شهر خود را انتخاب کنید

در صورتی که شهر شما جزو این دسته ها نیست شهر تهران را انتخاب نمایید


    
    سفر و ماه عسلسفر و ماه عسل
  • مگا منو
  • جهيزيهجهيزيه
  • مگا منو
  • سفره عقدسفره عقد
  • مگا منو
  • زیبایی و سلامتیزیبایی و سلامتی
  • مگا منو
  • تشريفاتتشريفات
  • مگا منو
  • تالار عروسیتالار عروسی
  • مگا منو
  • گل فروشیگل فروشی
  • مگا منو
  • مزون عروسمزون عروس
  • مگا منو
  • آتليه عکسآتليه عکس
  • مگا منو
  • آرايشگاه عروسآرايشگاه عروس
  • مگا منو
  • مرکز زیبایی مدیس
  • آرايشگاه شايلي-فاطيما
  • کلينيک زيبايي آنيسا
  • تشريفات کلاسيک
ارسال پاسخ 
پیتزا قیفی
۲۴-خرداد-۱۳۹۱, ۰۵:۵۶ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۴-خرداد-۱۳۹۱ ۰۵:۵۸ عصر توسط bita12.)
ارسال: #1
   
پیتزا قیفی
مواد لازم برای خمیر :

آرد ۵۰۰ گرم

خمیر مایه یک قاشق غذا خوری سر پر

آب ولرم نصف استکان

شکر یک قاشق غذا خوری

تخم مرغ یک عدد کامل ویک سفیده تخم مرغ

شیر ۱۲۵ سی سی ویا نصف لیوان

روغن مایع ۱۲۵ سی سی ویا نصف لیوان

نمک یک قاشق چای خوری


طرز تهیه :

مایه خمیر و شکر را خوب مخلوط می کنیم وبعد با آب ولرم مخلوط می کنیم وروی اون را می پو شانیم وبه مدت ده دقیقه در جایی نسبتا گرم قرار می دهیم.تا حجم آن دوبرابر شود .اگه حجم دو برابر نشد علامت اینه که یا مخمر فاسد شده ویا اینکه حرارت اب مناسب نبوده است .

آرد ونمک را مخلوط کرده وتخم مرغ وشیر وروغن وهمینطور مایه خمیر فعال شده را به آن اضافه کرده وخوب مخلوط می کنیم تا یک دست شود وبعد به مدت ۵ دقیقه خوب ورز می دهیم .

روی خمیر را با با سلفون می پوشانیم .ودر جای نسبتا گرم می گذاریم تا ور بیاید .(حدودا یک ساعت طول می کشد ویک نکته مهم دیگر این است خمیر باید در ظرف بزرگ گذاشته بشه تا جا برای افزایش حجم داشته باشه )بعد از ور اومدن حدودا حجم خمیر دوبرابر می شه .



مواد لازم برای مواد پیتزا مرغ و قارچ :
سینه ی مرغ 1 عدد
قارچ 300 گرم ( بسته به میل هر شخص )
فلفل دلمه 1 عدد
پیاز 1 عدد
رب گوجه نصف قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازه ی لازم
پودر سیر و آویشن مقداری
پنیر پیتزا به دلخواه

یه مقدار از خمیر رو برداشته و به شکل نوار های بلند در آورده و دور قیف فلزی میپیچیم . روشو زرده ی تخم مرغ زده و کنجد میپاشیم و تو فر قرار میدیم تا بپزه .


در طبقه وسط فر وبا حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت حدود نیم ساعت قرار می دهیم تا روی خمیر طلایی شود .


[تصویر: b5713d02031.jpg]
البته اکثرا شکل اصلیش بعد از پخت حفظ میشه ولی خوب گاهی هم پیش میاد که اینطور صاف میشه ، ولی بازم خوشگله

[تصویر: b5713d02032.jpg]
این قیف ها رو هم میشه با مواد پیراشکی و پنیر پر کرد و دو دقیقه تو ماکروویو قرار داد تا پنیر آب بشه و هم میشه با سالاد الویه پر بشه که برای جشن تولد ها خیلی مناسب و شیکه .
[تصویر: b5713d02033.jpg]

منبع: وبلاگ تینا جون
[تصویر: 23ed1bef5c11.jpg]
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط mahdis22 ، vioonavi ، عسل بانو. ، narcissus88 ، نفسم ، ziba66 ، مهسا ، zohi ، sahar_f ، lopasali ، Khanom Tala ، negar65 ، *آوا* ، روناک بیزمارک ، bily ، gstfire ، shrb ، asal khano0m ، دریا73 ، pink lady ، roya 67 ، venoos ، نیازز ، lo-iii Jlc ، یاسمین گلی
۲۵-خرداد-۱۳۹۱, ۰۷:۲۵ صبح
ارسال: #2
RE: پیتزا قیفی
بجای قیف فلزی چی استفاده کنیم بیتا

Big Grin خوشحال و شاد و خندونم قدر دنیا را میدانم
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط asal khano0m
۲۵-خرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۱۱ عصر
ارسال: #3
   
RE: پیتزا قیفی
میشه یه مقوا رو به شکل قیف در بیاری بعد بیرون و داخل مقوا رو با این فویلای آلمینیومی بپوشونی که وقتی میره تو فر خراب نشه
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط مهسا ، zohi ، mattina ، *آوا* ، asal khano0m ، shooka ، pink lady ، venoos ، نیازز ، دختر ایرونی
۴-شهريور-۱۳۹۱, ۰۹:۳۸ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۴-شهريور-۱۳۹۱ ۰۹:۴۶ عصر توسط jojo gogoli.)
ارسال: #4
پیتزا قیفی
پیتزا قیفی :
.........................


مواد لازم

سینه مرغ 100 گرم
قارچ 30 گرم
فلفل‌دلمه‌ای 20 گرم
پنیرپیتزا 70 گرم
خمیر پیتزا قیفی یك عدد
پیاز 20 گرم
روغن 20 گرم
عصاره مرغ نصف قرص
زیتون بدون هسته یك عدد

طرز تهیه

پیاز را داخل تابه در روغن سرخ كرده، سپس به آن سینه مرغ خرد شده را اضافه می‌كنیم و تفت می‌دهیم، پس از آن فلفل‌دلمه‌ای و قارچ را اضافه و روی آن عصاره مرغ می‌ریزیم و می‌گذاریم كه مواد خوب تفت بخورد، بعد از آن كه آب مواد تمام شد روی آن پنیرپیتزا می‌ریزیم.
یك دقیقه كه به همراه بقیه مواد تفت خورد، داخل خمیر قیفی می‌ریزیم و روی آن را با فلفل‌دلمه‌ای و زیتون چهار قاچ شده تزئین می‌كنیم و داخل مایكروفر یا فر با حرارت 160 درجه سانتی‌گراد یا 330 درجه فارنهایت به مدت 30 دقیقه قرار می‌دهیم
.........................................................................

نکته :

خمیر پیتزا قیفی
..................

اگر خمیر پیتزا قیفی در دسترس نبود ، می توان خود در خانه آنرا آماده ساخت ..

مواد لازمــــــــــ

ارد 3لیوان
تخم مرغ 2عدد
شیر خشک 3ق غذاخوری
بکینگ پودر1ق
خمیر ترش 1ق
کره 50گرم
اب 2/1لیوان

همه را با هم مخلوط کرده وبه مدت 5/1ساعت استراحت میدهیم
وبعداً با وردنه پهن کرده بهصورت اوریب دور قالب میپیچیم ودر فر میگذاریم واقعا خمیر خوبی است ارزش امتحان کردن را دارد بسیار خوشمزست .



[تصویر: 13459184301.jpg]
[تصویر: 13459184302.jpg]
[تصویر: 13459184303.jpg]
[تصویر: 13459185601.jpg]

زنانه عاشق شو ...

مردانه از عشقت محافظت کن ...

و کودکانه سالهای سال عشقت را تازه نگهدار ...Heart
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط sana jigili ، rezghul ، ترنج ، lo-iii Jlc ، نیازز
۵-شهريور-۱۳۹۱, ۰۴:۳۴ عصر
ارسال: #5
     
پیتزا قیفی
چون تکراری بود من دستورو ویرایش کردم و برداشتم
دقت نکرده بودم
ببخشید
عکسشو گذاشتم بمونه
[تصویر: 633968282797812500.jpg]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط jojo gogoli ، *آوا* ، pink lady ، lo-iii Jlc ، نیازز
۵-شهريور-۱۳۹۱, ۰۴:۵۰ عصر
ارسال: #6
     
Heart  پیتزا قیفی
مواد اولیه :

مواد لازم براي پنج تا شش نفر

شير ولرم نصف پيمانه

آب ولرم نصف پيمانه

روغن مايع سه قاشق سوپخوري

تخم‌مرغ يك عدد

آرد 500 گرم

شكر دو قاشق چايخوري

نمك يك قاشق چايخوري

مايه خمير فوري هفت گرم



مواد رویه

تخم‌مرغ يك عدد

شير يك قاشق سوپخوري

كنجد به ميزان لازم



مواد داخل نان



گوشت چرخ كرده 200 گرم

فلفل دلمه‌اي خرد شده يك عدد

قارچ اسلايس شده 100 گرم

نمك، فلفل و آويشن به ميزان لازم

پيازداغ دو قاشق غذاخوري

زردچوبه به ميزان لازم

پنير پيتزا به ميزان لازم

كنسرو ذرت 50 گرم





طرز تهیه



آب ولرم و شير را به همراه روغن مايع، شكر و نمك در يك كاسه مخلوط مي‌كنيم. دو پيمانه از آرد را افزوده و با قاشق مخلوط مي‌كنيم. تخم‌مرغ را جداگانه در يك كاسه با چنگال زده و بعد روي مواد مي‌ريزيم و با قاشق مخلوط مي‌كنيم. مايه خمير را نيز به مخلوط افزوده 10 دقيقه در همان محيط استراحت مي‌دهيم. سپس بقيه آرد را كم‌كم اضافه كرده تا به خورد خمير برود. خمير جمع شده را روي سطح كار ورز مي‌دهيم تا صاف و يكدست شود. اگر به ميز چسبيد كمي آرد مي‌پاشيم. سپس از خمير چانه‌هاي توپي جدا كرده و كنار گذاشته و پنج دقيقه به آنها استراحت مي‌دهيم. بعد از استراحت، چانه‌ها را يكي يكي مثل مداد لوله‌اي درست كرده و روي قيف‌هاي استيل مي‌پيچانيم. روي سيني فر كاغذ روغني قرار داده و روي آن قيف‌ها را مي‌چينيم و مجددا روي آنها را با دستمال پوشانده و 30 دقيقه استراحت مي‌دهيم بعد روي قيف‌ها را با برس از مخلوط شير و تخم‌مرغ مي‌ماليم و بعد كمي كنجد مي‌پاشيم و در فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتي‌گراد به مدت 30-25 قرار مي‌دهيم. بعد از پخت از فر خارج كرده مي‌گذاريم تا كاملا خنك شوند سپس از قيف‌ها خارج مي‌كنيم و از مواد پيتزا يا هر مواد ديگر كه بخواهيم داخل آنها مي‌ريزيم و دوباره پنج دقيقه در فر مي‌گذاريم.



طرز تهیه مواد داخل نان

براي مواد داخل گوشت چرخ كرده را با پيازداغ، زردچوبه، نمك و فلفل خوب تفت مي‌دهيم سپس قارچ و فلفل دلمه‌اي را اضافه كرده و تفت مي‌دهيم مقداري آويشن افزوده و حرارت را خاموش مي‌كنيم. در پايان پنير پيتزا و كنسرو ذرت را ريخته و هم مي‌زنيم. داخل نان‌هاي آماده شده را از اين مواد پر مي‌كنيم و روي آنها پنير پيتزا پاشيده و در سيني قرار مي‌دهيم و به مدت پنج دقيقه در فر مي‌گذاريم.

[تصویر: 13459871791.png]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط jojo gogoli ، ساغر ، وفا ، *آوا* ، lo-iii Jlc ، نیازز
۲۹-دي-۱۳۹۱, ۰۲:۳۲ عصر
ارسال: #7
RE: پیتزا قیفی
اینم پیتزا قیفی
البته قیف من بزرگ بود پیتزاهاش پر و پیمون شد
[تصویر: 13585066711.jpg]
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط yarauf ، sd3 ، *آوا* ، pink lady ، lo-iii Jlc ، نیازز ، sevda 66 ، nazi naz kon
۱۶-بهمن-۱۳۹۱, ۰۳:۵۰ صبح
ارسال: #8
RE: پیتزا قیفی
میشه بجای اینکه خمیرو خودمون درس کنیم از خمیر نونوایی استفاده کنیم؟
اگه آره لطفا بگین خمیر چه نونی مناسبه؟!
سپاس
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
۱۶-بهمن-۱۳۹۱, ۰۳:۵۸ صبح
ارسال: #9
   
RE: پیتزا قیفی
بیتا جان تو ماکروفر هم میشه این قیف مقوایی رو بزارم نمی سوزه

مرگ بر اسرائیل منفور Angry
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
۱-خرداد-۱۳۹۲, ۰۷:۴۳ عصر
ارسال: #10
RE: پیتزا قیفی
این مقدار خمیر چندتا قیف میشه؟

امام علی – علیه السلام – می فرمایند :" با یقین به همه چیز می توان رسید." Heart
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
ارسال پاسخ