|
وسایل مدرن و خلاقانه برای آشپز خانه!!
|
|
۲۰-مرداد-۱۳۹۱, ۰۶:۴۷ عصر
|
||||
|
||||
|
RE: وسایل مدرن و خلاقانه برای آشپز خانه!!
من خیلی از اینا رو تو خانه و آشپزخانه قلهک دیدم ولی خییییییییییییییییییییییلی گرون بود!!! یه شیشه روغن ساده رو میگفت 100 تومن!!!!
تو سال 92 کلی برنامه دارم .... یکیش رسیدن به وزن 50 می باشد . من میتونمممم .. دست و هورااااا
|
||||
|
۲۰-مرداد-۱۳۹۱, ۰۶:۵۳ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۰-مرداد-۱۳۹۱ ۰۶:۵۵ عصر توسط rezvane.)
|
||||
|
||||
|
بچهها خیلی از اینا رو میتونین توی خانه و آشپزخانه که توی مرکز نگین قلهک و هفتحوض خریداری کنین ولی بعضیهاشون استفاده کاربردی کمی دارن و ارزش پولی رو که پرداخت میکنین ندارن
بچهها نمایندگی خانه و آشپزخانه هفتحوض اون قسمتی که لایکو هست یعنی یه خیابون بالاتر ففففففففففففففففففکر کنم اسمش خیابون بهمن امشب بستنی شکلاتی درستیده
|
||||
|
۲۲-مرداد-۱۳۹۱, ۰۱:۳۰ صبح
|
||||
|
||||
(۲۶-فروردين-۱۳۹۱ ۱۲:۵۸ عصر)noonoor chi نوشته است: من ازینا میخام کسی اینُ جایی دیده خانه آشپزخونه داره ؟؟؟ خیلیییی نازه پروردگــــــــــارا داده هایــــتـــــــــ رو شُکــــــر ک نعمت است نداده هایــــتــــــــ رو شُکــــــر ک حکمت است + خدایــــــــــا مامانم زودتر خوب شه + خدایــــــــا همه مریضارو شفا بده |
||||
|
|
۲۲-مرداد-۱۳۹۱, ۰۳:۴۸ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۳-مرداد-۱۳۹۱ ۰۳:۳۰ عصر توسط صهبا 59.)
|
||||
|
||||
| RE: وسایل مدرن و خلاقانه برای آشپز خانه!! | ||||
|
|
۲۲-مرداد-۱۳۹۱, ۰۴:۳۷ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۲-مرداد-۱۳۹۱ ۰۷:۵۲ عصر توسط alis.)
|
||||
|
||||
(۲۲-مرداد-۱۳۹۱ ۰۱:۳۰ صبح)حام عزیزم بعید میدونم، من تمام خانه و آشپزخانه رو حفظ شدم از بس رفتم اونجا ولی اینا رو ندیدم امشب بستنی شکلاتی درستیده
|
||||
|
|
۲۲-مرداد-۱۳۹۱, ۰۹:۳۷ صبح
|
||||
|
||||
(۲۰-مرداد-۱۳۹۱ ۰۶:۵۳ عصر)rezvane نوشته است: بچهها خیلی از اینا رو میتونین توی خانه و آشپزخانه که توی مرکز نگین قلهک و هفتحوض خریداری کنین ولی بعضیهاشون استفاده کاربردی کمی دارن و ارزش پولی رو که پرداخت میکنین ندارن عزیزم بچه ها میگن اون خانه کاشانه هست نه خانه آشپزخانه. من از خانه آشپزخانه شعبه بازار خرید کردم. |
||||
|
۲۲-مرداد-۱۳۹۱, ۱۲:۲۴ عصر
|
||||
|
||||
|
نه هفت حوض یه خانه و اشپزخانه داره یه خیابون بالاتر از لایکو
خانه و کاشانه ضلع جنوب غربی میدون هفت حوض دومین کوچه ته کوچه است زیاد چیزای جالبی نداره همش چینیه
|
||||
|
|
۲۲-مرداد-۱۳۹۱, ۰۵:۳۷ عصر
|
||||
|
||||
(۲۲-مرداد-۱۳۹۱ ۰۹:۳۷ صبح)آوا نوشته است:(۲۰-مرداد-۱۳۹۱ ۰۶:۵۳ عصر)rezvane نوشته است: بچهها خیلی از اینا رو میتونین توی خانه و آشپزخانه که توی مرکز نگین قلهک و هفتحوض خریداری کنین ولی بعضیهاشون استفاده کاربردی کمی دارن و ارزش پولی رو که پرداخت میکنین ندارن عزیزم من آدرسشو دقیق نوشتم، خودم هم از بازار هم از هفتحوض و هم از دولتش خرید کردم، اگر مطمئن نبودم آدرس نمیذاشتم. امشب بستنی شکلاتی درستیده
|
||||
|
۲۲-مرداد-۱۳۹۱, ۰۵:۴۶ عصر
|
||||
|
||||
(۲۲-مرداد-۱۳۹۱ ۰۵:۳۷ عصر)rezvane نوشته است:(۲۲-مرداد-۱۳۹۱ ۰۹:۳۷ صبح)آوا نوشته است:(۲۰-مرداد-۱۳۹۱ ۰۶:۵۳ عصر)rezvane نوشته است: بچهها خیلی از اینا رو میتونین توی خانه و آشپزخانه که توی مرکز نگین قلهک و هفتحوض خریداری کنین ولی بعضیهاشون استفاده کاربردی کمی دارن و ارزش پولی رو که پرداخت میکنین ندارن سلام رضوانه جان. عزیزم نماز روزه ها واعمالت قبول باشه انشا الله. خانمی این خانه وکاشانه کجای بازار هست؟آدرس دقیقش رو میدی؟ ![]() ![]()
|
||||
|
۲۲-مرداد-۱۳۹۱, ۰۶:۴۱ عصر
|
||||
|
||||
|
مینا جان خانه و آشپزخانه، ببین توی تیمچه است، اونجا از هر کی بپرسی بهت میگه، توی یکی از دالونهاست، من الان دقیق یادم نیست
امشب بستنی شکلاتی درستیده
|
||||
|
|

چوق:

![[تصویر: k2676_527358_3063715561029.jpg]](http://img.online-dl.com/images/k2676_527358_3063715561029.jpg)