شهر خود را انتخاب کنید

در صورتی که شهر شما جزو این دسته ها نیست شهر تهران را انتخاب نمایید


    
    سفر و ماه عسلسفر و ماه عسل
  • مگا منو
  • جهيزيهجهيزيه
  • مگا منو
  • سفره عقدسفره عقد
  • مگا منو
  • زیبایی و سلامتیزیبایی و سلامتی
  • مگا منو
  • تشريفاتتشريفات
  • مگا منو
  • تالار عروسیتالار عروسی
  • مگا منو
  • گل فروشیگل فروشی
  • مگا منو
  • مزون عروسمزون عروس
  • مگا منو
  • آتليه عکسآتليه عکس
  • مگا منو
  • آرايشگاه عروسآرايشگاه عروس
  • مگا منو
  • مرکز زیبایی مدیس
  • آرايشگاه شايلي-فاطيما
  • کلينيک زيبايي آنيسا
  • تشريفات کلاسيک
ارسال پاسخ 
کیک شیفون
۴-تير-۱۳۹۰, ۰۷:۳۳ عصر
ارسال: #1
کیک شیفون
کیک ساده
ولی خیلی نرم که برای روکش خامه شدن بسیار مناسب است ( منسجم تر از کیک اسفنجی است ) :

مواد لازم برای یک عدد قالب گرد به قطر 25 سانتی متر و ارتفاع 7 سانتی متر ( قالب کوچکتر باشد ، حتماً سرریز می شود ) .

تخم مرغ خنک 6 عدد - وانیل خالص یک پنسه - شکر یک و یک چهارم پیمانه - شیر سه چهارم پیمانه - روغن مایع سه چهارم پیمانه - آرد قنادی دو پیمانه - بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری زیاد سر صاف نباشد - نمک یک پنسه .

طرز تهیه : کف قالب کاغذ روغنی انداخته شده ، سپس با مقدار کمی روغن چرب کنید ( زاویه ی قالب را با دقت چرب کنید تا بعداً برای تزیین دچار مشکل نشوید ؛ دیواره را کمتر چرب کنید تا کیک خوب بالا بیاید ) .

* آرد + بیکینگ پودر + نمک سه بار الک شوند .
* زرده و سفیده جدا .
* سفیده به همراه نوک قاشق چای خوری کرم یا پودر تارتار پفکی شده سپس نصف شکر کم کم با آن مخلوط شود. کاسه داخل یخچال گذاشته شود .
* زرده ها + وانیل + باقیمانده ی شکر زده شود تا کرم رنگ و کشدار شود .
* زرده ها + کمی شیر + کمی از مخلوط آرد تا این دو ماده هم کامل مخلوط شوند .
* روغن مایع سریع به خورد خمیر داده شود.
* همزن خاموش و سفیده با لیسک به خورد خمیر برود.
* مایه در قالب . چند ضربه تا حبابهای هوا خارج شوند .
* قالب درون فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد .

* کیک زیاد پف می کند و رویش سرخ می شود ، ولی چون پف کیک زیاد است داخلش با یک ساعت نمی پزد . بعد از یک ساعت و ده دقیقه پخت کیک را خیلی سریع با خلال چوبی بلند یا ابزار مخصوص امتحان کرده ، درب فر را ببندید .
* وقتی تصمیم گرفتید فر را خاموش کنید ، بگذارید کیک 5 دقیقه ی دیگر درون آن بماند و سپس آنرا خارج نمائید .
* قالب کمربندی آلومینیومی سایز وسط برای این کیک بسیار مناسب است .
* بعد از سرد شدن کیک را با آب پرتقال یا آناناس تر کرده و آیسینگ دلخواه را روی آن بمالید .                                 

                                                  موفق باشید .
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط یاسمین گلی ، fmaskani ، parsa barbie ، nasibe_603 ، عسل جان ، mehrafarin90
۵-تير-۱۳۹۰, ۰۲:۲۴ عصر
ارسال: #2
RE: کیک شیفون
نمی دونم هر طور دوس داری عزیزم اما اگه بهش اطمینان نداری عوضش کن عزیزم من متوجه اشکالات نشدم بزار ببینم دوباره پستت رو................
کیک شیفون خیلی نرمه و برای همین واسه کیکهای چند طبقه نمیشه استفاده کرد اما راجع به بوی تخم مرغش من وانیل خالص می ریزم حدودا 4/1 ق چ اما اسانس وانیل اگه می خوای بریزی 1 ق چ که حتما مارک ویلتون باشه مطمئن تره بوش معرکه است من هیچ وقت مشکل بو تخم مرغ رو نداشتم توو کیک شیفون بر عکس عاشق عطر این کیکم ولی احتمال وجود داره که شاید از تخم مرغ محلی استفاده کرده باشی عزیزم بووی تخم مرغ محلی خیلی زیاده ترجیحا حتی می گن داخل دسر ها هم استفاده نکنین خیلی بهتره روغنشم گفته بودی زیاده این یه چیز سلقه ایه من فکر می کنم اگه کمش کنی کیکت یکم خشک می شه
اگه مجله هنر اشپزی رو می گیری شماره اسفند ش اگه اشتباه نکنم راجع به تمام انواع کیهای اسفجی و کره ای و کیک غذای فرشته و.... خانوم صالحه دردائی مطلب نوشته با دستورش اگه نداری قول میدم سریع واست بزارمش D-:
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
۳۱-شهريور-۱۳۹۰, ۰۸:۱۵ عصر
ارسال: #3
RE: کیک شیفون
اینم کیک من فردا میریم مسافرت پختم تو راه میل نماییمWinkببخشید بی تزیینه:[تصویر: 240920113291.jpg][تصویر: 240920113292.jpg][تصویر: 240920113294.jpg][تصویر: 240920113298.jpg]
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط سپیده صبح ، ♫♪سنجاقک♪♫ ، سمی جون ، banooye mohsen ، آرزو.پ ، کیتی ، topol ، مهتاب69 ، sintia ، nasibe_603 ، lo-iii Jlc ، mehrafarin90
۳-اسفند-۱۳۹۰, ۰۳:۵۲ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۴-آذر-۱۳۹۱ ۰۴:۰۱ عصر توسط paeizi.)
ارسال: #4
RE: کیک شیفون
اينم كيكي شيفون منBig Grin

[تصویر: 13546241222.jpg]
[تصویر: 13546241221.jpg]



اين همون دستوري كه صفحه اول هست.اما نكات بيشتري داره :

کیک شیفون با دستور خانم طوروسیان عزیز

کیک ساده ولی خیلی نرم که برای روکش خامه شدن بسیار مناسب است ( منسجم تر از کیک اسفنجی است ) :

مواد لازم برای یک عدد قالب گرد به قطر 25 سانتی متر و ارتفاع 7 سانتی متر (مناسب برای 20 نفر - قالب کوچکتر باشد ، حتماً سرریز می شود ) .

تخم مرغ خنک 6 عدد - وانیل خالص یک پنسه - شکر یک و یک چهارم پیمانه - شیر سه چهارم پیمانه - روغن مایع سه چهارم پیمانه - آرد قنادی دو پیمانه - بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری زیاد سر صاف نباشد - نمک یک پنسه .

طرز تهیه : کف قالب کاغذ روغنی انداخته شده ، سپس با مقدار کمی روغن چرب کنید ( زاویه ی قالب را با دقت چرب کنید تا بعداً برای تزیین دچار مشکل نشوید ؛ دیواره را کمتر چرب کنید تا کیک خوب بالا بیاید ) .

* آرد + بیکینگ پودر + نمک سه بار الک شوند .
* زرده و سفیده جدا .
* سفیده به همراه نوک قاشق چای خوری کرم یا پودر تارتار پفکی شده سپس نصف شکر کم کم با آن مخلوط شود. کاسه داخل یخچال گذاشته شود .
* زرده ها + وانیل + باقیمانده ی شکر زده شود تا کرم رنگ و کشدار شود .
* زرده ها + کمی شیر + کمی از مخلوط آرد تا این دو ماده هم کامل مخلوط شوند .
* روغن مایع سریع به خورد خمیر داده شود .
* همزن خاموش و سفیده با لیسک به خورد خمیر برود .
* مایه در قالب . چند ضربه تا حبابهای هوا خارج شوند .
* قالب درون فر از پیش گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد .

* کیک زیاد پف می کند و رویش سرخ می شود ، ولی چون پف کیک زیاد است داخلش با یک ساعت نمی پزد . بعد از یک ساعت و ده دقیقه پخت کیک را خیلی سریع با خلال چوبی بلند یا ابزار مخصوص امتحان کرده ، درب فر را ببندید .
* وقتی تصمیم گرفتید فر را خاموش کنید ، بگذارید کیک 5 دقیقه ی دیگر درون آن بماند و سپس آنرا خارج نمائید .
* قالب کمربندی آلومینیومی سایز وسط برای این کیک بسیار مناسب است .
* بعد از سرد شدن کیک را با آب پرتقال یا آناناس تر کرده و آیسینگ دلخواه را روی آن بمالی

ارتفاع کیکی که دستورش را داده ام ، بعد از خارج شدن از فر حدود ده سانت است . یعنی کیک خنک شده ی الآن درون فر ارتفاعی نزدیک به 12 سانت د اشته( کیک های شیفون را هر چه قدر هم خبره باشید ، بعد از سرد شدن نشست پیدا می کنند و این کاملاً طبیعی است )؛ مگر تکنیک استفاده از قالب های مخصوص و آویزان کردن کیک را به کار ببرید که به نظر من احتیاجی به این کار نیست .

کیکی که این ارتفاع را داشته باشد ، با این که رویش طلایی است ، ولی درونش هنوز کامل نپخته و مدت زمان پخت باید رعایت شود ( صحبت در مورد فرهای معمولی است ) .

در زمان پخت دیواره ی کیک از قالب بالاتر می رود ، ولی چون سفت شده ، پهن نمی شود . نکته ی مهمی را فراموش کرده ام متذکر شوم و آن اینکه وقتی کیک بالا آمده و وسطش چین و چروک است ( حدود نیم ساعت بعد از گذاشتن کیک درون فر )، حرارت فر را خیلی کم بالا می برم و این امر به پف کیک خیلی کمک می کند .( مطمئن باشید نکته ی دیگری فراموش نکرده ام !! ) .

اگر پودر تارتار استفاده نکنید ، هیچ اتفاقی نمی افتد . بهتر است وقتی سفیده را زدید ، آنرا تا موقع اضافه کردن به خمیر در یخچال نگهداری کنید ، به خصوص اگر محیط کار گرم است . کرم یا پودر تارتار را برای این استفاده می کنیم که باعث پایداری حالت پفکی سفیده می شود .

منبع : مامي سايت

پـــــــايــــــيــــــــز هــــــمــــان بــــــهـــــاريــــــســـــت کــــــه عــــــاشـــــق شـــــده اســـــت
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط عروس خانم ، fery_k ، ساغر ، رویا63 ، nasibe_603
۳-خرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۵۲ صبح
ارسال: #5
RE: کیک شیفون
منم عاشق این کیک هستم و تا الان 3 بار درست کردم هر دفعه هم عالی شده من خودم یه تغیراتی توش دادم البته با اجازه میگم شاید بدرد خورد.
من وقتی سفیده رو میزنم دیگه بهش نصف شکر نمیزنم .
1 پیمانه شکر رو تو زرده میریزم . و مقداری پوست پرتقال رو تو مواد زده میزنم بوی تخم مرغ رو میگیره و عالی میشه. و من به مدت 45 دقیقه تو دمای 180 میزارم .
دفعه بعد حتما عکسشو میزارم براتون

21 اسفند بهترين روز زندگيم خدايا تو هر چه باشكوه تر شدن اين روز ياريم كن.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط mehrafarin90
۲۴-خرداد-۱۳۹۳, ۰۹:۲۱ عصر
ارسال: #6
RE: کیک شیفون
دوستای گلم من این کیک رو درست کردم زمانی که توی فر بود انقدرکه پف کرده بود و از قالب زده بود بیرون خیلی ذوق کردم و کلی خوشحال بودم اما وقتی اوردمش بیرون یک مقدار از پفش خوابید با این وجود طعم و بافتش خوب بود اگه بتونم ان مقدار پف داخل فر رو نگه دارم عالی میشه من کلا دوست دارم کیک هام خیلی پف کنند فکر میکنم این کیک پایه خوبی باشه اما تجربه میخواد دوستانی که ازتکنیک های ظریف این کیک اطلاعات دارند ممنون میشم راهنماییم کنید.
[تصویر: 19092012258x98t.jpg]

دست عشق از دامن دل دور باد!می‌توان آیا به دل دستور داد؟می‌توان آیا به دریاحكم كردكه دلت را یادی از ساحل مباد؟موج را آیا توان فرمود: ایست!باد را فرمود: باید ایستاد؟
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط روناک بیزمارک ، topol ، محبوبه ناز بانو ، farnoush ، سنجاب ، nazi6864 ، nasibe_603
۱-تير-۱۳۹۳, ۰۸:۳۱ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۱-تير-۱۳۹۳ ۰۸:۳۳ صبح توسط MaLsD.)
ارسال: #7
RE: کیک شیفون
کیک شیفون موکا
مواد لازم :
پودر کاکائو........3/1پیمانه
قهوه فوری.......1و2/1 ق س
آب جوش..........90 میلی لیتر
شکر...............1پیمانه
زرده تخم مرغ........3عدد
روغن مایع............ 4/1 پیمانه
وانیل ..............8/1 قاشق چایخوری
نمک ..............4/1و8/1قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ........4 عدد
کرم تارتار..........4/1قاشق چایخوری
بیکینگ پودر......1قاشق چایخوری
آرد...................1 پیمانه

مواد لازم برای رویه کیک:
خامه صبحانه.................2/1 پیمانه
کره ذوب شده...............1و2/1 قاشق سوپخوری
عسل یا شربت ذرت.......1قاشق سوپخوری
شکلات تلخ ...................100 گرم
نسکافه.........................1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
پودر کاکائو و قهوه فوری را در آب جوش حل نمایید و کنار بگذارید تاخنک شود.8/1 پیمانه از شکر را کنار بگذارید .درکاسه بزرگی زرده های تخم مرغ ، بقیه شکر، روغن مایع،وانیل، نمک و مخلوط کاکائو سرد شده را با دور تند همزن برقی به مدت 3تا4دقیقه بزنید تا مواد حجم پیدا کرده و رنگ مایع روشن شود. آرد و بیکینگ پودر را الک کرده به مایه اضافه کنید.
در ظرفی سفیده های تخم مرغ را بزنید تا کمی کف کند. سپس کرم تارتار را اضافه کرده و دوباره کمی هم بزنید تا سفید شود.سپس شکر باقیمانده را به تدریج اضافه کرده و سفیده ها را بزنید تا کاملا سفت شده ازظرف نریزد.کمی از سفیده زده شده را به مخلوط زرده اضافه نمایید وبا همزن بزنید تا مواد کمی شل شود. بقیه سفیده ها را با لیسک به آرامی با مواد مخلوط نمایید و دورانی هم بزنید تا پف مواد نخوابد.قالب میان تهی 23سانت را چرب نمایید ومواد را درون قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با حرارت175 درجه به مدت40-45 دقیقه قرار دهید تا زمانی که چیزی به خلال دندان نچسبد.
کیک را از فرخارج کنید و5 دقیقه در قالب خنک نمایید. سپس کیک را روی توری سیمی منتقل نمایید تا کاملا خنک شود.

طرز تهیه مواد رویه:
خامه را روی حرارت بگذارید تا گرم شود اما نجوشد.کره و عسل را به خامه اضافه کنید.شکلات خرد شده را اضافه کنی و از روی حرارت بردارید و سریع هم بزنید تا ذوب شود.نسکافه را اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا یکدست شود و سریع روی کیک سرد شده بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
این کیک از مجله هنر آشپزی میباشد

من تخم مرغشو همون سه تا ميزنم قهوه هم كمتر ميزنم چون دوس ندارم خيلي طعمش تيز بشه فقط يه ذره طعم قهوه داشته باشه عاليه به جاش نسكافه ميزنم كه بيشتر دوس دارم

توكلمون فقط به خدا هست.
خدايا شكرت زندگيمون عالي ادامه داره با پشتيبانيه خودت
شروع 29/7
قد 160
وزن اول 68
وزن الآن 65.500
وزن هدف 55
اميدوارم زود بهش برسمNew2
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط lilimashi ، bahareh-67 ، sefid barfy ، رویا63 ، سارای امیر
۹-تير-۱۳۹۳, ۱۲:۴۵ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۹-تير-۱۳۹۳ ۰۲:۱۰ عصر توسط banooye mohsen.)
ارسال: #8
RE: کیک شیفون
سلام بچه ها من 1 دستور شیفتون دارم که یادمم نیست از کجا برداشتم ولی واقعا عالی میشه پایی همه ی کیکا ی ساده و تولدام و چیزکیکام هست 1 بافت نرم و منسجم و پوک داره یعنی وقتی میپزه کیف میکنم خیلی عالیییییه

آرد 1 لیوان و نصفی

شکر 1 لیوان سر خالی

اب و روغن روی هم 1/2 لیوان بشه

تخم مرغ 4 تا

وانیل نوک ق چ

پکینک پودر 1 ق مرباخوری



اول تخم مرغا و وانیل و شکر رو با میکسر میزنیم تا 1 شکر حسابی حل شه و 1 مایه کرم رنگ بده نوشته بود 10 مین بزنید من 5 مین زدم ولی هرچه بیشتر بهتر

بعد 1 لیوان آرد رو بریزید و با میکسر بزنید وقتی ترکیب شد آب و روغن رو بریزید و بعد باقی آرد رو بریزید و با لیسک هم بزنید خیلی آروم زیرو رو کنید


قالب و چرب کنید و کاغذ بندازید با فر من 180 درجه و 50 مین پخته میشه بستگی به فرتون داره


اگه خواستید کاکاةوییش کنید به ازای هر قاشق کاکائو 1 قاشق آرد کم کنید



از عالی هم بهتر میشهه نتیجش
New1New1

از میان همه ی مردهای دنیا...
فقط کافیست پای تو در میان باشد !
نمیدانی برای تو زن بودن و عاشق بودن چه کیفی دارد ...! New2
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط shirin93 ، mehrafarin90
۲۶-مرداد-۱۳۹۳, ۱۰:۳۵ صبح
ارسال: #9
RE: کیک شیفون
بچه ها کیک شیفون من نمی دونم چرا این طور می شه با دستور اول ولی مواد نصف شده
[تصویر: 14082584302.jpg]

سناتور این دوره تنها سودی Soudi
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط topol ، mehrafarin90 ، nasibe_603
۲-مهر-۱۳۹۳, ۱۲:۰۵ عصر
ارسال: #10
   
RE: کیک شیفون
(۲-مهر-۱۳۹۳ ۱۲:۰۰ عصر)رویا63 نوشته است:  سلام

می تونم به این کیک پودر کاکائو اضافه کنم ؟

بلی عزیزم به هر اندازه که دلت بخواد میتونی از اردش کم کنی و بهش کاکائو اضافه کنی
یا میتونی کلا شیفون موکا درست کنی از دستوری که ماریا(Malsd) عزیز از خانوم عسگر زاده گذاشته(ارسال 18)

همه چیز را همگان دانند...
اللهم ارزقنا شفاعة الحسین یوم الورودAngel
سر بزنید به این تاپیک :کلوپ>علمی فرهنگی هنری>مذهبی>برنامه ریزی برای ختم قرآن
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط رویا63 ، mehrafarin90
ارسال پاسخ