|
هدیه عروس شب یلدا
|
|
۱۷-مهر-۱۳۹۰, ۰۱:۴۹ عصر
|
||||
|
||||
|
RE: هدیه عروس شب یلدا
توی قسمت پرسش و پاسخ موضوع نحوه آپلود عکس توضیح کامل قراردادن عکس هست
به زودی قوانین مربوط به اسپم=اخطار در سایت اجرا خواهد شد اجرا از 92.3.1 اسپم در تاپیک ها=اخطار توهین به مدیران=محرومیت از انجمن برای اطلاع از قوانین به این قسمت مراجعه فرمایید انجمن های نوعروس/در رابطه با انجمن/آموزش و قوانين استفاده از نوعروس/قوانین مربوط به اسپم |
||||
|
۱۷-مهر-۱۳۹۰, ۰۱:۵۷ عصر
|
||||
|
||||
(۲۹-تير-۱۳۹۰ ۰۵:۳۰ عصر)ساینا نوشته است: واییی بچه ها اینا چقدر خوشگلن. البته این تاپیک مال خیلی وقت پیشه ولی دوست داشتم ببینم. واسه من که هیچ کاری نکردن. سال اول که هیچی، شوهرم بهانه آورد که مامانم اینا می خواستن بیان اما چون بابات نبود و ماموریت بود نیومدن. سال دوم که بابام بود کلی ذوق داشتم گفتم حتما میان ولی می دونید چی شد؟؟؟ دو روز مونده به شب یلدا مادرشوهرم با خوشحالی اومد بهم گفت من دارم میرم شمال با مامانم اینا. انقدر خورد تو ذوقم. به شوهرم که گفتم خوشش نیومد و کلی باهم دعوامون شد. بعد ولی خودش تنهایی رفت هندونه خرید و آجیل با یه انگشتر کوچولو اومد خونمون. حالام اون انگشترو چون راحته همش به جای حلقه دستم می کنم، مادر شوهرم هم همش میگه من اینو خیلی دوست دارم. هروقت هم حرف حلقه میشه (چون هنوز حلقه نگرفتیم و گذاشتیم واسه موقع عروسی) میگه تو چندتا حلقه داری؟؟؟ تو هرروز می خوای یه حلقه دست کنی. حالا شوهری بیچاره خودش با پول خودش خریده ها!!!! وای چه رویی دارن مردم بگو من 10تا حلقه دارم میخوام یازدهمیرو بخرم مشکلیه !!!!!!!
زندگی لحظه لحظه نو شدن است ساقه و ریشه و درو شدن است |
||||
|
|
۱۹-مهر-۱۳۹۰, ۰۲:۳۱ صبح
|
||||
|
||||
|
وای بچه ها خانواده شوهره من تاحالا واسه هیچ عیدی واسم کادو نگرفتن اینقده اعصابم خورده اصلا انگار نه انگار شوهرم میگه عیب نداره بعدا خودم واست جبران میکنم از سال ۸۸ که عقد کردیم جز یه گردنبند که اونم با هزارتا دعوت رفتیم خونشون هیچی ندادن-گذاشتم به پای اینکه نمیدونن رسمارو ولی خودم که میفهمم دارم خودمو گول میزنم
![]()
حضرت علی(ع): بپرهیز از انجام کاری که اگر فاش شود انجام دهنده را خوار و خفیف سازد. |
||||
|
۱۹-مهر-۱۳۹۰, ۰۳:۰۱ عصر
|
||||
|
||||
|
من به خاطره شوهرم مجبورم هیچی نگم ولی خوب آدم غصه میخوره دیگه
حضرت علی(ع): بپرهیز از انجام کاری که اگر فاش شود انجام دهنده را خوار و خفیف سازد. |
||||
|
۲۵-مهر-۱۳۹۰, ۰۱:۱۶ عصر
|
||||
|
||||
|
دوستان میشه لطف کنیدبگید که برای مراسم شب یلدا چه هدیه ای می برند....!
|
||||
|
۲۲-آبان-۱۳۹۰, ۱۲:۴۴ عصر
|
||||
|
||||
|
[سلام عزیزم چرا ناراحتی همه درد تورو دارن مادرشوهرم واسه عروسی ما پول لباساشو از ما گرفت تا حالا هیچ هدیه ای برام نیاورده ولی خدا حفظ کنه شوهرم خدا ازش راضی باشه من که راضی چون هچ وقت دست خالی نیومده تو تالار بران یه گردنبند و انگشتر خریده بود مادرشوهر رو بی خیال فقط از من بع عنوان یه خواهر کوچوکتر فقط تو زندگی حالشو ببر بی خیال مادر |
||||
|
۲۲-آبان-۱۳۹۰, ۰۷:۰۴ عصر
|
||||
|
||||
|
سلام کسی هست میخاستم راجع به شب یلدا یه سری سوال بپیرسم
|
||||
|
۲۲-آبان-۱۳۹۰, ۰۷:۰۹ عصر
|
||||
|
||||
|
سلام بپرس عزیزم من هستم؟
همیشه هر چیزی را که دوست داریم به دست نمی آوریم، پس بیاییم آنچه را که به دست می آوریم دوست بداریم. |
||||
|
۲۲-آبان-۱۳۹۰, ۰۷:۰۹ عصر
|
||||
|
||||
|
سلام بپرس عزیزم من هستم؟
همیشه هر چیزی را که دوست داریم به دست نمی آوریم، پس بیاییم آنچه را که به دست می آوریم دوست بداریم. |
||||
|
۲۳-آبان-۱۳۹۰, ۱۰:۳۰ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۳-آبان-۱۳۹۰ ۱۰:۳۰ صبح توسط كلارا.)
|
||||
|
||||
(۱۹-مهر-۱۳۹۰ ۰۲:۳۱ صبح)سوگلی نوشته است: وای بچه ها خانواده شوهره من تاحالا واسه هیچ عیدی واسم کادو نگرفتن اینقده اعصابم خورده اصلا انگار نه انگار شوهرم میگه عیب نداره بعدا خودم واست جبران میکنم از سال ۸۸ که عقد کردیم جز یه گردنبند که اونم با هزارتا دعوت رفتیم خونشون هیچی ندادن-گذاشتم به پای اینکه نمیدونن رسمارو ولی خودم که میفهمم دارم خودمو گول میزنم عزيزم به منم هيچي ندادن اصلا به روي خودشونم نمي آرن كه من عروسم منم جلوي خونوادم كوچيك ميشم خودمم روم نميشه به شوهرم بگم دستهايت را كه باز كني به هيچ جا بند نيستم ، سقوط ميكنم. . . |
||||
|
|

چوق: