|
چینی زرین ایران
|
|
۳۰-بهمن-۱۳۹۰, ۰۳:۲۰ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱-اسفند-۱۳۹۰ ۰۲:۱۹ صبح توسط tarane_dream.)
|
||||
|
||||
|
RE: چینی زرین ایران
من می خواستم چینی نوری تاکه ژاپنی بخرم از نظر بودجه هم هیچ محدودیتی نداشتم، از زرین خیلی خوشم اومد و طرح وگاس رو خریدم. تو همین وب سایت نوعروس چینی زرین رو پیدا کردم اصلا هم کاری به ارزون بودنش نداشتم. الان هم خیلی راضیم چون همه از انتخابم تعریف میکنن.
![]() ![]() چینی زرین به خیلی از کشورا صادر میشه، به نظرم اگه یه چیزی ایرانی باشه هیچ اشکالی نداره، به شرطی که با کیفیت باشه تازه آدم افتخار هم میکنه. همین چینی کاراجا که الان تو ماهواره تبلیغ میشه و قیمتش هم حدود ۷۰۰ هزار تومانه هم ماله چینی زرین هستش ( خود نمایندگیش هم اعتراف میکرد ) من که با افتخار چینی یا هر محصول خوب که تو ایران تولید بشه رو استفاده میکنم. تازه مادر شوهرمم بعد از اینکه چینی همو دید رفت از ونک برا خواهرشوهرم که کانادا هستش چینی زرین گرفت. ![]()
راهیست راه عشق که هیچش کناره نیست آنجا جز آنکه جان بسپارند چاره نیست |
||||
|
|
۳۰-بهمن-۱۳۹۰, ۰۸:۰۸ عصر
|
||||
|
||||
|
زیبا جون عکسشو بزار از کجای اصفهان خریدی..؟من اصفهان هستم و هیچی پسندم نمیشه....نمیدونم صبر کنم تا بعد از عید یا قبل عید بخرم؟
همان غاري كه از وارد شدن به آن واهمه داريد، مي تواند سرچشمه هاي آن گنجي باشد كه به دنبالش مي گشته ايد... |
||||
|
۱-اسفند-۱۳۹۰, ۰۸:۳۶ صبح
|
||||
|
||||
(۳۰-بهمن-۱۳۹۰ ۰۳:۲۰ عصر)tarane_dream نوشته است: من می خواستم چینی نوری تاکه ژاپنی بخرم از نظر بودجه هم هیچ محدودیتی نداشتم، از زرین خیلی خوشم اومد و طرح وگاس رو خریدم. تو همین وب سایت نوعروس چینی زرین رو پیدا کردم اصلا هم کاری به ارزون بودنش نداشتم. الان هم خیلی راضیم چون همه از انتخابم تعریف میکنن.ميشه عكسش رو بذاري؟ |
||||
|
۱-اسفند-۱۳۹۰, ۰۹:۰۴ صبح
|
||||
|
||||
(۳۰-بهمن-۱۳۹۰ ۰۸:۰۸ عصر)noonoor chi نوشته است: زیبا جون عکسشو بزار از کجای اصفهان خریدی..؟من اصفهان هستم و هیچی پسندم نمیشه....نمیدونم صبر کنم تا بعد از عید یا قبل عید بخرم؟ عزیزم صبر کن هنوز نیاوردمشون خونه اخه بدون وسیله رفته بودیم فردا شاید بیارمشون عکسشو واست میزارم اخر کوچه یخچال یه کوچه ای هست میخوره بحافظ اونجا از نمایندگی چینی زرین ولی این که من برداشتم زرین نبود گفت ماله ژاپن ولی دوسش دارم خیلی ساده و شیکه
خوشحال و شاد و خندونم قدر دنیا را میدانم
|
||||
|
|
۱-اسفند-۱۳۹۰, ۰۹:۰۹ صبح
|
||||
|
||||
|
بچه ها صفحه اول همین تاپیک لینک سایت چینی زرین هست . همونجا می تونین محصولاتشو ببینین و یا حتی فایل پی دی اف کاتالوگش رو دانلود کنید
شروع رژیم : 92/2/8 وزن فعلی : 64 وزن ایده آل: 58 من موفق میشم
|
||||
|
۱-اسفند-۱۳۹۰, ۱۱:۰۶ صبح
|
||||
|
||||
(۱-اسفند-۱۳۹۰ ۰۸:۳۶ صبح)elnaz704 نوشته است:(۳۰-بهمن-۱۳۹۰ ۰۳:۲۰ عصر)tarane_dream نوشته است: من می خواستم چینی نوری تاکه ژاپنی بخرم از نظر بودجه هم هیچ محدودیتی نداشتم، از زرین خیلی خوشم اومد و طرح وگاس رو خریدم. تو همین وب سایت نوعروس چینی زرین رو پیدا کردم اصلا هم کاری به ارزون بودنش نداشتم. الان هم خیلی راضیم چون همه از انتخابم تعریف میکنن.ميشه عكسش رو بذاري؟ الناز جون عکس سرویسامو تو صفحه اول همین تاپیک زدم عزیزم ![]() http://www.nowaroos.com/Thread-چینی-زرین-ایران--883 راهیست راه عشق که هیچش کناره نیست آنجا جز آنکه جان بسپارند چاره نیست |
||||
|
۱-اسفند-۱۳۹۰, ۱۱:۰۹ صبح
|
||||
|
||||
|
بچه ها کسی از قیمت های چینی تقدیس خبر داره؟ به نظرم مدلاش خیلی متنوع تره . تاحالا سایت چینی تقدیسو ندیده بودم.
اگه کسی میدونه قیمتاش تو چه رنجی هست بگه ممنون میشم.
هیچکس را در زندگیتان ملامت نکنید.... آدمهای خوب برایتان شادی می آورند .... آدمهای بد ، تجربه بدترین ها ، درس عبرت میشوند ، بهترین ها ، خاطره |
||||
|
۱-اسفند-۱۳۹۰, ۱۰:۱۸ عصر
|
||||
|
||||
(۲۹-بهمن-۱۳۹۰ ۰۳:۱۷ عصر)noonoor chi نوشته است:(۲۹-بهمن-۱۳۹۰ ۰۴:۴۵ صبح)نازگل نوشته است:(۲۹-بهمن-۱۳۹۰ ۰۳:۴۸ صبح)noonoor chi نوشته است:(۲۹-بهمن-۱۳۹۰ ۰۳:۴۴ صبح)نازگل نوشته است: سلام عروس خانوومای خوشگل من عضو تازه واردم در حال خرید جهیزیمم ، راستش حینی مهموونموخریدم ،همه میگن دمدستی تو ارکوپال بگیر سبک و راحته اما خودم عاشق مدلهای زرین شدم به نظرتون چیکار کنم؟ سلام عزیزم، داشتم توی پستا می چرخیدم این پستتو دیدم حس کردم وظیفه دارم یه چیزیو بگم! ![]() ببن من میکروبیولوژی خوندم، الانم توی آزمایشگاه کار می کنم، ظرفای اوپال توی ترکیب شیمیایی شون اکسید بور دارن که برای آدم خیلی ضرر داره. به نظر من اینکه آدم یه کوچولو بیشتر خسته بشه خیلی بهتر از اینه که سلامتی بچه هاشو ازشون بگیره! ![]() فکر کنم غریزه مادرانه اته که نمیذاره اوپال بخری! ![]()
|
||||
|
|
۱-اسفند-۱۳۹۰, ۱۰:۳۹ عصر
|
||||
|
||||
|
خیلی خوبه من که خیلی راضیم
|
||||
|
۲-اسفند-۱۳۹۰, ۱۱:۱۸ عصر
|
||||
|
||||
|
این چینی های من
خوشلن؟ بچه ها مرده گفت ژاپنی الان پشتو خوندم زده چین ولی برام مهم نیست 18 نفره 550 خریدم خوشحال و شاد و خندونم قدر دنیا را میدانم
|
||||
|
|
|

چوق: