• آرایشگاه مدیس
  • باغ vp

آشپزی با آرام پز -پلوپز-زودپز

۲۷-مهر-۱۳۹۲, ۰۲:۰۷ عصر
ارسال: #1
     
آشپزی با آرام پز -پلوپز-زودپز
(۲۷-مهر-۱۳۹۲ ۰۷:۳۷ صبح)مهرنوش جون نوشته است:  [quote='مهرنوش جون' pid='2538322' dateline='1381810345']
سلام میشه یه تاپیک در هنر آشپزی بزنید به اسم
آشپزی با آرام پز - پلو پز - زودپز
فکر کنم برای خانم های شاغل این تاپیک مفید باشه

نقل قول
۲۷-مهر-۱۳۹۲, ۱۰:۲۱ عصر
ارسال: #2
     
RE: آشپزی با آرام پز -پلوپز-زودپز
اینجا طرز کار با این سه وسیله رو توضیح بدید و اینکه چه غذاهایی میشه باهاشون پخت اسپم نباشه که تاپیک کلا حذف میشه ممنون
نقل قول
 سپاس شده توسط مهرنوش جون ، melii ، zoha
۲۸-مهر-۱۳۹۲, ۰۷:۲۵ صبح
ارسال: #3
 
RE: آشپزی با آرام پز -پلوپز-زودپز
lili جون ولی این تاپیک برای اینکه به هم یاد بدیم با این سه دستگاه چطوری کار کنیم درست شده عزیزم
من خودم چند روز پیش تو پلو پز پلو درست کردم که به نظرم یکم خشک شد 1.5 برنج ریختم و 3 تا آب ولی احساس کردم یکم خشک شده یعنی باید بیشتر آب بریزم ؟
میشه یاد بدید تو آرام پز چطوری خورشت بپزم ؟

http://www.nozaad.com/Thread-%E2%99%A5%D...97?page=46
نقل قول
 سپاس شده توسط arzaboo
  • بهرام بابایی
  • گروه ژ
۲۸-مهر-۱۳۹۲, ۰۸:۵۶ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۸-مهر-۱۳۹۲ ۰۹:۰۹ صبح توسط lilimashi.)
ارسال: #4
   
RE: آشپزی با آرام پز -پلوپز-زودپز
کلا مهرنوش جون هر پلوپزی یه قلقی داره..فکر کردی نرم شد؟؟؟...چه ایرادی داره؟؟؟یه کم بیشتر آب بریز توش....من کلا خودم خیلی پلو تو پلوپز دوست ندارم...به علاوه هرچی باشه برنج دمی میشه و برنج دمی یه کم از برنج آب کشی خشک تره....به خصوص وقتی مقدار برنجت کمه...
من بیشتر توش ته چین درست میکردم...یه بارم عدس پلو درست کردم خیلی خوب شد...
اما من انقدر توش خورشت درست میکنم اصلا به برنج طفل معصوم نمیرسید...
مثلا قیمه رو بهت میگم...بقیه خورشت ها هم همین طورن دیگه: اول یه قابلمه میزارم رو گاز گوشت و پیاز داغ رو یه کم توش تفت میدم با رب و نمک و ادویه ...چون حرارت آرام پز کمه میشه توش گوشت رو تفت داد اما یه کم طول میکشه...خصوصا اینکه چون تازه میخواید روشنش کنید یه کم طول میکشه تا گرم شه...
بعد اونو میریزم تو ظرف آرام پز...لپه هم میریزم و آب میریزیم به همین راحتی...خانمای محترم یه کم آب هم کف همون قابلمه که توش نمک و ادویه ریختید بگردونید :دی
بعد زمان پخت میدیم بهش....مثلا 4 ساعت...یه چند بار درست کنید متوجه میشید که چقدر آب لازم داره...اما نترسید...آب نداشته باشه اتوماتیک خاموش میشه...آبش زیاد بیاد یه ربع قبل از خوردن غذا، ظرف رو همون شکلی در میارید و میذارید رو شعله گاز زیاد....تو ده دقیقه یه ربع آبش چیده میشه...من خودم یه وقتایی شب قبلش درست میکردم ...شب تا صبح میپخت....صبح میذاشتم با ظرفش تو یخچال...شب همون شکلی در میاوردم میذاشتم تو آرام پز...نیم ساعته انگار خورشتتو همین الان درست کردی...
توش قرمه پختم...حلیم پختم....خوراک لوبیا سبز...مرغ...عدسی و لوبیا چیتی...آب گوشت میشه باهاش پخت...دیگه چی مد نظرتونه....زمان پختش من احساس میکنم خیلی با قابلمه فرق نمیکنه....مثلا برا یه قرمه سبزی جا افتاده هم رو گاز 4 تا 5 ساعت زمان لازمه...تو این یه نیم ساعت بیشتره...
زودپزم عین همین فقط سریع تر تحویلتون میده در نتیجه آب کمتری باید داشته باشه....ماله من زود پز نداره...من زودپز قابلمه ای دارم از اون قدیمیا...عاشقشم :دی

درخشان ترین تاجی که مردم بر سر می نهند

در آتش کوره ها ساخته شده است .

"چارلی چاپلین"
نقل قول
 سپاس شده توسط مهرنوش جون ، baharabbas ، nazgol22 ، marziye1987 ، Alice13 ، بهاردخت ، مورچه خانوم ، مورچه خانوم ، zi zi ، زورو ، saharjavid ، Sweet92 ، معصومه ، shaparak103 ، مهستي ، mat ، sakar.f ، پریسااا ، فرانک2 ، Samaantaa ، جویبار ، nastaran joon ، mahboob21 ، yektaa
۲۸-مهر-۱۳۹۲, ۱۱:۵۰ صبح
ارسال: #5
RE: آشپزی با آرام پز -پلوپز-زودپز
می شه برنجو چه ساده چه مخلوط(لوبیا پلو و....) به روش معمولی آبکش کرد. بعد تو پلوپز دم کرد؟؟؟؟؟ اینجوری فکر کنم می شه ته دیگ های خوشگلم گذاشت؟؟؟

خدا گويد:
تو اي زيباتر از خورشيد زيبايم ، تو اي والاترين مهمان دنيايم
شروع كن، يك قدم باتو ، تمام گام هاي مانده اش با من Heart
نقل قول
 سپاس شده توسط یاسی جون
۲۸-مهر-۱۳۹۲, ۱۲:۰۲ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۵-آذر-۱۳۹۲ ۰۸:۴۳ صبح توسط lilimashi.)
ارسال: #6
   
RE: آشپزی با آرام پز -پلوپز-زودپز
همون طور که تو قابلمه درست میکننSmile
برنجو رو که شستی ریختی تو پلوپز و آب ریختی روش یکی دو تا قاشق سبزی هم توش بریز....هم بزنی متوجه میشی چقدر سبزی لازم داره (سلیقه ایه دیگه)
مریم جون اتفاقا من یه بار این کارم کردم...گذاشتم اکثر اب برنج چیده شد (که هنوز میشه برنجو هم زد)بعد مواد ریختم روش و هم زدم :دی

درخشان ترین تاجی که مردم بر سر می نهند

در آتش کوره ها ساخته شده است .

"چارلی چاپلین"
نقل قول
 سپاس شده توسط مهرنوش جون ، nazgol22 ، مورچه خانوم ، مورچه خانوم ، زورو ، saharjavid ، arzaboo
۲۸-مهر-۱۳۹۲, ۱۲:۵۷ عصر
ارسال: #7
     
RE: آشپزی با آرام پز -پلوپز-زودپز
من تو پلوپز هم برنج کته درست میکنم هم آبکش هردوشم عالی درمیاد با پیمونه واسه آب اندازه نمیگیرم با انگشت اندازه میگیرم یعنی برنجو میریزم کف قابلمه صاف میکنم بعد میبینم تا کجای انگشتم میاد مثلا یه بند انگشت باشه آب رو میریزم جوری که آب دو بند انگشت بشه امیدوارم خوب توضیح داده باشم روغن رو هم چشمی میریزم نمک رو هم میچشم باید یکم به شوری بزنه وقتی آبش کشیده شد درشو میبندم سه حالت ته دیگ داره من رو حالت دوم میذارمش معمولا واسه آبکش هم که برنجو رو گاز آبکش میکنم ته پلوپز نون یا سیب زمینی میذارم برنجو میریزم آب روغن هم میدم میذارم دم بکشه هم خیلی قد میکشه هم خیلی عالی درمیاد بهتر از قابلمه است من حتی ماکارونی هم توش میپزم ته دیگش خیلی عالی درمیاد پلوپزم مولینکسه
نقل قول
 سپاس شده توسط faranak66 ، مهرنوش جون ، nazgol22 ، maryam-SH ، baharabbas ، azarm ، آتا ، زورو ، saharjavid ، معصومه ، Helena 93 ، sakar.f ، leiloon ، سمی همسر ناز ، شاه پریا ، جویبار ، baran89
۲۸-مهر-۱۳۹۲, ۰۱:۱۶ عصر
ارسال: #8
 
RE: آشپزی با آرام پز -پلوپز-زودپز
آلیس جون وقتی برنج رو می خوای بصورت کته درست کنی در پلو پز رو باز میزاری ؟ تا آبش کشیده بشه ؟
مال من تفاله و مدلی برا ته دیگ نداره

http://www.nozaad.com/Thread-%E2%99%A5%D...97?page=46
نقل قول
۲۸-مهر-۱۳۹۲, ۰۱:۲۰ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۸-مهر-۱۳۹۲ ۰۱:۲۳ عصر توسط faranak66.)
ارسال: #9
RE: آشپزی با آرام پز -پلوپز-زودپز
منم قبلا وقتی که فرصتشو نداشتم توی پلوپز کلم پلو و پلو لوبیا سبز میپختم خیلیم خوب میشد از همسری یاد گرفتم Smile

مهرنوش پلوپزی که الان دارم دیجیتال پارس خزره تو دفترچش نوشته از اول درشو ببندید ولی مدلای دیگه که داشتیم باید بعد از این که ابش بخار میشد درشو میبستی

روزای خوبیه خداروشکرHehe!
نقل قول
 سپاس شده توسط مهرنوش جون ، baran89
۲۸-مهر-۱۳۹۲, ۰۱:۳۹ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۲-آذر-۱۳۹۲ ۱۰:۵۷ صبح توسط lilimashi.)
ارسال: #10
   
RE: آشپزی با آرام پز -پلوپز-زودپز
نه درش بسته است مهرنوش جون....من فقط یه لحظه درشو باز میکنم مواد اینا رو میریزم...بعد باز میبندم درشو...ماله من حالت ته دیگ داره اما خیلی ته دیگ های خوبی در نمیاره....
مهرنوش دقت کن...فک نمیکنم مدل بدون ته دیگ بیاد..همشون حالت ته دیگ داره...ببین تو گزینه هاش crust نداره؟؟؟؟

درخشان ترین تاجی که مردم بر سر می نهند

در آتش کوره ها ساخته شده است .

"چارلی چاپلین"
نقل قول
 سپاس شده توسط باران360 ، baran89
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام