شهر خود را انتخاب کنید

در صورتی که شهر شما جزو این دسته ها نیست شهر تهران را انتخاب نمایید


    
    سفر و ماه عسلسفر و ماه عسل
  • مگا منو
  • جهيزيهجهيزيه
  • مگا منو
  • سفره عقدسفره عقد
  • مگا منو
  • زیبایی و سلامتیزیبایی و سلامتی
  • مگا منو
  • تشريفاتتشريفات
  • مگا منو
  • تالار عروسیتالار عروسی
  • مگا منو
  • گل فروشیگل فروشی
  • مگا منو
  • مزون عروسمزون عروس
  • مگا منو
  • آتليه عکسآتليه عکس
  • مگا منو
  • آرايشگاه عروسآرايشگاه عروس
  • مگا منو
  • مرکز زیبایی مدیس
  • آرايشگاه شايلي-فاطيما
  • تشريفات کلاسيک
ارسال پاسخ 
مـــــــارش مــــــــالـــــو Marshmallow
۲۵-مهر-۱۳۹۱, ۱۲:۵۲ صبح
ارسال: #1
     
Heart مـــــــارش مــــــــالـــــو Marshmallow
مواد لازم:

شكر يك پيمانه

آب جوش نصف پيمانه

پودر ژلاتين يك قاشق سوپخوري

آب سرد يك چهارم پيمانه

وانيل شكري يك چهارم قاشق چايخوري

آبليمو يك چهارم قاشق چايخوري

طرز تهيه:



1- شكر و آب جوش را در ظرف ريخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد. پودر ژلاتين را در آب سرد خيس كرده و روي بخار آب بگذاريد تا در آب حل شود

2- سپس محلول ژلاتين را به آب و شكر كه روي حرارت است اضافه كنيد و به مدت 10 دقيقه روي حرارت خيلي ملايم قرار دهيد. پس از ده دقيقه ظرف را از روي حرارت برداشته و بگذاريد تا سرد شود. وانيل و آبليمو را به آن اضافه كرده و با درجه تند همزن برقي بزنيد تا غليظ و سفيد رنگ گردد.

3- قالب باقلوا را از قبل در فريزر قرار دهيد تا كاملا سرد شود. سپس مواد آماده را در قالب ريخته و به مدت 4 ساعت در فريزر قرار دهيد. پس از اين مدت مي توانيد با چاقو يا كاتر هاي مختلف مارش مالو را برش دهيد . فقط به اين نكته توجه كنيد از هر وسيله ايي كه استفاده مي‌كنيد ابتدا آن را در آب سرد بزنيد بعد برش دهيد. بعد از برش مارش مالو را در پودر نارگيل بغلطانيد!

4- مي توانيد بنا به سليقه خودتان پودر نارگيل را با آب لبو قرمز رنگ كنيد؛ يا مقداري كاكائو در آب جوش حل كنيد و پودر نارگيل را قهوه اي تيره كنيد و يا پودر نارگيل را ماهيتابه ريخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد و مرتب به هم بزنيد تا طلايي شود و به اين مارش مالو را در رنگ هاي مختلف تهيه كنيد.

طرز نگهداري:

1- اجازه دهيد مارش مالو با دماي محيط يكسان شود .

2- ظرف درداري انتخاب كنيد و مارش مالو ها را لابلاي پودر نارگيل قرار دهيد و درب ظرف را ببنديد .

3- دقت كنيد كه اگر مارش مالو مدت زيادي (48ساعت )در فضاي باز بماند سطح روي آن خشك مي‌شود.

[تصویر: 84390069663151147856.jpg]

[تصویر: marshmallow.jpg]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط سراب ، خانوم عجول ، farzaneh_del ، Rayehe
۲۵-مهر-۱۳۹۱, ۰۹:۲۸ عصر
ارسال: #2
RE: مـــــــارش مــــــــالـــــو Marshmallow
(۲۵-مهر-۱۳۹۱ ۰۹:۲۱ عصر)nil0o0o نوشته است:  مارشمالو از همین سفید صورتی نرماست که سوپرا میفروشن؟

