شهر خود را انتخاب کنید

در صورتی که شهر شما جزو این دسته ها نیست شهر تهران را انتخاب نمایید


    
    سفر و ماه عسلسفر و ماه عسل
  • مگا منو
  • جهيزيهجهيزيه
  • مگا منو
  • سفره عقدسفره عقد
  • مگا منو
  • زیبایی و سلامتیزیبایی و سلامتی
  • مگا منو
  • تشريفاتتشريفات
  • مگا منو
  • تالار عروسیتالار عروسی
  • مگا منو
  • گل فروشیگل فروشی
  • مگا منو
  • مزون عروسمزون عروس
  • مگا منو
  • آتليه عکسآتليه عکس
  • مگا منو
  • آرايشگاه عروسآرايشگاه عروس
  • مگا منو
  • مرکز زیبایی مدیس
  • آرايشگاه شايلي-فاطيما
  • تشريفات کلاسيک
ارسال پاسخ 
پخت کیک و شرینی بدون نیاز به فر!
۳-خرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۰۶ صبح
ارسال: #1
پخت كيك در قابلمه چدن روي گاز
بچه ها سلام شنيدم كيك رو ميشه تو قابلمه چدن روي حرارت گاز درست كرد
من فر ندارم تو ماكرفرم بلد نيستم كيك بپزم ميخاستم اگه كسي بلده
هم دستور كيك رو براي 4 نفر بگيد هم طرز پخت تو قابلمه و مدت زمانش و حرارتش اول چقدر باشه بعد چقدر و اينكه كف قابلمه چرب باشه يا نه ؟
ممنون ميشم كمك كنيدNew1
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط Setareh Soheil ، فاطمه23 ، سراب ، nila1360 ، zeinab.mh
۳-خرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۱۵ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۳-خرداد-۱۳۹۱ ۱۲:۰۲ عصر توسط atefeh.sh.)
ارسال: #2
RE: پخت كيك در قابلمه چدن روي گاز
كيك قابلمه اي
آرد 2 ليوان
شكر 1 ليوان
روغن مايع 1 استكان متوسط
ماست 1 ملاقه
تخم مرغ 3 عدد
بكينگ پودر 1 قاشق مربا خوري
جوش شيرين نصف قاشق چايخوري
گلاب، تخم گشنيز و كشمش به ميزان لازم و در صورت تمايل
ابتدا شكر و تخم مرغها را با همزن خوب مي‌زنيم تا سفيد شود بعد گلاب+ تخم گشنيز + ماست+جوش شيرين را به تخم مرغها و شكر اضافه كرده و خوب هم مي‌زنيم . آرد را با بكينگ پودر مخلوط كرده و كم كم به موادمان اضافه مي‌كنيم . بعد ته قابلمه را چرب مي‌كنيم و موادرا داخل آن ريخته و روي آن را دم كني مي‌گذاريم و تا نيم ساعت در قابلمه را بر نمي‌داريم زيرا پف كيك مي‌خوابد . بعد كيك را بر مي‌گردانيم تا آن طرف كيك آماده شود . توجه داشته باشيد شعله‌ي گاز خيلي كم باشد ، مثل زماني كه مي‌خواهيد برنج دم كنيد . New1 [تصویر: coffeebath.gif]

آرش اما همچنان خاموش،
از شکاف دامن البرز بالا رفت.
وز پی او، پرده های اشک پی درپی فرود آمد.Heart
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط لاله. ، aram ، sanaz jon ، فاطمه23 ، سراب ، faaati ، Ati khanooom ، belonna ، nila1360 ، ahmadfarm ، sepideh aero ، مبیناز ، Desideria
۵-خرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۴۱ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۳-خرداد-۱۳۹۱ ۱۰:۴۸ عصر توسط bita12.)
ارسال: #3
   
RE: پخت كيك در قابلمه چدن روي گاز
این کیک قابلمه ای من که برای روز مادر درست کردم
[تصویر: f6447_IMAG1846.jpg]
دستور من اینه: که من واسه این کیک نصف مواد رو استفاده می کنم که کوچیک تر باشه کیکم...یکم هل هم بهش اضافه می کنم..

