• آتلیه ملکه زیبا
  • استودیو اخوان

کیک یزدی

۲-اسفند-۱۳۹۰, ۰۶:۴۷ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۴-آذر-۱۳۹۱ ۰۲:۲۷ عصر توسط paeizi.)
ارسال: #1
کیک یزدی
این کیک فنجانی از راحترین کیک هاست به همزن نیازی نداره و باید اون را با استفاده از مفتول ها دستی یا نهایتا چنگال!..درست کرد

مواد لازم:

روغن دو سوم لیوان دسته دار

ماست صد گرم یا نصف لیوان

تخم مرغ دو تا

ارد 250 گرم

پودر شکر 175گرم

پودر هل 1ق چ

نمک میوه 1ق م

* نمک میوه فقط در تهیه کیک های یزدی کار برد داره ترکیبی از جوش شیرین استش!

اگر نداشتید زیاد مهم نیست می تونید نصف جوش شیرین و نصف دیگر رو بیکینگ پودر استفاده کنید سعی کنید در استفاده از این دو مواد خسیسی به خرج بدید چون اصلا برای بدن مون فایده ایی ندارن!

طرز تهیه:

نمک میوه را در ماست بریزید

تخم مرغ ها رو در ظرف برزگی بشکنید!...بعد با مقتول خوب هم بزنید..پودر شکر رو اضافه کنید...روغن و ماست رو هم اضافه کنید ...ارد را هم به ارامی بی افزایید در قالبهای کیک یزدی که کاغذ گذاشتید بریزید به طوری که دو سوم کاغذ پر بشود!

در فر 200 درجه سانتیگراد 25دقیقه

* می تونید درون این کیک ها شکلات، کشمش، گردو ....هم بریزید

منبع :مامی سایت



[تصویر: 13546184232.jpg]

[تصویر: 13546184231.jpg]

پـــــــايــــــيــــــــز هــــــمــــان بــــــهـــــاريــــــســـــت کــــــه عــــــاشـــــق شـــــده اســـــت
نقل قول
 سپاس شده توسط سراب ، فائقه ، admin121 ، Solinaa ، motahare ، sim* ، pishi68 ، nonoo ، عسل بانووو
۸-شهريور-۱۳۹۱, ۱۱:۲۸ عصر
ارسال: #2
 
RE: کیک یزدی
نمک میوه ندارم نمیشه درست کرد ؟
نقل قول
 سپاس شده توسط motahare ، fahim.s
۸-شهريور-۱۳۹۱, ۱۱:۳۶ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۸-شهريور-۱۳۹۱ ۱۱:۳۷ عصر توسط هیلدا.)
ارسال: #3
RE: کیک یزدی
جاش میتونی نمک معمولی بریزی جیگره من
البته میشه جاش از جوش شیرین هم استفاده کردا فقط یه پنس یعنی خیلی کم وقتی تو ماست بریزی حباب میزنه ماستت
نقل قول
 سپاس شده توسط motahare ، fahim.s
۲۴-آذر-۱۳۹۱, ۰۹:۰۳ صبح
ارسال: #4
RE: کیک یزدی
(۲۲-آذر-۱۳۹۱ ۰۶:۳۵ عصر)مروئه نوشته است:  پس چرا من درست کردم هیچی پف نکرد خراب شد یعالمه کیک بیخودی رو دستم مونده طبق دستور پختمHuhSadSad
بجای پودر شکر خود شکرو ریختم علتش این بوده؟
با هم زن برقی هم همزدم
یکی از دلایلش میتونه بکینگ پودرت باشه.ممکنه کیفیتش پایین اومده باشه برای همین خوب عمل نمیکنه و کیکت پف نمیکنه.
یکی از دلایل هم تخم مرغ میتونه باشه.هر چی تخم مرغ تازه تر باشه بهتره.
درجه فرت هم درست بوده؟
برای کیکها معمولا بعد از گذشت 5-6 دقیقه به اندازه 2-3 دقیقه درجه فر من بالا می برم و دوباره روی همون درجه قبل بر میگردونم تو پف کیک خیلی موثر هستش

پـــــــايــــــيــــــــز هــــــمــــان بــــــهـــــاريــــــســـــت کــــــه عــــــاشـــــق شـــــده اســـــت
نقل قول
 سپاس شده توسط وسعت ، motahare ، fahim.s
۲۴-آذر-۱۳۹۱, ۰۳:۵۳ عصر
ارسال: #5
RE: کیک یزدی
ممنون پاییزی جان بیکینگ پودرم تازه خریده بودم تخم مرغم همینطور. حالا باید یبار دیگه امتحان کنم
نقل قول
 سپاس شده توسط paeizi
۲-دي-۱۳۹۱, ۰۹:۵۸ صبح
ارسال: #6
RE: کیک یزدی
برای من هم چرا پف نکردHuh
قیافه نداشت ولی خوشمزه بودBig Grin

[تصویر: 13561575282.gif]

ممنونم خداجونمNew1
نقل قول
 سپاس شده توسط motahare ، س.م ، fahim.s
۱۳-تير-۱۳۹۲, ۱۲:۱۷ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۷-تير-۱۳۹۲ ۰۹:۳۷ عصر توسط nora.)
ارسال: #7
کیک یزدی
کیک یزدی

سعید بابارحیمی منبع : مجله هنر آشپزی

این دستور با کمی تغییرات توسط مهرانه عزیز ارائه شده

مواد لازم برای تهیه‌ی یک کیلو کیک :
آرد سفید ------------------ 300 گرم
تخم‌مرغ -------------------- 3 عدد
شکر ----------------------- 200 گرم
ماست --------------------- 150 گرم
روغن مایع ----------------- 175 گرم
بیکینگ پودر --------------- یک قاشق سوپ‌خوری
هل سبز ساییده ---------- یک قاشق چایخوری
وانیل ---------------------- یک دوم قاشق چایخوری
کشمش ------------------ 75 گرم

طرزتهیه:
************************
تخم مرغها رو بهمراه شکر در ظرفی ریخته و با همزن حدود 10 دقیقه هم زده تا کمرنگ و غلیظ شود ماست و وانیل و هل و روغن مایع را افزوده با مفتول سیمی یا لیسک هم زده تا خوب مخلوط شوند آرد و بکینگ پودر را دو یا سه بار الک کرده و مواد فوق افزوده با لیسک ارد را به خورد مواد دهید تا خمیر نرمی بدست آید کشمش را در آخر اضافه کرده و کمی هم می زنیم خمیر را داخل قیف با ماسوره ساده یا با قاشق داخل قالب کیک یزدی که کپسول گذاشته اید تا نیمه قالب ریخته قالبها را داخل سینی فر گذاشته و با یک قاشق یا چاقو که چرب شده روی خمیر کیک را به صورت + میزنیم و در صورت دلخواه کنجد می پاشیم قالبها را در فر 230 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه پخت نمایید.


نکته / فرم برقی بود سینی شیرینیها را روی طبقه بالاتر از وسط قرار داده و با درجه ۲۱۰ پختم
بجای کشمش ۲ قاشق گلاب به مواد اضافه کردم


[تصویر: 13728843451.jpg]

[تصویر: 13728843452.jpg]

[تصویر: 13728843463.jpg]
نقل قول
 سپاس شده توسط madely ، mastaaneh ، درسا ، روناک بیزمارک ، b@H@r ، پرنسس65 ، خوشگل خانم ، barfia ، ay naz ، یوحنا ، mazmaz ، یاسمین گلی ، 1989sheri ، marii ، topol ، lo-iii Jlc ، zibaye ziba ، *gandom* ، 9211014200004 ، sefid barfy ، ممول021 ، ترنم66 ، نیازز ، HiddenBride ، motahare ، ana110 ، مهتاب69 ، BiTa.R ، مینا75 ، نیروانای ، icegirl ، س.م ، خگوشی ، zori ، eliela ، fahim.s ، sim* ، shabnamjon ، pishi68 ، parisa-kz ، fariba365 ، نفس خانوم ، لیلی ممل ، عسل بانووو
۲۴-مرداد-۱۳۹۲, ۰۴:۰۳ صبح
ارسال: #8
 
RE: کیک یزدی
من توی دستورهای کیک یزدی دیدم که اکثرا با روغن جامد درست میکنن
کسی با مایع از روی دستور بالا درست کرده؟
میخام نتیجه اشو بدونم
ممنون

آرامش آن است که بدانیم:در هر گام دستهایمان در دست خداست. Heart
نقل قول
 سپاس شده توسط motahare
۲۴-مرداد-۱۳۹۲, ۰۴:۲۰ عصر
ارسال: #9
 
RE: کیک یزدی
درسا جان من با روغن مایع درست میکنم البته دستورم کاملا متفاوته
طعمش خیلی عالی میشه ولی اینجوری قله نمیشه پف میکنه کمی ولی قله ای نمیشه
نمیدونم یعنی به خاطر روغن مایع است؟!

9/اسفند/93
تالار : گل یاس عالی
آرایشگاه عروس : پارس آنا عالی
آرایشگاه داماد : چهره پرداز عالی
آتلیه : آریا نگارعالی
مزون : گندم عالی
خدایا شکرتHeart
نقل قول
 سپاس شده توسط درسا ، motahare
۲۵-مرداد-۱۳۹۲, ۰۹:۵۴ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۵-مرداد-۱۳۹۲ ۰۹:۵۵ صبح توسط b@H@r.)
ارسال: #10
 
RE: کیک یزدی
بفرما :

تخم مرغ 6 عدد
آرد سفید 2 لیوان
شکر 1.5 لیوان
روغن مایع 1 لیوان
ماست 1 لیوان
هل سائیده شده یک قاشق مرباخوری
زعفران آب کرده 1 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 1 قاشق غذاخوری

میتونی اول نصف مواد و درست کنی

طرز تهیه :
تخم مرغ ها و روغن مایع و شکر و خوب مخلوط میکنی ماست و بیکینگ پودر و با هم مخلوط میکنی و صبر میکنی پف کنه چون بیکینگ پودر توی ماست عمل میکنه و پف میکنه بعد به باقی مواد اضافه کن حالا آرد و کم کم اضافه میکنی
من توی قالب های کوچیک کیک یزدی ( فلزی ها ) کاغذ کیک یزدی میندازم و توی اونا میریزم کل مواد حدود 90 تا کیک میده
به مدت 40 الی 45 دقیقه در فر 180 درجه

9/اسفند/93
تالار : گل یاس عالی
آرایشگاه عروس : پارس آنا عالی
آرایشگاه داماد : چهره پرداز عالی
آتلیه : آریا نگارعالی
مزون : گندم عالی
خدایا شکرتHeart
نقل قول
 سپاس شده توسط درسا ، motahare ، pishi68 ، bily
ارسال پاسخ

تمامی اظهار نظرهای کاربران صرفا نظرات شخصی آنان بوده و تمامی مسئولیت متوجه اظهار کننده نظر می باشد.




ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد