شهر خود را انتخاب کنید

در صورتی که شهر شما جزو این دسته ها نیست شهر تهران را انتخاب نمایید


    
    سفر و ماه عسلسفر و ماه عسل
  • مگا منو
  • جهيزيهجهيزيه
  • مگا منو
  • سفره عقدسفره عقد
  • مگا منو
  • زیبایی و سلامتیزیبایی و سلامتی
  • مگا منو
  • تشريفاتتشريفات
  • مگا منو
  • تالار عروسیتالار عروسی
  • مگا منو
  • گل فروشیگل فروشی
  • مگا منو
  • مزون عروسمزون عروس
  • مگا منو
  • آتليه عکسآتليه عکس
  • مگا منو
  • آرايشگاه عروسآرايشگاه عروس
  • مگا منو
  • مرکز زیبایی مدیس
  • آرايشگاه شايلي-فاطيما
  • تشريفات کلاسيک
ارسال پاسخ 
کیک باقلوا (شربتی)
۱۵-آذر-۱۳۹۰, ۰۱:۵۵ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۵-آذر-۱۳۹۰ ۰۱:۵۷ عصر توسط bita12.)
ارسال: #1
   
کیک باقلوا (شربتی)
کیک شربتی:

مواد لازم :ارد 3پیمانه پودر شکر 1.5پیمانه روغن اگه جامدنباشه بهتره 1پیمانه سر خالی اگه جامد بود ایراد نداره ولی با مایع لطیفتره بکینگ پودر 2قاشق چایخوری تخم مرغ 3عدد گلاب نصف پیمانه پودر هل 1قاشق چایخوری طرز تهیه:روغن رو با پودر شکر مینیم تا حسابی پف کنه وسفید بشه بعد یکی یکی تخم مرغهارو اضافه میکنیم هر کدومرو 1دقیقه میزنیم بعد گلاب رو اضافه میکنیم بعد مواد خشک رو 3بار الک میکنیم وبه مواد قبل اضافه میکنیم مایع کمی رو به سفتیه یعنی روان نیست بعد میریزیم تو قالب ارد پاشی شده یک زرده تخم مرغ رو با یک قاشق چایخوری شیر مخلوط کرده با برس روی مواد میزنیم فرو از قبل روی 180 درجه سانتیگراد گرم میکنیم ومواد میذاریم تا بپزه وروش طلایی بشه .اگر حرارت فرتون خیلی شدیه درجشرو کمتر در نظر بگیرید. حالا نوبت شربت روشه :1.5 ایوان شکر -1لیوان اب وکمی گلاب باهم مخلوط میکنیم روی حرارت کم میذاریم غلیظ بشه یه نوک انگشت خیلی کم بهش جوهر لیمو میزنیم تا شکرک نشه وقتی کیک پخت داغ برشش میزنیم به شکل لوزی باشه بهتره شربت ولرم میزیزیم روش با مغز پسته تزیین میکنیم سرد که شد نوش جان .اگه این کیک رو ساده یعنی بدون شیره بپزیم هم خوب میشه فقط به جای گلاب وهل از شیر ووانیل استفاده میکنیم میتونیم سادشو با کاکائو هم مخلوط کنیم یا دورنگ بپزیم ایناش دیگه ابتکاریه.

[تصویر: 3obw16kpduorc6iy9co.jpg]
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط آرام. ، عطرین ، ala ، venoos
۲-تير-۱۳۹۲, ۱۱:۲۲ صبح
ارسال: #2
RE: کیک باقلوا (شربتی)
کیک شربتی

آرد سفید 2 لیوان
شکر 1 لیوان
ماست 1 لیوان
روغن 1 لیوان
تخم مرغ 4 عدد
هل ربع ق چ
بیکینگ پودر 2 ق چ
برای شربت:
آب 1 لیوان
شکر 1 لیوان
گلاب ربع لیوان
زعفران 1 ق چ
هل ربع ق چ
فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید
روغن ( جامد یا مایع و شکر را خوب بزنید تا کاملا مخلوط شود. سپس تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده و با همزن خوب هم بزنید هل را اضافه کنید
ماست را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم بزنید

آرد را با بیکینگ پودر الک کرده و به مواد اضافه کنید ( در این مرحله نباید زیاد هم بزنید. )
درون سینی فر و یا قالب رولت کاغذ روغنی انداخته و آن را چرب کنید مواد را توی قالب بریزید و در فر به مدت 30دقیقه قرار دهید
حالا باید شربت رو آماده کنید. لازم نیست که غلیظ باشه. آب و شکر و زعفران رو 10 دقیقه بذارید بجوشه و بعد هل رو اضافه کنید و در آخر هم گلاب.
بعد از اینکه کیک پخت روی کیک کاملا طلایی میشه
حتما صبر کنید تا کیک و شربت هردو کاملا سرد بشنبعد از اینکه کیک کاملا سرد شد. با کاردی تیز کیک رو برش بزنید.
شربت رو روی کیک بریزید به طوری که کل کیک سیراب بشه.
در مرحله آخر پودر نارگیل پاشید .
[تصویر: 13719736131.jpg]

آرش اما همچنان خاموش،
از شکاف دامن البرز بالا رفت.
وز پی او، پرده های اشک پی درپی فرود آمد.Heart
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط zibaye ziba ، آرام. ، فندق ، ala ، topol ، venoos ، lady-nazy ، نازیلا مهربان ، shaparak103
۲۷-مرداد-۱۳۹۲, ۱۲:۵۸ عصر
ارسال: #3
 
RE: کیک باقلوا (شربتی)
[تصویر: 13768180351.jpg]

با دستور شف طیبه

“Honesty is the best policy. If I lose mine honor, I lose myself.”
Cool
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط ay naz ، ala ، hannaneh ، topol ، shirin bano ، zibaye ziba ، lady-nazy
۱-مهر-۱۳۹۲, ۰۳:۰۱ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱-مهر-۱۳۹۲ ۰۳:۰۸ عصر توسط mahboobe.)
ارسال: #4
RE: کیک باقلوا (شربتی)
کیک باقلوای من... کلا طعمشو دوست ندارم
[تصویر: 13799356981.jpg]

اینم 1 روز دگ
[تصویر: 13799359801.jpg]

بیایید پاییز امسال چترهایمان را وارونه بگیریم Sad
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط topol ، lady-nazy
۲-مهر-۱۳۹۲, ۰۳:۱۶ عصر
ارسال: #5
RE: کیک باقلوا (شربتی)
اینم کیک باقلوایی من
خوب بود ولی خمیر شد وقتی روش شربتو ریختم که فک کنم طبیعیه

[تصویر: 13800230771.jpg]

[تصویر: 13800230772.jpg]

دوخت روتختی اسپرت
فروشگاه / حراجي / فروش کارهای هنری و دستی ساخته نوعروسها2

گل آرایی با گلهای طبیعی
تزیین هدایای بله برون،عقد،عروسی،جای حلقه و ...
فروشگاه / حراجي /فروش کارهای هنری و دستی ساخته نوعروسها 2
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط topol ، shirin bano ، farnoush ، lady-nazy
۴-آبان-۱۳۹۲, ۰۸:۴۸ صبح
ارسال: #6
RE: کیک باقلوا (شربتی)
من کیک شربتی رو با پودر کیک رشد درست میکنم بعد روش شربت زعفران درست میکنم وقتی کیک و شربت سرد شدن میریزم روی کیکم عالییییییییی میشه
اکثراً تو مناسبتها همین کیک رو با طعم های مختلف درست میکنم
همه خوششون میاد

زندگی را تو بساز ، نه بدان ساز که سازند و پذیری بی حرف، زندگی یعنی جنگ تو بجنگ، زندگی یعنی عشق، تو بدان عشق بورز
Heart
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط venoos
۱۸-آبان-۱۳۹۲, ۱۰:۵۳ صبح
ارسال: #7
RE: کیک باقلوا (شربتی)
اینم عکس کیک خوشمزم
[تصویر: 13839814042.jpg]

زندگی را تو بساز ، نه بدان ساز که سازند و پذیری بی حرف، زندگی یعنی جنگ تو بجنگ، زندگی یعنی عشق، تو بدان عشق بورز
Heart
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط topol ، farnoush ، lady-nazy
۱-آذر-۱۳۹۲, ۰۷:۰۷ عصر
ارسال: #8
RE: کیک باقلوا (شربتی)
من این کیکو تو مایکروفر درست کردم خیلی خشک شد ته کیکم کاملا سوخت نمیدونم چرا اینجوری شد کسی تاحالا تو مایکروفر درست کرده؟ من فرم کنووده کانکشن نداره فقط یه دکمه داره مخصوص شیرینی و کیک کسی میتونه کمکم کنه؟
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
۱-آذر-۱۳۹۲, ۰۹:۲۸ عصر
ارسال: #9
RE: کیک باقلوا (شربتی)
روغن مایع یک دوم پیمانه
تخم مرغ 6عدد
بکینگ پودر1قاشق مرباخوری
آرد300گرم
شکر1پیمانه
هل مقداری
پودرنارگیل 1پیمانه
تخم ومرغ وشکروهل روتوی ظرف میریزی باهمزن میزنی تاکرم رنگ بشه هرچی بیشتربزنی بهتره روغن مایع رواضافه میکنی هم میزنی بعد آردوبکینگ پودرروالک میکنی وهمشوبریز داخل ظرفت وهم بزن کم هم بزنی پودرنارگیل روهم اضافه کن وهم بزن داخل سینی 30/40فویل بکش باروغن چربش کن ویه کم آردکفش بپاش بعدموادتو خوب صاف کن همه جاش بذارتوی فر30دقیقه200درجه فارنهایت کیکت که پخت بذار سرد بشه توی این مدت آبیک دوم پیمانه رو با یک دوم پیمانه گلاب و یک و یک دوم پیمانه شکر و مقداری زعفران و سرقاشق چای خوری جوهرلیمو بریز توی ظرف بذار جوش بیاد وقتی جوش اومد بذار یه کم غلیظ بشه بعد که کیکت سرد شد برشش بزن شربتتو بریز روش وروش پودرنارگیل وپسته بپاش بذار یه ساعت همینجوری بمونه بعد ازیه ساعت بچینش تو ظرف تموم نوش جونتتتتتتتتتتتتتتتت
[img][تصویر: 13851429111.jpg][/img]
[img][تصویر: 13851429112.jpg][/img]
این کیک من واقعا خوش طعم بود دقیقا72 قطعه همین اندازه ای میشه که خوردنش به یک روزهم نمی کشه 3 (12)

خدایادستموبگیرembarrased:
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط topol ، یثنا ، جنیفر ، مری جوجو ، farnoush ، خگوشی ، lady-nazy ، نازیلا مهربان ، مهتاب69 ، marii ، shaparak103 ، Monir60
۳-بهمن-۱۳۹۲, ۱۱:۰۵ صبح
ارسال: #10
RE: کیک باقلوا (شربتی)
دیشب که از سر کار برگشتم خونه ، هوس کردم کیک شربتی درست کنم و از اونجایی که خیلی وقت نداشتم تصمیم گرفتم از پودر کیک آماده استفاده کنم.
پودر کیک زعفرانی سحرخیز خریدم و با 4 عدد تخم مرغ و یک لیوان شیر و 6 قاشق روغن مخلوطش کردم و گذاشتم توی کیک پز و بعد از اینکه سرد شد و برشش زدم روش شربت زعفران و گلاب ریختم و پودر پسته و نارگیل

[تصویر: 13904612641.jpg]

[تصویر: 13904612642.jpg]

به نظرم خود کیک سحرخیز یکم بافتش خشکه اما وقتی شربت رو روش ریختم نرمال شد.....در کل از طعمش راضی بودم و همه خانواده هم خوششون اومده بود. ممنون از ایده ی همه دوستان توی این تاپیک

راه های نرفته، درهای ناگشوده بسیارند .....
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط مری جوجو ، farnoush ، lady-nazy ، مهتاب69 ، shaparak103 ، yasiyari
ارسال پاسخ