آتلیه با قیمت مناسب |
۶-آبان-۱۳۹۷, ۱۱:۳۵ صبح
![]() |
||||
|
||||
RE: آتلیه با قیمت مناسب
سلام دوستان کسی در مورد آتلیه شاندیز پونک اطلاعاتی داره?کارشون چطوره؟زود جواب بدید لطفا
|
||||
۱۹-آبان-۱۳۹۷, ۰۵:۴۱ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۹-آبان-۱۳۹۷ ۰۵:۵۹ عصر توسط اتلیه افسون(افشار).)
![]() |
||||
|
||||
پکیج تخفیفی پاییز
2دوربینه dslr رونین هلیشات عمارت وباغ رایگان تصویربردار اقا و بانو عکاس بانو(عکسبرداری باغ اتلیه مجلس) تدوین حرفه ای و سینمایی ژورنال 60*40 (20صفحه) ژورنال 18*13جیبی 15قطعه 18*13 100.70سرمجلسی 20قطعه 15*10 شاسی فقط 5/300 آتلیه افسون (افشار) اتلیه افسون فقط دو شعبه دارد واحد مجاز 749411 منوهای وِیژه وخاص متناسب با بودجه وسلیقه شما 10 تا 30 درصد تخفیف مشتریهای نوعروس شعبه پونک : 44460298 شعبه فرجام: 77189871-77189842 مدیریت: 09125476252 بازدید همه روزه حتی ایام تعطیل با تعیین وقت قبلی https://www.instagram.com/photoafsoon |
||||
۱۵-بهمن-۱۳۹۷, ۰۷:۰۴ عصر
![]() |
||||
|
||||
بچه ها آتلیه سوشیانس تو مازندران شهر نور کارش واقعا عالییه وحرف نداره.قیمتش هم عالیه.من خودم از تهران برای کار کلیپم اومدم نور سوشیانس.هم حرفه ای هم با اخلاق.هم قیمت فوق العاده عالی.خیلییییی راضی بودم
خیلی از بچه های تهران واسه کار کلیپشون میان مازندران .شهر نور . آتلیه سوشیانس. بهتون پیشنهاد میکنم |
||||
|
تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.