• مرضیه محمدی
  • تقی زاده

آشپزی با مایکروفر-مایکروویو-سولاردُم و ...

۱۲-آذر-۱۳۹۰, ۰۱:۳۵ عصر
ارسال: #1
آشپزی با مایکروفر-مایکروویو-سولاردُم و ...
Blushدوست جونای خوبم سلام. من زمان آشپزی و خونه داریم خییییییییلی کمه. تو کتابچه مایکروفرم و سایت های مختلف فهمیدم که می تونم سریعترین آشپزی رو با این دستگاه داشته باشم. ولی چند بار سعی کردم و خوب نشده. می شه اونایی که تجربه ای داشتن من رو هم راهنمایی کنن؟ Huh
نقل قول
 سپاس شده توسط zoho1381 ، آهو مشکی پوش ، lavin ، nasibe_603 ، سراب ، Maryam290
۱۳-آذر-۱۳۹۰, ۰۲:۲۰ عصر
ارسال: #2
   
RE: آشپزی و شیرینی پزی با مایکروفر
من همیشه گفتم با ماکروفر نمیشه غذای خوب درست کرد!! غذا رو یا خشک میکنه یا نپخته و چرب باقی میذاره!! چند بار خونه دوستان خوردم و اصلا تجربه خوبی نبوده.. اما در مورد سلاردوم. فکر کنم ورژن بهتری از ماکروفره اما همچنان اصلا و ابدا جای فر گازی رو نمیگیره! سرعت پخت با فر هم واقعا زیاده. یعنی سریع حاضر میشه. اما کیفیتش صدبار بهتره. حتی گاهی سریعتر هم هست. مثل گریل کردن که فر گازی خیلی خیلی سریعتره..
نقل قول
 سپاس شده توسط آهو مشکی پوش ، zohrehgoli ، zozoo ، nasibe_603 ، سراب ، Maryam290
۱۳-آذر-۱۳۹۰, ۰۸:۲۴ عصر
ارسال: #3
 
RE: آشپزی و شیرینی پزی با مایکروفر
با نظر ضحی موافقم من خودم شخصا از مایکروفر فقط گرم کردن غذا رو استفاده میکنم و یخ زدایی.

گذاشتن عکس بدون سانسور مجاز نبوده و پيگرد دارد.
نقل قول
 سپاس شده توسط zohrehgoli ، lili joo joo ، nasibe_603 ، سراب ، Maryam290
  • بهرام بابایی
  • گروه ژ
۱۶-آذر-۱۳۹۰, ۰۸:۴۴ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۶-آذر-۱۳۹۰ ۰۸:۴۵ عصر توسط s_sara_j7788.)
ارسال: #4
RE: آشپزی و شیرینی پزی با مایکروفر
●●طرز تهیه همبرگر در ماکروویو

[تصویر: آشپزی با مایکروفر-مایکروویو-سولاردُم و ...]
مواد لازم:
▪ گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
▪ پیاز ۱ عدد
▪ تخم مرغ ۱ عدد
▪ آرد سوخاری ۲ قاشق سوپخوری
▪ سس گوجه فرنگی ۳ قاشق سوپخوری
▪ جعفری ساطوری شده ۱ قاشق سوپخوری
▪ نان سفید ۲ عدد
▪ روغن ۱ قاشق سوپخوری
▪ فلفل قدری
▪ نمک قدری


طرز تهیه "
ابتدا گوشت را با پیاز رنده شده، آرد سوخاری ، تخم مرغ ، نمک و فلفل مخلوط کرده خوب مالش دهید بطوریکه که قطعات گوشت از هم جدا نشود. سپس گوشت را ۳-۲ قسمت کرده و به شکل گرد درآورید و ان را در یک بشقاب مناسب که در آن یک قاشق روغن مایع ریخته اید ، شهن کرده و مدت ۴-۳ دقیقه با قدرت ۱۰۰% داخل مایکروفر قرار دهید ( بهتر است در بین این فاصله یکبار گوشت را پشت و رو کنید ). همبرگر های آماده شده را میان نان همبرگری گذاشته و سس گوجه فرنگی را که طبق دستور آن تهیه نموده اید با جعفری خرد شده روی آن بریزید .

الهی شکر
نقل قول
 سپاس شده توسط shabnamkahan ، سراب ، goli goon ، soheilahamed ، leiloon ، Maryam290
۱۷-اسفند-۱۳۹۰, ۰۳:۵۲ عصر
ارسال: #5
RE: آشپزی و شیرینی پزی با مایکروفر
(۱۷-اسفند-۱۳۹۰ ۰۲:۵۰ عصر)منیره نوشته است:  پیاز داغ چطوری میزاری؟ روی گریلش میزاری آدینه؟

عزیزم تو یه ظرف مسطح (ترجیحاً پیرکس گرد) دو عدد پیاز + یک ق غ روغن مایع (در حدی که پیازا به روغن آغشته بشن) یه ذره هم نمک
بعد با micro توان 900 یا 100% بین 6 تا 10 دقیقه (زمانش تقریبیه) میتونی کمو زیاد کنی بستگی به مدل مایکروفرت داره. بعد از 3 4 دقیقه از این زمان هر چند دقیقه پیازتو هم بزن تا طلایی بشه. یعنی عالی میشه ترد و طلایی

توصیه میکنم واسه دفعه اول یکی یا دو تا پیاز بیشتر سرخ نکنی تا قشنگ دستت بیاد عزیزم Smiling

زندگی شاد است غمگینش مکن...
نقل قول
 سپاس شده توسط samae ، sar ، fatima475 ، سراب ، fatemee ، leiloon ، Maryam290
۱۶-شهريور-۱۳۹۱, ۰۳:۲۶ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۶-شهريور-۱۳۹۱ ۰۳:۳۰ عصر توسط الهه م.)
ارسال: #6
آشپزی با مایکروفر
مواد لازم:

چیپس سوپر 1بسته

پنیر پیتزا 100 گرم

ذرت شیرین 100 گرم

ژامبون دودی 100 گرم

فلفل دلمه ای 4/1 عدد

سس هزار جزیره 2قاشق غذاخوری

سس مایونز 1قاشق غذاخوری

آب جوشیده 1 قاشق غذاخوری

آویشن به مقدار لازم

پنیر گودا (در صورت تمایل) 50 گرم

ابتدا چیپس را کف ظرف مورد نظر می ریزیم سپس سس مایونز و هزار جزیره و 1 قاشق آب جوش و آویشن را خوب مخلوط می کنیم تا یک دست شود و نیمی از آن را روی چیپس ها می ریزیم و بعد ژامبون و ذرت و فلفل دلمه ای (خیلی ریز خورد شده) را اضافه می کنیم و باقیمانده ی سس را روی آن می ریزیم و پنیر پیتزا و گودا را روی آن ریخته و به مدت 3 دقیقه در ماکروفر قرار می دهیم.

این چیپس و پنیر بسیار لذیذ است و سریع آماده میشود


کتلت با سولاردم
سیب زمینی 250 گرم
گوشت چرخ کرده 150 گرم
تخم مرغ 2 عدد
پیاز رنده شده متوسط 1 عدد میریزیم توی صافی ابش برود
مرحله اول
مواد را کامل با هم مخلوط می کنیم و در کف یک سینی پهن می کنیم و برش به شکل دلخواه میدهیم سپس 5 دقیقه با 900 وات .
مرحله دوم
روی کتلت ها را روغنی کرده 15 الی 18 دقیقه با ترکیب میکرو وگریل (co4) با قدرت 360 وات بدون در پوش روی سه پایه بلند میگذاریم
در این فاصله یکبار کتلت ها را جا به جا میکنیم


کوکوی دورنگ تو مایکروویو

مواد کوکو سیب زمینی

سیب زمینی نیم کیلو ( واسه من 3 تا سیب زمینی درشت!!! شد نیم کیلو)
تخم مرغ 4 عدد
پیاز نصف یک عدد (یا یک عدد کوچییک)
آرد سیب زمینی یک ق غ (میتونین آرد گندمم بریزین)
بیکینگ پودر نصف ق چ
نمک فلفل زردچوبه به مقدار کافی

