شهر خود را انتخاب کنید

در صورتی که شهر شما جزو این دسته ها نیست شهر تهران را انتخاب نمایید


    
    سفر و ماه عسلسفر و ماه عسل
  • مگا منو
  • جهيزيهجهيزيه
  • مگا منو
  • سفره عقدسفره عقد
  • مگا منو
  • زیبایی و سلامتیزیبایی و سلامتی
  • مگا منو
  • تشريفاتتشريفات
  • مگا منو
  • تالار عروسیتالار عروسی
  • مگا منو
  • گل فروشیگل فروشی
  • مگا منو
  • مزون عروسمزون عروس
  • مگا منو
  • آتليه عکسآتليه عکس
  • مگا منو
  • آرايشگاه عروسآرايشگاه عروس
  • مگا منو
  • مرکز زیبایی مدیس
  • آرايشگاه شايلي-فاطيما
  • کلينيک زيبايي آنيسا
  • تشريفات کلاسيک
ارسال پاسخ 
کیک شیفون
۴-تير-۱۳۹۰, ۰۷:۳۳ عصر
ارسال: #1
کیک شیفون
کیک ساده
ولی خیلی نرم که برای روکش خامه شدن بسیار مناسب است ( منسجم تر از کیک اسفنجی است ) :

مواد لازم برای یک عدد قالب گرد به قطر 25 سانتی متر و ارتفاع 7 سانتی متر ( قالب کوچکتر باشد ، حتماً سرریز می شود ) .

تخم مرغ خنک 6 عدد - وانیل خالص یک پنسه - شکر یک و یک چهارم پیمانه - شیر سه چهارم پیمانه - روغن مایع سه چهارم پیمانه - آرد قنادی دو پیمانه - بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری زیاد سر صاف نباشد - نمک یک پنسه .

طرز تهیه : کف قالب کاغذ روغنی انداخته شده ، سپس با مقدار کمی روغن چرب کنید ( زاویه ی قالب را با دقت چرب کنید تا بعداً برای تزیین دچار مشکل نشوید ؛ دیواره را کمتر چرب کنید تا کیک خوب بالا بیاید ) .

* آرد + بیکینگ پودر + نمک سه بار الک شوند .
* زرده و سفیده جدا .
* سفیده به همراه نوک قاشق چای خوری کرم یا پودر تارتار پفکی شده سپس نصف شکر کم کم با آن مخلوط شود. کاسه داخل یخچال گذاشته شود .
* زرده ها + وانیل + باقیمانده ی شکر زده شود تا کرم رنگ و کشدار شود .
* زرده ها + کمی شیر + کمی از مخلوط آرد تا این دو ماده هم کامل مخلوط شوند .
* روغن مایع سریع به خورد خمیر داده شود.
* همزن خاموش و سفیده با لیسک به خورد خمیر برود.
* مایه در قالب . چند ضربه تا حبابهای هوا خارج شوند .
* قالب درون فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد .

* کیک زیاد پف می کند و رویش سرخ می شود ، ولی چون پف کیک زیاد است داخلش با یک ساعت نمی پزد . بعد از یک ساعت و ده دقیقه پخت کیک را خیلی سریع با خلال چوبی بلند یا ابزار مخصوص امتحان کرده ، درب فر را ببندید .
* وقتی تصمیم گرفتید فر را خاموش کنید ، بگذارید کیک 5 دقیقه ی دیگر درون آن بماند و سپس آنرا خارج نمائید .
* قالب کمربندی آلومینیومی سایز وسط برای این کیک بسیار مناسب است .
* بعد از سرد شدن کیک را با آب پرتقال یا آناناس تر کرده و آیسینگ دلخواه را روی آن بمالید .                                 

                                                  موفق باشید .
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط یاسمین گلی ، fmaskani ، parsa barbie ، nasibe_603 ، عسل جان
۴-تير-۱۳۹۰, ۰۸:۲۲ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۴-تير-۱۳۹۰ ۰۸:۲۴ عصر توسط farnaz.)
ارسال: #2
RE: کیک شیفون
ممنون این دستورخانم طوروسیان نیس؟قبل اینکه شمااینوبذارید ازنت پیداکردم درستیدم خوب بودپفش بالاخره منوراضی کردبرای اولین بارولی طعمش نه زیادی نرم بود روغنشم به نظرم زیاده بوی تخم مرغم میداد!
درضمن من پیمانه خریدم امروزروی بزرگترینش نوشته240میل!توسایتا دیدم باید250باشه درسته؟؟؟؟
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
۴-تير-۱۳۹۰, ۱۰:۵۳ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۴-تير-۱۳۹۰ ۱۰:۵۸ عصر توسط niki25.)
ارسال: #3
RE: کیک شیفون
فرناز جون خیلی نکته بین هستیااااا من 3 ساله که کارم با پیمونه و ترازوئه و این با طمینان کامل می گم که 10 میل اونقدرهام تاثیر نمی زاره روی کیکت
اره این دستور استاد عزیزم خانوم طوروسیانه من عاشق دستوراتشم
ببخش که دیر شد عزیزم درگیر بودم یه چند وقتی
راستی تورو خدا از دستم ناراحت نشیا
من تضمینی می گم که بهترین و استادارد ترین پیمونه داخل بازار پیمونه ویلتون هستش که قیمتش هم 4000 تومنه شامل:
1 ق س
1 ق چ
1/2 ق چ
1/4 ق چ
1 پیمانه
2/3 پیمانه
1/2 پیمانه
1/4 پیمانه
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
۴-تير-۱۳۹۰, ۱۱:۳۴ عصر
ارسال: #4
RE: کیک شیفون
مرسی کمک کردین ولی اشکالامونگفتینا؟!!پیمونه من ترکیه است یعنی عوضش کنم؟
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
۵-تير-۱۳۹۰, ۰۲:۲۴ عصر
ارسال: #5
RE: کیک شیفون
نمی دونم هر طور دوس داری عزیزم اما اگه بهش اطمینان نداری عوضش کن عزیزم من متوجه اشکالات نشدم بزار ببینم دوباره پستت رو................
کیک شیفون خیلی نرمه و برای همین واسه کیکهای چند طبقه نمیشه استفاده کرد اما راجع به بوی تخم مرغش من وانیل خالص می ریزم حدودا 4/1 ق چ اما اسانس وانیل اگه می خوای بریزی 1 ق چ که حتما مارک ویلتون باشه مطمئن تره بوش معرکه است من هیچ وقت مشکل بو تخم مرغ رو نداشتم توو کیک شیفون بر عکس عاشق عطر این کیکم ولی احتمال وجود داره که شاید از تخم مرغ محلی استفاده کرده باشی عزیزم بووی تخم مرغ محلی خیلی زیاده ترجیحا حتی می گن داخل دسر ها هم استفاده نکنین خیلی بهتره روغنشم گفته بودی زیاده این یه چیز سلقه ایه من فکر می کنم اگه کمش کنی کیکت یکم خشک می شه
اگه مجله هنر اشپزی رو می گیری شماره اسفند ش اگه اشتباه نکنم راجع به تمام انواع کیهای اسفجی و کره ای و کیک غذای فرشته و.... خانوم صالحه دردائی مطلب نوشته با دستورش اگه نداری قول میدم سریع واست بزارمش D-:
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
۵-تير-۱۳۹۰, ۰۵:۱۰ عصر
ارسال: #6
RE: کیک شیفون
مرسی نیکی جان آره تخم مرغم محلی بودن!کلاحس کیک ندارم دیگه!توکارشکلاتم الانBig Grin
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
۱۹-تير-۱۳۹۰, ۱۲:۵۳ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۹-تير-۱۳۹۰ ۰۱:۱۹ عصر توسط farnaz.)
ارسال: #7
RE: کیک شیفون
شیفون کیک من(یکمی کاکائوریختم وسطش اززیادش خوشم نمیاد!اینم عکسش::[تصویر: k7zt7gjhvb5bk6b8lwsh.jpg]
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط niki25
۳۱-شهريور-۱۳۹۰, ۰۸:۱۵ عصر
ارسال: #8
RE: کیک شیفون
اینم کیک من فردا میریم مسافرت پختم تو راه میل نماییمWinkببخشید بی تزیینه:[تصویر: 240920113291.jpg][تصویر: 240920113292.jpg][تصویر: 240920113294.jpg][تصویر: 240920113298.jpg]
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط سپیده صبح ، ♫♪سنجاقک♪♫ ، سمی جون ، banooye mohsen ، آرزو.پ ، کیتی ، topol ، مهتاب69 ، sintia ، nasibe_603 ، lo-iii Jlc
۳۱-شهريور-۱۳۹۰, ۰۹:۱۵ عصر
ارسال: #9
RE: کیک شیفون
والا امروز نتونستم درس بخونم ژله به خواست آبجی کوچولو بود کیک هم به درخواست مامان!ظرفاشم خودم میشورمBig Grin
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
۳۱-شهريور-۱۳۹۰, ۰۹:۴۷ عصر
ارسال: #10
RE: کیک شیفون
تو خوردنش همه سهیمنBig Grin نامزدم انقد حرصش میگیره میگه باز تنها درست کردی خوردی؟Big Grinکدبانویی از شماست عزیزم.ولی از نزدیک ترین کسم یه چیزی شنیدم دست و دلم نمیاد دیگه به این کارا..........
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
ارسال پاسخ