• تقی زاده
  • مرضیه محمدی

آشپزی خانم های شاغل یا بچه دار

۱۴-مهر-۱۳۹۷, ۰۸:۵۱ صبح
ارسال: #551
 
RE: آشپزی خانم های شاغل یا بچه دار
من با دوستمون موافقم.به نظر من استفاده از فریز زیادم بد نیستتصویر: images/smilies/blush.gif
خود من ساعت 4:15 میرسم خونه. تا 6 دوش و خواب دارم. بعدش خونه مرتب میکنم یکم کار میکنم بعدم شام. با اینکه وقت دارم ولی از فریز استفاده میکنم
مثلا برای سوپ از فریز آب گوشت یا مرغ دارم. یا جو پخته شده یا هویج خورد شده........

سلامتی که فقط خوردن غذای مفید و سالم نیست. مثلا اگه قرار باشه من اصلا از فریز استفاده نکنم باید از سر کار که میرسم خونه تا آخر شب سر پا وایستم برای یه بشقاب سوپ مفیدتصویر: images/smilies/exclamation.gifپس کمر درد چی؟ استراحت چی؟ تی وی دیدن. به خودم رسیدن. با همسری وقت گذروندن و صحبت کردن........
نباید زیاد سخت گرفتتصویر: /images/smilies/new/new1.gif

خدا جونم مچچچکرم
نقل قول
 سپاس شده توسط B and I ، ستی‌لیته ، پریا خانم 66 ، مهدی ، رهگذر@ ، مامان جون آینده ، عادله خانم ، liyane
۱۴-مهر-۱۳۹۷, ۰۸:۵۴ صبح
ارسال: #552
RE: آشپزی خانم های شاغل یا بچه دار
(۱۳-مهر-۱۳۹۷ ۱۰:۰۱ عصر)'مهدی' نوشته است:  چطوری به کارات میرسی؟ من اگه بچه نبود اصلا مشکلی نداشتم میشد 2 3 روز از بیرون گرفت یا حاضری
اما الان دغدغه م اینه که نکنه برای اهداف خودم تو کارای بچه کم بزارم
این اذیتم میکنه


ببین بعضی مامانها اینجا گفتن قیمه و قورمه هم فریز میکنن تو این همه سالهای متاهلیم و این همه سالهای کار کردن مادرم هرگز نه مادرم نه من این کارو نکردیم

 


من شاغلم و یک بچه هم دارم . غذاهای سزیع واسه بچه یکی ماهیه . ماهی رو بهش ادویه میزنم ( زعفرون و نمک و ادویه ماهی و آبلیمو) بعدش تو تخم مرغ و آرد بزن و سرخ کن . بعد استخونش رو بگیر بهش کره و آب لیمو بزن . دختر من خالی خالی می خوره تصویر: /images/smilies/new/tounge.png
سوپ مرغ ( اونم خیلی راحته مرغ رو با پیاز سرخ شده آماده تفت میدم بهش رب و ... میزنم  سیب زمینی و هویج و ذرت رو میریزم توش وقتی همگی پخت با گوشتکوب برقی هم میزنم تا یک دست بشه و در آخر جو پرک و جعفری و رشته سوپ میریزم موقع سرو هم براش آب لیمو و کره می ریزم تو سوپ . 
برای کو کو سیب زمینی یک روش که قبلا هم گفتم اینه که سیب زمینی رو خوب بشور و خام بزار تو کاسه روش رو با سلفون بپوشون بعد بزار تو ماکرو فر به مدت 2 تا 3 دقیقه کاملا با آب خودش پخته میشه انگار آبپز کرده باشی بعد رنده کن و کو کو بپز .
قبلا تو این تاپیک گفتم بازم غذاهایی که خودم سریع درست میکنم رو میزارم .
غذاهایی که من معمولا  با سرعت درست میکنم .
1-خورشت ها : پیاز داغ آماده دارم .گوشت رو تو ماکرو میزارم رو برنامه یخ زدا . تو زود پزم گوشت رو با پیاز داغ سرخ می کنم و ادویه و حبوبات یا رب یا سبزی (بستگی به نوع خورش داره) رو هم تو همین مرحله میریزم . همزمان تو کتری برقی آب رو هم جوش میارم و آب داغ رو میریزم روش و میزارم تا بپزه . یک ربع آخر در زود پز رو باز میکنم و گرد لیمو و ... میریزم و میزارم جا بیفته . اگه لپه دارید می تونید اول نریزین تا له نشه .
2- برنج : برنج رو از شب قبل میزارم تو آب با مقدار نمکی که برای پختش لازمه نه بیشتر . برنج رو میریزم تو پلو پز و آب جوش و روغن . برای اینکه تو پلو پز ته دیگ داشته باشید بعد ارز اینکه آب برنج کم شد همشو بریزید تو قابلمه دیگه کف پلو پز رو بادستمال کاغذی تمیز کنید روغن بریزید و سیب زمینی بچینید و برنج رو دوباره بریزید روش و تمام .
3- مرغ :پیاز داغ آماده و ادویه و مرغ و بعد از سرخ شدن آب جوش و تمام .
4- ماکارونی : پیاز داغ گوشت چرخ کرده و آب جوش تو کتری برقی  برای ماکارونی ها و نون لواش فریزری واسه ته دیگ .
5-کوفته : گوشت چرخی و سیب زمینی و برنج خیس خورده و لپه پخته و سبزی و ادویه و نمک رو باهم میرزم تو خرد کن . اینکارو دو تا سه بار انجام میدم . تا خمیر یکدست بدست بیاد . موادشم با پیاز داغ و رب و آب جوش کتری برقی میزارم هم زمان بجوشه . کوفته ها رو توش لواشک و گردو میزارم و دونه دونه میندازم تو آب اصلا هم وا نمی ره .
6-. کتلت : پیاز و سیب زمینی همزمان تو خرد کن و بعدش با گوشت هم میزنیم و سرخ می کنیم .
7- کباب تابه ای : پیاز تو خرد کن و بعد با گوشت مخلوط می کنیم و میزاریم بپزه . گوجه رو من معمولا تو ماکرو میزارم جدا بپزه .
8-کوکو سیب زمینی : روش فوق سریع ) سیب زمینی با پوست رو بشور بزار تو یک کاسه روش رو با سلفون بپوشون و بزار 4 یا دقیقه5 (بستگی به تعداد سیب زمینی داره ) تو ماکرو . مدل آبپز میشه . پوستش رو بکنید و رنده کنید با تخم مرغ و تمام

 

به آرمان های ارزشمند و انسانی آدم ها بیشتر از قبرشان احترام بگذاریم .
نقل قول
 سپاس شده توسط ساری جون ، النازی ی ی ، پریا خانم 66 ، مهدی ، رهگذر@ ، ستی‌لیته ، lili joo joo
۱۴-مهر-۱۳۹۷, ۰۹:۰۲ صبح
ارسال: #553
RE: آشپزی خانم های شاغل یا بچه دار
(۱۳-مهر-۱۳۹۷ ۰۲:۱۰ عصر)'مهدی' نوشته است:  اقا این تاپیک کسی نمیاد
چرا؟
من سوال دارم واقعا
میشه کسی که شاغل یا دانشجو هست و تمام وقت گیره بیاد توضیح بده برنامه غذاییشون چطوریه؟
مثلا 5 شنبه جمعه ها چه کار میکنن؟ چطوری برای هفته اماده میشن؟
چی رو فریز میکنن و هفته ای چند بار اشپزی میکنن؟

 

