• آذینرو
  • آرایشگاه مدیس

آشپزی خانم های شاغل یا بچه دار

۵-مرداد-۱۳۹۸, ۰۸:۲۰ عصر
ارسال: #581
     
RE: آشپزی خانم های شاغل یا بچه دار
آره خیلی خوشمزه اس
 
نقل قول
۶-مرداد-۱۳۹۸, ۰۷:۲۲ صبح
ارسال: #582
RE: آشپزی خانم های شاغل یا بچه دار
نازگل حان کوکو بادمجان با بادمجان خامش بهتره یا پخته؟
آخه بادمجان خام راحت تر درست میشه همه مواد میریزی تو غذاساز اون خودش ترکیب میکنهتصویر: images/smilies/biggrin.gifتصویر: images/smilies/biggrin.gifتصویر: images/smilies/wink.gifتصویر: images/smilies/wink.gif ولی خوب میترسم طعم بادمجان خام تلخ باشه یا اگه بادمجان خام رنده کنم زیادی آب پس بده کوکو شل بشهتصویر: images/smilies/sad.gifتصویر: images/smilies/sad.gif

 
نقل قول
۶-مرداد-۱۳۹۸, ۰۷:۴۴ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۶-مرداد-۱۳۹۸ ۰۷:۵۴ صبح توسط nazgol22.)
ارسال: #583
           
RE: آشپزی خانم های شاغل یا بچه دار
ببین من از دوستم یادگرفتم اون با پخته میپزه
با خام امتحان نکردم اما فکرکنم با خام خوب بشه روغن کمتر ببره به نظرم یبار ت حجم کم امتحان کم ببین چطور میشه


من اخه خودم یبار بیشتر نپختم اونم با پخته باخام امتحان نکردم

یکاری میتونی بکنی با ترکیب خام پخته انجام بدی بشه تو غذاساز ریخت

یجا این خوندم
این کوکوی خوشمزه با روش های مختلفی طبخ می شود که یکی از رایج ترین این روش ها را در دستور بالا توضیح دادیم. برای تهیه کوکوی بادمجان با بادمجان خام کافیست بادمجان ها را پوست بگیرید سپس به همراه سیر و پیاز رنده کنید.

نکته مهم در پخت کوکوی بادمجان با بادمجان خام این است که وقتی بادمجان خام را رنده کنید آب زیادی از آن خارج می شود. حتما قبل از اضافه کردن ادویه و تخم مرغ آب اضافی بادمجان را بگیرید سپس مراحل پخت کوکو را ادامه دهید.
خیلی جا دیدم یا خام درست کردن مثلا
https://cookpad.com/ir/%D8%AF%D8%B3%D8%A...9%BE%D8%B2

اینم یه مدل سیب زمینی ریخته و بادمجون خامه
https://cookpad.com/ir/%D8%AF%D8%B3%D8%A...9%BE%D8%B2

من خودم با خام کلا درست میکنم کتلت و کوکو سیب زمینی غیره رو حتی کوفته برنج و لپه فقط خیس میکنم چند ساعت راحت همه مواد تو غذاساز میریرم مایع اماده مایع اب داشت اب میریرم که مواد شل شه کمی شل شد ارد اضافه میکنم

خدایا شکرت
نقل قول
 سپاس شده توسط دختر بلا ، Ladyjooon
  • گروه ژ
  • بهرام بابایی
۶-مرداد-۱۳۹۸, ۰۷:۵۷ صبح
ارسال: #584
RE: آشپزی خانم های شاغل یا بچه دار
(۶-مرداد-۱۳۹۸ ۰۷:۴۴ صبح)'nazgol22' نوشته است:  من خودم با خام کلا درست میکنم کتلت و کوکو سیب زمینی غیره رو حتی کوفته برنج و لپه فقط خیس میکنم چند ساعت راحت همه مواد تو غذاساز میریرم مایع اماده مایع اب داشت اب میریرم که مواد شل شه کمی شل شد ارد اضافه میکنم

 



مرسی عزیزم امشب حتما درست میکنم چون عاااااشق طعم بادمجانم تو هر حالتی که باشهتصویر: /images/smilies/new/new1.gifتصویر: /images/smilies/new/new1.gif
نقل قول
۶-مرداد-۱۳۹۸, ۰۸:۰۰ صبح
ارسال: #585
           
RE: آشپزی خانم های شاغل یا بچه دار
اگه عاشق بادمجون درست کن
دوست من که مثل تو عاشق بادمجون خیلی دوست داره
دوست داشتی هویج فلفل دلمه مثلا سبزیجات معطر توش بریز فکرکنم بهتر میشه
من خودم کوکو سیب زمینی خالی دوست ندارم توش سبزیجات معطر خشک و اگه جعفری تازه داشته باشه اگه پیاز چه داشته باشم اه هویج یا فلفل دلمه داشته باشم توش میریزم حتی یبار زرشک خیس کرده بودم نشد استفاده کنم تو یخچال بودم توش ریختم از کوکو سیب زمینی خالی بهتر بود
میرزا قاسمی اگه درست نمکنی درست کن اونم خوشمزه راخته

