به نوعروس خوش آمدید


نوعروس اولین و بزرگترین انجمن مخصوص عروس خانم های جوان است که امکان تبادل نظر در مورد مسائل مختلف را فراهم می کند


در صورتی که شهر شما جزو این دسته ها نیست سایر را انتخاب نمایید


    
    سفر و ماه عسلسفر و ماه عسل
  • مگا منو
  • جهيزيهجهيزيه
  • مگا منو
  • سفره عقدسفره عقد
  • مگا منو
  • زیبایی و سلامتیزیبایی و سلامتی
  • مگا منو
  • تشريفاتتشريفات
  • مگا منو
  • تالار عروسیتالار عروسی
  • مگا منو
  • گل فروشیگل فروشی
  • مگا منو
  • مزون عروسمزون عروس
  • مگا منو
  • آتليه عکسآتليه عکس
  • مگا منو
  • آرايشگاه عروسآرايشگاه عروس
  • مگا منو
  • تصاویر آتلیه اخوان
  • مرکز زیبایی مدیس
  • آتلیه سعید عرب
  • تشريفات کلاسيک
کافه نوعروس
انجمن های نوزاد
ارسال پاسخ 
پخت کیک و شرینی بدون نیاز به فر!
۳-خرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۰۶ صبح
ارسال: #1
پخت كيك در قابلمه چدن روي گاز
بچه ها سلام شنيدم كيك رو ميشه تو قابلمه چدن روي حرارت گاز درست كرد
من فر ندارم تو ماكرفرم بلد نيستم كيك بپزم ميخاستم اگه كسي بلده
هم دستور كيك رو براي 4 نفر بگيد هم طرز پخت تو قابلمه و مدت زمانش و حرارتش اول چقدر باشه بعد چقدر و اينكه كف قابلمه چرب باشه يا نه ؟
ممنون ميشم كمك كنيدNew1

یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط Setareh Soheil ، فاطمه23 ، سراب ، nila1360 ، zeinab.mh
۳-خرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۱۵ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۳-خرداد-۱۳۹۱ ۱۲:۰۲ عصر توسط atefeh.sh.)
ارسال: #2
RE: پخت كيك در قابلمه چدن روي گاز
كيك قابلمه اي
آرد 2 ليوان
شكر 1 ليوان
روغن مايع 1 استكان متوسط
ماست 1 ملاقه
تخم مرغ 3 عدد
بكينگ پودر 1 قاشق مربا خوري
جوش شيرين نصف قاشق چايخوري
گلاب، تخم گشنيز و كشمش به ميزان لازم و در صورت تمايل
ابتدا شكر و تخم مرغها را با همزن خوب مي‌زنيم تا سفيد شود بعد گلاب+ تخم گشنيز + ماست+جوش شيرين را به تخم مرغها و شكر اضافه كرده و خوب هم مي‌زنيم . آرد را با بكينگ پودر مخلوط كرده و كم كم به موادمان اضافه مي‌كنيم . بعد ته قابلمه را چرب مي‌كنيم و موادرا داخل آن ريخته و روي آن را دم كني مي‌گذاريم و تا نيم ساعت در قابلمه را بر نمي‌داريم زيرا پف كيك مي‌خوابد . بعد كيك را بر مي‌گردانيم تا آن طرف كيك آماده شود . توجه داشته باشيد شعله‌ي گاز خيلي كم باشد ، مثل زماني كه مي‌خواهيد برنج دم كنيد . New1 [تصویر: coffeebath.gif]

