• آرایشگاه مدیس
  • تقی زاده

آشپزخانه داری

۳۱-تير-۱۳۹۷, ۰۲:۳۲ عصر
ارسال: #1071
   
RE: آشپزخانه داری
(۳۱-تير-۱۳۹۷ ۰۳:۲۸ عصر)'jigili joon' نوشته است:  
(۳۱-تير-۱۳۹۷ ۱۲:۴۹ عصر)'meri khanoom' نوشته است:  
نقل قول: 


 

 

خیلی سوال سختی پرسیدیتصویر: images/smilies/confused.gif 

 

آره منم میخوام خام بگیرم و خودم سرخ کنم
اما آخه میدونی سبزی قرمه فریزرم واسه عروسیم بود که تموم شد خودم بسته بندی نکره بودم نکردم لااقل آخرین بسته رو اندازه بکیرم همونقدری باز بسته بندی کنم!!!تصویر: images/smilies/huh.gif
من همیشه مشکل اندازه گیری همه چی دارم!
چشمی یعنی چجوری باشه؟
مثلا واسه قرمه سبزی یا قیمه 7-8 نفره چقد سبزی و چقد لوبیا و لپه خوبه؟


 

خدا جان من...
از تو معجزه ای میخواهم در حد خدا بودنت...
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
********لطفا اگر دوست داشتید برای حل مشکلاتم 5 تا صلوات بفرستید********
نقل قول
 سپاس شده توسط hadis sh
۳۱-تير-۱۳۹۷, ۰۲:۵۴ عصر
ارسال: #1072
RE: آشپزخانه داری
(۱۸-آبان-۱۳۵۳ ۰۳:۱۲ عصر)'meri khanoom نوشته است:  آره منم میخوام خام بگیرم و خودم سرخ کنم
اما آخه میدونی سبزی قرمه فریزرم واسه عروسیم بود که تموم شد خودم بسته بندی نکره بودم نکردم لااقل آخرین بسته رو اندازه بکیرم همونقدری باز بسته بندی کنم!!!تصویر: images/smilies/huh.gif
من همیشه مشکل اندازه گیری همه چی دارم!
چشمی یعنی چجوری باشه؟
مثلا واسه قرمه سبزی یا قیمه 7-8 نفره چقد سبزی و چقد لوبیا و لپه خوبه؟

 


ببین من همیشه حبوبات خیس داده شده تو فریزرم دارم . بعد مثلا میخام قیمه درست کنم اول پیاز تفت میدم بعد گوشت به تعداد افرادی که هستن با پیاز سرخ میکنم مثلا برای هر نفر 3 الی 
4 تیکه گوشت بعد وقتی میخام لپه بریزم اونقدی اضافه میکنم که گوشتمو خوب پوشش بده نمیدونم چجوری توضیح بدم که خوب متوجه بشیتصویر: images/smilies/huh.gif تو قابلمه به اندازه گوشت لپه هم باشه خلوت نباشه که فقط غذام بشه گوشت یا لپم خیلی زیاد نباشه که گوشت دیده نشه! یه بار برای خودتون دوتا درست کن متوجه میشی. قرمه سبزی هم همین اول پیاز و گوشت تفت میدم بعد لوبیا میریزم لوبیا تو قرمه سبزی خیلی سلیقه ایه بعضی ها پر لوبیا دوست دارن بعضی ها مشکل معده دارن کم لوبیا درست میکنن بعد اینکه لوبیا ریختم از سبزی آمادم میریزم تو قابلمه تقریبا سبزی باید دو برابر موادم باشه(یعنی دو برابر گوشت و لوبیا).بعدم ک بقیه داستان البته قرمه سبزی یه خوبی که داره بعد نیم ساعت که یکم جا افتاد کاملا مشخص میشه که سبزیش اندازه هست یا نه اگه کم بود میتونی دوباره اضافه کنیتصویر: images/smilies/biggrin.gif

 

تاريخ عروسيم مشخص شد 20 شهريورHeart
ميشه براي حل شدن مشكلم يه صلوات بفرستين؟
نقل قول
 سپاس شده توسط K.L.S
۳۱-تير-۱۳۹۷, ۰۳:۰۷ عصر
ارسال: #1073
   
RE: آشپزخانه داری
مرسی ی ی ی ی ی عزیز دلم از راهنماییات تصویر: /images/smilies/new/new1.gifتصویر: /images/smilies/new/new1.gifتصویر: /images/smilies/new/new1.gif
 

خدا جان من...
از تو معجزه ای میخواهم در حد خدا بودنت...
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
********لطفا اگر دوست داشتید برای حل مشکلاتم 5 تا صلوات بفرستید********
نقل قول
 سپاس شده توسط artatam
  • گروه ژ
۹-مهر-۱۳۹۷, ۰۵:۰۳ عصر
ارسال: #1074
RE: آشپزخانه داری
تو صفحه ای در اینستا دیدم که برای اینکه روی ظرفی که حجم زیادی زیتون نگه داری میشه مقداری مثلا دو سه قاشق غذا خوری سرکه سفید ریخت . این باعث میشه که زیتونها اون رویه ی سفید کپک مانندو نزنند.
امتحان کردم جواب داد.

حالا همه چی سر جاشهتصویر: /images/smilies/new/hehe!.png
نقل قول
 سپاس شده توسط bh56 ، Moji mo ، artatam ، K.L.S
۹-مهر-۱۳۹۷, ۰۵:۴۴ عصر
ارسال: #1075
RE: آشپزخانه داری
بچه ها من یه مشورتی میخواسم
واسه جهازبرونم مامانم اینا یه سری گوشت تو فریزر گذاشتن که تو دیسه و مقدارش زیاده.چون عجله داشتن جداش نکردن
یعنی مثلا واسه سه بار منو شوهرم تو یه دیسه
هم چرخ کرده هم قلیه هم ماهیچه
حالا اینا یخ زدن من نمیدونم چیکارشون کنم

چرخ کردشو چندوقت پیش گذاشتم بیرون یخش که یکم باز شد از روش یه بسته برداشتم فریز کردم
یکمشم که غذا پختم
بقیشم دادم مامانم غذا پخت که نخواد بره تو فریز همش دوباره

حالا اگر یه کوچولو یخشون باز شه درحدی که به زور گوشتارو بتونم جداکنم حداقل،بعد باز فریز کنم مشکلی داره؟

دوستی:92
عقد:95
عروسی:97/6/9تصویر: images/smilies/heart.gif
باغ تالار شادي:عالي
آرايشگاه مريم تقدسي:عالي
لباس عروس ل-اسپوزا:عالي
لباس داماد پيركاردين:عالي
موزيك افشار:عالي
آتليه آداك:عالي
گل طهرون:عالي
خدايا شكرت
نقل قول
 سپاس شده توسط artatam
۹-مهر-۱۳۹۷, ۰۵:۴۸ عصر
ارسال: #1076
RE: آشپزخانه داری
(۹-مهر-۱۳۹۷ ۰۶:۴۴ عصر)'Sepid72' نوشته است:  بچه ها من یه مشورتی میخواسم
واسه جهازبرونم مامانم اینا یه سری گوشت تو فریزر گذاشتن که تو دیسه و مقدارش زیاده.چون عجله داشتن جداش نکردن
یعنی مثلا واسه سه بار منو شوهرم تو یه دیسه
هم چرخ کرده هم قلیه هم ماهیچه
حالا اینا یخ زدن من نمیدونم چیکارشون کنم

چرخ کردشو چندوقت پیش گذاشتم بیرون یخش که یکم باز شد از روش یه بسته برداشتم فریز کردم
یکمشم که غذا پختم
بقیشم دادم مامانم غذا پخت که نخواد بره تو فریز همش دوباره

حالا اگر یه کوچولو یخشون باز شه درحدی که به زور گوشتارو بتونم جداکنم حداقل،بعد باز فریز کنم مشکلی داره؟

 


نه سپید جان مشکلی نداره... منم مامانم شهرستانه.. برام گوشت میزاره با هواپیما میارم خونه.. یه کوچولو یخش باز میشه ولی مشکلی پیش نمیاد.


 
نقل قول
 سپاس شده توسط Sepid72 ، artatam
۲۶-مرداد-۱۳۹۸, ۰۷:۵۶ صبح
ارسال: #1077
RE: آشپزخانه داری
خانما واسه تمیز کردن چدن گاز مایع یا محلولی سراغ دارید؟
لوله بازکن رو خیلی دیدم استفاده میکنن ولی خب خیلی خطرناکه و حتی دیدم گفتن که چدن گازشونو حل کرده
توی ی پیج اینستا هم دیدم که یه محلولی میفروشن مارک اسپید اگه اشتباه نکنم 50تومن اینا هم قیمتش بود
یچیزی که سابیدن و سیم کشیدن نخواد میشه بهم مغرفی کنید؟ 
نقل قول
 سپاس شده توسط artatam ، K.L.S
۲۶-مرداد-۱۳۹۸, ۰۸:۰۶ صبح
ارسال: #1078
   
RE: آشپزخانه داری
ببین عزیزم
من توی 1 ظرف وایتکس و پودر لباس دستی رو قاطی میکنم بعد با سیم ظرفشویی میشورم
حسسسابی تمیز میشن
 

خدا جان من...
از تو معجزه ای میخواهم در حد خدا بودنت...
معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند...
********لطفا اگر دوست داشتید برای حل مشکلاتم 5 تا صلوات بفرستید********
نقل قول
۲۸-مرداد-۱۳۹۸, ۱۰:۳۰ عصر
ارسال: #1079
RE: آشپزخانه داری
دستمال نانو واقعا مفیده
نقل قول
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد ثبت نام