به نوعروس خوش آمدید


نوعروس اولین و بزرگترین انجمن مخصوص عروس خانم های جوان است که امکان تبادل نظر در مورد مسائل مختلف را فراهم می کند


در صورتی که شهر شما جزو این دسته ها نیست سایر را انتخاب نمایید


    
    سفر و ماه عسلسفر و ماه عسل
  • مگا منو
  • جهيزيهجهيزيه
  • مگا منو
  • سفره عقدسفره عقد
  • مگا منو
  • زیبایی و سلامتیزیبایی و سلامتی
  • مگا منو
  • تشريفاتتشريفات
  • مگا منو
  • تالار عروسیتالار عروسی
  • مگا منو
  • گل فروشیگل فروشی
  • مگا منو
  • مزون عروسمزون عروس
  • مگا منو
  • آتليه عکسآتليه عکس
  • مگا منو
  • آرايشگاه عروسآرايشگاه عروس
  • مگا منو
  • تصاویر آتلیه اخوان
  • مرکز زیبایی مدیس
  • آتلیه سعید عرب
  • تشريفات کلاسيک
ارسال پاسخ 
پان اسپانیا (کیک یخچالی)
۶-دي-۱۳۹۰, ۱۱:۱۷ عصر
ارسال: #1
   
کیک یخچالی
مواد لازم :

بیسکویت ساده وانیلی (پتی بور ):حدود ۵۰۰تا ۶۰۰گرم (بسه به اندازه قالب متغیر هست )

شیر :دو لیوان

زرده تخم مرغ :دو عدد

شکر :یک پیمانه

پودر کاکائو:دو قاشق غذا خوری

شکلات تخته ای رنده شده :۱۰۰گرم

نشاسته ذرت :دو قاشق غذاخوری سرپر

خامه :یک دوم پیمانه

پودر ژلاتین :۱۵ گرم

آب سرد :یک دوم پیمانه

برای روی کیک :

شکلات تخته ای رنده شده :۱۰۰ گرم

خامه :۴ قاشق غذاخوری
[img][تصویر: s269ooqpnag6d5ordq5u.jpg][/img]


طرز تهیه :

ابتدا شیر سرد وپودر کاکائو ونشاسته ذرت ونصف شکر را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا در شیر حل بشه و بعد روی حرارت می گذاریم تا کمی غلیظ بشه .
در این فاصله پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط می کنیم تا حالت اسفنجی پیدا کنه وبعد آن را روی بخار کتری قرار می دهیم تا ژلاتین حل بشه و شفاف بشه .مراحل ان را می تونید اینجا ببینید .

زرده تخم مرغ و مابقی شکر را با چنگال می زنیم تا کمی سفید وکشدار بشه .

سپس به مخلوط شیر ونشاسته اضافه می کنیم .در این مرحله به سرعت هم می زنیم تا زرده نبره (حرارت باید ملایم باشه )و بعد شکلات رنده شده را به آن اضافه می کنیم ووقتی شکلات حل شد آنرا از روی حرارت بر می داریم وصبر می کنیم کمی داغی ان کم بشه و سپس ژلاتین حل شده وخامه را هم به ان اضافه می کنیم
ابتدا تمام کف ودیواره قالب را (که ترجیحا اگه کمر بندی باشه بهتره ولی اگه هم نبود مشکلی نیست)با فویل می پوشانیم وسپس بیسکویت ها را کف قالب می چینیم .اگه قالبتون دایره ای باشه برای کناره های قالب بهتره بیسکوییت را به شکل کناره های قالب در بیاورید .(اگه قالب مربع ومستطیل باشه دیگه این مشکل را ندارید )
[img][تصویر: 3wjaagyxqyftvbz83k.jpg][/img]
حالا از کرمی که درست کردید (کرم باید داغ باشه تا بیسکویت را نرم بکنه واین نکته خیلی مهمه .یعنی بهتره قبل از شروع کار بیسکویت ها را در قالب بچینید . )روی بیسکویت می ریزیم .در لایه اول باید نسبت به لایه های بعدی بیشتر کرم بریزید تا کاملا بین بیسکویت ها قرار بگیره تا بعدا خوب به شکل قالبی در بیاد .سپس لایه بعدی بیسکویت را در خلاف جهت لایه قبلی می چینیم ومجددا روی آن کرم می ریزیم .

