|
کفش پاشنه مخفی برای داماد
|
|
۲۶-مرداد-۱۳۹۱, ۰۶:۱۲ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۶-مرداد-۱۳۹۱ ۰۶:۱۳ عصر توسط afshan.)
|
||||
|
||||
RE: کفش پاشنه مخفی برای داماد
(۲۶-مرداد-۱۳۹۱ ۰۳:۲۷ عصر)HOMA نوشته است: افشان جون راحت بود کفشاش؟ما آراد رو رفتیم شوهرم میگه کفشاش سنگینه خوشش نیومد.میگه راحت نیست.حالا من میدونم داره ناز میکنه ها.ههههههه هما جون همسر من که میگفت راحته/البته خوب چون یه کم میرن بالا اولش یه جورین.اما در کل راضی بود.مدلش هم خیلی شیکه اصلنم معلوم نیست.همسر منم به زور قبول کرد.بهشون بر میخوره ![]() (۲۶-مرداد-۱۳۹۱ ۰۵:۰۰ عصر)elm2030 نوشته است: سلام.بچه ها من عضو جدیدم.از آشنایی همتون خوشحالم. همسر منم خدای اعتماد به نفس اما من رگ خوابشو بلد بودم ![]()
|
||||
|
|
۲۶-مرداد-۱۳۹۱, ۰۶:۴۲ عصر
|
||||
|
||||
|
من شوشوم از این کفیایی ژله ای سفارش دادم واسش بیارن.اومده ولی امتحان نکرده هنوز چون از هم دوریم اونم حال اینکارو نداره..ولی ما واسه عروسیمون حتما کفششو میخریم..این اراد کجاس بچه ها؟؟
اسپم در تاپیک ها=اخطار توهین به مدیران=محرومیت از انجمن |
||||
|
۲۶-مرداد-۱۳۹۱, ۰۷:۵۷ عصر
|
||||
|
||||
| RE: کفش پاشنه مخفی برای داماد | ||||
|
|
۷-شهريور-۱۳۹۱, ۱۰:۰۸ عصر
|
||||
|
||||
|
من واسه نامزدی کفش تخت پوشیدم شوهرم هم از پاشنه های ژله ای استفاده کرد پاهاش یکم اذیت شد بچم ولی راضی بود. ترجیحم اینه که واسه عروسی بورلی هیلز بگیره خودش میگه گرونه ولی من دلم نمیاد شب عروسی پاهاش خسته بشه راضیش میکنم.
هرچقدر بعید باز تو خدای منی... |
||||
|
۸-شهريور-۱۳۹۱, ۰۱:۲۶ صبح
|
||||
|
||||
|
سلام خانوما من هم از همسرم ٣سانت بلندترم به هيمن خاطر مجبور بودم كفش بدون پاشنه بپوشم ولي حالا يه جا پيدا كرديم كه كفش هاي پاشنه مخفي با قيمة مناسب داره البته سايت هم دارن كه توش عكس كفش هارو گذاشتن و ٧ سانت قد رو بلند ميكنه البته ما خودمون اندازه گرفتيم ٨ سانت ارتفاع داشت آدرس سايتشون هم http://www.bolandghad.com هستش
|
||||
|
۹-شهريور-۱۳۹۱, ۰۹:۴۹ عصر
|
||||
|
||||
|
من هم از قدبلند خریدم امروز...منتهی نمایندگی اصلیش که میدون انقلابه.فقط سه مدل آورد و گفت همینها هست به سایز همسرم.ما هم یکیش رو که ساده بندی بود انتخاب کردیم
نگذار زخم هايت ، تو را به كسي كه نيستي تبديل كنند ... |
||||
|
۹-شهريور-۱۳۹۱, ۱۱:۳۲ عصر
|
||||
|
||||
|
بچه ها شماها چه قدر با شوهراتون اختلاف قد دارین که ازین کفشا میخرین؟
![]() ما 20 سانت ولی من هم میخام موهامو بالا جمع کنم هم کفشن پاشنش بلند باشه به نظرتون ازین کفشا بگیریم؟ روزای خوووووووووووووووب من دارم میام دارم عروس میشم یه عروس خوشمل
|
||||
|
۱۰-شهريور-۱۳۹۱, ۱۲:۰۸ صبح
|
||||
|
||||
(۸-شهريور-۱۳۹۱ ۰۱:۲۶ صبح)فلور نوشته است: سلام خانوما من هم از همسرم ٣سانت بلندترم به هيمن خاطر مجبور بودم كفش بدون پاشنه بپوشم ولي حالا يه جا پيدا كرديم كه كفش هاي پاشنه مخفي با قيمة مناسب داره البته سايت هم دارن كه توش عكس كفش هارو گذاشتن و ٧ سانت قد رو بلند ميكنه البته ما خودمون اندازه گرفتيم ٨ سانت ارتفاع داشت آدرس سايتشون هم http://www.bolandghad.com هستش ![]() ![]() هی با اسمهای مختلف تبلیغ میکنه اکی ! عزیز دلم فهمیدیم قد بلندها وای دلم ![]() ![]() وای ![]() ![]() ![]()
اگه نوعروس بزاره در حال نوشتن پایان نامه خدا جون کمکم کن
|
||||
|
|
۱۰-شهريور-۱۳۹۱, ۱۲:۲۵ صبح
|
||||
|
||||
|
من واسه شوشو از این پدای افزایش قد سفارش دادم.اوردن ولی تا حالا امتحان نکرده..........
اسپم در تاپیک ها=اخطار توهین به مدیران=محرومیت از انجمن |
||||
|
۱۰-شهريور-۱۳۹۱, ۱۲:۲۸ صبح
|
||||
|
||||
|
داستان این پاشنه مخفی چیه ؟!؟!؟!؟
![]() منو و همسری هم اختلاف قدمون خیلی کمه ... منم دوس دارم موهامو فرهی یا خیلی شلوغ درست کنم می ترسم ی طوری بشه بگید این پاشنه و اینا چیه!؟! شاید ب دردمون خورد
پروردگــــــــــارا داده هایــــتـــــــــ رو شُکــــــر ک نعمت است نداده هایــــتــــــــ رو شُکــــــر ک حکمت است + خدایــــــــــا مامانم زودتر خوب شه + خدایــــــــا همه مریضارو شفا بده |
||||
|
|
|

چوق: 

.gif)