آره عزیزمWink

تو یه روز سرد پاییزی تو اومدی تو وجود من و به من گرما بخشیدی.....
حالا تو شدی همه وجود من و بابایی .......خیلی دوستت داریم و مواظبتیم....
20 هفته کامل شدLub
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط nil0o0o
۲۰-آبان-۱۳۹۱, ۱۱:۴۵ صبح (آخرین تغییر در این ارسال: ۲۰-آبان-۱۳۹۱ ۰۵:۳۵ عصر توسط mattina.)
ارسال: #3
RE: مـــــــارش مــــــــالـــــو Marshmallow
اینم مارشمالوی من:

[تصویر: 13525351631.jpg]

خیلییییییییییییییییییییییییییییی خوشمزه بود؛از مارشمالوهای بدمزه بیرون بهترترتر بودBig Grin البته مارشمالوی من علاوه بر 4ساعت تو فریزر؛7-8ساعتی هم تو یخچال بود
تمام قالب هامون انقدر بزرگه که مجبور شدم تو قالب پیتزا بدرستم!!!

مرسی سحرناز جونمNew1
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط pink lady
۲۱-آذر-۱۳۹۱, ۱۰:۵۸ صبح
ارسال: #4
     
Heart مارشمالو انار
آموزش مارشمالو ساده رو قبلا در این لینک دیدید ؛ مارشمالو . حالا این مارشمالو رو هم می تونید بعنوان شیرینی و هم بعنوان دسر با انار استفاده کنید . طعم و لطافت مارشمالو با دونه های انار و پسته فوق العاده می شه ...

بجای ژله آلوئه ورا می تونید از ژله های مختلف هم استفاده کنید مثل ژله آماده انار و ...

* نکته : برای درست کردن مارشمالو با انار مقدار مواد گفته شده در مارشمالو رو نصف کنید .

* داخل قالب مستطیل رو فویل بکشید .

* سپس داخل اونو با دونه های انار پر کنید . دقت کنید که همه جای قالب با دونه انار پر شده باشه وگرنه بعدا" مارشمالو از همین نقاط به سطح فویل می چسبه .

* سپس قالب رو داخل یخچال قرار بدین .

* بعد از آماده کردن مارشمالو ، اونو داخل قالب ریخته و بمدت 12 ساعت در یخچال بگذارید .

* سپس از یخچال در آورده و روی اون دونه انار بپاشید ( البته اگه بعد از قالب زدن هم روی مارشمالوها دونه انار بپاشید ، مشکلی پیش نمی آد ).

* سپس با همون فویل از قالب در آورده و با چاقوی خیس دورتادور مارشمالو رو از فویل جدا کنید .

* چاقوی لیزری برای برش مارشمالو بهتره . پس اول چاقو رو خیس کنید سپس به هر شکلی که دوست داشتید برش بزنید .

* در شکل زیر از قالب گرد استفاده کردم و مارشمالو رو گرد قالب زدم که بعنوان دسر خیلی شیک تره .

* سپس روی دانه های انار خلال پسته پاشیدم .

* مارشمالو انار بخاطر وجود دانه های انار ماندگاری کمتری نسبت به مارشمالو ساده داره .تقریبا بمدت 4-3 روز در یخچال قابل نگهداری هست .

[تصویر: 10.jpg]

ﻣﻦ
ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﮔﻔﺘﻨﻢ
ﻧﻪ ﺍﺯ ﻧﻮﺷﺘﻦ
ﺑﺎﯾﺪ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﺭﻭﺑﺮﻭﯼ ﻣﻦ ﺑﻨﺸﯿﻨﯽ...

اینجا رو دوست دارم...
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط pink lady
۱-ارديبهشت-۱۳۹۲, ۰۸:۰۱ عصر
ارسال: #5
RE: مـــــــارش مــــــــالـــــو Marshmallow
(۱-ارديبهشت-۱۳۹۲ ۰۷:۵۹ عصر)maahsaa نوشته است:  اینی که تو فیلمای خارجی نشون میده که رفتن پیک نیک و یه چیزیو زدن سر چوب یا سیخ روی آتیش کباب می کنن مارشمالوس؟؟
آره خانمی پوست دورش برشته میشه توش یه حالت مذاب و کشدارWink

تو یه روز سرد پاییزی تو اومدی تو وجود من و به من گرما بخشیدی.....
حالا تو شدی همه وجود من و بابایی .......خیلی دوستت داریم و مواظبتیم....
20 هفته کامل شدLub
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در پاسخ
 سپاس شده توسط maahsaa
ارسال پاسخ