آرش اما همچنان خاموش،
از شکاف دامن البرز بالا رفت.
وز پی او، پرده های اشک پی درپی فرود آمد.Heart
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط لاله. ، aram ، sanaz jon ، فاطمه23 ، سراب ، faaati ، Ati khanooom ، belonna ، nila1360 ، ahmadfarm ، sepideh aero ، مبیناز ، Desideria
۲۰-خرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۲۵ عصر
ارسال: #3
RE: پخت كيك در قابلمه چدن روي گاز
منم تو تفلون درست کردم و با اینکه اولش اشتباه کردم زیرشو خیلی کم کردم واقعا پف کرد و خوشمزه شد. اینم عکس مال من:
http://faezeh90.persiangig.com/image/firstcake.jpg

http://blog.nowaroos.com/noarous
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط bita12 ، mattina ، سراب ، دختر کاشونی ، zori ، nila1360
۲۱-خرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۰۹ صبح
ارسال: #4
RE: پخت كيك در قابلمه چدن روي گاز
خوب يعني بايد اولش حرارتش زياد باشه ؟ چجوري نميسوزه ؟
بعد درشو اگه همون در شيشه اي خودشو بزاريم نميشه بايد دم كني باشه

یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط سراب ، mehrafarin90
۲۳-خرداد-۱۳۹۱, ۰۳:۳۱ عصر
ارسال: #5
RE: پخت كيك در قابلمه چدن روي گاز
(۲۱-خرداد-۱۳۹۱ ۱۰:۰۵ صبح)bita12 نوشته است:  آره آرام جون باید حتما دم کنی بذاری

حرارتش زیاد نباید باشه ملایم باشه .. شعله پخش کن هم بذار

برای پختش یک ساعت زیاد نیست؟ من حرارتشو کم کردم ولی تهش سوخت!!3 (12)
راستی بنظرت یک لیوان روغن زیاد نیست؟؟Undecided

ناهارخوری 8نفره کاملا سالم، جنس اعلاء 50% تخفیف!!! تاپیک فروشگاه- حراج لوازم خانگی- صفحه 33 (اگه بخواین میز یا صندلی هاشو جداگانه هم میدم)
درضمن لباس نامزدی، حنابندون و عروسیمو واسه فروش و اجاره گذاشتمAngel
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط سراب ، motahare ، mehrafarin90
۲۳-خرداد-۱۳۹۱, ۱۰:۳۹ عصر
ارسال: #6
RE: پخت كيك در قابلمه چدن روي گاز
Undecidedآخه بیتا جان مگه نگفته بودی بعد از پخت 30مین تا 45 مین در قابلمه رو برندارین که پفش نخوابه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شاید من درست متوجه نشدم!Big Grin

ناهارخوری 8نفره کاملا سالم، جنس اعلاء 50% تخفیف!!! تاپیک فروشگاه- حراج لوازم خانگی- صفحه 33 (اگه بخواین میز یا صندلی هاشو جداگانه هم میدم)
درضمن لباس نامزدی، حنابندون و عروسیمو واسه فروش و اجاره گذاشتمAngel
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط سراب
۱۸-آبان-۱۳۹۱, ۱۱:۳۳ عصر
ارسال: #7
     
Heart کیک اسفنجی بدون فر
مواد لازم:

تخم مرغ 5 عدد

آرد 10 قاشق غذاخوری

شکر 10 قاشق غذاخوری

بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری سرخالی

هل به میزان لازم (اگر کمی بیشتر هم باشد خوشمزه تر میشود)

روغن مایع نصف استکان (که برای چرب کردن ظرف و اگر دوست داشتند یکی دو تا قاشق داخل کیک بریزند)

وانیل 1 قاشق چایخوری



طرز تهیه:

زرده تخم مرغ و شکر و با هل با هم با همزن برقی یا دستی میزنیم سفیده تخم مرغ را جدا از اینها میزنیم تا به صورت کف درآید زرده و هل و شکر را که زده بودیم به سفیده اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم شکر و آرد را به مواد اضافه میکنیم وانیل را هم اضافه میکنیم با لیسک به صورت دورانی آرام مخلوط میکنیم تا پفش نخوابد این کیک را میتوان دو رنگ درست کرد میتوان داخلش گردو هم ریخت ولی وقتی که هم خورد داخل قابلمه ریخته شود اول بخشی از مواد را داخل ظرف ریخته و بعد گردو اضافه میکنیم که کف ظرف گردوها نسوزد بعد بقیه مواد را اضافه میکنیم کمی داخل ظرف روغن میریزیم که چرب شود مواد را داخل قابلمه میریزیم سعی کنید قابلمه خیلی پر نشود که پف کند گاز را روشن میکنیم دم کنی میگذاریم بعد در قابلمه را میگذاریم اندازه برنج دم میکنیم را یعنی 10 تا 15 دقیقه بماند حاضر میشود حرارت هم متوسط باشد.



