آموزش ارسال درخواست برای گرفتن چوق |
۱۱-مهر-۱۳۹۵, ۱۱:۰۸ صبح
![]() |
||||
|
||||
RE: اموزش ارسال درخواست برای گرفتن چوق
چرا نوار ابزار طوسی برای من نیست یا من پیداش نمیکن برای درخواست چوق؟
|
||||
۱۴-مهر-۱۳۹۵, ۰۷:۵۶ عصر
![]() |
||||
|
||||
(۱۱-مهر-۱۳۹۵ ۱۱:۰۸ صبح)atena thr نوشته است: چرا نوار ابزار طوسی برای من نیست یا من پیداش نمیکن برای درخواست چوق؟ عزیزم روی لینک زیر کلیک کن.سیستم درخواست ها لینک آی دی اینستاگرامم اگه آنلاین نبودم و کاری داشتین ![]() aminimahroo به تاپیک های ختم صلوات و ختم دعا سر بزنید.ممنون |
||||
|
۱۷-مهر-۱۳۹۵, ۱۲:۰۳ عصر
![]() |
||||
|
||||
(۱۴-مهر-۱۳۹۵ ۰۷:۵۶ عصر)MaHrOoOo نوشته است:(۱۱-مهر-۱۳۹۵ ۱۱:۰۸ صبح)atena thr نوشته است: چرا نوار ابزار طوسی برای من نیست یا من پیداش نمیکن برای درخواست چوق؟ لطفا درخواست و بررسی کنید ممنونم |
||||
۱۸-مهر-۱۳۹۵, ۰۳:۳۵ عصر
![]() |
||||
|
||||
(۱۷-مهر-۱۳۹۵ ۱۲:۰۳ عصر)atena thr نوشته است: لطفا درخواست و بررسی کنید ممنونم عزیزم من یک نفر هستم.توی صفحه ی قبل ارسال 200 توضیح دادم.روی لینک زیر کلیک کنی میاد ![]() لینک باید 3 سناتور تایید کنن که متاسفانه سناتورهای دیگه غیرفعال شدن ![]() ![]() لینک تاپیک ثبت نام پیگیری خاصی هم نمیخواد.هر وقت درخواستت رو ببندن، اگه جواب منفی بهت بدن که متنش برات میاد.اگه هم جواب مثبت باشه که چوقش تو پروفایلت میاد ![]() آی دی اینستاگرامم اگه آنلاین نبودم و کاری داشتین ![]() aminimahroo به تاپیک های ختم صلوات و ختم دعا سر بزنید.ممنون |
||||
|
۱۸-مهر-۱۳۹۵, ۰۳:۴۴ عصر
![]() |
||||
|
||||
چوق چی بید؟
![]() ![]() ![]() خدایااااااا شکرتتتتتت |
||||
۱۸-مهر-۱۳۹۵, ۰۹:۵۷ عصر
![]() |
||||
|
||||
(۱۸-مهر-۱۳۹۵ ۰۳:۴۴ عصر)patris نوشته است: چوق چی بید؟ الان توی همین تاپیک نگاه کنی کنار اسامی سمت چپ نوشته چوق.چیز خاصی نیست.قبلاً کاربرد داشته.الان بیشتر یک حالت اعتبار توی سایته.نه بیشتر ![]() آی دی اینستاگرامم اگه آنلاین نبودم و کاری داشتین ![]() aminimahroo به تاپیک های ختم صلوات و ختم دعا سر بزنید.ممنون |
||||
|
۵-دي-۱۳۹۵, ۰۶:۳۱ عصر
![]() |
||||
|
||||
میخام یه تاپیک در مورد لباس راحتی (منزلی بزنید)
باید چه کنم درخواست تاپیک چه جوریه؟ |
||||
|
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.