آموزش استفاده از امکانات نوعروس |
۱۰-آذر-۱۳۹۶, ۱۲:۰۲ عصر
![]() |
||||
|
||||
RE: آموزش استفاده از امکانات نوعروس
سلام.چجوری میتونیم پیام خصوصیمونو باز کنیم؟و اینکه بالای صفحه پاسخم آپلود ایمیج هست با اون باید عکس بزاریم یا پایین صفحه که ضمیمه نوشته و هرکدومو میزنم جلو ش میزنهnull.یعنی ادرس نداره.چنبار خواستم عکس بزارم و نتونستم!.ولی شکلکام فعال شدن ممنون
|
||||
۱۰-آذر-۱۳۹۶, ۰۵:۳۷ عصر
![]() |
||||
|
||||
سلام و روزتون بخیر. نوشته است:خانم راحله زحمت کشیدن و این متن رو آماده کردن. با تشکر از ایشون. |
||||
|
۱۱-آذر-۱۳۹۶, ۰۹:۳۱ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۱-آذر-۱۳۹۶ ۰۹:۳۵ صبح توسط admin3.)
![]() |
||||
|
||||
(۱۰-آذر-۱۳۹۶ ۱۲:۰۲ عصر)'N._.Melodi' نوشته است: سلام.چجوری میتونیم پیام خصوصیمونو باز کنیم؟و اینکه بالای صفحه پاسخم آپلود ایمیج هست با اون باید عکس بزاریم یا پایین صفحه که ضمیمه نوشته و هرکدومو میزنم جلو ش میزنهnull.یعنی ادرس نداره.چنبار خواستم عکس بزارم و نتونستم!.ولی شکلکام فعال شدن ممنون بالای صفحه ناحیه کاربری برید قسمت کنترل پنل کاربر بعد ویرایش تنظیمات قسمت دریافت پیام خصوصی از سایر کاربران تیکشو بزنید عکس که از طریق ارسال پاسخ پایینش زده ضمیمه جدید عکسو انتخاب میکنید بعد افزودن ضمیمه بزنید عکس میره بالا ارسال پاسخ بزنید |
||||
۱۲-آذر-۱۳۹۶, ۰۱:۳۱ عصر
![]() |
||||
|
||||
آپلود سنتر برا من باز نمیشه چرا ؟
|
||||
۱۲-آذر-۱۳۹۶, ۰۱:۴۵ عصر
![]() |
||||
|
||||
(۱۲-آذر-۱۳۹۶ ۰۱:۳۱ عصر)'shahrzad96' نوشته است: آپلود سنتر برا من باز نمیشه چرا ؟ آپلود سنتر همون طور که گفته بودن چند ماهی دچار مشکل شده میتونی از طریق ارسال پاسخ پایین ضمیمه جدید عکسو انتخاب کنی افزودن ضمیمه بزنی عکس میاد بالا و بعد ارسال پاسخ میزنی هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند ![]() |
||||
۱۲-آذر-۱۳۹۶, ۰۳:۱۵ عصر
![]() |
||||
|
||||
عزیزم شاید عکسات ایراد داره !
فرمت شون درسته ؟ یکدیگر را تشویق کنید ، بالا ببرید و تقویت کنید . چرا که وقتی یک نفر انرژی مثبت را دریافت کند ، همه ما آن را احساس می کنیم . شما میتوانید از طریق ایمیل زیر با بنده در ارتباط باشید. admin@nowAroos.com |
||||
|
۱۲-آذر-۱۳۹۶, ۰۳:۵۱ عصر
![]() |
||||
|
||||
عزیزم با برنامه پینت عکس هاتو ریسایز کن دوباره امتحان کن
یکدیگر را تشویق کنید ، بالا ببرید و تقویت کنید . چرا که وقتی یک نفر انرژی مثبت را دریافت کند ، همه ما آن را احساس می کنیم . شما میتوانید از طریق ایمیل زیر با بنده در ارتباط باشید. admin@nowAroos.com |
||||
|
۱۷-دي-۱۳۹۶, ۱۰:۰۹ صبح
![]() |
||||
|
||||
سلام من تازه عضو نوعروس شدم ....عکسایی که دوستان اپلود کردن رو نمیتونم باز کنم میشه راهنماییم کنید
خداروشکر منم مادر شدم. ![]() |
||||
۱۷-دي-۱۳۹۶, ۱۰:۳۷ صبح
![]() |
||||
|
||||
عزیزم عکس های قدیمی به دلیل خراب بود اپلود سنتر( اپلود سنتر مصادره شده در المان ) ، اپلود نمیشه
اپلیکشن بیکیوت (Becute) برای دانلود به بازار و گوگل پلی مراجعه کنید . اپلیکشن بیکیوت ویژه آرایشگران بر روی سیب آپ قرار گرفت . بیکیوت سامانه ارتباط آنلاین شما و آرایشگاههای زنانه است . |
||||
۲۲-دي-۱۳۹۶, ۰۵:۴۹ عصر
![]() |
||||
|
||||
سلام ببخشید من نمیدونم چرا نمیتونم عکس ها رو ببینم؟مثلا میرم توی هر تایپکی عکساش برام باز نمیشه؟؟؟؟
![]() ![]() ![]() ![]() وزن اولیه59.600 وزن بعدی در 29.1.95=58.400 وزن بعدی در 5.2.95=57.800 وزن بعدی در12.2.95=؟؟؟؟؟؟ وزن هدف 56 |
||||
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.