من شاغلم. فریزر هم میکنم. چون به قول پریا بین غذای فریزری و غذای بیرون غذای فریزری خیلی بهتره. چون غذای بیرون هم تازه نیست که خودشون معلوم نیست کی پختن و دارن میفروشن. از فست فود که مطمئنا خیلی بهتره!
من که به خودم سخت نمیگیرم. حبوبات زیاد میپزم و فریز میکنم. خیلی کم پیش میاد خورشت واسه ما زیاد بیاد در حدی که بخوام فریز کنم. اما اگه احیانا زیاد باشه فریز میکنم. 
من هر موقع غذا نداشته باشیم یا غذایی که هست کافی نباشه آشپزی میکنم. برنامه خاصی هم نداره. معمولا یه روز در میون میشه. از اونجایی که آخر هفته ها هم درگیرم خیلی فرق نمیکنه آخر هفته باشه یا تو طول هفته. از همه راحت تر برای من درست کردن خورشت و بعضی خوراک هاست که تو آرامپز میپزم و لازم نیست حواسم بهش باشه.
الانم که جدیدا همیشه خمیر پیتزا نیمه آماده دارم وقتهایی که خیلی درگیرم یا حوصله آشپزی ندارم پیتزا درست میکنم.
بعد هم غذاساز و گوشکوب برقی و رنده برقی برای الویه و کوکو و کتلت خیلی خوبه. خیلی سریع درست میشه.
دیگه میتونی از این سبزی خورد کنی ها سبزی بخری واسه عذای همون روز کوکو درست کنی هم تازه اس اینجوری و هم راحته. تو ماهیتابه دو طرفه یا سولاردوم هم درست کنی که بدون روغن باشه دیگه سالم هم هست نیاز نیست کنار گاز بمونی 1 ساعت کوکو سرخ کنی. 

گر می نخوری طعنه مزن مستان را
بنیاد مکن تو حیله و دستان را
تو غره بدان مشو که می مینخوری
صد لقمه خوری که می غلام‌ست آنرا
 
نقل قول
 سپاس شده توسط آرینا 1220 ، النازی ی ی ، پریا خانم 66 ، مهدی ، رهگذر@
  • گروه ژ
  • بهرام بابایی
۱۴-مهر-۱۳۹۷, ۰۹:۳۸ صبح
ارسال: #554
     
RE: آشپزی خانم های شاغل یا بچه دار
دیگه دوستان همه راهنمایی ها را کردن 
یه نوع غذا هم من درست میکنم گوشت ماهیچه و قلم را با یه پیاز میذارم بپزه شما میتونی تو زود پز بذاری بعد که پخت و ابش اندازه شد اون پیاز رو از توش در بیار و برنج بریز توش کته کن
و اینکه من اسم یه غذاهایی رو مینویسم اینا حداکثر در یک ساعت اماده میشن دوست داشتی میتونی از اینا استفاده کنی
عدس پلو ، دمی گوجه،استانبولی با گوشت چرخ کرده ، کباب تابه ای، ماکارونی ، پلو با مرغ، جوجه کباب تابه ای، پلو ماهی، لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده یا سویا (این اخری البته یه کم بیشتر وقت میبره)اینا غذاهایی که هم خودتونن میتونید استفاده کنید و  هم به فرزندتون بدید لازم نیست دو مدل غذا درست کنید.
یه راهنمایی هایی هم من صفحه قبل کرده بودم برا خانمهای شاغل اونارم دوست داشتی بخون شاید به دردت خورد.
نقل قول
 سپاس شده توسط آرینا 1220 ، پریا خانم 66 ، مهدی
۱۴-مهر-۱۳۹۷, ۰۹:۴۳ صبح
ارسال: #555
RE: آشپزی خانم های شاغل یا بچه دار
منم بچه ندارم
ولی هم شاغلم و هم دانشجو
تازه دانشجوی یه شهر دیگه
و شغلم دو شیفته 8-14
17-21
برامه من کلا اینه:
برای آشپزی رو فقط مینویسم
جمعه ها 3 نوع غذا میدرستم
مثلا جمعه رو لوبیا پلو میذارم و فسنجون و قورمه سبزی
لوبیا پلو رو جمعه میخوریم و واسه یکشنبه هم میمونه(داخل یخچال نه فریزر)
برنج داخل فریزر بدم میاد
ولی خورشت رو فریز میکنم
برنجامو همیشه کته میکنم
کل تایمی که براش میذارم نهااااایت 10 مین
کتلت و کوکو رو اگه بدرستم اصلا پای گاز وای نمیستم که یدونه یدونه سرخ کنم
سینی آون توسترمو روغن میریزم و همه رو میچینم توش و روشنش میکنم.15 مین که گذشت میچرخونمش که اون سمتش هم سرخ بشه
شامی رو با عدش درست میکنم
عدس رو میذارم بپزه و تو ظرفای فریزری میریزم.هم برای عدس پلو و هم شامی عدس و هم داخل مواد لازانیا استفاده میکنم