* از هر قالبی میتوان استفاده کرد.

** چون این فر روی گاز آماده میشود حرارت همه جای کیک یکسان است پس وقتی که از ظرف بیرون میاوریم پف آن به همان صورت باقی میماند اما در فر ممکن است وقتی کیک را از فر بیرون آوردیم پف آن بخوابد. این کیک حتی میتواند روی بخاری هم دم بکشد اگر روی گاز میگذاریم باید از شعله پخش کن استفاده کنیم.

*** هرچه زرده بیشتر زده شود بهتر است حتی تا حدی میزنیم که رنگ آن سفید شود و اگر دوست نداشتیم که سفید رنگ بماند کمی زعفران به آن اضافه میکنیم.

**** برای هر یک عدد تخم مرغ، دو قاشق شکر و 2 قاشق آرد لازم داریم.

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط ♫♪سنجاقک♪♫ ، farzaneh_del ، sepiide ، سراب ، هستي ، نداجون ، zeinab.mh ، شقایق محسن ، mehrafarin90
۷-آذر-۱۳۹۱, ۱۱:۳۷ صبح
ارسال: #8
RE: پخت كيك در قابلمه چدن روي گاز
(۳-خرداد-۱۳۹۱ ۰۹:۱۵ صبح)atefeh.sh نوشته است:  كيك قابلمه اي
آرد 2 ليوان
شكر 1 ليوان
روغن مايع 1 استكان متوسط
ماست 1 ملاقه
تخم مرغ 3 عدد
بكينگ پودر 1 قاشق مربا خوري
جوش شيرين نصف قاشق چايخوري
گلاب، تخم گشنيز و كشمش به ميزان لازم و در صورت تمايل
ابتدا شكر و تخم مرغها را با همزن خوب مي‌زنيم تا سفيد شود بعد گلاب+ تخم گشنيز + ماست+جوش شيرين را به تخم مرغها و شكر اضافه كرده و خوب هم مي‌زنيم . آرد را با بكينگ پودر مخلوط كرده و كم كم به موادمان اضافه مي‌كنيم . بعد ته قابلمه را چرب مي‌كنيم و موادرا داخل آن ريخته و روي آن را دم كني مي‌گذاريم و تا نيم ساعت در قابلمه را بر نمي‌داريم زيرا پف كيك مي‌خوابد . بعد كيك را بر مي‌گردانيم تا آن طرف كيك آماده شود . توجه داشته باشيد شعله‌ي گاز خيلي كم باشد ، مثل زماني كه مي‌خواهيد برنج دم كنيد . New1 [تصویر: coffeebath.gif]


وقتی پف داره
چه جوری برگردونیمش؟؟؟HuhHuh

کاش میشد برگردم به چند سال قبل....Sad
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط سراب
۱۳-دي-۱۳۹۱, ۰۲:۲۰ عصر
ارسال: #9
RE: پخت كيك در قابلمه چدن روي گاز
[تصویر: 13571236271.jpg]

واحد اندازه گیریِ فاصله "مــتــر" نیست،اشـتـیـاق است ...مشتاقش که باشی،حتی یک قـدم هم فاصله ای دور است!
دوست جونیا میشه واسه درست شدن مشکل منو همسرم یه صلوات بفرستید؟ممنون
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط zohi ، خوشگل خانم ، سراب ، شقایق محسن
۱۸-دي-۱۳۹۱, ۰۹:۴۵ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۸-دي-۱۳۹۱ ۰۹:۴۶ صبح توسط میتیل و میلی.)
ارسال: #10
RE: پخت كيك در قابلمه چدن روي گاز
من می خوام با این پودر کیک های آماده تو قابلمه کیک درست کنم...کسی تا حالا درست کرده....مراحل دقیقش و می شه یکی بهم بگه...خیلی فوریه......
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
ارسال پاسخ