنید طوری که داخل نان به هم نچسبد.
[تصویر: آموزش فینگر فود و یا پیش غذا مرحله به محله ]
ژامبون مرغ و گوشت را به صورت نگینی خرد کرده و با پنیر ریکوتا یا خامه ای و سس مایونز و خیار شور و پودر سیر و موسیر مخلوط کنید و مواد را داخل یخچال قرار دهید.سیب زمینی را نگینی خرد کرده و آبپز کنید.قارچ را نیز خرد کرده و با مقداری روغن و آبلیمو به خوبی سرخ کنید و بعد آبکش کنید تا روغن اضافی آن از خارج شود.سیب زمینی پخته و قارچ را به مواد اضافه کرده و مجددا آنها را داخل یخچال قرار دهید.
[تصویر: آموزش فینگر فود و یا پیش غذا مرحله به محله ]
نانهای برش خورده را داخل روغن داغ سرخ کنید و بعد روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن از بین برود .
بعد از آنکه نان کمی سرد شد داخل آن را با مواد پر کرده و با سس قرمز سرو کنید.
[تصویر: آموزش فینگر فود و یا پیش غذا مرحله به محله ]
نکات:
در صورت تمایل مقداری نخود فرنگی پخته شده و مرغ هم به مواد اضافه کنید.
بهتر است به جای سس مایونز از سس هزار جزیره یا فرانسوی استفاده کنید.
نوش جان

دوستان برای برطرف شدن مشکلمون یه صلوات میفرستین و دعا میکنید خیلی محتاجیم

تصویر: http://uupload.ir/files/t2b_mmmmmmmm500x651_1444474694239369.jpg
نقل قول
 سپاس شده توسط ایدا ... ، ---- ، maraal ، zahra_123 ، pishi68 ، 136383 ، marjantt ، artatam
۵-تير-۱۳۹۶, ۱۱:۴۵ عصر
ارسال: #5
 
RE: آموزش فینگر فود و یا پیش غذا مرحله به محله
طرز تهیه مافین کدو سبز

مواد اولیه :
برای 2 نفر
نمک وفلفل به میزان لازم
شیر 1 پیمانه
کره ۲ قاشق سوپخوری
آرد ۴ قاشق سوپخوری
تخم مرغ 2 عدد
سیب زمینی ۱عدد
کدو سبز ۱ عدد
سیب زمینی و کدوها را نگینی خرد کرده و در کره تفت می دهیم تا کمی سرخ شود. نمک و فلفل می زنیم. در ظرف دیگری تخم مرغ ها، آرد و شیر را با هم مخلوط کرده و می زنیم تا یک دست شود بعد به کدو اضافه می کنیم و هم می زنیم. قالب مافین ها را چرب کرده و کمی آرد می پاشیم و مایه را در آنها می ریزیم و در فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۲۵ دقیقه قرار می دهیم. برای اطمینان از پخت داخل مافین خلال دندان وارد کرده اگر چیزی به آن نچسبد آماده است.
نکته: به جای کدو از بادنجان هم می توان استفاده کرد

دوستان برای برطرف شدن مشکلمون یه صلوات میفرستین و دعا میکنید خیلی محتاجیم

تصویر: http://uupload.ir/files/t2b_mmmmmmmm500x651_1444474694239369.jpg
نقل قول
 سپاس شده توسط zahra_123 ، pishi68 ، 136383 ، marjantt ، artatam
۷-تير-۱۳۹۶, ۰۱:۰۳ عصر
ارسال: #6
 
RE: آموزش فینگر فود و یا پیش غذا مرحله به محله
[تصویر: آموزش فینگر فود و یا پیش غذا مرحله به محله ]
طرز تهیه رولت اسفناج باکالباس

مواد اولیه :
برای 4 نفر
ماست سفت (یا کیسه ای) 50گرم
پنیر سفید ( یا خامه ای) 200 گرم
آرد ذرت 2 ق غ
سفیده تخم مرغ 4عدد
شوید (خوردشده) 2 ساقه
جوز هندی 1/4 یک عدد
سیر ( ریز خوردشده) 2 سر
اسفناج 300گرم
کالباس (کالباس دودی یا هرنوع کالباس) 200گرم
نمک به میزان لازم

فر رو با دمای 180 درجه گرم می کنیم.
اسفناج رو می شوییم و آبکش می کنیم و در قابلمه در بسته 5 دقیقه می پزیم تا نرم بشه. دوباره آبکش می کنیم و خوب می چلونیم تا آبش کاملاً بره.
سیر و شوید و نمک و جوز هندی رو اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
سفیده های تخم مرغ رو می زنیم نه خیلی زیاد و به اسفناج اضافه می کنیم.
آرد ذرت رو اضافه می کنیم.
مخلوط رو روی کاغذ روغنی در سینی فر پهن می کنیم و 8 تا 10 دقیقه در فر که از قبل گرم کردیم می پزیم.
از فر در میاریم و صبر می کنیم کمی خنک بشه با کاغذ لوله ش می کنیم تا فرم بگیره.
و می گذاریم کاملاً سرد بشه.
در این فاصله ماست و پنیر رو مخلوط می کنیم و روی سطح اسفناج پخته پهن می کنیم.
تکه های کالباس رو روی پنیر می چینیم و
[تصویر: آموزش فینگر فود و یا پیش غذا مرحله به محله ]
رولت رو سفت می پیچیم و داخل یک فویل می بندیم و 20 دقیقه فریز می کنیم.
موقع سرو با یک کارد تیزبه ضخامت 2و نیم سانت برش می زنیم.

دوستان برای برطرف شدن مشکلمون یه صلوات میفرستین و دعا میکنید خیلی محتاجیم

تصویر: http://uupload.ir/files/t2b_mmmmmmmm500x651_1444474694239369.jpg
نقل قول
 سپاس شده توسط ranaaa ، zahra_123 ، pishi68 ، 136383 ، marjantt ، artatam
۷-تير-۱۳۹۶, ۰۷:۲۶ عصر
ارسال: #7
 
RE: آموزش فینگر فود و یا پیش غذا مرحله به محله
طرز تهیه توپ های سیب زمینی سوخاری

[تصویر: آموزش فینگر فود و یا پیش غذا مرحله به محله ]
مواد اولیه :
سیب زمینی بزرگ 4 عدد
گوشت چرخ کرده 200 گرم
تخم مرغ 2 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
گوجه فرنگی 2 عدد
شیر 1 قاشق غذاخوری
آب جوش 1 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد
سیر 3 حبه
پودر آویشن 1 قاشق چایخوری
آرد سوخاری و آرد ساده مقدار لازم
نمک و فلفل مقدار لازم

پیاز و سیرها را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید را رنگ گوشت تغییر کند ؛ پس از تغییر رنگ گوشت فلفل دلمه ای خرد شده ، گوجه های پوست گرفته خرد شده و پودر آویشن را اضافه کنید و تفت دهید تا آب مواد کشیده شود ، در انتهای کار نمک و فلفل بزنید و از روی حرارت بردارید.
سیب زمینی ها را بپزید و پوست بکنید سپس خوب بکوبید تا نرم شود ، در ادامه 1 قاشق شیر گرم و 1 قاشق آب جوش و نصف قاشق چایخوری نمک اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا به شکل خمیری یکدست شود ، کمی صبر کنید تا سیب زمینی ها خنک شوند سپس مقداری از خمیر سیب زمینی بردارید و کف دست تان پهن کنید و مقداری مایه گوشت داخل ان قرار دهید وبه شکل توپ گرد کنید ( تمام توپ ها را به همین صورت آماده کنید ).
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال بزنید تا کف کند ، توپ های سیب زمینی را به نوبت در تخم مرغ بزنید سپس در آرد سفید بزنید و مجدد در تخم مرغ بزنید و در آخر در آرد سوخاری بزنید تا تمام سطح توپ های سیب زمینی به ارد سوخاری آغشته شود.
داخل قابلمه یا سرخ کن مقدار زیادی روغن بریزید و بگذارید داغ شود سپس توپ های سیب زمینی را داخل روغن داغ بریزید ، توپ ها را چند بار با چنگال این طرف و آن طرف کنید تا خوب طلایی و برشته شوند ( توپ ها باید در روغن شناور باشند ) ، پس از سرخ شدن توپ ها را روی توری یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی شان برود سپس بهمراه سس دلخواه سرو کنید.