خواستگاری: 1394/05/10
نامزدی: 1394/07/10
عقد: 1395/01/05
عروسی:1395/12/28 شب تولد خانم فاطمه زهرا(س)
.
دوستای عزیزم میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین
نقل قول
 سپاس شده توسط آرینا 1220 ، K.L.S ، پریا خانم 66 ، مهدی ، luckehoura ، رهگذر@
۶-آبان-۱۳۹۷, ۰۳:۵۱ عصر
ارسال: #556
RE: آشپزی خانم های شاغل یا بچه دار
منم سعی میکنم پنجشنبه جمعه ها که تعطیلم چند جور غذا درست کنم که حداقل تا دوشنبه سه شنبه غذا داشته باشیم. کلا یه کم سخته بعد کار بیرون و خرید مایحتاج خونه نوبت غذا درست کردن میرسه...
ولی خب خدا رو شکر که خونه و خانواده و شغل داریم
نقل قول
 سپاس شده توسط K.L.S ، marzieh.ahmad ، النازی ی ی ، Parvin2017
۲۲-آبان-۱۳۹۷, ۰۲:۱۴ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۲-آبان-۱۳۹۷ ۰۲:۳۳ عصر توسط parmin.ab.)
ارسال: #557
       
RE: آشپزی خانم های شاغل یا بچه دار
سریع ترین غذاها فقط با 5 ماده غذایی :

مرغ گریل شده با عسل و سس تند سیراچا :

یک غذای سریع که با طعم دار کردن مرغ توسط سس تند و شیرین می توانی هر نوع سبزیجاتی که در یخچال موجود داری را در کنار آن بخوری.

برای این غذای خوش مزه نیاز به ۵ ماده داریم. ران مرغ، سسسیراچا، عسل، گشنیز و لیمو ترش؛ که مرغ را با آن ها طعم دار و بعد هم گریل می کنی
 
 تصویر: ./uploads/201811/post_91469_1542105858_a00bea4b1fe34a6c3ff7d245e3021951.attach


نیمروی شناور در سالسا :

دستور پخت یک شام سبک و کلاسیک که ظرف مدت ۱۵ دقیقه آماه است.

برای تهیه این غذا که شبیه املت است نیاز به سس سالسا تخم مرغ و پنیر داریم؛ گشنیز و ترتیلا هم به دلخواه می توانی در کنارش نوش جان کنی


 تصویر: ./uploads/201811/post_91469_1542105978_a59c0338b176086f6e022cbd08bf8278.attach


تست گوجه و کلم بروکسل :

وجود بیکن در این غذای سریع، راحت و پر از سبزیجات این امکان را می دهد تا تبدیل به یک غذای کامل شود. این تست به تنهایی حاوی گروه های غذایی لبنیات، سبزیجات و نشاسته است. یک ظرف سالاد میوه پر ویتامین هم در کنار این غذا فوق العاده می شود.

برای این تست نیاز به ۵ ماده: بیکن (ژامبون گوشت)، کلم بروکسل (همان کلم فندقی های جوجه که دل آدم برای قیافه شان ضعف می رود)، پنیر ریکوتا یا هر پنیر قابل پخت دیگر،نان تست و گوجه فرنگی
 
 تصویر: ./uploads/201811/post_91469_1542106098_696ccc3c0263df6fa4bda96268389768.attach


سالاد گوشت زنجبیلی و کلم بروکلی :

دستور العمل سریع تر و خوش مزه تر از این  برای شام وجود ندارد. ظرفی پر از سبزیجات با نوارهای باریک گوشت مزه دار شده که ۲۰ دقیقه ای آماده است. برای تهیه این سالاد هیجان انگیز به یک تکه گوشت راسته گوساله، سس سالاد زنجبیلی، کلم بروکلی، ترکیب سبزیجات سالاد (کاهو، اسفناج، کیل و… هر کدام که دوست داری) و فلفل دلمه ای قرمز نیاز داریم. که ابتدا گوشت را به همراه زنجبیل وادویه های دلخواهت طعم دار و گریل کن بعد هم برش بزن و داخل سالاد خوش رنگ و لعابت بریز. در نهایت هم سس زنجبیلی سالاد را به همراه چند قطره لیمو ترش(اگر دوست داشتی) بریز


 تصویر: ./uploads/201811/post_91469_1542106179_5ff19b77cc46b2929e43f2c304ca9998.attach


اسپاگتی با سیر ، فلفل و ریواس :

تهیه یک سس راحت با تکه های خرد شده ریواس و پنیر پارمزان نمکی برای یک اسپاگتی ۱۰ دقیقه ای، فوق العاده است نه؟ برای تهیه آن به اسپاگتی (پخت به روش معمول)، سیر، ریواس، پنیر پارمزان و جعفری نیاز داریم. آن ها را ترکیب کن

 تصویر: ./uploads/201811/post_91469_1542106260_c08f32b60034be3e04c11ff789494cd1.attach


سالمون مزه دار شده با چای :

سس مزه دار کردن با پایه چای یک طعم غیر منتظره و عالی به ماهی سالمون می دهد که تا به حال آن را تجربه نکرده ای. چای گل یاسمن، سرکه سیب، پودر چیلی و سس adobo (سسی که معمولاً به همراه گوشت های خام مصرف می شود و حاوی سویا سس، پونه، سرکه، پاپریکا، نمک و سیر است). این ها همه موادی هستند که برای طعم دار کردن سالمون به آن احتیاج داری. ماهی را گریل کن و از طعم آن لذت ببر

 تصویر: ./uploads/201811/post_91469_1542106343_b8e40cb8c3b3cd34cba6966ab7118a9b.attach


سریع ترین لازانیا ماهیتابه ای :

این دستور راحت را می توانی در ۳۰ دقیقه با ساده ترین مواد تهیه کنی. لازانیا، گوشت چرخ کرده، سس آماده پاستا (خودت می توانی آن را تهیه کنی هم به صورت سس سفید هم سس گوجه)، پنیر موتزارلا و پارمیزان موادی هستند که بهشان احتیاج داریم

 تصویر: ./uploads/201811/post_91469_1542106405_c70b4ceedda924954b13a706e9fbad20.attach


همبرگر کوچک :

چرا همیشه گوشت را همراه نان همبرگر بخوریم؟ یک بار این همبرگرهای کوچک و دست ساز را در کنار نان ترتیلای ذرت به همراه سس سالسای خانگی نوش جان کن حتماً عاشقش می شوی. برای این جذاب ها به پودر سیر، پاپریکا دودی، پودر پیاز، گوشت چرخ کرده و نان ترتیلای ذرت نیاز داری

 تصویر: ./uploads/201811/post_91469_1542106484_9ed93875b9ed9af6ad031f2c253dd3eb.attach

هراسم نیست از آدمها , خدا صبح ها , در خانه ام آواز میخواند تصویر: /images/smilies/new/lub.png
نقل قول
 سپاس شده توسط K.L.S ، مامان جون آینده
۱۶-بهمن-۱۳۹۷, ۰۸:۲۶ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۶-بهمن-۱۳۹۷ ۰۸:۲۸ عصر توسط جوجه خوشگله.)
ارسال: #558
     
RE: آشپزی خانم های شاغل یا بچه دار
نکته
 

[تصویر: آشپزی خانم های شاغل یا بچه دار]
نقل قول
 سپاس شده توسط Sahraa71 ، K.L.S ، آرامش*
۱۷-بهمن-۱۳۹۷, ۱۲:۳۱ عصر
ارسال: #559
RE: آشپزی خانم های شاغل یا بچه دار
بچه ها من شاغلم
از 8 صبح تا 5 سر کارم و دو روز درهفته هم بعد از کار میرم باشگاه که اونموقع 6:30 میرسم خونه
ما میانگین 3 بار در ماه از بیرون غذا سفارش میدیم اون 3 بارهم وقتاییه که من اصصصلا حال ندارم آشپزی کنم یا مثلا پ ر ی و د شدم
پنجشنبه و جمعه ها اصولا خونه نیستیم یکیش خونه مادرشوهرم و یکیشم خونه مامان خودم هرکدوم یک وعده
برای همین برنامه ی آشپزی کردن من در طول هفته زیاد راحت نیست و چون آخر هفته نیستم که بخوام غذا آماده کنم برای طول هفته اینه که کارم سخته

من در طول هفته خورشت درست نمی کنم چون فرصت نمیشه مگراینکه خیلی هوس کنیم
از طرفی هم نمی تونیم حاضری بخوریم چون هردو ناهار می بریم سرکار
پلو مرغ
ماکارونی
کوکو سبزی
کوکو سیب زمینی
لوبیا پلو
عدس پلو
پاستا مرغ و قارچ با سس الفردو (از اسمش به نظر میاد خیلی پر دنگ و فنگ باشه اما واقعا غذای راحت و سریعیه)
پلو با تن ماهی
شنیسل مرغ
اینا غذاهاییه که ما به صورت نرمال در طول هفته درست می کنیم. ولی من هر روز آشپزی دارم و چیزی از غذاها رو فیریز نمی کنم.
برخلاف کسانی که میگن غذای فریزری بده به نظرم برای ما که شاغلیم از غذای بیرون 10 برابر سالم تره
اوایل مایع لوبیا پلو و خورشت فریز می کردم اما الان خیلی وقته اینکارو نکردم الان یادم اومد

تصویر: /images/smilies/new/new2.gif
نقل قول
 سپاس شده توسط آرامش* ، sama_m ، النازی ی ی
۱۷-بهمن-۱۳۹۷, ۰۴:۰۱ عصر
ارسال: #560
RE: آشپزی خانم های شاغل یا بچه دار
(۱۷-بهمن-۱۳۹۷ ۱۲:۳۱ عصر)'آرام آرام' نوشته است:  بچه ها من شاغلم
از 8 صبح تا 5 سر کارم و دو روز درهفته هم بعد از کار میرم باشگاه که اونموقع 6:30 میرسم خونه
ما میانگین 3 بار در ماه از بیرون غذا سفارش میدیم اون 3 بارهم وقتاییه که من اصصصلا حال ندارم آشپزی کنم یا مثلا پ ر ی و د شدم
پنجشنبه و جمعه ها اصولا خونه نیستیم یکیش خونه مادرشوهرم و یکیشم خونه مامان خودم هرکدوم یک وعده
برای همین برنامه ی آشپزی کردن من در طول هفته زیاد راحت نیست و چون آخر هفته نیستم که بخوام غذا آماده کنم برای طول هفته اینه که کارم سخته

من در طول هفته خورشت درست نمی کنم چون فرصت نمیشه مگراینکه خیلی هوس کنیم
از طرفی هم نمی تونیم حاضری بخوریم چون هردو ناهار می بریم سرکار
پلو مرغ
ماکارونی
کوکو سبزی
کوکو سیب زمینی
لوبیا پلو
عدس پلو
پاستا مرغ و قارچ با سس الفردو (از اسمش به نظر میاد خیلی پر دنگ و فنگ باشه اما واقعا غذای راحت و سریعیه)
پلو با تن ماهی
شنیسل مرغ
اینا غذاهاییه که ما به صورت نرمال در طول هفته درست می کنیم. ولی من هر روز آشپزی دارم و چیزی از غذاها رو فیریز نمی کنم.
برخلاف کسانی که میگن غذای فریزری بده به نظرم برای ما که شاغلیم از غذای بیرون 10 برابر سالم تره
اوایل مایع لوبیا پلو و خورشت فریز می کردم اما الان خیلی وقته اینکارو نکردم الان یادم اومد


 


چه قدر همه چیزایی ک گفتی شبیه من بودتصویر: /images/smilies/new/3 (12).gif ی لحظه فکر کردم خودممتصویر: images/smilies/biggrin.gif
فقط ما هر هفته اخر هفته ها نمیریم خونه ماماناتصویر: /images/smilies/new/embarrased.png

 

دوست ترت دارم از هرچه دوست
ای تو به من از خود من خویش تر
دوست تر از آنکه بگویم چقدر
بیشتر از بیشتر از بیشتر

لباس عروس،الیس100%
گل فروشی،100%
 
نقل قول
 سپاس شده توسط آرام آرام ، النازی ی ی
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام