آموزش استفاده از تاپاتاک (TapaTalk) بر روی گوشی موبایل و تبلت |
۱-مهر-۱۳۹۲, ۰۵:۰۵ عصر
![]() |
||||
|
||||
RE: آموزش استفاده از تاپاتاک (TapaTalk) بر روی گوشی موبایل و تبلت
کس دیگه ای استفاده نمی کنه؟!
|
||||
۲-مهر-۱۳۹۲, ۰۸:۲۱ صبح
![]() |
||||
|
||||
آقای مون لایت
گوشی من ویو 2 ست رو گوشی من کار نمیکنه نه ؟ سیستم عاملش باداست برنامه اندروید برای گوشی من نیومده تو بازار شما خبر ندارید؟ تحمل نداره نباشی ... دلی که تو تنها خداشی ... ![]() |
||||
۲-مهر-۱۳۹۲, ۰۸:۲۸ صبح
![]() |
||||
|
||||
RE: آموزش استفاده از تاپاتاک (TapaTalk) بر روی گوشی موبایل و تبلت | ||||
۲-مهر-۱۳۹۲, ۰۸:۳۵ صبح
![]() |
||||
|
||||
واقعن معدرت تا حالا فکر میکردم مردی
چون تو ذهنم مرد بود اتفاقاپست اولم خوندم متوجه خانم کنار مون لایت نشدم تاره هنرپیشه رو نشناختم فکر گردم عکس خودته مثلا ![]() پس رو گوشی من جواب نمیده تحمل نداره نباشی ... دلی که تو تنها خداشی ... ![]() |
||||
۲-مهر-۱۳۹۲, ۰۹:۱۰ صبح
![]() |
||||
|
||||
Vay kheyli khubeeeeee.man shakhsaaan doagutammmmmm
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 |
||||
|
۲-مهر-۱۳۹۲, ۰۹:۴۱ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲-مهر-۱۳۹۲ ۰۹:۴۴ صبح توسط Moonlight.)
![]() |
||||
|
||||
(۲-مهر-۱۳۹۲ ۰۸:۳۵ صبح)sahel58 نوشته است: واقعن معدرت تا حالا فکر میکردم مردی اخه دختر خوب یه مرد بین این همه دختر می تونه دووم بیاره؟! ![]() بعدشم مرد به این خوشگلی توی ایران پیدا نمیشه ![]() بذار بازم بپرسم برات. اگه خبری شد همینجا می گم عزیزم. (۲-مهر-۱۳۹۲ ۰۹:۱۰ صبح)aphroditangel نوشته است: Vay kheyli khubeeeeee.man shakhsaaan doagutammmmmm فارسی بنویس عزیزم. از قوانین سایته. اخطار میگیری. (توصیه ای از یه داغ دیده ![]() خدا رو شکر. ایشالله که بققیه دوستان هم استفاده کنن. |
||||
|
۵-مهر-۱۳۹۲, ۰۶:۳۳ عصر
![]() |
||||
|
||||
سلام
من امروز تپ ا تاک رو ریختم رو گوشیم..چجوری میتونم دکمه تشکر رو بزنم؟؟بلت نیستم از دیده برون مشو که نوری، وز سینه جدا مشو که جانی ![]() |
||||
|
۶-مهر-۱۳۹۲, ۱۲:۳۹ صبح
![]() |
||||
|
||||
آموزش استفاده از تاپاتاک (TapaTalk) بر روی گوشی موبایل و تبلت
من به روز با گو شیم رفتم نو عروس خودش پیغام داد این برنامه رو نصب کردم. خیلی عالیه فقط حیف نمیشه تشکر زد
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free دوستان تعدادی کتاب کنکور ارشد مدیریت و کتاب های امادگی ارشد مدیریت ماهان برای فروش دارم لطفا خصوصی بزنید |
||||
|
۶-مهر-۱۳۹۲, ۰۸:۲۸ صبح
![]() |
||||
|
||||
(۵-مهر-۱۳۹۲ ۰۶:۳۳ عصر)niloo.ferraa نوشته است: سلام (۶-مهر-۱۳۹۲ ۱۲:۳۹ صبح)*mary نوشته است: من به روز با گو شیم رفتم نو عروس خودش پیغام داد این برنامه رو نصب کردم. خیلی عالیه فقط حیف نمیشه تشکر زد نمی دونم چرا توی نوعروس نمی شه تشکر کرد! من توی پی تی به راحتی می تونم این کارو انجام بدم. شاید چون اونجا لایک داره به جای تشکر. روی هر پست بزنید و بعد بالای صفحه عکس یه دست میاد. اونو بزنین تشکر می کنه. توی پی تی که به این صورته. نوعروس رو نمی دونم. ![]() |
||||
|
۶-مهر-۱۳۹۲, ۰۸:۵۷ صبح
![]() |
||||
|
||||
مونلایت جون نداره خواهر..اولش که نصب کردم همین که شما میگی رو توضیح داد اما هرکاری کردم تشکر پیدا نکردم..خو دوس دارم لایک کنم دوستامو
از دیده برون مشو که نوری، وز سینه جدا مشو که جانی ![]() |
||||
|
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.