|
پروتز سینه
|
|
۱۷-تير-۱۳۹۱, ۱۰:۵۶ عصر
|
||||
|
||||
|
RE: پروتز سینه
مرسیییییی که راهنماییم کردی عزیزم خیلی سردرگمم بووودم ببخشید که هی میپرسم اره منم میزارم تو عقدم عزیزم مرسی که کمکم کردییی
تو رابطتون تاثیر بدی نداشته؟؟؟شوهرت راضیه؟؟؟ |
||||
|
|
۱۷-تير-۱۳۹۱, ۱۰:۵۷ عصر
|
||||
|
||||
|
بهار و بتسابه جوووووون واقعا ازتون ممنونم کلی انگیزه گرفتم همه حرفاتونو خوندم. خیلی خوشحالم که راضی هستینننننننننن آخ جوووون
|
||||
|
|
۱۷-تير-۱۳۹۱, ۱۰:۵۹ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۷-تير-۱۳۹۱ ۱۱:۰۳ عصر توسط اریکا.)
|
||||
|
||||
|
ارههه پس باهمم بریم جلو و بهم کمک کنیمممم خداکنه یه عمل موفق داشتیم
betsabehعزیزم رد بخیه ات ناجور نیست؟؟قشنگ تابلوست؟؟ و دیده میشه؟؟شوهرت از رد بخیه ات راضیه عزیزم؟؟؟ پانتاااااااااا جون ایشااا باهم میمی خوشگللل بشییم به دلم مونده از سوتین توری بدون ابر بپوشم همیشه تو خرید اینا مشکللل دارمممم بچه ها شما ها قدتون چنده؟؟اخه از یه دکتری پرسیدم اندازه ی پروتز به قد بستگی داره؟؟نه؟؟ |
||||
|
|
۱۸-تير-۱۳۹۱, ۰۲:۴۹ صبح
|
||||
|
||||
(۱۷-تير-۱۳۹۱ ۱۰:۵۶ عصر)اریکا نوشته است: مرسیییییی که راهنماییم کردی عزیزم خیلی سردرگمم بووودم ببخشید که هی میپرسم اره منم میزارم تو عقدم عزیزم مرسی که کمکم کردییی خواهش می کنم عزیزم ![]() تو رابطمون نه تنها تاثیر بدی نذاشته بلکه خیلی خیلی خیلی هم مفید واقع شده....ببین گلم احتمالا عکس از خانومایی که بروتز کردن دیدی....احتمالا هم فکر کردی که س ی ن ه های اون خانوم خیلی سیلیکونی و غیر طبیعی هستش و این غیر طبیعی بودن وسفت بودن تو رابطه هم خیلی احساس میشه و اصلا نمی شه بهش دست زد و فقط تزیینیه...اما نه اصلا اصلا این طور نیست....من الان تقریبا 4 ماه از عملم می گذره و س ی ن ه هام در ظاهر بسیار سفت و سر بالان اما در واقع خیلی نرم و طبیعین.....شوهرمم همین موضوع رو تایید می کنه....واقعا خودمونم فکر نمی کردیم که انقدر به مرور زمان نرم بشن. بخیه هامم خیلی خوبن فقط هنوز کامل رنگ بدن خودم نشده ....بدن من خیلی دیر ترمیم میشه ضمن اینکه میشه از ژل و کرم ترمیم کننده هم استفاده کرد. آها قدم 170 هست.....عزیزم اندازه بروتز به اندازه قفسه سینه بستگی داره....من خودم 6 تا دکتر رفتم تا دکتری که باهاش عمل کردم رو انتخاب کردم....4 تا از این دکترا بهم گفتن هر اندازه ای که بخوای برات می ذاریم که این خیلی کار اشتباهیه....به خاطر اینکه خیلی زشت میشه و از زیر بغل ها می زنه بیرون....دکتر ها روش های خاصی برای مجاسبه سایز بروتز دارن که من زیاد وارد نیستم...اما اگه دکتری رفتین که بهتون گفت هر سایزی خواستین براتون می ذاره اصلا بهش اعتماد نکنین...من از دکترم بی نهایت راضیم.....واقعا کارش عالی بود. اریکا و pantea جونم من واقعا این عملو بهتون توصیه می کنم....اگه مثل من واجبه براتون. من خودم دقیقا این مشکلاتی که شما میگید رو داشتم و الان خیلی راحت شدم.....در کل واسه من که عالی بود........به نظر من آدم اگه میتونه زیباتر بشه باید استفاده کنه(البته نه به صورت افراطی) ![]() ![]()
شهر رابنفش کردیم. شهری که ریشه هایش سبزبود،امروز گلهای ارغوانی داده است. |
||||
|
|
۱۸-تير-۱۳۹۱, ۰۱:۴۷ عصر
|
||||
|
||||
|
بستابه جون منم باهات موافقممم چون واقعااا هیچی سینه ندارم ،فقط این سوالم بگوو قول میدم دیگه نپرسممم
بستابه جوون یکی از بچه ها تو یه سایته دیگه بهم گفتش پروتز با شیر دهی هیچ ربط نداره و واسش مشککلی ایجاد نمیکنه ولی ممکنه بعد شیردهی لازم باشه که دوباره لیفت کنی؟؟اره؟/ |
||||
|
|
۱۸-تير-۱۳۹۱, ۰۵:۵۵ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۱۸-تير-۱۳۹۱ ۰۶:۰۳ عصر توسط betsabeh.)
|
||||
|
||||
|
این چه حرفیه گلم ....شما هر چی می خوای سوال کن ....خیلی خوشحال میشم .
من خودم دقیقا این سوالو از همه دکترایی که رفتم کردم....گفتن بستگی به تغییر سایزی که بافت خود سینه در دوران بارداری و شیر دهی می کنه....ممکنه اصلا تغییری در شکل و فرم بروتز ایجاد نشه....ممکنه تغیراتی هم ایجاد بشه که بسته به شدت این تغییرات با لیفت یا گاهی عوض کردن خود بروتز درستش می کنن. بالاخره این چیزاشم هست دیگه....من که دلمو زدم به دریا....حالا تا اون موقغ خیلی مونده......الان فعلا ازشون لذت می برم و اصلا غصه این چیزا رو نمی خورم. اگه می خوای بذاری تا آخرش باید بری....چون اگه بذاری و بعد ها بخوای درش بیاری.....افتضاح میشه. mina 14 عزیز صندوق پیامات پره.....
||||
|
|
۱۹-تير-۱۳۹۱, ۱۱:۳۱ صبح
|
||||
|
||||
|
پروتز باسن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
||||
|
۱۹-تير-۱۳۹۱, ۰۳:۲۳ عصر
|
||||
|
||||
|
||||
|
۲۹-تير-۱۳۹۱, ۰۱:۵۲ عصر
|
||||
|
||||
|
سلاممم بستابه جون شرمنده همش مزاحمت میشم عزیزم
میشه یه عکس از رد بخیه ات واسم بزاری ببینم چی جوریه؟؟؟؟ اخه هم نگران ردشم ،اگه امکان داره ووااست عزیزممم |
||||
|
۲۹-تير-۱۳۹۱, ۰۳:۳۶ عصر
|
||||
|
||||
|
بچه ها غیر عمل و اینا راه دیگه ای ام هست حتی موقت باشه.
من هیچی نمیدونم مثلا تزریق ژل؟ |
||||
|
|

چوق: