شهر خود را انتخاب کنید

در صورتی که شهر شما جزو این دسته ها نیست شهر تهران را انتخاب نمایید


    
    سفر و ماه عسلسفر و ماه عسل
  • مگا منو
  • جهيزيهجهيزيه
  • مگا منو
  • سفره عقدسفره عقد
  • مگا منو
  • زیبایی و سلامتیزیبایی و سلامتی
  • مگا منو
  • تشريفاتتشريفات
  • مگا منو
  • تالار عروسیتالار عروسی
  • مگا منو
  • گل فروشیگل فروشی
  • مگا منو
  • مزون عروسمزون عروس
  • مگا منو
  • آتليه عکسآتليه عکس
  • مگا منو
  • آرايشگاه عروسآرايشگاه عروس
  • مگا منو
  • مرکز زیبایی مدیس
  • آرايشگاه شايلي-فاطيما
  • کلينيک زيبايي آنيسا
  • تشريفات کلاسيک
ارسال پاسخ 
کیک هویچ
۳-دي-۱۳۹۱, ۰۶:۵۶ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۰-دي-۱۳۹۱ ۰۹:۰۰ عصر توسط مهگل.)
ارسال: #1
کیک هویچ
تخم مرغ 4 عدد
شكر 300 گرم
روغن مايع 250 ميلي ليتر(من يك ليوان ريختم)
آرد 300 گرم
هويج رنده شده 3 ليوان(من 5/1 ليوان ريختم)
بكينگ پودر يك ونيم ق چايخوري
جوش شيرين 2/1 ق چايخوري
دارچين 2 ق غذاخوري
پودر گردو 50 گرم
پودر قند وپسته براي تزئين
[تصویر: hi7hsd1qpw8bpw4la2ge.jpg]
[تصویر: g06hpx0x6jh6trgrl2gr.jpg]
طرز تهيه:
تخم مرغها رو كاملا با شكر مخلوط كرده
سپس به ترتيب روغن و آرد را نيز كم كم اضافه كنيد.حال بكينگ پودر ،جوش شيرين،دارچين وگردو را هم افزوده و مخلوط كنيد.در آخر هويج رنده شده را هم به بقيه مواد اضافه كنيد

ظرف نسوزي را كمي چرب كرده وقدري آرد پاشي كنيد.مايه كيك را به طور يكنواخت در آن ريخته و قالب را در طبقه فري كه از قبل با حرارت 350 درجه فارنهايت گرم شده است قرار دهيد و اجازه دهيد تا كيك به مدت 1 ساعت بپزد.بعد از پخت صبر كنيد تا كيك سرد شود
برگرفته از مامی سایت

این دستور ازمامی سایته البته من یکمی تغیر دادم
جوش شیرین نداشتم به جاش یکمی پکین پودر و بیشتر ریختم
خیلیی پف می کنه ،اگه در فر و باز نکنین خوب بالا میاد
بعد من یک و نیم لیوان هویچ ریختم اگه دولیوان هم بریزین خوش مزه میشه
برا اونایی که هویچ دوست ندارن بگم اصلآ مزه ی هویچش حس نمیشه
فوق العاده خوش مزه ستتتتتتتتتتتBig Grin

بعد اینا چون به گرم نوشتن
من روغن یک لیوان
شکر یک و نیم لیوان
و آرد هم دو و نیم لیوان ریختم
New1
[تصویر: j2elirvfq565lkllvu9b.jpg]

"من از روییدن خار بر سر دیوار دانستم/که ناکس،کس نمی گردد بدین بالانشینی ها"
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط Nazan ، Khanom Tala ، سمان ، HaVaye Adam ، مهزاد ، asal khano0m ، sayeh mahtab ، gemini ، Zendegim
۳-دي-۱۳۹۱, ۰۷:۰۹ عصر
ارسال: #2
RE: کیک هویچ
این کیک عالیهههههه...من همیشه درست میکنم...به جای پودر گردو هم گردوی خرد شده میریزم...بوی دارچین این کیک خیلییییی خوبه
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط مهگل ، سراب
۷-دي-۱۳۹۱, ۰۷:۵۸ عصر
ارسال: #3
RE: کیک هویچ
من این کیک رو یه جور دیگه درست میکنم!Smiling
با اجازه!
ماست 2یا3 ق غذاخوری
تخم مرغ 5عدد
آرد 250 گرم
هویج رنده شده 2لیوان
شکر 250گرم
روغن مایع نصف لیوان
مغز گردوی خرد شده نصف لیوان
دارچین 2ق مرباخوری
بیکینگ پودر 2ق مرباخوری
سفیده و رزده را از هم جدا میکنیم زرده را با شکر میزنیم تا سفت بشه زرده را با 2ق از شکر میزنیم تا جای همزن روش بمونه. بعد روغن و مغز گردو و هویج رنده شده را به زرده اضافه میکنیم و با قاشق مخلوط میکنیم. ماست و بیکینگ پودر را هم با هم مخلوط میکنیم. مواد خشک مثل آرد و دارچین و نصف بیکینگ پودر را هم با هم مخلوط میکنیم و الک میکنیم و آهسته آهسته به زرده ها اضافه میکنیم بعد هم ماست رو بهش اضافه میکنیم و بصورت دورانی هم میزنیم تا خوب مخلوط بشه بعد فر رو که قبل روشن کردیم میذاریم روی 180 درجه سانتی گراد کیک رو میذاریم طبقه وسط بعد 40 تا 45 دقیقه پخته شدهSmiling

14شهریور 92 بهترین روز زندگیم بودHeart
همه میگفتن مثل عروسک شدم همه چیز عالی بود...
خدایا ازت متشکرم!
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط مهگل ، مینا90
۹-دي-۱۳۹۱, ۱۲:۲۲ عصر
ارسال: #4
RE: کیک هویچ
اینم کیک هویج من که مهگل جون یادم داد
[تصویر: 42808edeea1.jpg]

دوخت روتختی اسپرت
فروشگاه / حراجي / فروش کارهای هنری و دستی ساخته نوعروسها2

گل آرایی با گلهای طبیعی
تزیین هدایای بله برون،عقد،عروسی،جای حلقه و ...
فروشگاه / حراجي /فروش کارهای هنری و دستی ساخته نوعروسها 2
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط مهگل ، Nazan ، Monir60 ، *FaRzAnEh*
۲۲-دي-۱۳۹۱, ۰۱:۴۱ عصر
ارسال: #5
RE: کیک هویچ
(۲۲-دي-۱۳۹۱ ۰۱:۲۵ عصر)zohi نوشته است:  میخام امروز برا عصرونه ی کیک درست کنم
دوره هم، کنار بابا مامان و داداشی و آجیم بخوریم Smile

این کیکِ ب نظر خیلی باحال میاد
براونی رو درست کردم .. خوب بود ولی خیلی خوشم نیومد!
حالا ... طعم این کیک چ جوریاست؟؟؟؟

عزیزم من این کیک و بارها درست کردم و هرکی خورده خوشش اومده.
من دارچین رو در حد 2 ق غ میریزم چون عطر و طعم فوق العاده ای میده
هویجش هم بیشتر میریزم
امیدوارم درست کنی و لذت ببرین در کنار خانواده

دل من گم شد اگر پیدا شد، بسپارید امانات رضا
و اگر از تپـش افتاد دلـم ، ببریدش به ملاقات رضا
از رضا خواسته ام تا شاید ، بگذارد که غلامش بشوم
همه گفتند محال است اما،دلخوشم من به محالات رضا
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط zohi
۲۲-دي-۱۳۹۱, ۰۱:۵۸ عصر
ارسال: #6
RE: کیک هویچ
بچه ها اردش چیه؟؟؟ارد شیرینی؟؟؟

ﺭﺍﺣﺖ ﻧﻮﺷﺘﯿﻢ : « ﺑﺎﺑﺎ ﻧﺎﻥ ﺩﺍﺩ » !

ﺑﯽ ﺁﻧﮑﻪ ﺑﺪﺍﻧﯿﻢ ﺑﺎﺑﺎ ﭼﻪ ﺳﺨﺖ ، ﺑﺮﺍﯼ ﻧﺎﻥ ﻫﻤﻪ ﺟﻮﺍﻧﯿﺶ ﺭﺍ ﺩﺍﺩ !
برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستید ممنون....
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
۲۲-دي-۱۳۹۱, ۰۲:۲۵ عصر
ارسال: #7
RE: کیک هویچ
آرد شیرینی یا آرد 000 سه صفر

دل من گم شد اگر پیدا شد، بسپارید امانات رضا
و اگر از تپـش افتاد دلـم ، ببریدش به ملاقات رضا
از رضا خواسته ام تا شاید ، بگذارد که غلامش بشوم
همه گفتند محال است اما،دلخوشم من به محالات رضا
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط jila474
۲۲-دي-۱۳۹۱, ۰۴:۲۴ عصر
ارسال: #8
RE: کیک هویچ
کیک هویج بسیار خوشمزه
یعنی اگه درست نکنید نصف عمرتون بر فناست
اصلا مزه هویج احساس نمیشه
خیالتون راحت
[تصویر: 13578110161.jpg]

به کسانی که پشت سرتان حرف میزنند بی اعتنا باشید، آنها به همانجا تعلق دارند
دقیقا " پشت سرتان"
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط Nazan ، H.fard
۲۲-دي-۱۳۹۱, ۰۵:۳۱ عصر
ارسال: #9
RE: کیک هویچ
(۲۲-دي-۱۳۹۱ ۰۵:۰۹ عصر)sogoli567 نوشته است:  قالب رو باید چرب و آردپاشی کنیم

یعنی اول با روغن مایع چرب میکنیم بعد کمی آرد روش میبریزیم؟

پریا دوستت دارم دخملمHeart
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
۲۲-دي-۱۳۹۱, ۰۶:۱۸ عصر
ارسال: #10
RE: کیک هویچ
آره عزیزم.اما نه خیلی یه کمی و بعد هم قالبتو میتکونی تا آرد اضافی توش نمونه

به کسانی که پشت سرتان حرف میزنند بی اعتنا باشید، آنها به همانجا تعلق دارند
دقیقا " پشت سرتان"
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط پرستیژ ، H.fard
ارسال پاسخ