|
پیشنهاد اهنگ برای ورود عروس
|
|
۱۷-مهر-۱۳۹۰, ۰۹:۴۲ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۷-مهر-۱۳۹۰ ۰۹:۴۳ صبح توسط زرین جوزن.)
|
||||
|
||||
|
پیشنهاد اهنگ برای ورود عروس
من دنبال اهنگ ورود عروس میگردم دوستای من اگه اهنگ خوب دارین لطفا بذارین تا همه استفاده کنن یا لا اقل اسم خواننده رو با اسم اهنگ بذارین تا از اینترنت دانلود کنیم ممنون
![]()
عشق بر تدبير خندد زان که در صحراي عقل / هرچه تدبير است جز بازيچه ي تقدير نيست |
||||
|
۱۷-مهر-۱۳۹۰, ۰۹:۴۶ صبح
|
||||
|
||||
|
RE: پیشنهاد اهنگ برای ورود عروس
زرین جون آهنگ عروس و دوماد اومدن شیرین و فرهاد اومدن از عارف خیلی قشنگ و رمانتیک. لینکشو بچهها توی آهنگها گذاشته بودند.
|
||||
|
|
۱۷-مهر-۱۳۹۰, ۱۰:۰۵ صبح
|
||||
|
||||
|
ماهک عزیز خیلی ممنون حتما دانلود می کنم اما اگه اهنگ اذری باشه محشر می شه
عشق بر تدبير خندد زان که در صحراي عقل / هرچه تدبير است جز بازيچه ي تقدير نيست |
||||
|
۱۷-مهر-۱۳۹۰, ۱۱:۴۶ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۷-مهر-۱۳۹۰ ۱۱:۴۷ صبح توسط p-bride.)
|
||||
|
||||
|
من با ماهک موافقم...بچه ها توی همین سایت گذاشتن آهنگشو...خیلی ابهت داره...خییییییییییییییییییییلی ....
منم همین اهنگ را انتخاب کردم برای ورود خودمون... همه یهو با اهنگه جوگیر میشن محو عروس داماد میشن...آهنگ ورود خواهرمم همین بود...همه اشک تو چشممشون جمعععععع شد.... |
||||
|
۱۷-مهر-۱۳۹۰, ۰۱:۴۶ عصر
|
||||
|
||||
|
وااااااااااااااای دختر محشر کردی........... دست گلت درد نکنه راهتمون کردی.................
دوست داشتن از عشق برتر است.... |
||||
|
۱۷-مهر-۱۳۹۰, ۰۲:۱۵ عصر
|
||||
|
||||
|
قابل نداشت خانومی . بوس
....................................................................................................... درسته واژه شما محترمه ولی < تو > شدن لیاقت می خواد
|
||||
|
۱۷-مهر-۱۳۹۰, ۰۴:۰۰ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۷-مهر-۱۳۹۰ ۰۴:۰۱ عصر توسط samira_kozet.)
|
||||
|
||||
|
سلام مرسی از آهنگای توپی که گذاشتی یه خواهش یک آهنگ خوشمل واسه حنابندون ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟
یا چند تا آهنگ توپ واس تو ماشین هرچی گرفتم آهنگ بیشتر انریکه است میخام غیر اونم باشه فارسی باشه بهتره شخصیت من چیزی است که من هستم اما برخوردم بستگی دارد به اینکه "تو" که هستی شخصیت مرا با برخوردم اشتباه نگیر |
||||
|
۱۷-مهر-۱۳۹۰, ۰۴:۰۵ عصر
|
||||
|
||||
|
وای بهار جونم دستت درد نکنه، خیلی خیلی مرسی. من همیشه دنبال این آهنگا بودم. خیییییللییییییییییی دوستت دارمممممممممممممممممم.
![]() ![]()
11 تیر عروس شدم... یه عروس ناز خدایا شکرت برای همه ی مهربونیات و این عشق آسمونی که تو دل من و فرشادم گذاشتی... |
||||
|
۱۷-مهر-۱۳۹۰, ۰۵:۰۳ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۷-مهر-۱۳۹۰ ۰۵:۱۱ عصر توسط bahar.)
|
||||
|
||||
|
قابلی نداشت بچه ها . چون منم مشکلم همین بود گفتم بذارم براتون
(۱۷-مهر-۱۳۹۰ ۰۴:۰۰ عصر)samira_kozet نوشته است: سلام مرسی از آهنگای توپی که گذاشتی یه خواهش یک آهنگ خوشمل واسه حنابندون ندارید؟؟؟؟؟؟؟؟ سمیرا جون برو تو قسمت آهنگ های مورد علاقه ی شما چند تا دیگه هم گذاشتم واسه تو ماشین خوبه ....................................................................................................... درسته واژه شما محترمه ولی < تو > شدن لیاقت می خواد
|
||||
|
|
۱۷-مهر-۱۳۹۰, ۰۶:۲۲ عصر
|
||||
|
||||
|
ناهید گلم اهنگات بی نظیرند اکثرشو دانلود کردم مرسی