|
کادوهای جالب و سورپرایز کننده
|
|
۶-دي-۱۳۹۰, ۰۶:۰۷ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۹-دي-۱۳۹۰ ۰۲:۳۶ صبح توسط bita12.)
|
||||
|
||||
|
کادوهای جالب و سورپرایز کننده
از اونجایی که دنبال یه چیزی هستم که چاشنی کادو برای تولد همسری باشه رفتم چند جا گشتم تو نت یه چیزای جالبی دیدم که براتون میذارم
سوم شهریور بی صبرانه منتظرت هستم... زودتر بیا مطمئنم اون روز بهترین روز میشه برام... خدایا شکرت ![]() دعا کنین برام همه چی عالی بششششششششه 94 روز دیگه...... دوست جونا همسرم طلاسازه .. هرکی میتونه عکس مدلش رو نشون بده .... یا از ژورنال همسری انتخاب کنه... یا اگه بدل داشته باشین عین همون رو براتون میتونه بسازه |
||||
|
|
۶-دي-۱۳۹۰, ۰۶:۱۰ عصر
|
||||
|
||||
|
RE: کادوهای جالب و سورپرایز کننده
ممنون گلم
92.3.1 اسپم در تاپیک ها=اخطار توهین به مدیران=محرومیت از انجمن انجمن هاي نوعروس/در رابطه با انجمن/آموزش و قوانين استفاده از نوعروس/قوانین مربوط به اسپم |
||||
|
۶-دي-۱۳۹۰, ۰۶:۱۱ عصر
|
||||
|
||||
|
سلام دوستان من بعد از کلی تلاش موفق شدم پست بزارم پس کو این عکسها بیتا جون .
|
||||
|
|
۶-دي-۱۳۹۰, ۰۶:۱۲ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۲-دي-۱۳۹۰ ۰۶:۱۴ عصر توسط bita12.)
|
||||
|
||||
|
یه دونه لوبیای سحر آمیز قیمت 3500 تومن که وقتی می کاریمش تو خاک بعد از 7 روز رشد می کنه میاد بیرون بعد روی لوبیا این کلمه به فارسی حک شده: فقط تو
یعنی به نظرتون واقعیه؟ اینم عکساش: [img] [img] [img] (۶-دي-۱۳۹۰ ۰۶:۱۱ عصر)ملیسا نوشته است: سلام دوستان من بعد از کلی تلاش موفق شدم پست بزارم پس کو این عکسها بیتا جون . سلام ملیسا جون چقدر خوشحالم این جایی... خداروشکر مشکلت حل شد.. همون ایمیل بود دیگه آره؟ رو عکسا کلیک کنین بزرگ میشن سوم شهریور بی صبرانه منتظرت هستم... زودتر بیا مطمئنم اون روز بهترین روز میشه برام... خدایا شکرت ![]() دعا کنین برام همه چی عالی بششششششششه 94 روز دیگه...... دوست جونا همسرم طلاسازه .. هرکی میتونه عکس مدلش رو نشون بده .... یا از ژورنال همسری انتخاب کنه... یا اگه بدل داشته باشین عین همون رو براتون میتونه بسازه |
||||
|
|
۶-دي-۱۳۹۰, ۰۶:۳۳ عصر
|
||||
|
||||
|
پارسال ازين لوبيا سحرآميزا گرفتم خيلي بامزه است.فقط چند روز طول ميكشه تا در بياد و خييييييلي بايد مواظب باشي نگنده!
من 500خريدم معذرت خواهی، همیشه به این معنی نیست که تو اشتباه کردی، بلکه گاهی اوقات یعنی این که: اون رابطه بیشتر از غرورت میارزه… |
||||
|
|
۶-دي-۱۳۹۰, ۰۷:۲۷ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۶-دي-۱۳۹۰ ۰۷:۲۹ عصر توسط bita12.)
|
||||
|
||||
|
انیسه جون جدی روش نوشته شده فقط تو؟ از کجا خریدی 500 تومن؟
اینم لیوان جادویی که میدونم همتون میدونین چه جوریه... نوشیدنی داغ بریزیم توش عکسش معلوم میشه.. قیمتش هم 10 هزار تومنه عکس دلخواه رو هم براتون چاپ می کنن [img] سوم شهریور بی صبرانه منتظرت هستم... زودتر بیا مطمئنم اون روز بهترین روز میشه برام... خدایا شکرت ![]() دعا کنین برام همه چی عالی بششششششششه 94 روز دیگه...... دوست جونا همسرم طلاسازه .. هرکی میتونه عکس مدلش رو نشون بده .... یا از ژورنال همسری انتخاب کنه... یا اگه بدل داشته باشین عین همون رو براتون میتونه بسازه |
||||
|
|
۶-دي-۱۳۹۰, ۰۷:۵۶ عصر
|
||||
|
||||
|
بیتا جون مرسی از این ایده هات
|
||||
|
|
۷-دي-۱۳۹۰, ۱۲:۴۲ عصر
|
||||
|
||||
|
از مترو خريدم
![]() مال من روش نوشته بود i love you معذرت خواهی، همیشه به این معنی نیست که تو اشتباه کردی، بلکه گاهی اوقات یعنی این که: اون رابطه بیشتر از غرورت میارزه… |
||||
|
۱۹-دي-۱۳۹۰, ۰۲:۳۵ صبح
|
||||
|
||||
|
اینم تازه دیدم ببینین تو تبلیغش چی نوشته بود:
بالا رفتن حرارت بدن به هنگام دیدار کسانی که دوستشان دارید امری علمی ثابت شده است با در دست گرفتن این دماسنج زیبا در دستانتان مایع درون آن برحسب حرارت دستانتان شروع به حرکت خواهد کرد و و با ورود به دریچه قلب بالایی هرچه آن را پرتر کند شما از آزمون عشق سربلند تر بیرون آمده اید ![]() ![]() قیمتش 8500 هستش کسی تاحالا خریده؟ |
||||
|
|
۱۹-دي-۱۳۹۰, ۰۳:۱۱ صبح
|
||||
|
||||
|
از کجا میتونیم بخریم؟؟؟ هم اینو هم اون لیوانو؟؟؟؟
همه بهم میگن شبیه خرم سلطانم. ![]() ************************** اسپم در تاپیک ها=اخطار توهین به مدیران=محرومیت از انجمن گذاشتن هرگونه سوال بی ربط پست تعریف و تشکر احوال پرسی و خبر گرفتن ,درد دل کردن و تعریف کردن در تاپیکها .... کاملا ممنوع است. |
||||
|
|

چوق: 

![[تصویر: 33b4505f891.jpg]](http://up.behtarin.com/uploads/33b4505f891.jpg)
![[تصویر: 33b4505f892.jpg]](http://up.behtarin.com/uploads/33b4505f892.jpg)