مواد لازم:
آرد 3لیوان
شکر 1 لیوان و نیم
روغن که فرق نمیکنه مایع و جامد بودنش 1 لیوان
شیر 1 لیوان
تخم مرغ 5 عدد
وانیل 1/4 قاشق چ
بکینگ پودر 1 قاشق و نیم غذاخوری
طرز تهیه:
تخم مرغها رو با شکر و وانیل با همزن یا غذاساز میزنیم تا کرم رنگ شود (نیازی به جدا کردن سفیده و زرده نیست) شیر را اضافه میکنیم و کمی از شیر را نگه میداریم
(حدود 4 یا 5 قاشق).هم میزنیم.سپس روغن را اضافه کرده و به همزدن ادامه میدهیم.حالا آرام آرام آرد (از قبل با بکینگ پودر مخلوط و 2بار الک کرده ایم) اضافه میکنیم و با قاشق هم میزنیم.میتوانیم مقداری از این مواد را برداشته و با پودر کاکائو مخلوط کنیم و لابلای مواد داخل ظرف بریزیم(سعی کنیم که از مواد وانیلیمون رقیق تر باشد)شیر باقی مانده را هم اضافه میکنیم و آرام هم میزنیم تا خمیر یکدست شود. حالا درون قابلمه ی تفلون یا نچسب (که از قبل چرب کرده و ارد پاشیده ایم) میکنیم و از خمیر کاکائویی هم لابلاش میریزیم.حالا در قابلمه رو با دمکنی میپوشونیم و روی شعله پخش کن روی گاز با حرارت ملایم میگذاریم تا 1ساعت.در مورد زمان پختش شما تا 40 مین نباید در قابلمه رو باز کنی.. بعد از 40 مین درش رو باز کن بعد یه خلال دندون یا چوب کبریت فرو کن وسط کیکت اگه مواد کیک بهش نچسبید یعنی پخته و میتونی زیرش رو خاموش کنی ولی اگه چشبید باید بذاری یه ربع بیست دقیقه دیگه بمونه
میتوانید کشمش هم داخل این کیک بریزید به این صورت که قبل از اینکه آرد را داخل مواد بریزید کشمش ها را داخل آرد ریخته و با آرد مخلوط کنید و بعد آرد و کشمش رابا هم اضافه کنید تا کشمش ها در حین پخت رو نیایند.
از آبمیوه های طبیعی هم به جای شیر میتوانید استفاده کنید و طعم های دیگر هم تجربه کنید
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط atena ، عسل بانو. ، faezeh ، aram ، Mehrok ، saghar. ، آهو مشکی پوش ، pooh13 ، آرزو.پ ، dane ، فاطمه23 ، سراب ، minu ، zeinab.mh ، motahareh1392 ، ساریتا ، sepideh aero ، سانازجان
۲۰-خرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۱۳ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۰-خرداد-۱۳۹۱ ۰۹:۱۴ عصر توسط bita12.)
ارسال: #4
   
RE: پخت كيك در قابلمه چدن روي گاز
پیشنهاد می کنم فقطططططط تو قابلمه تفلون درست کنین ..... پفش خیلییییی بیشتر از زمانیه که تو قابلمه چدن درست میشه

اینم کیک من: بدون هیچچچچچ تزیینی
[تصویر: f870c498fe1.jpg]
اینم برش خوردش..
پوکی کیک مشخصه
[تصویر: f870c498fe2.jpg]
[تصویر: 3cb427debe3.jpg]
وسطش یه ذره نشست کرده Sad
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط بهاردخت ، sonya ، ♫♪سنجاقک♪♫ ، آهو مشکی پوش ، Solinaa ، ay naz ، خوشگل خانم ، baranbahari ، jine ، فاطمه23 ، Maedeh.Khanoom ، سراب ، maryam_68 ، نداجون ، zeinab.mh ، شقایق محسن ، مریم 1363 ، سنجاب ، ahmadfarm
۲۰-خرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۲۵ عصر
ارسال: #5
RE: پخت كيك در قابلمه چدن روي گاز
منم تو تفلون درست کردم و با اینکه اولش اشتباه کردم زیرشو خیلی کم کردم واقعا پف کرد و خوشمزه شد. اینم عکس مال من:
http://faezeh90.persiangig.com/image/firstcake.jpg

http://blog.nowaroos.com/noarous
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط bita12 ، mattina ، سراب ، دختر کاشونی ، zori
۲۱-خرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۰۹ صبح
ارسال: #6
RE: پخت كيك در قابلمه چدن روي گاز
خوب يعني بايد اولش حرارتش زياد باشه ؟ چجوري نميسوزه ؟
بعد درشو اگه همون در شيشه اي خودشو بزاريم نميشه بايد دم كني باشه
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط سراب
۲۱-خرداد-۱۳۹۱, ۱۰:۰۵ صبح
ارسال: #7
   
RE: پخت كيك در قابلمه چدن روي گاز
آره آرام جون باید حتما دم کنی بذاری

حرارتش زیاد نباید باشه ملایم باشه .. شعله پخش کن هم بذار
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط سراب
۲۲-خرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۳۳ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۲-خرداد-۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ عصر توسط sonya.)
ارسال: #8
RE: پخت كيك در قابلمه چدن روي گاز
بچه ها واسه تزیینشم ایده میدید؟
واسه همین مقدار به نظرتون چقدرکشمش وگردو واسه داخلش خوب میشه؟
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط سراب
۲۲-خرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۳۶ عصر
ارسال: #9
   
RE: پخت كيك در قابلمه چدن روي گاز
گلم میتونی روش پودر پسته .... بادوم.... نارگیل و ..... بریزی...

میتونی روش گرم گاناش بریزی = خامه + شکلات ذوب شده
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط sonya ، سپیده صبح ، سراب
۲۳-خرداد-۱۳۹۱, ۰۳:۳۱ عصر
ارسال: #10
RE: پخت كيك در قابلمه چدن روي گاز
(۲۱-خرداد-۱۳۹۱ ۱۰:۰۵ صبح)bita12 نوشته است:  آره آرام جون باید حتما دم کنی بذاری

حرارتش زیاد نباید باشه ملایم باشه .. شعله پخش کن هم بذار

برای پختش یک ساعت زیاد نیست؟ من حرارتشو کم کردم ولی تهش سوخت!!3 (12)
راستی بنظرت یک لیوان روغن زیاد نیست؟؟Undecided

ناهارخوری 8نفره کاملا سالم، جنس اعلاء 50% تخفیف!!! تاپیک فروشگاه- حراج لوازم خانگی- صفحه 57 (اگه بخواین میز یا صندلی هاشو جداگانه هم میدم)
درضمن لباس نامزدی، حنابندون و عروسیمو واسه فروش و اجاره گذاشتمAngel
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط سراب ، motahare
ارسال پاسخ