خدایا شکرت
نقل قول
 سپاس شده توسط دختر بلا ، Ladyjooon
۶-مرداد-۱۳۹۸, ۰۸:۱۶ صبح
ارسال: #586
RE: آشپزی خانم های شاغل یا بچه دار
سلام خانوما
من همسرم پرهیز غذایی داره و باید غذاهای بخار پز یا حداقل با روغن زیتون بخوره
من فقط مرغ بلدم بادمجون کبابی و کدو هم درست کردم
نمیدونم دیگه چی درست کنم تنوع داشته باشه
اگه تاپیکی هست یا اطلاعاتی دارین کمک کنین

تاریخ آشنایی:91/10/10
تاریخ عقد:97/06/08 تصویر: images/smilies/heart.gif
" اگه دوست داشتین واسه خونه دار شدنمون صلوات بفرستین.مرسی"
 
نقل قول
۶-مرداد-۱۳۹۸, ۰۸:۲۰ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۶-مرداد-۱۳۹۸ ۰۸:۳۱ صبح توسط nazgol22.)
ارسال: #587
           
RE: آشپزی خانم های شاغل یا بچه دار
الهام67

ببین چندتا ارسال قبل من بخون کوکو لوبیا سبز گفتم تمام سبزیجات بخارپزه بعد تو فر میتونی بذاری خیلی خوب میشه تنوع داره
ببین گوشت اگه تازه باشه بهتر تازه نبود ایارد ندار بذار یخش باز بشه بهش زعفران اب شده نمک و فلفل و سیر له شده یا پودر سیر بزن بعد روش با کاغذ المنیوم بپوشون بذار تو فر با شعله کم حدود 3-4 ساعت زمام میبره لی عالیه میشه کنارش تو ظرف پیرکس دگه کوجه و کرفس و کدو و سیب زمینی بذار بعد یا با نون یا با برنج بخورد ظرف پیرکس سبیزجات بغلش ر مثلا دوساعت یا 1.5 ساعت اخر بذار از اول نذار اونم با فویل بپوشن ولی خوب هر یک ساعت یه سری بزن اخر اگه اب داشت فویل بر دار کف ضرفات یکم با لیسک چرب کن خیلی خوشمزه میشه

ببین تو انواع خورشت میتونی بپزی بدون روغن یا با 1 قاشق روغن زیتون
فقط لمش اینکه پیاز فروان ریز کن با خورد کن ریز کنی راحتره پیاز بریز ته قابلمه شعله کم کن روش مرغ یا گوشت بریز بعد که اب انداخت ادویه هات بریز بذار خوب روغن پس میده ادویه جات به خورد مرغ یا گوشت میرهخودش تقریبا تو اون کمی میپزه فقط دگه نیم ساعت ممکنه زمان ببره بعد مرغ گوشت دگه نمخواد تو روغن تفت بدی تو ای روش خودش خوطه میشه فوقش مثلا لپه با یه قاشق یا یک ونیم قاشق با رب ات تفت بده بریز توش بعد اب بریز میشه خورشت قیمه دارچین زمان لازم بریز سیب زمینی سرخ نکن یا تو فر یا ماکروفر درست کن یا همیجوری اخرها خورشت بریز توش بدمزه نمیشه نگران نباش
خورشت الو هم نمخواد چیز خاصیتفت بی بهمین روش خورشت کرفس اون کرفس سبزیجات تفت ندی بد نمیشه خواستی تفت بدی یا 1.5 قاشق روغ تفت بده بهتر اول بذار خوب ابشون بره تو قابلمه بعد ابش رفت اون روغن برای تفت بریزی تو قابلمه جدا تفت داده باشه و قابلمه نچسب باشه بهترره روغن کمتری میبره
روغن زیتون هست روش نوشته که برای سرخ کردن حرارت بالا قابل استفادس میتونیاز اونها بگیری
من همه خورشت با روغن کم درست کردم اصلا بد نشده فقط سبی باید بذاری خوب ابش بره اول تو قابلمه بعد روغن بریزی