دوستان برای برطرف شدن مشکلمون یه صلوات میفرستین و دعا میکنید خیلی محتاجیم

تصویر: http://uupload.ir/files/t2b_mmmmmmmm500x651_1444474694239369.jpg
نقل قول
 سپاس شده توسط هایدی 68 ، ranaaa ، zahra_123 ، pishi68 ، 136383 ، marjantt
۸-تير-۱۳۹۶, ۱۲:۰۳ صبح
ارسال: #8
 
RE: آموزش فینگر فود و یا پیش غذا مرحله به محله
معرفی بهترین غذاهای بند انگشتی برای مهمانی های شما

لیست کردن غذاها، برای مهمانی هایی که به منظور جشن گرفتن اعیاد یا سایر مناسبت های خاص برگزار می شود، می تواند مشکل باشد، چرا که انتخاب غذا ها می تواند باعث عالی یا خراب شدن شب تان شود. یکی از انتخاب های خوب می تواند غذاهای بند انگشتی باشد. این مطلب 9 ایده جالب برای غذاهای بند انگشتی به شما می دهد که برای شب نشینی های بعدی، به دردتان می خورد. این غذاها خیلی سریع و راحت آماده می شوند و خوردن آنها همراه با دوستان تان وقت زیادی نمی برد!
بهترین غذاهای بند انگشتی
کوکتل میگو به روز شده

[تصویر: آموزش فینگر فود و یا پیش غذا مرحله به محله ]
یک پیش غذای خوب و امتحان پس داده از نوع غذاهای بند انگشتی کوکتل میگو است که تقریباً آماده کردن آن هیچ زمانی نمی برد. باید میگوها را از قبل مرینیت کنید. پیشنهاد می شود که میگوها را آب پز کنید، پوست بکنید و پاک کنید و در سس سرکه و لیمو و جعفری و کیپر (هندوانه ابوجهل) و کمی روغن بخوابانید. کوکتل میگو را سرد و با یا بدون سس کوکتل سرو کنید.
کیک ذرت

[تصویر: آموزش فینگر فود و یا پیش غذا مرحله به محله ]
کیک ذرت کوچک با اضافه کردن دو ماده ساده، از خوشمزه به عالی تبدیل می شود. با هر دستوری که دوست دارید چند کیک ذرت به اندازه دهانه لیوان درست کنید و روی آن میگو و مقداری aioli (سسی متشکل از سیر، نمک، تخم مرغ، و زیتون که به خوبی باهم ترکیب شده اند) یا سس مایونز قرار دهید. این غذاهای بند انگشتی ، فوق العاده راحت آماده می شود و مهمانان تان را تحت تأثیر قرار می دهد.
Cheese straw (چیز استراو)

[تصویر: آموزش فینگر فود و یا پیش غذا مرحله به محله ]
هر غذای بند انگشتی که پنیر داشته باشد، تقریباً به طور قطع برنده است. چیز استراو هم از این قاعده مستثنی نیست، به خصوص وقتی آن را هیجان انگیز تر کنید. با مخلوط کردن کره، پنیر، آرد سلف ریزینگ ( آرد معمولی شیرینی پزی است که به هر پیمانه از آن یک و نیم قاشق چایخوری پکینگ پودر و کمی نمک اضافه شده.) و فلفل، خمیر دست کنید. سپس خمیر را در دستگاه کوکی پرس قرار دهید و به آن شکل دهید. در آخر روی آنها کنجد بپاشید و آنها را بپزید.
دیپ پنیر و پیمنتو

[تصویر: آموزش فینگر فود و یا پیش غذا مرحله به محله ]
مهمانان عاشق دیپ ها (انواعی از سس ها که معمولا آنها را در پیاله ریخته و تکه های غذای مورد نظر را درون آن فرو کرده و بعد می خورند.) هستند، اما توصیه می شود که برای مهمانان چیزی بیشتر از چیپس و ماست معمولی فراهم کنید. دیپ پنیر و فلفل پیمنتو را با مخلوط کردن پیمنتو (فلفل قرمز همدانی) درشت خرد شده، مایونز، پنیر تازه رنده شده و فلفل دلمه ای درست کنید و آن را با نان جو سیاه سبوس دار آلمانی یا چوب شور با طعم مورد علاقه تان سرو کنید.
سالاد ژامبون با پروفیترول
[تصویر: آموزش فینگر فود و یا پیش غذا مرحله به محله ]

پیش غذاهای استاندارد را از راه های کاملاً جدیدی به مهمانان تان ارائه دهید. پیشنهاد می شود که سالاد ژامبون کلاسیک را به صورت ساندویچ شده، داخل پروفیترول های خوشمزه سرو کنید. می توانید پروفیترول های پر نشده را از فروشگاه های مواد غذایی خریداری کنید یا اینکه خودتان آن را درست کنید.
چیپس پیتا با پنیر پارمسان
[تصویر: آموزش فینگر فود و یا پیش غذا مرحله به محله ]

وقتی می توانید با غذاهای بند انگشتی مجلل تر از مهمانان تان پذیرایی کنید، چرا فقط چیپس ساده سرو کنید؟ پیشنهاد این است : چیپس پیتا برشته با پنیر پارمسان. به سادگی پنیر پارمسان تازه رنده شده را با سس مایونز مخلوط کنید و آن را روی تکه های پیتا بمالید و در دمای ۴۰۰ درجه فر بپزید. خوشمزه می شود!
کباب Kickin'

[تصویر: آموزش فینگر فود و یا پیش غذا مرحله به محله ]
کباب های سنتی فقط شامل گوشت هستند ولی می توانید با یک تغییر اساسی، جان تازه ای به آن بدهید. روی گوجه های گیلاسی، گلوله های کوچک موتزارلا و برگ های ریحان، بالزامیک رقیق و روغن زیتون و نمک دریا مالدون بپاشید و آنها را با یک الگوی یکسان به سیخ بکشید و سرو کنید.
غذاهای بند انگشتی قاشقی

[تصویر: آموزش فینگر فود و یا پیش غذا مرحله به محله ]
غذاهایی که داخل قاشق سرو می شوند را نمی توان از دست داد. پیشنهاد می شود که داخل قاشق، مقداری پنیر آبی خرد شده، گردوی بو داده، یا پنیر بز تازه با چغندر که به صورت نگینی خرد کرده اید بریزید و روی مواد عسل و کمی نمک دریا بپاشید. وقتی قاشق ها آماده شدند، برای سرو کردن آنها را در یک بشقاب به صورت دایره وار بچینید و کمی جعفری هم در وسط بشقاب بریزید.
شیرینی جات
[تصویر: آموزش فینگر فود و یا پیش غذا مرحله به محله ]

دسر معمولاً به عنوان بخش پایانی غذاها سرو می شود. پیشنهاد می شود که دسرها را در اندازه های یک نفره درست کنید؛ شیرینی جاتی مثل Scotcheroo لقمه ای (کره بادام زمینی و برنجک خوشمزه با روکش تافی)، کیک شکلاتی با خامه نعناعی یا یک برش کیک پوند برشته شده را برای دسر در نظر بگیرید.

