|
معرفی آهنگ برای مونتاژ فیلم عروسی و کلیپ
|
|
۲۲-ارديبهشت-۱۳۹۱, ۰۲:۲۶ صبح
|
||||
|
||||
|
RE: معرفی آهنگ برای مونتاژ فیلم عروسی و کلیپ
ببین اول یه ایمیل الکی بنویس کپی کن تو هرسه تاش که می خوای عضو شی تکرار پسورد و اینا بعد دیگه عض.ی بعد دانلود نو ویروس رو بزن میاد
سقوط از طبقه ي سوم همانقدر درد آور است كه سقوط از طبقه ي صدم ! اگر قرار است سقوط كنم ، بگذار از جايي بلند باشد ... نه پَست |
||||
|
۲۲-ارديبهشت-۱۳۹۱, ۰۶:۱۰ عصر
|
||||
|
||||
|
نیمرو لینک که میذاری اسم آهنگام بنویس که اگه داریمش دانلود نکنیم دیگه!!! میدونم تو اسم لینک هست بعضیاش ولی فارسیم بنویسی بهتره
مرسی آهنگ بالایی خانوومم از داود چرگری اسپم در تاپیک ها=اخطار توهین به مدیران=محرومیت از انجمن گذاشتن هرگونه سوال بی ربط پست تعریف و تبریک عروسی ,احوال پرسی و ,درد دل کردن و تعریف کردن در تاپیکها .... کاملا ممنوع است انجمن هاي نوعروس/در رابطه با انجمن/آموزش و قوانين استفاده از نوعروس/قوانین مربوط به اسپم ♥ ♥65 "♥"""'64 25 روز دیگه.. |
||||
|
|
۲۳-ارديبهشت-۱۳۹۱, ۱۰:۰۶ صبح
|
||||
|
||||
|
بچه ها ی آهنگ ملایم خارجی میخوام برای کلیپ باغمممممممممممممممممممممممممممممم. کمک
19 اسفند 90
|
||||
|
۲۳-ارديبهشت-۱۳۹۱, ۰۱:۰۵ عصر
|
||||
|
||||
|
سلام یه سری اهنگ ملایم معرفی میکنم دوست نداشتی بگو
i need you westlife hooshmand aghili sway mazyar fallahi rangin kamoon va shaba mastam خیلی فاز میده ... سقوط از طبقه ي سوم همانقدر درد آور است كه سقوط از طبقه ي صدم ! اگر قرار است سقوط كنم ، بگذار از جايي بلند باشد ... نه پَست |
||||
|
|
۲۳-ارديبهشت-۱۳۹۱, ۰۹:۴۷ عصر
|
||||
|
||||
مرسیییییییییییییییییییی نیمرو جان . باز هم آهنگ خارجی ملایم داری؟ این خیلی خوب بود. ولی باز هم میخوام.
19 اسفند 90
|
||||
|
|
۲۴-ارديبهشت-۱۳۹۱, ۱۲:۰۹ صبح
|
||||
|
||||
|
ی رتبه دیگه برای نیمرو جان . مرسیییییییییییییییییییییی.
19 اسفند 90
|
||||
|
|
۲۴-ارديبهشت-۱۳۹۱, ۱۲:۱۹ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۴-ارديبهشت-۱۳۹۱ ۱۲:۰۵ عصر توسط 23432242why.)
|
||||
|
||||
|
اگر بازم خواستی بگو dovel amore cher
tango to evora ....andy wiliams lovestory غمگینه سقوط از طبقه ي سوم همانقدر درد آور است كه سقوط از طبقه ي صدم ! اگر قرار است سقوط كنم ، بگذار از جايي بلند باشد ... نه پَست |
||||
|
|
۲۴-ارديبهشت-۱۳۹۱, ۰۵:۲۶ عصر
|
||||
|
||||
|
من خودم آهنگ you and I رو خیلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی دوس دارم... کلی خاطره دارم ازش...
هرگز با یک آدم نادان مجادله نکنید..... تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند.....
|
||||
|
|
۲۴-ارديبهشت-۱۳۹۱, ۰۵:۵۸ عصر
|
||||
|
||||
|
آهنگ i like -keri hilson هم آرامش بخشه.....
هرگز با یک آدم نادان مجادله نکنید..... تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند.....
|
||||
|
|
۲۴-ارديبهشت-۱۳۹۱, ۱۱:۵۷ عصر
|
||||
|
||||
|
اییییییش نیمرو بهت رتبه نمیدم هیچی ججاش رتبه منفی میدما!!!!
خب برادر من لینک که میذاری اسم آهنگم بنویس که چیه به فارسی مرسییییییی |
||||
|
|

چوق: 

♥
مرسیییییییییییییییییییی نیمرو جان . باز هم آهنگ خارجی ملایم داری؟ این خیلی خوب بود. ولی باز هم میخوام.