|
پيتزا داوود - يه تجربه جديد
|
|
۱۹-خرداد-۱۳۹۰, ۰۹:۲۲ صبح
|
||||
|
||||
|
RE: پيتزا داوود - يه تجربه جديد
من امشب میخوام برم ببینم پیتزا داوود چه شکلیه؟غذاهاش چه طعمی داره.
|
||||
|
۲۰-فروردين-۱۳۹۱, ۱۰:۴۵ صبح
|
||||
|
||||
|
پیتزا داود بدمزه ترین پیتزایی بود که تو عمرم خورده بودم اما بازم حاضرم 10 بااااار دیگه ام برم اونجا. اینقد که فضاای متفاوتی داشت و آدم حال میکنه با آقا داود.
سییر شدیی؟؟ با سیبیل های گنده . عاااشقشم
شخصیت مرا با برخوردم اشتباه نگیر! شخصیت من چیزی است که من هستم، اما برخوردم بستگی دارد به اینکه "تو" که هستی!! ... به نوعروس های کم بضاعت کمک کنید. لطفن و لطفن و لطفن کمک کنید به دوستای خوب خودتون هم بگین khooneh.nowaroos.com |
||||
|
۳۱-خرداد-۱۳۹۱, ۰۱:۰۴ صبح
|
||||
|
||||
|
من از اول انتظار پیتزای معمولی نداشتم
اصلا به عنوان یه غذای متفاوت خوردمش ![]() خیلی هم خوشمزه بود به نظرم
19 تیر
|
||||
|
۳۱-خرداد-۱۳۹۱, ۱۰:۲۶ عصر
|
||||
|
||||
|
تلنگر کوچکی است بــاران وقتی فراموش میکنیم ....... آسمان کجاست ........
|
||||
|
۱-تير-۱۳۹۱, ۰۹:۵۵ صبح
|
||||
|
||||
|
براي ي بار تجربه كردن خوبه...از اونجاهايي كه خيلي كم آدم ميره.. واسه تنوع و يكبار رفتن خوبه...اما منتظر پيتزاي خوبي نباشيد....
|
||||
|
۱-تير-۱۳۹۱, ۱۰:۲۰ صبح
|
||||
|
||||
|
به نظر منم براي يه بار استفاده ميارزه
ميدونم كه يه وقتايي دلت ميگيره از كارم .روزايي كه حواسم نيست بگم خيلي دوستت دارم..... www.khooneh.nowaroos.com |
||||
|
۱۴-آبان-۱۳۹۱, ۰۴:۱۴ صبح
|
||||
|
||||
وایییی دلم پیتزا خواست
عروسیییییی عروسی
|
||||
|
۱۴-آبان-۱۳۹۱, ۰۴:۵۲ صبح
|
||||
|
||||
|
آقا داوود
مشت مشت کالباس خالی خالی میداد بهم سیر شدی؟![]() یه بار رفتم...خیلی وقت پیش...خودش باحال تر از پیتزاش بود ![]()
|
||||
|
۱۴-آبان-۱۳۹۱, ۱۱:۲۰ صبح
|
||||
|
||||
(۲۰-فروردين-۱۳۹۱ ۱۰:۴۵ صبح)Bar@n نوشته است: پیتزا داود بدمزه ترین پیتزایی بود که تو عمرم خورده بودم اما بازم حاضرم 10 بااااار دیگه ام برم اونجا. اینقد که فضاای متفاوتی داشت و آدم حال میکنه با آقا داود. جداااااااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا بدمزه هست پیتزاش؟؟؟؟؟ من نرفتم و نخوردم البته ولی فک میکردم خوب باشه
صبح روز عروسی جلوی آینه آرایشگاه چشمامو باز میکنم.وای خدای من..جقدر خوشگل شدم...اوف این منم؟این عروسک متحرک که داره پلک میزنه منم؟عین عروسکای باربی شدم.خدایا شکرت..تو از اول پشتم بودی.چه لباسی چه تاجی چه ارایشو مدل مویی.بهتر ازین نمیشد.شکرت خدا خدایا شکرت که دارم عروس میشم |
||||
|
۸-آذر-۱۳۹۱, ۰۱:۵۰ صبح
|
||||
|
||||
|
وایییییییییییییییی! عالیه اینجا! عاشقشم! انقد تجربه ی حوبیه واسه اولین بار! کلی به آدم خوش می گذره!
من با چند تا از دوستام رفتیم 4 تا سفارش دادیم گفت 3 تا بستتونه سیر میشین! سه تا پیتزا داد! وقتی هم که رفتیم حساب کنیم گفت دیدی کافی بود!!! دوستای خوبم اگه خواستید تور عروسی به سلیقه خودتون داشته باشید بهم پ.خ بده :-D |
||||
|
|

چوق: 

وایییی دلم پیتزا خواست

مشت مشت کالباس خالی خالی میداد بهم