|
مزون لباس عروس
|
|
۱۴-دي-۱۳۸۹, ۰۳:۱۰ عصر
|
||||
|
||||
| مزون لباس عروس | ||||
|
۱۹-بهمن-۱۳۸۹, ۰۴:۵۷ عصر
|
||||
|
||||
|
RE: مزون لباس عروس
تلفن تماس: ۲۱-۲۲۶۷۸۵۸۲، خ شریعتی شمالی، پلاک ۱۷۸۳، واحد ۱۴.
http://www.pronovias.com/wedding-gowns/new-collection/ |
||||
|
۲۰-بهمن-۱۳۸۹, ۰۳:۲۷ عصر
|
||||
|
||||
|
اسپوزا فوق العاده هست ولي خيليييييييييييييي گرونه من يكي رو ميشناسم كه خياط اسپوزا بوده الان جدا كار ميكنه شمارشو ميگيرم برات ميزارم
زندگی لحظه لحظه نو شدن است ساقه و ریشه و درو شدن است |
||||
|
۲۰-بهمن-۱۳۸۹, ۰۵:۵۲ عصر
|
||||
|
||||
|
من هر روز از جلوي اين اسپوزا رد ميشدم نميدونستم چيه. تا وقتي که ازدواج کردم. از اون به بعد ترجيح دادم که ديگه کلا" از جلوش هم رد نشم!
|
||||
|
|
۲۲-بهمن-۱۳۸۹, ۱۲:۵۵ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۲-بهمن-۱۳۸۹ ۱۲:۵۷ صبح توسط nilo20.)
|
||||
|
||||
|
مزون صفا عالی . تو م محسنی
اخلاقشون هم خیلی خوبه |
||||
|
۲۸-فروردين-۱۳۹۰, ۰۲:۰۱ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۸-فروردين-۱۳۹۰ ۰۲:۰۳ عصر توسط nilaa.)
|
||||
|
||||
|
جمهوري جديدا" لباساس خيلي بهتر شده نميگم عالي ولي بد نيستن يه سري بزنين ببينيد قيمتهاش خيلي مناسب هستن
||||
|
۲۸-فروردين-۱۳۹۰, ۰۲:۱۶ عصر
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۸-فروردين-۱۳۹۰ ۰۲:۱۸ عصر توسط nilaa.)
|
||||
|
||||
|
برو سر بزن ضرر نداره دوستم گرفته بود خيلي قشنگ بود با وجودي كه خودش خيلي خوش هيكل نيست عكسهاش با لباسش فوق العاده شده دوختش هم خيلي خوب بود و خيلي غلط انداز تو عكس فكر ميكني چه لباسي بوده بالاي 5 خريده ولي جنسش معمولي بود
||||
|
۲۹-فروردين-۱۳۹۰, ۱۲:۳۳ صبح
|
||||
|
||||
|
در مورد جمهوري با دانته موافقم. ما نزديک دو سال پيش نامزد کرديم. اون موقع رفتيم جمهوري-تقاطع وليعصر ، خيلي لباسا بي ريخت بود. تک و توک چيز خوب پيدا ميشد. البته بگم که جسارت به کسي نشه. ما دنبال لباس نامزدي بوديم نه لباس عروسي. اين گزينه هاي ما رو کمتر هم ميکرد.
اما يک ماه پيش که رفتيم همونجا ، خيلي خوب شده بود. ميشد چيزاي خوبي پيدا کرد. يه مزوني بود علي بابا ، علاءالدين ، يه همچين اسمي. صحبت کرديم با 400 تومن ميشد يه چيز خوب در آورد. يه نکته مهم بگم: اکثر مزونا ، يه ژورنال بهت نشون ميدن و ميگن هرکدوم رو انتخاب کني ما عين همون رو برات ميدوزيم. از اول اين حرف رو باور نکنيد. در بهترين حالت 80% شبيه اون عکس ميشه. به چند دليل: 1- اون عکس ها نور خاص و رتوش زياد دارن ، حتي ممکنه لباس رو از سمتي که پشت به دوربينه ، با سنجاقهاي بزرگ کيپ مانکن کرده باشن اما شما اينها رو در عکس متوجه نميشيد. 2- اونايي که تو عکس لباس رو پوشيدن مانکن هستن و همونطور که از اسمش بر مياد ، مانکنها غذا نمي خورن. پس جسارتا توقع نداشته باشيد لباس توي تن من و شما هم همون شکلي باشه. 3- لباسها سنگ دوزيهايي دارن که يا بايد دستي دوخته بشه که هم قيمتش بالا ميره ، هم طرح دقيقش از توي عکس معلوم نيست. پس از بالاتنه هاي آماده استفاده ميکنن. اون هم قطعا عين عين عکس نخواهد بود. 4- قسمتهايي از لباس که توي عکس معلوم نيست رو خياط به سليقه و تفکر خودش درست ميکنه. در نتيجه لباس نهايي با عکس فرق ميکنه که ممکنه شما رو دلچرکين کنه. از اول فرضتون رو روي 80% شباهت بزاريد تا راحت تر باشيد. البته اين به اين معني نيست که لباس نهايي زشت تر از عکس اوليه هست. شايد هم خوشگل تر شده باشه. اما در نهايت همون همون همون نخواهد بود. |
||||
|
|
۲۹-فروردين-۱۳۹۰, ۰۸:۴۴ صبح
(آخرین تغییر در این ارسال: ۲۹-فروردين-۱۳۹۰ ۰۸:۵۹ صبح توسط Dante.)
|
||||
|
||||
(۲۸-فروردين-۱۳۹۰ ۰۸:۲۲ صبح)zoha نوشته است: دوختش خوبه؟راضی هستی؟کجا هست عزیزم؟ من چون خودم خیاطی می کنم تو دوخت لباس خیلی حساس بودم. کارشون عالی بود, واقعا لباسم رو دوست دارم. ------------- جمهوری بود ولی اسم مزونشو یادم نمیاد کارتش رو ندارم. باید ببینم مادرشوهر داره یا نه. http://PortreArt.ir زیورآلات دستساز پرتره با قیمت استثنایی برای آموزش ساخت زیورآلات PM بدید. اجرای قانون "اسپم = اخطار" از اول خرداد 92. اسپم در تاپیک ها => اخطار. توهین به مدیران => محرومیت از انجمن. |
||||
|
۳۰-فروردين-۱۳۹۰, ۰۱:۱۹ عصر
|
||||
|
||||
|
جمهوري رو من گفتم بابا دانته نگفت كه دانه بهت نمياد خياطي بلد باشي!!! شاخ هام الان در آسمان است
آقاي nalixنگفته بودين شما هم ميخواين لباس عروس بپوشين ههههههه اين عكسها بد آموزي داشته ها زندگی لحظه لحظه نو شدن است ساقه و ریشه و درو شدن است |
||||
|
|

چوق: