پیتزا قیفی

۲۴-خرداد-۱۳۹۱, ۰۵:۵۶ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۴-خرداد-۱۳۹۱ ۰۵:۵۸ عصر توسط bita12.)
ارسال: #1
   
پیتزا قیفی
مواد لازم برای خمیر :

آرد ۵۰۰ گرم

خمیر مایه یک قاشق غذا خوری سر پر

آب ولرم نصف استکان

شکر یک قاشق غذا خوری

تخم مرغ یک عدد کامل ویک سفیده تخم مرغ

شیر ۱۲۵ سی سی ویا نصف لیوان

روغن مایع ۱۲۵ سی سی ویا نصف لیوان

نمک یک قاشق چای خوری


طرز تهیه :

مایه خمیر و شکر را خوب مخلوط می کنیم وبعد با آب ولرم مخلوط می کنیم وروی اون را می پو شانیم وبه مدت ده دقیقه در جایی نسبتا گرم قرار می دهیم.تا حجم آن دوبرابر شود .اگه حجم دو برابر نشد علامت اینه که یا مخمر فاسد شده ویا اینکه حرارت اب مناسب نبوده است .

آرد ونمک را مخلوط کرده وتخم مرغ وشیر وروغن وهمینطور مایه خمیر فعال شده را به آن اضافه کرده وخوب مخلوط می کنیم تا یک دست شود وبعد به مدت ۵ دقیقه خوب ورز می دهیم .

روی خمیر را با با سلفون می پوشانیم .ودر جای نسبتا گرم می گذاریم تا ور بیاید .(حدودا یک ساعت طول می کشد ویک نکته مهم دیگر این است خمیر باید در ظرف بزرگ گذاشته بشه تا جا برای افزایش حجم داشته باشه )بعد از ور اومدن حدودا حجم خمیر دوبرابر می شه .



مواد لازم برای مواد پیتزا مرغ و قارچ :
سینه ی مرغ 1 عدد
قارچ 300 گرم ( بسته به میل هر شخص )
فلفل دلمه 1 عدد
پیاز 1 عدد
رب گوجه نصف قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازه ی لازم
پودر سیر و آویشن مقداری
پنیر پیتزا به دلخواه

یه مقدار از خمیر رو برداشته و به شکل نوار های بلند در آورده و دور قیف فلزی میپیچیم . روشو زرده ی تخم مرغ زده و کنجد میپاشیم و تو فر قرار میدیم تا بپزه .


در طبقه وسط فر وبا حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت حدود نیم ساعت قرار می دهیم تا روی خمیر طلایی شود .


[تصویر: b5713d02031.jpg]
البته اکثرا شکل اصلیش بعد از پخت حفظ میشه ولی خوب گاهی هم پیش میاد که اینطور صاف میشه ، ولی بازم خوشگله

[تصویر: b5713d02032.jpg]
این قیف ها رو هم میشه با مواد پیراشکی و پنیر پر کرد و دو دقیقه تو ماکروویو قرار داد تا پنیر آب بشه و هم میشه با سالاد الویه پر بشه که برای جشن تولد ها خیلی مناسب و شیکه .
[تصویر: b5713d02033.jpg]

منبع: وبلاگ تینا جون
[تصویر: 23ed1bef5c11.jpg]
نقل قول
 سپاس شده توسط mahdis22 ، vioonavi ، عسل بانو. ، narcissus88 ، نفسم ، ziba66 ، مهسا ، zohi ، sahar_f ، lopasali ، Khanom Tala ، negar65 ، *آوا* ، روناک بیزمارک ، bily ، gstfire ، shrb ، asal khano0m ، دریا73 ، pink lady ، roya 67 ، venoos ، نیازز ، lo-iii Jlc ، یاسمین گلی
۲۵-خرداد-۱۳۹۱, ۰۷:۲۵ صبح
ارسال: #2
RE: پیتزا قیفی
بجای قیف فلزی چی استفاده کنیم بیتا

Big Grin خوشحال و شاد و خندونم قدر دنیا را میدانم
نقل قول
 سپاس شده توسط asal khano0m
۴-شهريور-۱۳۹۱, ۰۹:۳۸ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۴-شهريور-۱۳۹۱ ۰۹:۴۶ عصر توسط jojo gogoli.)
ارسال: #3
پیتزا قیفی
پیتزا قیفی :
.........................


مواد لازم

سینه مرغ 100 گرم
قارچ 30 گرم
فلفل‌دلمه‌ای 20 گرم
پنیرپیتزا 70 گرم
خمیر پیتزا قیفی یک عدد
پیاز 20 گرم
روغن 20 گرم
عصاره مرغ نصف قرص
زیتون بدون هسته یک عدد

طرز تهیه

پیاز را داخل تابه در روغن سرخ کرده، سپس به آن سینه مرغ خرد شده را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم، پس از آن فلفل‌دلمه‌ای و قارچ را اضافه و روی آن عصاره مرغ می‌ریزیم و می‌گذاریم که مواد خوب تفت بخورد، بعد از آن که آب مواد تمام شد روی آن پنیرپیتزا می‌ریزیم.
یک دقیقه که به همراه بقیه مواد تفت خورد، داخل خمیر قیفی می‌ریزیم و روی آن را با فلفل‌دلمه‌ای و زیتون چهار قاچ شده تزئین می‌کنیم و داخل مایکروفر یا فر با حرارت 160 درجه سانتی‌گراد یا 330 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه قرار می‌دهیم
.........................................................................

نکته :

خمیر پیتزا قیفی
..................

اگر خمیر پیتزا قیفی در دسترس نبود ، می توان خود در خانه آنرا آماده ساخت ..

مواد لازمــــــــــ

ارد 3لیوان
تخم مرغ 2عدد
شیر خشک 3ق غذاخوری
بکینگ پودر1ق
خمیر ترش 1ق
کره 50گرم
اب 2/1لیوان

همه را با هم مخلوط کرده وبه مدت 5/1ساعت استراحت میدهیم
وبعداً با وردنه پهن کرده بهصورت اوریب دور قالب میپیچیم ودر فر میگذاریم واقعا خمیر خوبی است ارزش امتحان کردن را دارد بسیار خوشمزست .



[تصویر: 13459184301.jpg]
[تصویر: 13459184302.jpg]
[تصویر: 13459184303.jpg]
[تصویر: 13459185601.jpg]

زنانه عاشق شو ...

مردانه از عشقت محافظت کن ...

و کودکانه سالهای سال عشقت را تازه نگهدار ...Heart
نقل قول
 سپاس شده توسط sana jigili ، rezghul ، ترنج ، lo-iii Jlc ، نیازز
۵-شهريور-۱۳۹۱, ۰۴:۳۴ عصر
ارسال: #4
     
پیتزا قیفی
چون تکراری بود من دستورو ویرایش کردم و برداشتم
دقت نکرده بودم
ببخشید
عکسشو گذاشتم بمونه
[تصویر: 633968282797812500.jpg]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط jojo gogoli ، *آوا* ، pink lady ، lo-iii Jlc ، نیازز
۵-شهريور-۱۳۹۱, ۰۴:۵۰ عصر
ارسال: #5
     
Heart  پیتزا قیفی
مواد اولیه :