مواد کوکو سبزی

سبزی کوکو نیم کیلو (من از فریزر در آوردم ودر این حالت سیصدوخورده ای گرم بود و چون به نظرم نیم کیلو سبزی رو پاک کنی اینقد میشه گفتم نیم کیلو!)
تخم مرغ 4 عدد
زرشک 1 ق غ (دلخواه)
گردو خرد شده 1 ق غ (دلخواه)
نمکِ میوه (یا جوش شیرین) نصف قاشق چ
پیاز نصف یک عدد (یا یک عدد کوچییک)
نمک فلفل زردچوبه به مقدار کافی

طرز تهیه:

ابتدا سیب زمینی را شسته و پوست می کنیم و به قطر نازک برش می دهیم. آنها را در ظرف مسطحی قرار داده و 1/2 لیوان آب به آن اضافه می کنیم ظرف را با درپوش به مدت 10-8 دقیقه قدرت 100% در مایکروویو می گذاریم تا سیب زمینی پخته شود. در این فاصله یکبار سیب زمینی را زیر و رو می کنیم سپس سیب زمینی را له کرده ( که من بدلیل تنبلی در امر رنده یا پوره کردن این ورقه ها ! سیب زمینی خام را رنده کردم با 1/2 لیوان آب مخلوط کردم و بقیه همون طبق بالا ( اگر بعد از اتمام زمانتون بازم آب داشت که مال من نداشت آبشو خالی کنید) ) بعد گذاشتم یکم خنک شد بعد تمام مواد لازم کوکوی سیب زمینی رو باهاش مخلوطیدم و روی قالب چرب شده ریختم و بدون درپوش به مدت 10-8 دقیقه قدرت 100% در دستگاه می گذاریم تا کوکو خودش را بگیرد؛ حالا اگردر آخر کار می خواهید کوکو را برگردانید تا سطح زیرین هم برشته شود که هیچ ، طبق مرحله ی آخر کوکو سبزی عمل کنید(که در آخر میاد) و اگر مثل من تنبل نه! در این مرحله دستگاه را روی ترکیب گریل زیرین و مایکرو (co-3) روشن کرده با قدرت 40% 5_10 دقیقه کوکو را در آن بگذارید ( من 5 دقیقه گذاشتم که به نظرم خیلی کم بود چون برشته نشد).
حالا سبزی را بدقت تمیز می کنیم و می شوییم بعد ریز خرد می کنیم(یا مثل من از فریزر در میارید میزارید روی یخ زدایی نون وزن 300 گرم ؛ که در این حالت سبزی آب نمیندازه ولی کاملا جدا جدا میشه!!!! یعنی تیغه های یخ هنوز هست اما با چنگال یا قاشق اگه هم بزنید کاملا مخلوط میشه) تخم مرغها را در ظرفی می شکنیم و خوب بهم می زنیم. بعد نمکِ میوه (جوش شیرین) و نمک و فلفل و زردچوبه را به تخم مرغ اضافه می کنیم وهمراه نصف پیاز رنده شده و زرشک و گردو (در صورت تمایل) به سبزی می افزاییم. مایه کوکو سبزی را روی کوکوی سیب زمینی بسته شده که سطحشو چرب کردیم می ریزیم. ظرف را با درپوش به مدت 10ـ8 دقیقه قدرت 100% در مایکروویو می گذاریم تا کوکو بسته شود. سپس اگر بخواهیم سطح آن برشته شود ظرف را روی سه پایه فلزی قرار می دهیم و دستگاه را به مدت 10ـ5 دقیقه با ترکیب گریل و مایکرو 40% روشن می کنیم (co-1 که سطح برشته شه) بازم من 5 دقیقه گذاشتم که ایندفعه واسه کوکو سبزی خوب بود
(اگر خیلی این کوکوهارو برشته دوست دارید زمانهارو بیشتر کنید)

نکته1:این مقدار مواد رو توی سینی 20 در25 (19 در 25 و نزدیک به همین اعداد) بریزید که هم مواد یک اندازه پخش میشه و هم این اندازه های گفته شده واسه این حجمه! یعنی اگه ظرفتون بزرگتر بشه باید زمانها رو کمتر در نظر بگیرید و اگه قالبتونو کوچیکتر کنید باید زمانها رو بیشتر در نظر بگیرید.
نکته2:بر عکس قیافه ی دستور! درست کردنش آسونه و تا یه لایه تو مایکرو درست شه شما می تونید مواد لایه ی بعدی رو اماده کنید پس تو همون آشپزخونه اید و بهتره که هر از چند گاهی یه نگاهی به مایکرو بندازید که با توجه به حجم قالب و مواد و ... کوکوتون خراب نشه.

