|
چجوری از همسر محترم پول بگیریم؟
|
|
۳-بهمن-۱۳۹۰, ۰۳:۳۴ عصر
|
||||
|
||||
|
RE: پول تو جیبی خانوما
عزیزم رو شدن نمیخواد که.... من به دوست پسرم خیلی راحت میگم بریم واسم مثلا کیف بخریم. کفش بخریم.
همه بهم میگن شبیه خرم سلطانم. ![]() ***** به زودی قوانین مربوط به اسپم=اخطار در سایت اجرا خواهد شد. اجرا از 92/3/1 اسپم در تاپیک ها=اخطار توهین به مدیران=محرومیت از انجمن برای اطلاع از قوانین به این قسمت مراجعه فرمایید انجمن هاي نوعروس/در رابطه با انجمن/آموزش و قوانين استفاده از نوعروس/قوانین مربوط به اسپم |
||||
|
|
۳-بهمن-۱۳۹۰, ۰۹:۰۵ عصر
|
||||
|
||||
|
واقعا سمیرا؟چه خوب...
به سلامتی اونی که نگفت با بقیه فرق داره!!!!! ثابت کرد ... |
||||
|
۳-بهمن-۱۳۹۰, ۰۹:۰۷ عصر
|
||||
|
||||
(۳-بهمن-۱۳۹۰ ۰۳:۳۴ عصر)samira- s.m نوشته است: عزیزم رو شدن نمیخواد که.... من به دوست پسرم خیلی راحت میگم بریم واسم مثلا کیف بخریم. کفش بخریم. جدا سمیرااااااااااا؟ چه جالب! با آرزوی بهترینها |
||||
|
۳-بهمن-۱۳۹۰, ۰۹:۰۹ عصر
|
||||
|
||||
|
حالا منم با دوست پسرم میرم بیرون هی میگه چی لازم داری منم میگم هیچی عزیزم اونم جو زده میشی یه عالمه چیز میخره واسم.اینم سیاست منه دیگه...
چــه دمــدمــے مـزاج شـده احـساســم |
||||
|
|
۳-بهمن-۱۳۹۰, ۰۹:۱۶ عصر
|
||||
|
||||
|
ایول نیکناز...
به سلامتی اونی که نگفت با بقیه فرق داره!!!!! ثابت کرد ... |
||||
|
|
۳-بهمن-۱۳۹۰, ۱۱:۳۹ عصر
|
||||
|
||||
|
چه خوب.حالا اگه همسری ما جو گیر نشد چی کار کنم؟
|
||||
|
|
۵-بهمن-۱۳۹۰, ۰۱:۵۰ عصر
|
||||
|
||||
|
اي بابا نامزد من كه تشكر هم ميكنه و به هيچ وجه جوگير نميشه هههه
واقعيتش اون كل حقوقش رو ميده براي وام اگه پول دستش باشه منو ميبره بازار و بزور ميخواد برام خريد كنه اگه نداشته باشه كه اصلاً بازار بي بازار
اگه اين زندگي باشه من از مردن هراسم نيست يه حسي دارم اين روزا شايد مردم حواسم نيست!!! |
||||
|
|
۲۷-فروردين-۱۳۹۱, ۱۱:۲۸ صبح
|
||||
|
||||
|
چجوری از همسر محترم پول بگیریم؟
برای اینکه بتونیم خیلی محترمانه و جوری که غرورمون خورد نشه از همسری پول بگیریم باید چه کنیم؟
بی تو اما عشق بی معناست ، می دانی؟ دستهایم تا ابد تنهاست ، می دانی؟ آسمانت را مگیر از من ، که بعد از تو زیستن یک لحظه هم ، بی جاست ، می دانی؟ |
||||
|
|
۲۷-فروردين-۱۳۹۱, ۱۱:۳۰ صبح
|
||||
|
||||
|
RE: چجوری از همسر محترم پول بگیریم؟
ببین این تخصصیه
اول باید بوسش کنی بعد قربون صدقش بری بعد بگی عزیزم پول بده احتیاج دارم به همین سادگی ههه
|
||||
|
|
۲۷-فروردين-۱۳۹۱, ۱۱:۳۱ صبح
|
||||
|
||||
|
RE: چجوری از همسر محترم پول بگیریم؟
وااااااااااااااا يعني چي
قربون صدقه چيه خيلي جدي ميگم پول بده اونم ميده عجب بغض غريبي مرا نشانه گرفته .... كه بي بهانه برايت ، دلم بهانه گرفته ...
|
||||
|
|
|

چوق: