آموزش استفاده از امکانات نوعروس |
۷-مرداد-۱۳۹۷, ۰۴:۰۹ عصر
![]() |
||||
|
||||
RE: آموزش استفاده از امکانات نوعروس
من تازه عضو شدم و نمی تونم تاپیک ایجاد کنم ... دسترسی من به این قسمت محدود شده چرا؟
|
||||
۷-مرداد-۱۳۹۷, ۰۴:۱۲ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۷-مرداد-۱۳۹۷ ۰۴:۱۲ عصر توسط parmin.ab.)
![]() |
||||
|
||||
(۷-مرداد-۱۳۹۷ ۰۴:۰۹ عصر)'doriii' نوشته است: من تازه عضو شدم و نمی تونم تاپیک ایجاد کنم ... دسترسی من به این قسمت محدود شده چرا؟ عزیزم باید توی تاپیک زیر درخواست بدید تا ادمین ها براتون تاپیک بزنن https://www.nowaroos.com/Thread-%D8%AF%D...pid7536149 هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند ![]() |
||||
|
۹-دي-۱۳۹۷, ۰۷:۵۹ عصر
![]() |
||||
|
||||
سلام.من اصلا" نمیتونم توی ارسال هام عکس آپلود کنم.هم با image uploader امتحان کردم؛هم از پایین،توی قسمت ضمیمه ها.آخرش هم میزنه عکس توی متن قرار داده شد،اما وقتی پستمو ارسال میکنم؛هیچ عکسی نشون نمیده.کسی میتونه راهنماییم کنه؟
![]() عاشق همسرم،خانوادم،آشپزی و شیرینی پزی،کتاب،سفر و موسیقی هستم... ![]() |
||||
۱۰-دي-۱۳۹۷, ۱۲:۴۲ عصر
![]() |
||||
|
||||
(۹-دي-۱۳۹۷ ۰۷:۵۹ عصر)'Sahraa71' نوشته است: سلام.من اصلا" نمیتونم توی ارسال هام عکس آپلود کنم.هم با image uploader امتحان کردم؛هم از پایین،توی قسمت ضمیمه ها.آخرش هم میزنه عکس توی متن قرار داده شد،اما وقتی پستمو ارسال میکنم؛هیچ عکسی نشون نمیده.کسی میتونه راهنماییم کنه؟ عزیزم حتما حجم عکستون زیاده یا لینک عکستون مشکل داره چون از همون راه ضمیمه به راحتی میشه عکس گذاشت هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند ![]() |
||||
|
۱۰-دي-۱۳۹۷, ۰۱:۰۵ عصر
![]() |
||||
|
||||
نمیدونم والا.عکسو که ریسایز کردم و حجمش اصلا" زیاد نیست.عکسیه که خودم با گوشیم انداختم...حجم عکس باید چقدر باشه حداکثر؟
عاشق همسرم،خانوادم،آشپزی و شیرینی پزی،کتاب،سفر و موسیقی هستم... ![]() |
||||
۱۰-دي-۱۳۹۷, ۰۳:۰۹ عصر
![]() |
||||
|
||||
آهان؛موفق شدم بذارم.ممنون
عاشق همسرم،خانوادم،آشپزی و شیرینی پزی،کتاب،سفر و موسیقی هستم... ![]() |
||||
۱۳-دي-۱۳۹۹, ۰۶:۲۴ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۳-دي-۱۳۹۹ ۰۶:۲۸ عصر توسط همرنگ باغ.)
![]() |
||||
|
||||
سلام ، خسته نباشید .
میخواستم بدونم که چطور میتونم تاپیک تبادل نظر ایجاد کنم ! ؟ آیا این قسمت برای من بسته شده ! ؟ برای ایجاد کجا باید درخواست بدم ! ؟ ممنون میشم پاسپاسخ بدید . |
||||
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.