[تصویر: آشپزی با مایکروفر-مایکروویو-سولاردُم و ...]

[تصویر: آشپزی با مایکروفر-مایکروویو-سولاردُم و ...]

مهدی جان. خوب میدانم اگر به راستی آرزوی دلم باشی می آیی.......
نقل قول
 سپاس شده توسط ناناز ، Nooshin m ، HiddenBride ، zoho1381 ، كيتي ، آهو مشکی پوش ، هری پاتر ، سراب ، melo ، Maryam290
۲۲-شهريور-۱۳۹۱, ۱۱:۱۳ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۲-شهريور-۱۳۹۱ ۱۱:۱۴ عصر توسط الهه م.)
ارسال: #7
RE: آشپزی با مایکروفر
پخت حلوا در مایکروفر


ارد 2 لیوان
اب 1 و 2/1 لیوان
گلاب2/1 لیوان
زعفران 1 لیوان
شکر 1و2/1 لیوان
روغن 1 لیوان
طرز تهیه :
برای شربت اب و گلاب و زعفران دم کرده و شکر را 5 دقیقه با اخرین درجه mic دستگاهتان در مایکروفر بگذارید
ارد و روغن را کاملا با هم مخلوط کنید و با اخرین درجه mic به مدت 10 تا 14 دقیقه میگذاریم بپزد بعد از 6 تا 8 دقیقه به هم میزنیم(سرخ شدن ارد به خود ارد هم بستگی داره پس حواستون باشه ارد نسوزه) اگر زمان تمام شد ولی هنوز رنگی که میخواستین نبود 1 دقیقه زمان بدهید با همان درجه قبل این کار را تا رنگ دلخواه ادامه دهید
شربت اماده شده را به ارد تفت داده شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید در صورت شل بودن 2تا 3 دقیقه زمان با همان قدرت اخر مایکرو میتونید اگه دوست دارین تو این مرحله یه ذره کره بریزید تا خوشمزه تر بشه و عطر کره حفظ بشه (اب میشه و جذب حلوا میشه)
واما این روش حلوا خیلی زود اماده میشه ولی خود من فقط شربتش را توی مایکرو اماده میکنم به این صورت که شکر و زعفران ساییده شده و اب و گلاب را میریزم بعد میزارم تو مایکرو ولی ارد را روی گاز درست میکنم راستشو بخواین گرمای درست کردن حلوا را خیلی دوست دارم:دی




[تصویر: آشپزی با مایکروفر-مایکروویو-سولاردُم و ...]

مهدی جان. خوب میدانم اگر به راستی آرزوی دلم باشی می آیی.......
نقل قول
 سپاس شده توسط Nooshin m ، zoho1381 ، sadsadsad ، *آوا* ، سراب ، mehrafarin90 ، Maryam290
۲۳-شهريور-۱۳۹۱, ۱۲:۴۲ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۳-شهريور-۱۳۹۱ ۱۲:۴۸ عصر توسط الهه م.)
ارسال: #8
RE: آشپزی با مایکروفر
بال در ماکروویو

اول با زعفران و نمک و پیاز و آبلیمو مزه دار کردم و گذاشتم نیم ساعت موند بعد روی توری ماکروویو چیدمشون و روی دکمه کامبینیشن combination 6 به مدت 35 دقیقه گذاشتم و ایندفعه هم روی سینی که زیر توری گذاشته بودم سیب زمینی چیدم و روشو نمک ریختم و اونا هم خوب شده بودن .

[تصویر: آشپزی با مایکروفر-مایکروویو-سولاردُم و ...]

