• تقی زاده
  • مرضیه محمدی

آشپزی با مایکروفر-مایکروویو-سولاردُم و ...

۲۵-تير-۱۳۹۷, ۰۸:۳۹ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۵-تير-۱۳۹۷ ۰۹:۱۵ صبح توسط nazgol22.)
ارسال: #721
           
RE: آشپزی با مایکروفر-مایکروویو-سولاردُم و ...
https://www.aparat.com/v/quEJ1/%D8%A2%D9...4%D8%AA%29

طرز تهیه پیتزا با سولاردام:
کف ظرفی که می خواهید پیتزا را در آن بپزید مقداری با روغن مایع چرب کنید.
سپس خمیر را روی سه پایه می ذاریم و با ترکیب گریل و مایکرو به مدت ۳ الی ۴ دقیقه زمان می دهیم.
بعد از آن خمیر با به بیرون آورده و با سس گوجه فرنگی خمیر را می پوشانیم ، کمی پنیر روی خمیر ریخته و تمامی مواد را با قطر نازک روی خمیر پهن کرده ، لا به لای مواد نیز پنیر ریخته و روی سه پایه بلند قرار دهید ؛ با ترکیب گریل با مایکرو ۳۶۰ وات ۶ الی ۸ دقیقه زمان دهید تا پیتزا پخته و برشته شود.
در صورت دلخواه در بعد از قسمت قبل ۳ الی ۴ دقیقه با گریل نیز بگذارید.

بعضی دیدم اینجا کانوکشن 180
20 دقیقه میذارند برای پیتزا

اینجا خیلیا گفتن
http://mamisite.com/forum/t184-9.html

ارسال709 ببین
https://www.nowaroos.com/Thread-%D8%A2%D...pid7437572

https://www.nowaroos.com/Thread-%D8%A2%D...pid7244698
ارسال683

https://www.nowaroos.com/Thread-%D9%86%D...pid7437078
ارسال3222 بخوناینجا

https://www.nowaroos.com/Thread-%D8%A2%D...pid7244728
ارسال687


روش تهیه پیتزا در مایکروویو:

خمیر را به تنهایی روی سه‌ پایه‌ی فلزی قرار دهید و آن را به مدت ۲دقیقه با قدرت ۶۰ درصد در تندپز (مایکروویو) بگذارید و بپزید. آنگاه سطح خمیر را به سس آغشته کنید و روی آن کمی پنیر بپاشید. حالا تمام مواد را به شکل دلخواه و با ضخامت نازک خرد کنید و روی خمیر قرار دهید و مجددا پنیر بپاشید.

پیتزا را روی سه‌‌ پایه‌ی فلزی بگذارید و دستگاه را به مدت ۶-۸ دقیقه با مایکرویو ۶۰ درصد و گریل روشن کنید یا از پخت ترکیبی ۲ استفاده کنید تا پنیر آب شود و سطح آن طلائی گردد.

نکته: برای جلوگیری از آب انداختن قارچ‌ها از قبل کمی آن‌ها را بپزید.

https://www.zibakade.com/Topics/%D8%A2%D...7--TP2090/

یکی دگه از بچه ها من کلاس اموزش سولار رفتم تو کلاس پخت کیک بهمون یاد دادن, قبل از اینکه ظرفتو تو ماکروفر بذارى اول با کانوکشن 180 درجه ماکروتو گرم کن هر وقت که گرم بشه بوق میزنه بعد ظرفتو بدون در پوش بذار داخل ماکرو براى کیکهایى که رنگین مثل کاکاویی اول مایکرو 900 وات 5 دقیقه بلافاصله مایکرو 300 وات هفت دقیقه. براى کیکهاى دورنگ مایکرو 900 وات 5 دقیقه بعد ترکیب شماره 1 یعنى co1 با مایکرو 360 وات 7 دقیقه. براى کیکهاى ساده هم با کانوکشن 180 درجه و مایکرو 180 وات به مدت 7 الى 20 دقیقه در این حالت ظرف رو سه پایه کوتاه باشد. من تا حالا سه بار کیک پختم عالى شدن نه سفت نه شل حتما این روشى که گفتمو امتحان کن. راستى تو حالت اول و دوم بعد اینکه دستگاه گرم شد حتما دو بار استپ بزن که حالت کانوکشن قطع بشه بعد برنامه بعدیو بهش بده

خدایا شکرت
نقل قول
 سپاس شده توسط marjantt ، روزهای شیرین ، hadis sh
۴-مرداد-۱۳۹۷, ۰۴:۱۳ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۶-مرداد-۱۳۹۷ ۰۶:۵۳ صبح توسط اتيشپاره.)
ارسال: #722
RE: آشپزی با مایکروفر-مایکروویو-سولاردُم و ...
دستور پخت مافین مرغ و ذرت
سینه پخته شده 1 عدد
ذرت 2 قاشق غذاخوری
پیاز نگینی شده و سرخ شده 1 عدد متوسط
کره 2قاشق غذا خوری
ماست خامه ای 1 قاشق غذا خوری
ارد یک و یک چهارم پیمانه
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد
فلفل دلمه ای نصف یک عدد
مقداری زعفران دم کرده
ادویه هرچی دوست دارینتصویر: images/smilies/blush.gif

اول از همه پیش گرمایش دستگاه رو فعال میکنید.( یعنی وارد حالت کانوکشن میشین دما رو میدیدن ، که برای این دستور 220 هست.  اما زمان نمیدین. حالا استارتو میزنید )
تا صدای بوق دستگاه در بیاد میرید سراغ بقیه کارا.
ابتدا داخل قالبهارو چرب میکنید( میدونید که در حالت کانوکشن میتونید قالب فلز استفاده کنید)
ارد ، بیکینگ پودر ،ادویه  ها رو باهم مخلوط میکنیم.
در یک کاسه کره و روغن را باهم مخلوط کرده سپس تخم مرغ و ماست و زعفران را اضافه میکنیم  و بهم میزنید . حالا ارد را اضافه میکنیم . مخلوط را بهم میزنیم تا یک دست شود( گلوله گلوله نباشه) . مرغ تکه تکه شده و پیاز و فلفل دلمه ریز خرد شده را اضافه میکنیم .
حالا داخل قالبهای مافین میریزم. کاملا پر میکنیم .قالب را روی سه پایه کوتاه به مدت ۱۵-۲۵ دقیقه در حالت کانوکشن قرار میدهیم.
به زودی عکس میذارمتصویر: /images/smilies/new/embarrased.png
 

حالا همه چی سر جاشهتصویر: /images/smilies/new/hehe!.png
نقل قول
۷-مرداد-۱۳۹۷, ۰۶:۵۷ عصر
ارسال: #723
RE: آشپزی با مایکروفر-مایکروویو-سولاردُم و ...
الوعده وفا
یاد اوری: قالب مافین روی سه پایه کوتاه باشه ، نه مستقیم روی صفحه گردون.تصویر: /images/smilies/new/wink.png
 تصویر: ./uploads/201807/post_97867_1532878033_a994cf5a142ed362485178590f338e84.attach

حالا همه چی سر جاشهتصویر: /images/smilies/new/hehe!.png
نقل قول
 سپاس شده توسط nazgol22 ، marjantt
  • گروه ژ
  • بهرام بابایی
۲۱-آذر-۱۳۹۷, ۱۲:۵۳ صبح
ارسال: #724
سلام خانمی میشه واسه منم جزوه رو ارسال کنید؟ ...
'atena thr dateline='' نوشته است:  خانوما درخواست برای جزوه سولاردام زیاد بود ببخشید صندوق پیام هام پر شده بود برای تمام کسانی که تو شخصی پیام داده بودن جزوه رو گذاشتم باز اگر کسی جزوه به دستش نرسیده لطفا مجدد ایمیل بفرسته خیلی ها درخواست داده بودن اما ایمیل نفرستاده بودن

 




 
نقل قول
۱۴-بهمن-۱۳۹۷, ۰۶:۲۵ عصر
ارسال: #725
RE: آشپزی با مایکروفر-مایکروویو-سولاردُم و ...
سلام این قضیه جزوه سولاردم چیه؟ منبعش چیه؟ از کجا اومده؟ منم میخوام. کی داره؟
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام