آموزش استفاده از تاپاتاک (TapaTalk) بر روی گوشی موبایل و تبلت |
۲۵-شهريور-۱۳۹۲, ۰۷:۳۰ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۵-شهريور-۱۳۹۲ ۰۱:۲۳ عصر توسط Moonlight.)
![]() |
||||
|
||||
RE: آموزش استفاده از تاپاتاک (TapaTalk) بر روی گوشی موبایل و تبلت
(۲۰-شهريور-۱۳۹۲ ۰۸:۵۰ عصر)GaMbAlOo نوشته است:نقل قول:عزیزم هر دو تاش که کاملا شبیه ان..کجاش به مشکل برخوردی؟ عزیزم من واست پرسیدم. گفتن بله میشه راستی من دیدم دوستان دیگه هم از این نرم افزار از طریق اپل استفاده کردن. پس قطعا میشه. بازم اگه مشکلی پیدا کردی بپرس خانومی. ![]() شرمنده دیر جواب دادم |
||||
|
۲۶-شهريور-۱۳۹۲, ۱۲:۱۸ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۶-شهريور-۱۳۹۲ ۱۲:۱۹ صبح توسط فيروزه.)
![]() |
||||
|
||||
آموزش استفاده از تاپاتاک (TapaTalk) بر روی گوشی موبایل و تبلت | ||||
۲۶-شهريور-۱۳۹۲, ۱۲:۳۱ صبح
![]() |
||||
|
||||
فقط بدیش اینه ک تشکر نداره
من استفاده میکنم هر روز سلام بر روزهای خوب و روشن و پر انرژِیم... |
||||
|
۲۶-شهريور-۱۳۹۲, ۰۷:۵۳ صبح
![]() |
||||
|
||||
(۲۶-شهريور-۱۳۹۲ ۱۲:۳۱ صبح)s65 نوشته است: فقط بدیش اینه ک تشکر نداره اره عزیزم. بالاخره یه نرم افزاره و قرار نیست همه امکانات رو داشته باشه. البته من توی سایتهای دیگه که باهاش فعالیت می کنم دکمه تشکر رو داره. اما نمی دونم چرا واسه نوعروس نداره!!! البته من خودمم کامل بهش وارد نیستم. اگه بشینی پاش مثل اون دوستمون چیزای جدید از توش در میاری و به ما هم یاد میدی ![]() فقط هر پستی که میدین اون تیک پایین رو برندارین. بذارین بقیه دوستان هم ببینن که دارین از گوشیتون استفاده می کنین و چنین امکانی هست. اینطوری هم رنکینگ سایت بالا می ره و هم بچه ها از این نرم افزار استفاده می کنن ![]() |
||||
|
۲۶-شهريور-۱۳۹۲, ۱۱:۰۵ صبح
![]() |
||||
|
||||
Re: آموزش استفاده از تاپاتاک (TapaTalk) بر روی گوشی موبایل و تبلت
خوشم نمیاد از اون تیکه شش
ی حس اضافه بودن دارم میشه بگی دیگه چ فروم هایی باااین میری؟ من ک هر کدوم میزنم پیدا نمی کنه سلام بر روزهای خوب و روشن و پر انرژِیم... |
||||
|
۲۶-شهريور-۱۳۹۲, ۰۲:۴۳ عصر
![]() |
||||
|
||||
آموزش استفاده از تاپاتاک (TapaTalk) بر روی گوشی موبایل و تبلت
برنامش خیلی باحاله، من ٢ ساله میام نو عروس، اما چند ماهه عضو شدم، هنوز عکس نذاشته بودم، چون باید عکس رو میریختم تو لپ تاپ، بعد آپلود میکردم، ولی الآن دیگه با گوشی سه سوته میذارم[FACE SAVOURING DELICIOUS FOOD]
پیج های مورد علاقم رو هم subscribe کردم، هر کی پست بذاره توشون، سریع چک میکنم 😀 دستت طلا moon light جون[CLAPPING HANDS SIGN] Sent from my iPhone using Tapatalk |
||||
|
۲۶-شهريور-۱۳۹۲, ۰۳:۰۲ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۶-شهريور-۱۳۹۲ ۰۳:۰۴ عصر توسط Moonlight.)
![]() |
||||
|
||||
Re: RE: آموزش استفاده از تاپاتاک (TapaTalk) بر روی گوشی موبایل و تبلت
(۲۶-شهريور-۱۳۹۲ ۱۱:۰۵ صبح)s65 نوشته است: خوشم نمیاد از اون تیکه شش من پرشین تولز و پرشین پت هم میرم Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 (۲۶-شهريور-۱۳۹۲ ۰۲:۴۳ عصر)فیروزه نوشته است: برنامش خیلی باحاله، من ٢ ساله میام نو عروس، اما چند ماهه عضو شدم، هنوز عکس نذاشته بودم، چون باید عکس رو میریختم تو لپ تاپ، بعد آپلود میکردم، ولی الآن دیگه با گوشی سه سوته میذارم[FACE SAVOURING DELICIOUS FOOD] فدااااتت خیلی خوبه که استفاده میکنی ![]() Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 |
||||
۲۶-شهريور-۱۳۹۲, ۰۹:۴۵ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۶-شهريور-۱۳۹۲ ۱۰:۰۰ عصر توسط tannazz.)
![]() |
||||
|
||||
آموزش استفاده از تاپاتاک (TapaTalk) بر روی گوشی موبایل و تبلت
منم نصب کردم بیشتر واسه اینکه راحت عکس بذارم
![]() Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free مرسی moon light عزیز عالی بود ![]() ![]() |
||||
|
۲۷-شهريور-۱۳۹۲, ۰۶:۱۸ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۳۰-شهريور-۱۳۹۲ ۰۷:۴۵ صبح توسط Moonlight.)
![]() |
||||
|
||||
Re: RE: آموزش استفاده از تاپاتاک (TapaTalk) بر روی گوشی موبایل و تبلت
(۲۶-شهريور-۱۳۹۲ ۰۹:۴۵ عصر)tannazz نوشته است: منم نصب کردم بیشتر واسه اینکه راحت عکس بذارم حالا اولشه. یه کم که بگذره میبینی استفاده های بیشتری داره عزیزم. من دیگه شبا کلا با گوشی میام. چون همسرم میخوابه منم کنارش دراز میکشم. هم اونجا حضور دارم و هم اینجا ![]() Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 |
||||
|
۲۹-شهريور-۱۳۹۲, ۱۱:۰۵ عصر
![]() |
||||
|
||||
وای چه عالیه الان دانلودش میکنم
مرسی moonlightعزیز *زبان هیچ استخوانی ندارد اما آنقدر قوی است که بتواند قلبی را بشکند* ![]() عقد 2فروردین 92 عروسی 4مهر 94 همه چی به خوبی و خوشی گذشت |
||||
|
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.