[img][تصویر: txkdpzp8uths0nkauqjr.jpg][/img]

من کلا پنج لایه بیسکویت چیدم .لایه آخری باید بیسکویت باشه ودیگه روی آن کرم نمی ریزیم .وبعد آنرا حدود ا دو ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا خودش را بگیره .

برای روی کیک ابتدا خامه را یک دقیقه با قدرت صد در صد در مایکروویو می گذاریم تا بجوشه وسپس شکلات رنده شده را به آن اضافه می کنیم و بعد روی بخار کتری می گذاریم تا شکلات کاملا آب بشه .

حالا یک برگ کاغذ روغنی به صورت چهار تا نوار برش می زنیم و به صورت مربع روی ظرف سرو دسر قرار می دهیم و دسر را روی آن بر می گردانیم وخیلی اروم فویل را از روی بر می داریم .


[img][تصویر: up6yen8wr82xyxvcomm.jpg][/img]
[img][/img]


در آخر به آرومی شکلات آب شده که کمی خنک شده راروی آن می ریزیم تا کاملا روی آن را بپوشاند و سپس مجددا می گذاریم تا سرد بشه .حالا نوار های اطراف آن را به آرامی بر می داریم وآنرا تزیین می کنیم .من آنرا با ترافل و دراژه های رنگی تزیین کردم


این کیک بیسکویتی خیلی خوشمزه می شه به طوریکه بیسکویت ها کاملا نرم می شه وشبیه کیک می شه .مطمئنم که دوست خواهید داشت .نوش جان .


[img][تصویر: gvscdhosmvhqs7vmxnc1.jpg][/img]

منبع:
مطبخ رویا
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط mahshid ، شادی.پ ، افروز ، new bride ، ملیسا ، صنم ، pink lady ، احسانه ، hayahoo ، nasibe_603
۸-دي-۱۳۹۰, ۱۱:۳۶ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۶-بهمن-۱۳۹۲ ۰۲:۰۴ عصر توسط pikard.)
ارسال: #2
   
پان اسپانیا (کیک یخچالی)
دسر پان اسپانیا

مواد لازم :

گردوی خرد شده ۲/۱ پیمانه
آرد ۲/۱ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ لیوان
شیر ۱ لیتر
نشاسته ۲ قاشق سوپخوری
وانیل ۲/۱ قاشق چایخوری
کره ۵۰ گرم
بیسکویت ۱ الی ۲ بسته
کاکائو ۳ قاشق سوپخوری
خامه ۱۵۰ گرم

طرز تهیه :

تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید.
شیر را داخل قابلمه بریزید نشاسته را در کمی شیر سرد حل کنید و به شیر داخل قابلمه اضافه کنید.
آرد را الک کرده به شیر اضافه کنید.
مخلوط تخم مرغ و شکر را نیزبه شیر اضافه کنید.
این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.
در آخر کار کره و وانیل را اضافه کنید.
خامه را در انتهای کار بعد از خاموش کردن شعله اضافه کنید.
این دسر را می توان با افزودن کاکائو قهوه ای درست کرد مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف می کنیم داخل دوتا قابلمه می ریزیم یکی را کاکائو می زنیم و اون یکی سفید می مونه .
ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید رو می ریزیم بعد دوباره بیسکویت می چینیم، گردو میپاشیم و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و روش رو تزئین می کنیم.
این دسر خیلی خیلی خوشمزست حتما امتحان کنید

[img][تصویر: 8ae33e97731.jpg][/img]
[img][تصویر: 8ae33e97732.jpg][/img]
[img][تصویر: 7c1a2e54393.jpg][/img]
[img][تصویر: 7c1a2e54394.jpg][/img]
منبع:مامی سایت
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط صنم ، mattina ، nafas f2 ، arefah ، azadee ، mahnaz110 ، saraaa72 ، madely ، asal khano0m ، sevdayi ، نياز ، pichak2014 ، topol ، کیتی ، lo-iii Jlc ، نیازز ، سحر 66 ، pari-sa ، farnaz_e ، nasibe_603 ، یثنا ، شهرآشوب ، marzieh.ahmad ، Moonlight ، negin1991 ، وفا ، shirinshirinA ، ژنیک ، mrlmrtz ، sepideh aero ، hamishe ، خگوشی ، aisani ، hayahoo ، ghanari72 ، سعیده موشی ، shaparak103 ، دخترطلایی
۲۵-شهريور-۱۳۹۱, ۱۱:۰۶ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۳-دي-۱۳۹۳ ۱۲:۳۴ صبح توسط pikard.)
ارسال: #3
     
RE: پان اسپانیا
(۲۵-شهريور-۱۳۹۱ ۰۶:۱۹ عصر)katy نوشته است:  سحرناز جون این دسر سرد سرو میشه یا گرم ؟ چقد زمان میبره درست کردنش ؟


گلم سرد سرو میشه
اسم دیگه شم کیک یخچالیه

تقریبا نیم ساعت زمان میبره
بعدشم میره تو یخچال تا موقع سرو...

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط katy ، نياز ، nasibe_603 ، hayahoo
۲۶-شهريور-۱۳۹۱, ۱۰:۳۳ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۳-دي-۱۳۹۳ ۱۲:۳۵ صبح توسط pikard.)
ارسال: #4
     
RE: پان اسپانیا
(۲۶-شهريور-۱۳۹۱ ۰۷:۱۸ صبح)Mishka نوشته است:  سحر ناز این دسر یه چیزی شبیه ترامیسو می شه؟؟؟ تو چه قالبی باید درست بشه؟؟؟



بله گلم
تو قالب کمر بندی خوب میشه
ولی تو یه پیرکس هم میشه درست کرد

البته من اونجوری که تو عکس هست
به صورت تک نفری رو به هر روشی ترجیح میدم
چون هم قشنگه هم دیگه قالب نمیخواد
بیسکوییت هارو یه دونه یه دونه میچینی
و روش مایع میریزی...

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط roonika ، shirinshirinA ، hayahoo
۲۷-شهريور-۱۳۹۱, ۰۲:۰۸ عصر
ارسال: #5
     
RE: پان اسپانیا
میشکا جان من از تلق استفاده میکنم

یه تلق رو به عر ض دلخواهم میبرم
بلند باشه
با چسب نواری سرو ته شو روی هم میذارم و میچسبونم
زیرشم از این کاغذای شیرینی تر میذارم

میشه مثل ظرف

بعدشم تلق رو اندازه ی دور بیسکوییت بگیرید.

درست میکنم عکسشو میذارم براتون...

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط ♫♪سنجاقک♪♫ ، narcissus88 ، Mishka ، katy ، manoamin ، fati38 ، shaparak103 ، Gazaal ، sepideh aero ، pichak2014
۸-مهر-۱۳۹۱, ۰۲:۴۷ عصر
ارسال: #6
     
RE: پان اسپانیا
رها جان
آرد شیرینی
یا آرد سفید

از تمام وسایل قنادی فروش ها میشه گرفت

ولی آرد سفید تو سوپر ها هم هست...

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط raha-71 ، pichak2014
۹-مهر-۱۳۹۱, ۰۴:۱۵ عصر
ارسال: #7
     
RE: پان اسپانیا
عزیزم بیسکوییت پتی بور که خوبه!
مسطتیل میشه
قشنگتره...

ساقه طلایی مزه خوبی نمیده به دسر
البته نظر منه

واسه اینکه با ایت مواد چند تا بشع درست کرد
نمیدونم!
ولی فکر میکنم نسبت به ظرفش ده تا رو بشه در آورد...

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط سعیده موشی
۱۰-مهر-۱۳۹۱, ۰۴:۱۶ عصر
ارسال: #8
   
RE: پان اسپانیا
يعني نميشه به جاش مثلا از پودر كاستارد استفاده كرد؟

آخه نشاسته نداريمBig Grin

ازم نگیر نگاتو

حس خوش صداتو

دیوونه بازیاتو

گریه و خنده هاتو

Angel
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
۱۰-مهر-۱۳۹۱, ۰۴:۳۱ عصر
ارسال: #9
     
RE: پان اسپانیا
چرا فکر کنم!
ولی من تا حالا عوض نکردم مواد رو
ولی فکر کنم تفاوتی نداشته باشه!
چون فقط واسه گرفتنشه...

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط marziye1987
۲۹-مهر-۱۳۹۱, ۱۲:۵۸ عصر
ارسال: #10
     
RE: پان اسپانیا
(۲۹-مهر-۱۳۹۱ ۱۲:۵۵ عصر)RAD نوشته است:  سحر ناز جون میشه از نسکافه یا قهوه هم استفاده کرد به جای کاکائو

بله گلم
سلیقه ایه
میتونی از انواع پودر میوه هم استفاده کنی...New2

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط RAD
ارسال پاسخ