دوستان برای برطرف شدن مشکلمون یه صلوات میفرستین و دعا میکنید خیلی محتاجیم

تصویر: http://uupload.ir/files/t2b_mmmmmmmm500x651_1444474694239369.jpg
نقل قول
 سپاس شده توسط zahra_123 ، pishi68 ، marjantt
۸-تير-۱۳۹۶, ۱۰:۱۷ صبح
ارسال: #9
 
RE: آموزش فینگر فود و یا پیش غذا مرحله به محله
طرز تهیه اردور قارچ ساده

مواد اولیه :
برای 10 نفر
قارچ 10عدد
پیازچه 2عدد
پنیر پارمزان (رنده شده) 1فنجان
زرده تخم مرغ 1عدد
سیر 3حبه
روغن به میزان لازم
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
پودر سیر 1قاشق مرباخوری
پودر موسیر 1قاشق مرباخوری

[تصویر: آموزش فینگر فود و یا پیش غذا مرحله به محله ]

طرز تهیه :

ابتدا قارچ را شسته و کاملا خشک کنید و ساقه آن را جدا کرده و دخل آن را با چاقو یا ابزار خارج کنید.مواد اضافی قارچ را خرد کنید.
سیر را رنده زده و پیازچه را ساطوری کنید.تابه را روی حرارت قرار داده و مواد را با مقداری روغن سرخ کنید تا آب اضافی آنها از بین یرود سپس تابه را از روی حرارت بردارید و زرده های تخم مرغ ، نصف پنیر پارمزان ، نمک و فلفل را به مواد اضافه نموده و مخلوط نمائید.
سینی فر را چرب کنید و کلاه های قارچ را کف آن بچینید ، درون هر کلاه قارچ مقداری از مخلوط آماده شده بریزید ، نصف باقی مانده پنیر پارمزان را روی قارچ ها بریزید سپس درون فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا15 دقیقه قرار دهید ، پس از آماده شدن درون ظرف قرار داده و سرو کنید.

نکات:

1)این اردور ساده ترین اردور قارچ است اما میتوانید مواد دلخواه خود نظیر مرغ، ژامبون، نخودفرنگی، گوجه فرنگی و ... را به آن اضافه کنید.
2)بهتر است قارچ را قبل از قرار دادن در فر با کره چرب کنید.
3)به جای پنیر پارمزان از پنیر موزارلا یا پیتزا هم میتوان استفاده کرد.

دوستان برای برطرف شدن مشکلمون یه صلوات میفرستین و دعا میکنید خیلی محتاجیم

تصویر: http://uupload.ir/files/t2b_mmmmmmmm500x651_1444474694239369.jpg
نقل قول
 سپاس شده توسط zahra_123 ، pishi68 ، 136383
۸-تير-۱۳۹۶, ۱۲:۲۲ عصر
ارسال: #10
 
RE: آموزش فینگر فود و یا پیش غذا مرحله به محله
طرز تهیه رول کرپ پنیری یک فینگر فود خوشمزه و شیک


مواد اولیه :
تخم مرغ 1عدد
نمک 1پنس
شیر 1لیوان
ارد حدود 3/4پیمانه
جعفری 1مشت
[تصویر: آموزش فینگر فود و یا پیش غذا مرحله به محله ]

طرز تهیه برای 5کرپ:
تخم مرغ و نمک رو هم بزنید شیر رو هم اضافه کنید و هم بزنید در اخر جعفری و اضافه کنید.
در یک تابه 23سانتی متری کمی روغن بمالید و با ملاقه از خمیر بردارید و بریزین توی تابه و پخش کنید تا هر دو طرفش بپزه.
کناره های کرپ هارو با چاقو ببرید و داخلش پنیر خامه ای سالاد الویه و یا هرچیز دیگه خواستین بزارید و رول کنید و 20دقیقه
بزارید توی یخچال تا تمیز بتونید برش بزنید.
رو شو با ماهی سالمون یا هرچیز دیگه تزیین کنید.
نووووووووووووووش جان!

دوستان برای برطرف شدن مشکلمون یه صلوات میفرستین و دعا میکنید خیلی محتاجیم

تصویر: http://uupload.ir/files/t2b_mmmmmmmm500x651_1444474694239369.jpg
نقل قول
 سپاس شده توسط zahra_123 ، pishi68 ، 136383 ، marjantt
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام