شهر خود را انتخاب کنید

در صورتی که شهر شما جزو این دسته ها نیست شهر تهران را انتخاب نمایید


    
    سفر و ماه عسلسفر و ماه عسل
  • مگا منو
  • جهيزيهجهيزيه
  • مگا منو
  • سفره عقدسفره عقد
  • مگا منو
  • زیبایی و سلامتیزیبایی و سلامتی
  • مگا منو
  • تشريفاتتشريفات
  • مگا منو
  • تالار عروسیتالار عروسی
  • مگا منو
  • گل فروشیگل فروشی
  • مگا منو
  • مزون عروسمزون عروس
  • مگا منو
  • آتليه عکسآتليه عکس
  • مگا منو
  • آرايشگاه عروسآرايشگاه عروس
  • مگا منو
  • مرکز زیبایی مدیس
  • آرايشگاه شايلي-فاطيما
  • کلينيک زيبايي آنيسا
  • تشريفات کلاسيک
ارسال پاسخ 
پاناکوتا(ایتالیایی)
۱۳-اسفند-۱۳۹۰, ۰۴:۱۴ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۶-شهريور-۱۳۹۲ ۰۹:۳۰ صبح توسط zoha.)
ارسال: #1
   
پاناکوتا(ایتالیایی)
[تصویر: 13524673501.jpg]

مواد لازم:
خامه: 1 پیمانه
شیر: 3 /1 پیمانه
شکر: 3/2 پیمانه
پودر ژلاتین: 1 ق غ
وانیل: به مقدار خیلی کم(نصف ق م)
ژله: البالو(هر طعم دلخواه)
قالب قلب




طرز تهیه:
اول شیرو داخل یه ظرف شیشه ای بریزید و ژلاتین رو بهش اضافه کنید بعد مخلوط شیرو ژلاتین رو بذارید روی کتری یا ماکروفر
تا ژلاتین حل بشه.
خامه وشکر و وانیل رو در قابلمه ریخته مخلوط کنید بعد بذارید روی شعله خیلی کم فقط درصدی که گرم بشه و شکر توی خامه حل بشه. بعد از اینکه ژلاتین حل شد در شیر انرا به مخلوط خامه اضافه میکنیم قالب مورد نظر رو چرب کنید و نصف مایع رو داخل قالب میریزید تقریبا3/1 قالب رو پر میکنید و حدود 45 دقیقه داخل یخچال یا 20 دقیقه در فریزر بذارید تا خودشو بگیره....

نصف بسته پودر ژله رو با 1 لیوان آب جوش مخلوط کرده و اجازه بدین کمی خنک شه زمانی که پاناکوتا بست روشون یه لایه ژله بریزید و بذارید در یخچال تا ژله روی پاناکوتا ببنده ...یک مقدار ژله برای انتهای کار(چون من قالبم وسطش تو خالی بود بعد از برگردوندن ژله باقیمونده رو توی قسمت خالی ریختم )
بعد از اینکه ژله بست باقیمانده پاناکوتا رو روی ژله بریزید دوباره بذارید تا ببنده اینبار به مدت 3 تا 4 ساعت بعد پاناکوتا رو از قالب خارج کنید بعد قسمت خالی قلب شکل وسط رو یا یاقیمتنده ژله پر کنید و تا زمان سرو در یخچال قرار دهید.Big GrinBig Grin


نکته: در میزان وانیل دقت کنید چون زیادیش باعث تلخ شدنه دسر در موقع قورت دادن میشه من این تجربه رو داشتم3 (12)3 (12)

مامانای خوشگل با نی نی های گلتون بیاید سایت نوزاد دیگه تخصصی متعلق به خودمونه منتطرتونیم ♥♥
من و پسرم"اینجا رو دوست داریم"

عکس جدید امیر علی در تاپیک عکس نینی های خوشگل صفحه 94
وتاپیک تزیینات دندونی صفحه 2Wink
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط افروز ، بهار000 ، mattina ، paeizi ، jigili ، محدثه ، shania ، Nazi ، صنم ، cinderella ، maryam_gri ، yardelia ، Rijina ، درسا ، HaVaye Adam ، بتیس ، mahnaz110 ، pink lady ، Rayehe ، saraaa72 ، نیکی 90 ، ثمین دختری از دل شب ، ساغر ، asal khano0m ، HiddenBride ، ساراسارایی ، Faeze S ، *gandom* ، hannaneh ، وفا ، avi ، green ، baharak7 ، mary.r ، یاسمین گلی ، فرین آفرین ، دختر مرداد ، مونا خانووم ، shrb ، مهتاب69 ، کیتی ، پرنسس عشق ، س پ ی د ه ، سراب ، lo-iii Jlc ، مهتاب65 ، Moonlight ، bily ، maedesaber2 ، yalda2013 ، dream ، مهرانا 21
۲۱-خرداد-۱۳۹۱, ۱۱:۴۷ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۱-خرداد-۱۳۹۱ ۱۱:۴۷ عصر توسط bita12.)
ارسال: #2
   
RE: دسر پاناکوتا(ایتالیایی)
پاناکوتا زعفرانی

برگرفته از وبلاگ شف طیبه عزیز

پاناكوتا رو ياد گرفتيم. حالا ميخوام خوشمزه ترين پاناكوتا رو بهتون معرفي كنم ... البته مسلما هيچي مثل پاناکوتاي شكلاتي نميشه...ولي اين يكي خيلي خيلي خيلي خوشمزه است. بذاريد يه كم ديگه هم تاكيد كنم كه... خيلي خيلي خوشمزه است.


خامه 200 گرم
شير 2/1 ليوان
پودر ژلاتين 1 ق غ
عسل 1 ق غ
زعفران

يه بار ديگه تاكيد ميكنم كه در هنگام استفاده از پودر ژلاتين ... بايد پودر ژلاتين رو روي شير بپاشيم و بريم دنبال كارمون. هم زدن مم زدن در كار نيست. حله؟ آفرين!

يه دونه از اين پاكتاي خامه رو باز ميكنيم و توي ظرف خاليش ميكنيم. من از پيركس استفاده كردم كه هم تحمل گرما رو داشته باشه هم سرما. چون بعد بايد ظرف رو بذاريم روي يخ.


توي يه ظرف ديگه ...مثلا ديگ كوچيكي چيزي... يه كم آب ميريزيم و ميذاريم به جوش بياد. توجه داشته باشيد كه به هيچ عنوان نبايد آب جوش با ظرف بالايي تماس پيدا كنه. پس از اول سايز ديگ و ظرف پيركس و ارتفاع آب جوش رو با هم تنظيم ميكنيم.


ظرف حاوي خامه رو روي ديگ آب جوش ميذاريم و همش ميزنيم تا خامه يكنواخت شه.


مقدار زعفران رو نگفتم چون كم و زيادش دست خودتونه. زعفران رو توي هاون كوچولومون ميسابيمش.

و به خامه اضافه ميكنيم. و خوب هم ميزنيم.

و سريع متوجه ميشيم كه زعفرانمون خيلي بيخاصيته....پس با عصبانيت هر چه تمام تر بقيه زعفرانها رو هم توي خامه خالي ميكنيم!

حالا يه رنگي گرفت!

عسل رو هم اضافه ميكنيم. من تو خونه همه اش يه قاشق عسل واسم باقي مونده بود پس بيشتر نريختم. تصميم خودم روي سه قاشق بود. و خدا رو شكر كه بيشتر از يك قاشق عسل نداشتم وگرنه خودمو بدبخت ميكردم چون همون يك قاشق هم به اندازه كافي شيرينش ميكنه. ولي شما با ذائقه خودتون ميزان عسلش رو تنظيم كنيد. و به هيچ عنوان...تاكيد ميكنم...به هيچ عنوان... عسل رو با شكر جايگزين نكنيد چون توي طعمش تاثير فوق العاده خوبي داره.

و مرتب هم ميزنيم. و حواسمون هست كه خامه به جوش نياد.

تا الان ديگه بايد ژلاتين با شير حل شده و پفكي شده باشه. 20 ثانيه ميذاريمش توي مايكروفر تا ذوب شه.

در حاشيه ظرف حباب هوا ميبينيد. يعني اينكه خامه تصميم گرفته به جوش بياد.

پس ژلاتين رو اضافه ميكنيم.

و خوب هم ميزنيم و به محض اينكه احساس كرديم ميخواد به جوش بياد (يعني تعداد حباب ها زياد شده) از روي حرارت برش ميداريم. البته بايد مرتب چك كنيم كه آبش خشك نشه.

احتياط واجب بر اينه كه در اين مرحله از صافي ردش كنيد. پانا كتاي من خيلي صاف بود و تيكه توش نداشت پس من اين كار رو نكردم.


حالا توي يه ظرف پيركس بزرگتر مقداري يخ ريختم. پس شما هم بايد يه ظرف بزرگتر پيدا كنيد كه اون يكي ظرفتون رو توش بذاريد. اين "ست پيركس سه تيكه" ها خيلي چيز خوبين، حسابي كاربرد داره.

توي اين عكس سعي كردم بهتون نشون بدم كه يخچال بيچاره ام داره داد ميزنه كه هواي اتاق 26 درجه است. تازه زير كولر! هيچ ميدونستيد ما اينجا هنوزم كولر روشن ميكنيم؟ آره.

پس ظرف پانا كتا رو روي ظرف پر از يخ گذاشته و هم ميزنيم.

اينقدر هم ميزنيم تا سرد شه.

مثلا اين يه كلوساپه كه متوجه غلظت پانا كتا در اين مرحله بشيد.

روي كاسه ها رو با سلفون ميپوشونيم و ميره توي يخچال تا 4 ساعت بعد! ميدونم تحملش خيلي خيلي سخته... ولي خبر خوب اينكه....شما الان ميتونيد ظرف خاليش رو ليس بزنيد و براي 4 ساعت شارژ باشيد. انسان با اميد زنده است.

و بعد از 4 ساعت

بسيار زيبا...

بسيار خوشمزه...

همينطور كه گفتم شما دو راه داريد يكي اينكه توي بشقاب برش گردونيد و يا اينكه توي همون كاسه ها سروش كنيد....با كمي زعفران واسه تزئين


من كم پيش مياد از چيزي زيادي تعريف كنم ولي اين يكي رو حتما درستش كنيد وگرنه از كفتون رفته


[تصویر: d4f04c18ae1.jpg]
[تصویر: d4f04c18ae2.gif]
[تصویر: d4f04c18ae3.gif]
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط tandiss ، sonya ، elize ، fery_k ، sahar_f ، cinderella ، درسا ، مامی ، nedali gh ، kosar ، pink lady ، سمی جون ، مامان نقطه ، ساغر ، sajede.a ، HiddenBride ، ساراسارایی ، مهتاب69 ، Faeze S ، hannaneh ، jine ، نياز ، green ، baharak7 ، anesseh ، شهرآشوب ، mohadeseh71 ، eshgham mohammad ، فرانک خانم ، lopasali ، حدیثه 67 ، پرنسس عشق ، banu nilu ، pareye ali ، sepideh aero ، lo-iii Jlc ، fatima.s ، albaloo ، Khanom Tala ، ** قاصدک ** ، pamchal ، aristos ، pichak2014 ، خانوم گل
۶-شهريور-۱۳۹۱, ۱۲:۴۲ صبح
ارسال: #3
     
Heart پاناکوتا شکلاتی
مواد اولیه :

خامه 400 ميلي‌ليتر
شير 200 ميلي‌ليتر
شكر 40 گرم (دو قاشق سوپخوري)
نمك يك قاشق چايخوري
شكلات تلخ 65درصد به بالا 125 گرم
ژلاتين سه قاشق مرباخوري يا سه ورق


طرز تهيه:

ژلاتين را در نصف استكان آب‌جوش ريخته تا حل شود. خامه، شير، شكر و نمك را مخلوط كرده وقتي جوش آمد از روي حرارت برداشته شكلات را اضافه كنيد. وقتي شكلات خوب حل شد ژلاتين را هم داخل مواد بريزيد. سپس در قالب دلخواه ريخته به مدت سه ساعت در يخچال بگذاريد تا ببندد.

[تصویر: 634343060584267500.jpg]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط kosar ، HaVaye Adam ، mahnaz.M ، asal khano0m ، HiddenBride ، Faeze S ، *gandom* ، hannaneh ، negar* ، baharak7 ، zamin safe ، فرین آفرین ، mohadeseh71 ، فرانک خانم ، lopasali ، مهتاب69 ، lo-iii Jlc ، fatima.s ، pink lady
۵-آبان-۱۳۹۱, ۰۸:۱۴ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۶-آبان-۱۳۹۱ ۰۵:۴۷ عصر توسط بارانک.)
ارسال: #4
RE: دسر پاناکوتا(ایتالیایی)
بچه ها من پاناکوتا زعفرانی رو برای مهمونی 25 نفره درست کردم. این هم عکسشBig Grin
[تصویر: 13512693121.jpg]
اما همه گفتن که مزش خیلی متفاوته و هیچ کس نگفت خوشمزه استSad
من دو برابر این دستور درست کردم یعنی 400 گرم خامه ریختم و برای هر 200 گرم همون یک قاشق عسل. اما تنها طعم دهنده این دسر عسل هست و فکر کنم باید 3 یا 4 قاشق میریختم واسه 400 گرم
200 گرم خیلی خیلی کم میشه من با وجود اینکه دو برابر درست کردم باز هم یه ظرف ژله رو پر نکرد و مجبور شدم دو تا ژله به قالب اضافه کنمSad
در مجموع با تلاشی که کردم زیاد طرفدار نداشتSad
بچه ها البته منطورم این نیست که این دسر خوشمزه نیست، ولی با توجه به مواد و کاری که میبره و نتیجه خودم دیگه درست نمیکنم و احتمالا از نوع شکلاتی رو امتحان کنمTongueBig Grin

خداحافظ...
دعا کنید با خبرای خوب برگردمShy
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط negar90 ، pink lady ، نیکی 90 ، asal khano0m ، HiddenBride ، Judy ، وفا ، niniya ، آهو مشکی پوش ، مهتاب69 ، pichak2014
۱۳-دي-۱۳۹۱, ۰۱:۰۰ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۸-آذر-۱۳۹۲ ۱۰:۳۶ صبح توسط shk.)
ارسال: #5
   
RE: دسر پاناکوتا(ایتالیایی)
پاناکوتا:
مواد لازم:
خامه 200 گرم
شکر 1 ق غ
شیر نصف لیوان
پودر ژلاتین 1 ق غ
چوب دارچین مقداری
بیسکوییت پتی بور(ترجیحا مارک سالمین)

اول شیر رو توی کاسه میریزیم و روش پودر ژلاتین رو میپاشیم و میذاریم بمونه.

بعد خامه رو به روش بن ماری حرارت میدیم . قبل از اینکه بجوشه توش شکر میریزیم و هم میزنیم. بعد شیر و ژلاتین رو که حالا کاملا حالت دون دون ( اسفنجی) شده

توی خامه میریزیم و هم میزنیم و بعد 2- 3 دقیقه از روی بخار برمیداریم. حالا چندتا چوب دارچین رو میشکنیم و میریزیم توش.( خیلی خرد نمیکنیم ک بعدا دراوردنش سخت شه)

نیم ساعتی باید بمونه تا مزه درارچین دربیاد بعد از توش درمیاریم.

حالا بیسکوییت ها رو به 6 قسمت تقسیم میکنیم و میریزیم تو مایه و حسابی هم میزنیم تا به خورد هم برن. .اندازش بستگی به دل خودتون داره
حالا میریزیم تو قالب....

خیلی خوشمزس و آسونه خیلی

میتونین توش بیسکوییت نریزین و لایه لایه پاناکوتا و انار دون شده و ژله الوورا بریزین ک خیلیم خوشمزه میشه.

اگه بدون بیسکوییت درست کنین باید بایه ژله ای چیزی سرو کنین چون دلتونو میزنهWink

ولی اگه بیسکوییت رو زیاد بریزین بدون ژله هم میشه خورد و خیلی خوشمزستTounge

اگه مخاین بیسکوییت بریزین, حتما بذارین موادتون سرد سرد شه و یکمی خودشو بگیره (فقط در حدی ک حالت سفیده تخم مرغ پیدا کنه)

بعد بیسکویت رو اضافه کنین و 1 بار هم بزنین

اگه وقتی داغه بیسکوییت بریزین ؛ بیسکوییتا خمیر میشن

اگه وقتی پاناکوتا شل و ووله بیسکوییتا رو بریزین همشون میان روی دسر وایمیستن

اگه بجای دارچین وانیل بریزین؛ طعمش میشه وانیلی

یا زعفرون، ک میشه زعفرونی

یا پودر کاکایو و نسکافه میریزین طعمش عوض مشه


[img][تصویر: 13571190261.jpg][/img]

منم عروس شدم اما نمیخام امضامو تغییر بدمTounge

...............

جهیزیه داره تموووم میشه

فقط چند روزه دیگه مونده
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط arooaha ، سمان ، fery_k ، MAAH ، فلفلی ، نیکی 90 ، Mehrok ، sar ، pink lady ، b@H@r ، asal khano0m ، HiddenBride ، Faeze S ، negar* ، نياز ، فرین آفرین ، mohadeseh71 ، maryam 63 ، سپیدگل ، lopasali ، کیتی ، zahrali ، shirin93 ، lo-iii Jlc ، nanal ، fatima.s ، lili3d ، *آوا* ، فرانک خانم ، Niknaz ، shaparak103 ، yalda2013 ، elm ، pichak2014 ، خگوشی
۲۸-دي-۱۳۹۱, ۱۰:۴۹ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۸-دي-۱۳۹۱ ۱۰:۵۱ صبح توسط fery_k.)
ارسال: #6
RE: دسر پاناکوتا(ایتالیایی)
اینم پاناکوتای من که شب یلدا درست کرده بودم.فوق العاده خوشمزه

[تصویر: 13584072551.jpg]

وقت خود را بیهوده تلف توضیح دادن ها نکنید،
مردم فقط آنچه را که دوست دارند بشنوند،
میشنوند.
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط shk ، mattina ، kosar ، pink lady ، ayda ، فلفلی ، ساغر ، نیکی 90 ، Mehrok ، Shaghayegh ، asal khano0m ، HiddenBride ، Faeze S ، negar* ، وفا ، jine ، نياز ، آهو مشکی پوش ، lopasali ، مهتاب69 ، کیتی ، lo-iii Jlc ، fatima.s ، شادی.خ ، ملينا ، عسل جان ، آسا
۵-بهمن-۱۳۹۱, ۱۰:۵۲ صبح
ارسال: #7
RE: دسر پاناکوتا(ایتالیایی)
اینم پاناکوتای من که تولد همسری درست کردمو خیلی مورد توجه قرار گرفتWink
شب یلدا هم با ژله انار درست کردم که نشد عکس بگیرمHuh
[تصویر: 13590116151.jpg]
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط sar ، فلفلی ، نیکی 90 ، Mehrok ، ساراسارایی ، topol ، فرین آفرین ، کیتی ، "گلمهر"
۵-بهمن-۱۳۹۱, ۰۱:۵۶ عصر (آخرین تغییر در این ارسال: ۵-بهمن-۱۳۹۱ ۰۱:۵۸ عصر توسط فلفلی.)
ارسال: #8
RE: دسر پاناکوتا(ایتالیایی)
اینم پاناکوتای دارچینی من

مرسی شبنم جونی

عصر که شوشو میاد براش بیارم نوش جان کنه ببینم اینجوری میشه [تصویر: 17.gif]
یا اینجوری[تصویر: slowdance__by_serge.gif]


[تصویر: 13590229291.jpg]

Wink
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط banooye mohsen ، shk ، سمی جون ، نیکی 90 ، sar ، pink lady ، ساراسارایی ، نياز ، کیتی ، elvaa ، lo-iii Jlc ، شادی.خ ، آسا
۱۵-بهمن-۱۳۹۱, ۱۰:۳۱ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۱۵-بهمن-۱۳۹۱ ۱۰:۳۸ صبح توسط shk.)
ارسال: #9
   
RE: دسر پاناکوتا(ایتالیایی)
آره عزیزم
اصلش اینه که نریزی
ولی اگه میخای نریزی با ژله درست کن
مثلا ژله رو کج بریز و وقتی گرفت؛ پاناکوتا...
اینجوری:

[img][تصویر: 13598752381.jpg][/img]

من یا بیسکوییت میریزم یا ژله
چون خامه ی تنها، یه جوریه؛ تو دهن میماسه

منم عروس شدم اما نمیخام امضامو تغییر بدمTounge

...............

جهیزیه داره تموووم میشه

فقط چند روزه دیگه مونده
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط sar ، ساغر ، روکسانا ، asal khano0m ، ساراسارایی ، Faeze S ، فلفلی ، آهو مشکی پوش ، مونا خانووم ، پرنسس عشق ، lo-iii Jlc ، شادی.خ ، pichak2014
۱۵-بهمن-۱۳۹۱, ۱۲:۰۷ عصر
ارسال: #10
RE: دسر پاناکوتا(ایتالیایی)
عاطفه جون من شبیه ماله شبنم جون درستیدم با یکم تغییر
خامه 200 گرم
شیر 150 سی سی
پودر ژلاتین 2/1 و1 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 2 ق غذاخوری پر
دسر دنت بیسکوئیتی 1 عدد ( الان مثل سامان گلریز تبلیغ دنتو دارم میکنم Big Grin )
شکر 2 قاشق غذاخوری
بیسکوئیت سلامت 6 عدد ( Wink )
قهوه ترک 1 قاشق غذاخوری پر
اسمارتیز و شکلات سنگی برایه تزیین
خوببببببببب اول خامه رو به روش بن ماری گرم میکنیم شکرو بهش اضافه می کنیم بعد که مخلوط شد پودرکاکائو که الک شده اضافه می کنیم ( برایه اینکه گلوله گلوله نشه ) بعدم قهوه خوب مخلوط میکنیم و دنتو می ریزیم بیسکوییتامون تا جای که با دست میشه خورد میکنیم تکه هایه 1 سانتی باز مخلوط میکنیم و بعد شیر و پودر ژلاتینو که باهم مخلوطش کردیم از قبل بهش اضافه میکنیم خوب که مخلوط شد و بیسکوئیتا توش حل شد میریزیم تو قالب بعدم که اماده شده روشو هر جور دوست دارین تزئین می کنین من دو ساعته درستیدم Big Grin

دوستای گلم من دیگه کمتر نوعروس میام اینه که اگه کاری داشتین پیام خصوصی بذارین New1
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط atefeh.sh ، ساغر ، Mahoot ، shk
ارسال پاسخ