آتلیه حرفه ای در غرب تهران |
۲۰-دي-۱۳۹۸, ۰۴:۱۵ عصر
![]() |
||||
|
||||
RE: آتلیه حرفه ای در غرب تهران
(۸-خرداد-۱۳۹۸ ۰۵:۱۷ عصر)'مدیریت آتلیه سپنتا' نوشته است: آتلیه سپنتا (با کادر تماما خانم)+آتلیه حرفه ای در غرب تهران+قیمت مناسب |
||||
۲۲-دي-۱۳۹۸, ۰۶:۴۴ عصر
![]() |
||||
|
||||
[color=rgba(0, 0, 0, 0.87)]اشرفس اصفهانی شمال بالاتر ازپل همت نبش کوچه طباطبایی مجتمع حکیم پلاک 26 46016607-44460298 مدیریت : افشار 09125476252 09190321456 |
||||
۴-تير-۱۳۹۹, ۰۲:۴۰ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۴-تير-۱۳۹۹ ۰۲:۴۱ عصر توسط عروس میشم.)
![]() |
||||
|
||||
سلام نو عروسای عزیز مراسم و کلیپای من اونقد خوب شده و انقد راضیم که خواستم تجربمو در اختیارتون بذارم شاید تو این مسیرتامن و شوهرم کارمونو تحویل بگیریم کلی اتفاق افتاد و کلی استرس داشتم اما تونستم یه کار متناسب با سلیقم تحویل بگیرم جا داره از خانوم سپنتا تشکر کنم با پرسنل خوب وخوش اخلاقشون تونستن بهترین شب منو قشنگترین خاطره کنن
![]() ![]() |
||||
۷-مرداد-۱۳۹۹, ۰۴:۲۵ عصر
![]() |
||||
|
||||
با سلام با توجه به شرایط پیش آمده آتلیه سپنتا پکیج های فرمالیته با قیمتهای بسیار مناسب برای شما عزیزان در نظر گرفته است که بشرح ذیل میباشد: تصویربرداری با 2 دوربین بصورت اسلو وفول اچ دی تدوین کامل پروژه شامل کلیپ bagh,back stage ,....... عکسبرداری کامل در طول روز عکسبرداری خبری آلبوم ژورنالی 30-60 20 برگ یک عدد شاسی 50-70 یک عدد شاسی 20-30 هدیه ویژه ما هلی شات رایگان قیمت پکیج 2500
|
||||
۱۸-آبان-۱۳۹۹, ۰۱:۵۸ عصر
![]() |
||||
|
||||
آتلیه تخصصی عکس و فیلم نوعروس ها تخفیف ویژه پاییزی برای فرمالیته های تهران و شمال... . . . . . . اطلاعات بیشتر از طریق تماس تلفنی یا مراجعه حضوری 44387713 09128495759 09122383310 صداقت. کیفیت. برخورد عالی 3 رکن اصلی هست که از ما باید انتظار داشته باشید با دیدن نمونه کارها و قیمت های ما خودتان قضاوت کنید 44387713 09128495759 09122383310 |
||||
۱۸-آبان-۱۳۹۹, ۰۵:۰۵ عصر
![]() |
||||
|
||||
(۱۸-آبان-۱۳۹۹ ۰۱:۵۸ عصر)'آتلیه نوعروس ها' نوشته است: سلام. وقتتون بخیر من دو سال پیش برای گرفتن چند تا عکس اومدم خدمتتون (آتلیه نوعروسها) و واقعا راضی بودم. یه سفر ایران در پیش دارم و دوست دارم اگر اومدم دوباره پیشتون چند تا عکس بگیرم. میخواستم بپرسم دکور آتلیتون تغییر کرده در این مدت یا همونه؟ و اینکه آیا تمهیدات ویژه ای برای شرایط کرونایی دارید؟ ممنون |
||||
۲۰-آبان-۱۳۹۹, ۰۱:۵۹ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۰-آبان-۱۳۹۹ ۰۲:۰۰ عصر توسط آتليه نوعروس ها.)
![]() |
||||
|
||||
(۱۸-آبان-۱۳۹۹ ۰۵:۰۵ عصر)'Shirin_nikvash' نوشته است:(۱۸-آبان-۱۳۹۹ ۰۱:۵۸ عصر)'آتلیه نوعروس ها' نوشته است: سلام تشکر بابت لطف و کامنتتون... البته باید در پیج ویژه آتلیه نوعروس ها به سوال شما پاسخ بدیم ولی چون اینجا مطرح کردید باید عرض کنم که نوبت دهی جهت عکاسی داخل آتلیه ما به صورتی هست که با مشتری های دیگه به هیچ وجه تداخل نداریم و موارد بهداشتی تا حد ممکن مثل فاصله و ماسک و ضدعفونی هم حتما رعایت میشه... در هر صورت خوشحال میشیم که باز هم در خدمتتون باشیم... صداقت. کیفیت. برخورد عالی 3 رکن اصلی هست که از ما باید انتظار داشته باشید با دیدن نمونه کارها و قیمت های ما خودتان قضاوت کنید 44387713 09128495759 09122383310 |
||||
۸-دي-۱۳۹۹, ۰۲:۱۰ عصر
![]() |
||||
|
||||
استودیو علی وثوق
[center]عکس های جدید شادی و علیرضا ![]() [/center] یکدیگر را تشویق کنید ، بالا ببرید و تقویت کنید . چرا که وقتی یک نفر انرژی مثبت را دریافت کند ، همه ما آن را احساس می کنیم . شما میتوانید از طریق ایمیل زیر با بنده در ارتباط باشید. admin@nowAroos.com |
||||
۱۴-دي-۱۳۹۹, ۱۱:۵۸ صبح
![]() |
||||
|
||||
آتلیه علی وثوق
یکدیگر را تشویق کنید ، بالا ببرید و تقویت کنید . چرا که وقتی یک نفر انرژی مثبت را دریافت کند ، همه ما آن را احساس می کنیم . شما میتوانید از طریق ایمیل زیر با بنده در ارتباط باشید. admin@nowAroos.com |
||||
|
۲۴-دي-۱۳۹۹, ۰۳:۵۷ عصر
![]() |
||||
|
||||
آتلیه تخصصی عکس و فیلم نوعروس ها بیش از 10 سال سابقه مفید در اتحادیه عکاسان و فیلم برداران تهران تخفیفی ویژه فرمالیته برای مدت 10 روز هماهنگی و رزرو 44387713 09128495759 09122383310 صداقت. کیفیت. برخورد عالی 3 رکن اصلی هست که از ما باید انتظار داشته باشید با دیدن نمونه کارها و قیمت های ما خودتان قضاوت کنید 44387713 09128495759 09122383310 |
||||
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.