مواد لازم برای پنج تا شش نفر

شیر ولرم نصف پیمانه

آب ولرم نصف پیمانه

روغن مایع سه قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ یک عدد

آرد 500 گرم

شکر دو قاشق چایخوری

نمک یک قاشق چایخوری

مایه خمیر فوری هفت گرم



مواد رویه

تخم‌مرغ یک عدد

شیر یک قاشق سوپخوری

کنجد به میزان لازم



مواد داخل نان



گوشت چرخ کرده 200 گرم

فلفل دلمه‌ای خرد شده یک عدد

قارچ اسلایس شده 100 گرم

نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم

پیازداغ دو قاشق غذاخوری

زردچوبه به میزان لازم

پنیر پیتزا به میزان لازم

کنسرو ذرت 50 گرم





طرز تهیه



آب ولرم و شیر را به همراه روغن مایع، شکر و نمک در یک کاسه مخلوط می‌کنیم. دو پیمانه از آرد را افزوده و با قاشق مخلوط می‌کنیم. تخم‌مرغ را جداگانه در یک کاسه با چنگال زده و بعد روی مواد می‌ریزیم و با قاشق مخلوط می‌کنیم. مایه خمیر را نیز به مخلوط افزوده 10 دقیقه در همان محیط استراحت می‌دهیم. سپس بقیه آرد را کم‌کم اضافه کرده تا به خورد خمیر برود. خمیر جمع شده را روی سطح کار ورز می‌دهیم تا صاف و یکدست شود. اگر به میز چسبید کمی آرد می‌پاشیم. سپس از خمیر چانه‌های توپی جدا کرده و کنار گذاشته و پنج دقیقه به آنها استراحت می‌دهیم. بعد از استراحت، چانه‌ها را یکی یکی مثل مداد لوله‌ای درست کرده و روی قیف‌های استیل می‌پیچانیم. روی سینی فر کاغذ روغنی قرار داده و روی آن قیف‌ها را می‌چینیم و مجددا روی آنها را با دستمال پوشانده و 30 دقیقه استراحت می‌دهیم بعد روی قیف‌ها را با برس از مخلوط شیر و تخم‌مرغ می‌مالیم و بعد کمی کنجد می‌پاشیم و در فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد به مدت 30-25 قرار می‌دهیم. بعد از پخت از فر خارج کرده می‌گذاریم تا کاملا خنک شوند سپس از قیف‌ها خارج می‌کنیم و از مواد پیتزا یا هر مواد دیگر که بخواهیم داخل آنها می‌ریزیم و دوباره پنج دقیقه در فر می‌گذاریم.



طرز تهیه مواد داخل نان

برای مواد داخل گوشت چرخ کرده را با پیازداغ، زردچوبه، نمک و فلفل خوب تفت می‌دهیم سپس قارچ و فلفل دلمه‌ای را اضافه کرده و تفت می‌دهیم مقداری آویشن افزوده و حرارت را خاموش می‌کنیم. در پایان پنیر پیتزا و کنسرو ذرت را ریخته و هم می‌زنیم. داخل نان‌های آماده شده را از این مواد پر می‌کنیم و روی آنها پنیر پیتزا پاشیده و در سینی قرار می‌دهیم و به مدت پنج دقیقه در فر می‌گذاریم.

[تصویر: 13459871791.png]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
نقل قول
 سپاس شده توسط jojo gogoli ، ساغر ، وفا ، *آوا* ، lo-iii Jlc ، نیازز
۲۹-دي-۱۳۹۱, ۰۲:۳۲ عصر
ارسال: #6
RE: پیتزا قیفی
اینم پیتزا قیفی
البته قیف من بزرگ بود پیتزاهاش پر و پیمون شد
[تصویر: 13585066711.jpg]
نقل قول
 سپاس شده توسط yarauf ، sd3 ، *آوا* ، pink lady ، lo-iii Jlc ، نیازز ، sevda 66 ، nazi naz kon
۱۶-بهمن-۱۳۹۱, ۰۳:۵۰ صبح
ارسال: #7
RE: پیتزا قیفی
میشه بجای اینکه خمیرو خودمون درس کنیم از خمیر نونوایی استفاده کنیم؟
اگه آره لطفا بگین خمیر چه نونی مناسبه؟!
سپاس
نقل قول
۱۶-بهمن-۱۳۹۱, ۰۳:۵۸ صبح
ارسال: #8
     
RE: پیتزا قیفی
بیتا جان تو ماکروفر هم میشه این قیف مقوایی رو بزارم نمی سوزه

اسباب کشی کردم تا یه مدتی نت ندارم
New1
نقل قول
۱-خرداد-۱۳۹۲, ۰۷:۴۳ عصر
ارسال: #9
RE: پیتزا قیفی
این مقدار خمیر چندتا قیف میشه؟

امام علی – علیه السلام – می فرمایند :" با یقین به همه چیز می توان رسید." Heart
نقل قول
۱-خرداد-۱۳۹۲, ۰۷:۵۸ عصر
ارسال: #10
   
RE: پیتزا قیفی
فاطیما جون نه .. از خمیر نون نمیشه استفاده کرد
چون سفت میشه ...

سمیه جون تو ماکروفر به خاطر اینکه اون رطوبت کافی مثه فر وجود نداره خمیرت خشک میشه

ترانه جون دقیقا نمیدونم چندتا درست میشه ولی دیگه فک کنم متوسط باید 20-30 تا درست بشه

و سوال دیگه ات که تو خصوصی پرسیده بودی

اگه بخوای از شب قبلش درست کنی مزه ی خمیرت فرق می کنه و ترش میشه
نقل قول
 سپاس شده توسط taraneh nemati ، asal khano0m ، yarauf
ارسال پاسخ



ارسال پاسخ صفحه قبل صفحه بعد