بعد کوکو کتلت پیراشکی همه اینها میشه تو فر پخت بدون روغن خوشمزه میشه فقط کمی زمانش بیشتر
کباب تابه تو فر خیلی عال میشه فقط پیاز باید ریز باشه یتوخردکن و دگه لایه کبابت کلفت نباشه اونم روش فویل المنیوم بذار قبل اینکه بذاری تو فر بذار نیم ساعت حداقل تو یخچالبومونه خودش بگیر
کوفته برنجی با گوشت برنج لپه و سبزیجات معطر خیلی ساده اسون و روغن نمخواد بدون روغن میشه سسش درست کرد حالا فوش یه قاشق روغن برای رب سس بریز

خدایا شکرت
نقل قول
 سپاس شده توسط Elham 67 ، دختر بلا ، Ladyjooon
۶-مرداد-۱۳۹۸, ۰۸:۲۸ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۶-مرداد-۱۳۹۸ ۰۸:۲۹ صبح توسط جوجه خوشگله.)
ارسال: #588
     
RE: آشپزی خانم های شاغل یا بچه دار
(۵-مرداد-۱۳۹۸ ۰۷:۰۰ عصر)'liyane' نوشته است:  خورشت آلو هویج عجب چیزی بود دستورش
همسرم عاشق آلو تو غذاست
مرسی عزیزم
این هفته حتما درست میکنم

 



عزیز الو تو غذا دوست دارید مسما مرغ و الو هم خیلی خوشمزه اس
https://setare.com/fa/news/25913/%D8%B7%...8%A2%D9%86
مسما مرغ و بادمجون هم خیلی خوشمزه اس. میتونی اگه داشتی اواخر پخت یه مشت کم غوره بهش اضافه کنی
https://www.2nafare.com/%D8%AE%D9%88%D8%...lant-stew/ 
نمی دونم این دو تا رو بلد بودی یا نه
 
نقل قول
۶-مرداد-۱۳۹۸, ۰۸:۳۱ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۶-مرداد-۱۳۹۸ ۰۸:۴۷ صبح توسط nazgol22.)
ارسال: #589
           
RE: آشپزی خانم های شاغل یا بچه دار
الهام67

مرغ تو فر انواع مختلف داره یه مدلش تو نت سرچ کن مرغ یونانی خیلی خوب میشه
مرغ شکم پر عالی میشه توش با سیزیجات معطر گردو وپیاز داغ پر کنی و داخلش رب انار بریزی اینم روغن نمخواد اطرافش سبیزچات مثل کدو و کرفس هوی سیب زمینی و گوجه عالی میشه روش میتونی اب زعفرون بزنی یا رب اار بستگی به خودتداره دستور تو نت فروان
ماهی تو فر خوب میشه فط باید طعم دارش کنی مثلا ماهی مثل شیر گوشت محکم خوبیداره خوب میشه
همین ماهی شیر ما گوجه پیاز حلقه حلقه میکنم روش ماهی شیر با مواد طمع دار شده میذاریم با شعله کم میپزه بدون روغن
ماهی میشه بخارپز کرد

اینم تاپیک غذاهای رزیمی
https://www.nowaroos.com/Forum-%D8%BA%D8...%DB%8C--91

https://www.nowaroos.com/Thread-%D8%A8%D...pid7638101

من خواهرم مرغ وماهی زیاد گریل میکنه تو این تابه گریل چدنی مال اون مارک نالینو وراضی خیلی خوشمزه میشه چون شوهر اونم ارثی پربی خون دارند
تو فر ماهی مرغ گوشت میذاره
انواع سبزیجات با مرغ بخازپز میکنه میخوره طمع کبابی تو داری بهتره
سالاد فروان برای همسرت درست کن برای سلامتی عاله
بجای سس داخلش ماست چیکیده بریز
میتونی اصلا ماست نریز نمک و فلفل سیاه و پودر سیر با اویشن بریز با اب لیمو تازه یا اب نارنج خیلی خوشمزه میشه
یه ادویه سالاد المانی هست اونم عالیه سالاد خیلی خشمزه میکنه اما الان گرون شده

برنج کته درست کنی میتونی با روغن کم بپزی مثلا مال اون با یک پیامانه برنج یا 1.5 پیمانه برج 1 قاشق روغن کافیه اصلا بد نمیشه چون کته اس تو پلوپز خوبتر میشه

https://www.nowaroos.com/Thread-%D8%B1%D...%8C--14525

https://www.nowaroos.com/Thread-%D8%BA%D...%AF--13251
https://www.nowaroos.com/Thread-%D8%BA%D...8%B2--4846

من میگو با مواد سواری گریل کردم شاید با یه قاشق روغن کلی میگو خیلی خوشمزه شده

تو نت بزن غذاهای رزیمی دکتر کرمانی یا غذاهای رزیمی شف طیبه کلی دستور برات میاره

http://www.sanazsania.ir/recipes/cat/208...%85%D8%AA/

خدایا شکرت
نقل قول
 سپاس شده توسط Elham 67 ، Ladyjooon
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام