شهر خود را انتخاب کنید

در صورتی که شهر شما جزو این دسته ها نیست شهر تهران را انتخاب نمایید


    
    سفر و ماه عسلسفر و ماه عسل
  • مگا منو
  • جهيزيهجهيزيه
  • مگا منو
  • سفره عقدسفره عقد
  • مگا منو
  • زیبایی و سلامتیزیبایی و سلامتی
  • مگا منو
  • تشريفاتتشريفات
  • مگا منو
  • تالار عروسیتالار عروسی
  • مگا منو
  • گل فروشیگل فروشی
  • مگا منو
  • مزون عروسمزون عروس
  • مگا منو
  • آتليه عکسآتليه عکس
  • مگا منو
  • آرايشگاه عروسآرايشگاه عروس
  • مگا منو
  • مرکز زیبایی مدیس
  • آرايشگاه شايلي-فاطيما
  • کلينيک زيبايي آنيسا
  • تشريفات کلاسيک
ارسال پاسخ 
کیک یزدی
۲-اسفند-۱۳۹۰, ۰۶:۴۷ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۴-آذر-۱۳۹۱ ۰۲:۲۷ عصر توسط paeizi.)
ارسال: #1
كيك يزدي
اين كيك فنجاني از راحترين كيك هاست به همزن نيازي نداره و بايد اون را با استفاده از مفتول ها دستي يا نهايتا چنگال!..درست كرد

مواد لازم:

روغن دو سوم ليوان دسته دار

ماست صد گرم يا نصف ليوان

تخم مرغ دو تا

ارد 250 گرم

پودر شكر 175گرم

پودر هل 1ق چ

نمك ميوه 1ق م

* نمك ميوه فقط در تهيه كيك هاي يزدي كار برد داره تركيبي از جوش شيرين استش!

اگر نداشتيد زياد مهم نيست مي تونيد نصف جوش شيرين و نصف ديگر رو بيكينگ پودر استفاده كنيد سعي كنيد در استفاده از اين دو مواد خسيسي به خرج بديد چون اصلا براي بدن مون فايده ايي ندارن!

طرز تهيه:

نمك ميوه را در ماست بريزيد

تخم مرغ ها رو در ظرف برزگي بشكنيد!...بعد با مقتول خوب هم بزنيد..پودر شكر رو اضافه كنيد...روغن و ماست رو هم اضافه كنيد ...ارد را هم به ارامي بي افزاييد در قالبهاي كيك يزدي كه كاغذ گذاشتيد بريزيد به طوري كه دو سوم كاغذ پر بشود!

در فر 200 درجه سانتيگراد 25دقيقه

* مي تونيد درون اين كيك ها شكلات، كشمش، گردو ....هم بريزيد

منبع :مامي سايت



[تصویر: 13546184232.jpg]

[تصویر: 13546184231.jpg]

پـــــــايــــــيــــــــز هــــــمــــان بــــــهـــــاريــــــســـــت کــــــه عــــــاشـــــق شـــــده اســـــت
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط سراب ، فائقه ، admin121 ، Solinaa ، motahare
۸-شهريور-۱۳۹۱, ۱۱:۲۸ عصر
ارسال: #2
RE: كيك يزدي
نمک میوه ندارم نمیشه درست کرد ؟
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط motahare
۸-شهريور-۱۳۹۱, ۱۱:۳۶ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۸-شهريور-۱۳۹۱ ۱۱:۳۷ عصر توسط هیلدا.)
ارسال: #3
RE: كيك يزدي
جاش میتونی نمک معمولی بریزی جیگره من
البته میشه جاش از جوش شیرین هم استفاده کردا فقط یه پنس یعنی خیلی کم وقتی تو ماست بریزی حباب میزنه ماستت
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط motahare
۲۴-آذر-۱۳۹۱, ۰۹:۰۳ صبح
ارسال: #4
RE: كيك يزدي
(۲۲-آذر-۱۳۹۱ ۰۶:۳۵ عصر)مروئه نوشته است:  پس چرا من درست کردم هیچی پف نکرد خراب شد یعالمه کیک بیخودی رو دستم مونده طبق دستور پختمHuhSadSad
بجای پودر شکر خود شکرو ریختم علتش این بوده؟
با هم زن برقی هم همزدم
يكي از دلايلش ميتونه بكينگ پودرت باشه.ممكنه كيفيتش پايين اومده باشه براي همين خوب عمل نميكنه و كيكت پف نميكنه.
يكي از دلايل هم تخم مرغ ميتونه باشه.هر چي تخم مرغ تازه تر باشه بهتره.
درجه فرت هم درست بوده؟
براي كيكها معمولا بعد از گذشت 5-6 دقيقه به اندازه 2-3 دقيقه درجه فر من بالا مي برم و دوباره روي همون درجه قبل بر ميگردونم تو پف كيك خيلي موثر هستش

پـــــــايــــــيــــــــز هــــــمــــان بــــــهـــــاريــــــســـــت کــــــه عــــــاشـــــق شـــــده اســـــت
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط وسعت ، motahare
۲۴-آذر-۱۳۹۱, ۰۳:۵۳ عصر
ارسال: #5
RE: كيك يزدي
ممنون پاییزی جان بیکینگ پودرم تازه خریده بودم تخم مرغم همینطور. حالا باید یبار دیگه امتحان کنم
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط paeizi
۲-دي-۱۳۹۱, ۰۹:۵۸ صبح
ارسال: #6
RE: كيك يزدي
برای من هم چرا پف نکردHuh
قیافه نداشت ولی خوشمزه بودBig Grin

[تصویر: 13561575282.gif]

ممنونم خداجونمNew1
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط motahare ، س.م
۱۳-تير-۱۳۹۲, ۱۲:۱۷ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۷-تير-۱۳۹۲ ۰۹:۳۷ عصر توسط nora.)
ارسال: #7
کیک یزدی
کیک یزدی

سعيد بابارحيمي منبع : مجله هنر آشپزي

این دستور با کمی تغییرات توسط مهرانه عزیز ارائه شده

مواد لازم برای تهيه‌ي يک کيلو کیک :
آرد سفيد ------------------ 300 گرم
تخم‌مرغ -------------------- 3 عدد
شکر ----------------------- 200 گرم
ماست --------------------- 150 گرم
روغن مايع ----------------- 175 گرم
بيكينگ پودر --------------- يك قاشق سوپ‌خوري
هل سبز ساييده ---------- يک قاشق چايخوري
وانيل ---------------------- یک دوم قاشق چايخوري
كشمش ------------------ 75 گرم

طرزتهيه:
************************
تخم مرغها رو بهمراه شكر در ظرفي ريخته و با همزن حدود 10 دقيقه هم زده تا كمرنگ و غليظ شود ماست و وانيل و هل و روغن مايع را افزوده با مفتول سيمي يا ليسك هم زده تا خوب مخلوط شوند آرد و بكينگ پودر را دو يا سه بار الك كرده و مواد فوق افزوده با ليسك ارد را به خورد مواد دهيد تا خمير نرمي بدست آيد كشمش را در آخر اضافه كرده و كمي هم مي زنيم خمير را داخل قيف با ماسوره ساده يا با قاشق داخل قالب كيك يزدي كه كپسول گذاشته ايد تا نيمه قالب ريخته قالبها را داخل سيني فر گذاشته و با يك قاشق يا چاقو كه چرب شده روي خمير كيك را به صورت + ميزنيم و در صورت دلخواه كنجد مي پاشيم قالبها را در فر 230 درجه سانتيگراد به مدت 20 دقيقه پخت نماييد.


نکته / فرم برقی بود سینی شیرینیها را روی طبقه بالاتر از وسط قرار داده و با درجه ۲۱۰ پختم
بجای کشمش ۲ قاشق گلاب به مواد اضافه کردم


[تصویر: 13728843451.jpg]

[تصویر: 13728843452.jpg]

[تصویر: 13728843463.jpg]
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط madely ، mastaaneh ، درسا ، روناک بیزمارک ، b@H@r ، پرنسس65 ، خوشگل خانم ، barfia ، ay naz ، یوحنا ، mazmaz ، یاسمین گلی ، 1989sheri ، marii ، topol ، lo-iii Jlc ، zibaye ziba ، *gandom* ، 9211014200004 ، sefid barfy ، ممول021 ، ترنم66 ، نیازز ، HiddenBride ، motahare ، ana110 ، مهتاب69 ، BiTa.R ، مینا75 ، نیروانای ، icegirl ، س.م
۲۴-مرداد-۱۳۹۲, ۰۴:۰۳ صبح
ارسال: #8
 
RE: کیک یزدی
من توی دستورهای کیک یزدی دیدم که اکثرا با روغن جامد درست میکنن
کسی با مایع از روی دستور بالا درست کرده؟
میخام نتیجه اشو بدونم
ممنون

1 مهر 64 کیلو Confused
1 آبان 60 کیلو
من میتونم
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط motahare
۲۴-مرداد-۱۳۹۲, ۰۴:۲۰ عصر
ارسال: #9
RE: کیک یزدی
درسا جان من با روغن مایع درست میکنم البته دستورم کاملا متفاوته
طعمش خیلی عالی میشه ولی اینجوری قله نمیشه پف میکنه کمی ولی قله ای نمیشه
نمیدونم یعنی به خاطر روغن مایع است؟!

خدایا شکرتHeart
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط درسا ، motahare
۲۵-مرداد-۱۳۹۲, ۰۹:۵۴ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۵-مرداد-۱۳۹۲ ۰۹:۵۵ صبح توسط b@H@r.)
ارسال: #10
RE: کیک یزدی
بفرما :

تخم مرغ 6 عدد
آرد سفید 2 لیوان
شکر 1.5 لیوان
روغن مایع 1 لیوان
ماست 1 لیوان
هل سائیده شده یک قاشق مرباخوری
زعفران آب کرده 1 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری

میتونی اول نصف مواد و درست کنی

طرز تهیه :
تخم مرغ ها و روغن مایع و شکر و خوب مخلوط میکنی ماست و بیکینگ پودر و با هم مخلوط میکنی و صبر میکنی پف کنه چون بیکینگ پودر توی ماست عمل میکنه و پف میکنه بعد به باقی مواد اضافه کن حالا آرد و کم کم اضافه میکنی
من توی قالب های کوچیک کیک یزدی ( فلزی ها ) کاغذ کیک یزدی میندازم و توی اونا میریزم کل مواد حدود 90 تا کیک میده
به مدت 40 الی 45 دقیقه در فر 180 درجه

خدایا شکرتHeart
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط درسا ، motahare
ارسال پاسخ