چیپس پنیر


مواد لازم:
● ٥٠ گرم پنیر پیتزا(چدار یا هر نوع که شبیه باشه)
● فلفل و ادویه (ادویه‌هایی که دوست دارید)



ظروف و وسایل لازم:
یک پیشدستی، یک ورقه کاغذ شیرینی پزی، مایکروفر



طرز تهیه:

پنیر را به مکعب‌های کوچک، تقریبا ١.٥ سانتیمتر قطعه قطعه کنید کاغذ شیرینی پزی را روی پیشدستی قرار بدهید(اگر کاغذ شیرنی پزی ندارید مستقیما بزارید روی پیشدستی و بعد با کارد از روی پیشدستی جدا کنید) و قطعات پنیرها را با فاصله روی کاغذ روی پیشدستی قرار دهید و پیشدستی را داخل ماکروفر بگذارید. درجه آنرا روی قویترین درجه تنظیم کنید و زمان ماکرو را روی ٣٠ تا ٤٠ ثانیه تنظیم کنید (این مدت بستگی دارد به قدرت ماکروفر شما امتحان کنید تا مدت را بدست بیاورید) بعد از اینکه پنیرها در مدت ٣٠ ثانیه سرخ شد آنها را خارج کنید. روی آنرا ادویه و فلفل بریزید و مجددا داخل ماکرو بگذارید و برای ٣٠ ثانیه دیگر سرخ کنید. دقت کنید، حتما از ادویه‌هایی استفاده کنید که نمک نداشته باشه چونکه پنیر خودش نمک دارد و وقتی آبش تبخیر بشه نمکش بیشتر هم می‌شه.
کمی صبر کنید تا قطعات پنیر آب شده سرد و خشک شود. آنها را از روی کاغذ بردارید و بقیه قطعات پنیر را هم به همین روش درست کنید.
اگر مدت و قدرت ماکروفر شما مثل مال من باشد، پنیرها تبدیل می‌شوند به چیپس‌هایی به صورت چیزی که در تصویر می‌بینید.
این دستور رو با ادویه‌ها و پنیرهای مختلف امتحان کنید مزه شراب خوبی از آب در خواهد آمد. من گاهی هم از فلفل چلیلی (قرمز) استفاده می‌کنم، عجب چیزی می‌شود! من حتی از ترخون و ریحان خشک شده هم استفاده می‌کنم و خیلی چیز خوبی از آب در می‌آید. اگر ادویه‌ای استفاده کردید و خوب شد یاد من هم بدهید.


مواد لازم:
● ٥٠ گرم پنیر پیتزا(چدار یا هر نوع که شبیه باشه)
● فلفل و ادویه (ادویه‌هایی که دوست دارید)



ظروف و وسایل لازم:
یک پیشدستی، یک ورقه کاغذ شیرینی پزی، مایکروفر



طرز تهیه:

پنیر را به مکعب‌های کوچک، تقریبا ١.٥ سانتیمتر قطعه قطعه کنید کاغذ شیرینی پزی را روی پیشدستی قرار بدهید(اگر کاغذ شیرنی پزی ندارید مستقیما بزارید روی پیشدستی و بعد با کارد از روی پیشدستی جدا کنید) و قطعات پنیرها را با فاصله روی کاغذ روی پیشدستی قرار دهید و پیشدستی را داخل ماکروفر بگذارید. درجه آنرا روی قویترین درجه تنظیم کنید و زمان ماکرو را روی ٣٠ تا ٤٠ ثانیه تنظیم کنید (این مدت بستگی دارد به قدرت ماکروفر شما امتحان کنید تا مدت را بدست بیاورید) بعد از اینکه پنیرها در مدت ٣٠ ثانیه سرخ شد آنها را خارج کنید. روی آنرا ادویه و فلفل بریزید و مجددا داخل ماکرو بگذارید و برای ٣٠ ثانیه دیگر سرخ کنید. دقت کنید، حتما از ادویه‌هایی استفاده کنید که نمک نداشته باشه چونکه پنیر خودش نمک دارد و وقتی آبش تبخیر بشه نمکش بیشتر هم می‌شه.
کمی صبر کنید تا قطعات پنیر آب شده سرد و خشک شود. آنها را از روی کاغذ بردارید و بقیه قطعات پنیر را هم به همین روش درست کنید.
اگر مدت و قدرت ماکروفر شما مثل مال من باشد، پنیرها تبدیل می‌شوند به چیپس‌هایی به صورت چیزی که در تصویر می‌بینید.
این دستور رو با ادویه‌ها و پنیرهای مختلف امتحان کنید مزه شراب خوبی از آب در خواهد آمد. من گاهی هم از فلفل چلیلی (قرمز) استفاده می‌کنم، عجب چیزی می‌شود! من حتی از ترخون و ریحان خشک شده هم استفاده می‌کنم و خیلی چیز خوبی از آب در می‌آید. اگر ادویه‌ای استفاده کردید و خوب شد یاد من هم بدهید.








طرز تهیه کیک شکلاتی با مایکروویو

نویسنده:رویا جاوری


مواد لازم :
آرد:125 گرم
شکر:150 گرم
روغن مایع:100 گرم
تخم مرغ :4 عدد
شیر :نصف پیمانه
پودر کاکائو:2 قاشق مرباخوری
وانیل (شکری):1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر:1 قاشق مرباخوری

طرز تهیه :
تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و وانیل را به آن اضافه کنید و با همزن کاملاً هم بزنید تا کرم رنگ شود.شکر را به آن بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید.بعد روغن و شیر را به مواد قبلی اضافه کنید.
آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و از الک رد کنید و به مواد بالا در چند مرحله بیفزایید.مایه آماده شده را در ظرفی که از قبل چرب کردید ریخته و ظرف را بدون درپوش 10 تا 12 دقیقه با درجه متوسط بالا در مایکروویو بگذارید.
نکته :
1-افرادی که دستگاه آنها قابلیت کانوکشن دارد بهتر است دستگاه را قبل از گذاشتن کیک در آن، با دمای 200 درجه ی سانتیگراد گرم کنند.
2-می توان برای اینکه کیک به ظرف نچسبد درون ظرف را سلفون بکشید.مازاد کیک را حتماً در ظرف در بسته قرار دهید تا تازه بماند.


[تصویر: آشپزی با مایکروفر-مایکروویو-سولاردُم و ...]



منبع:ماهنامه هنر آشپزی، شماره 40
کپی شده از سایت راسخون

مهدی جان. خوب میدانم اگر به راستی آرزوی دلم باشی می آیی.......
نقل قول
 سپاس شده توسط Nooshin m ، behi ، ناناز ، RAD ، negar90 ، كيتي ، آهو مشکی پوش ، هری پاتر ، *آوا* ، nunu_khm ، mehrafarin90 ، Maryam290
۱۲-مهر-۱۳۹۱, ۰۹:۱۸ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۲-مهر-۱۳۹۱ ۰۹:۳۶ صبح توسط Mishka.)
ارسال: #9
RE: آشپزی با مایکروفر
کلاسش رو نرفتی؟؟؟؟ من اونجا یاد گرفتم طرز تهیه کیکش بسته به نوع کیکت متفاوته یعنی کیک با رنگ روشن (وانیلی) با رنگ تیره(کاکائویی ) و دورنگ طرز پخت های متفاوت دارن.
-روش اول: ابتدا مایکرو 900 وات 5 دقیقه بلافاطله مایکرو 360 وات 7 دقیقه(مخصوص پخت کیک های تیره مثل کاکائویی)

2- روش دوم:ابتدا مایکرو 900 وات 5 دقیقه بعد پخت ترکیبی شماره 1 ال جی یعنی ترکیب co1 با مایکرو360 وات 7 دقیقه(مخصوص پخت کیک های دو رنگ)
3- روش سوم: باز هم پخت ترکیبی-- ترکیب co5با کانوکشن 180 درجه ساننتیگراد و مایکرو 180 وات به مدت 17 الی 20 دقیقه. در این روش کیک باید روی 3 پایه کوتاه باشد(مخصوص کیک های ساده)
واقعا عالی می شه امتحان کن.



حلوا:
آرد سبوس دار: 2 پیمانه
شکر:1 ونیم پ
شربت (مجموعه آب و گلاب و زعفران و شکر): جمعا 1 پیمانه تا 1 و نیم پیمانه (بنظر من 1 پیمانه کافیه)
روغن :1 پیمانه - جامد به دمای محیط رسیده می تونی کمی هم کره باهاش مخلوط کنی

درست کردن شربت که کاری نداره و حتما بلدی
توی یه ظرف پیرکس گود( از جنس خوب مثل پیرکس های فرانسوی استفاده کن) آرد الک شده و روغن رو با هم خوب مخلوط کن و داخل مایکرو بدون درپوش با قدرت 100 یا همون 900w به مدت 10 الی 12 دقیقه بگذار
4 دقیقه اول کاری به کارش نداشته باش ولی بعد از 4 دقیقه هر 2 دقیقه در مایکرو رو باز کن و خوب آرد و هم بزن و زیر و رو کن .. تا کاملا همه جاش یکنواخت سرخ بشه و به رنگ دلخواهت برسه .تجربه نشون می ده تو مایکرو آرد و باید روشنتر از معمول برداری .برای این مقدار 10 دقیقه به نظر من کافیه ولی خب بازم رنگ حلوا سلیقه ایه . (اگه حجم موادت کمتر باشه این زمانا هم کوتاه تر میشه). وقتی رنگ آرد خوب شد به محض خروج از مایکرو تا داغه داغه شربت و بهش اضافه کن و تند تند هم بزن. مهم نیست شربت داغ باشه یا نه ولی آرد باید کاملا داغ باشه. تند هم بزن تا کاملا آرد و شربت به خورد هم برن اگه احیانا دیدی شل شد 1 دقیقه دیگه بذار تو مایکرو ولی با 1 پیمانه شربت عالی می شه

ببین انقدر خوشمزه می شه و راحته که خواهر من که تو عمرش حلوا نپخته بود الان یه روز درمیون درست می کنه
نقل قول
 سپاس شده توسط saeedeh ، saye 6525 ، كيتي ، آهو مشکی پوش ، iideal ، عطیه67 ، leiloon ، nunu_khm
۱۲-مهر-۱۳۹۱, ۱۱:۰۱ عصر
ارسال: #10
     
Heart لازانیا
لازانیا 1 بسته
گوشت چرخ کرده 250-200 گرم
فلفل دلمه ای 1 عدد کوچک
پیاز سرخ کرده 2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا 1 بسته
آب حدود 2 لیتر
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به قدر کافی



طرز تهیه مایه گوشت:
گوشت چرخ کرده، فلفل دلمه ای خرد شده، قارچ خرد شده، پیازداغ، نمک و فلفل را در ظرف مسطحی با هم مخلوط می کنیم ظرف را بدون درپوش به مدت 5-4 دقیقه قدرت 100% مایکروویو می گذاریم تا مواد تفت بخورد. در این فاصله یک بار مواد را هم می زنیم. سپس رب گوجه فرنگی را با کمی آب جوش و زعفران مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم و در ظرف را می گذاریم. مجدداً دستگاه را به مدت 5-4 دقیقه قدرت 100% روشن می کنیم تا مواد پخته شوند.
طرز تهیه لازانیا:
آب را داخل ظرف کاملاً گودی می ریزیم، 2 قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا به جوش آید سپس نمک را به آب اضافه کرده و ورقه های لازانیا را داخل آن قرار می دهیم و مجدداً دستگاه را به مدت 8-6 دقیقه قدرت 100% روشن می کنیم تا لازانیا مغزپخت شود بعد آنرا آبکش می کنیم. ظرف مسطحی را انتخاب ته ظرف را چرب می کنیم یک لایه از ورقه های لازانیا داخل آن قرار می دهیم و روی آنرا از مایه گوشت و یک لایه پنیر رنده شده می ریزیم بدین ترتیب لایه ها دوباره تکرار شود (لایه آخر بدون پنیر).
ظرف را با درپوش به مدت 6-5 دقیقه قدرت 100% در مایکروویو می گذاریم بعد از اتمام این زمان در ظرف را برداشته پنیر را روی آن می پاشیم ظرف را بدون درپوش روی سه پایه فلزی قرار می دهیم دستگاه را به مدت 6-5 دقیقه با ترکیب گریل و قدرت 60% (کلید ترکیبی) روشن می کنیم تا سطح پنیر کمی طلایی گردد


[تصویر: آشپزی با مایکروفر-مایکروویو-سولاردُم و ...]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط كيتي ، آهو مشکی پوش ، عروس اتش ، هری پاتر ، fatima475 ، سراب ، leiloon ، Parissa ، mehrafarin90
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام